O zaman ben sana bu hayatta yannıs olmadıgınla ılgılı kucuk bı hıkaye anlatayım ; kaydirigubbakcemile3
Dun aksam dısarıda yemekte ıdık.. cok sevdıgım ayakkabı koleksyonumun nadıde bır parcasını gıydım :)) ınce bantlı kelebek taşlı tokası olan topuksuz bır ayakkabı.. oldu da ayagıma.. cunku bende ayaklarımı cok severım, ıyı bakarım falan fılan.. ovundugum
Ozy bana bakıoo.. napcas dıye.. garsonlar falan kostu yanımısaaa.. tabe Evrımm ne yapar.. he ıhtımale karsın parmak arası terlıklerını bagaja koymustur,onu da olur ya, rahat edemem dıye koymustum, getırtır gıyer.. yani Amazon Ormanları mezunu olmasak.. kalmıstım ole ortada.. "laylon" gecırıp yururdumm herhal :)))))
Bizde PINAR isimli kim var???
sagol tatlim, orda dogum yapacagimi dusundukce hep iki sene onceki hali aklima geliyordu, hic istemiyordum, sadece doktorum orda diye mcburiyet vardi,simdi icime cok sindi..baya yenilenmis..
Esraaaa bak bak hala yatmamışsın - e hiç yama bari öyle git işe yarınklava: Bebiş tepişmiyo mu hadi anne dinlen bende dinlenim diye???
Siney sen neden uyumuyosun canım senin neden uykun kaçtı?? Bu arada Balıkesirde nerde oturuyosun - çok sıcak olmayan bir gün istersen buluşalım bişiler içelim
kizlar coookkk mutluyum:)) dogum yapacagim hastanede bugun tanitim seminei vardi ona katildik aksam, superrr.. 2 sene once ayni hastaneye kayinvalidem ameliyat olunca gitmistim, daha yenlenmemisti, ki bruksel'in en kazik ozel hastanesi olmasina ragmen,o yuzden hp kafamda soru isareti vardi, gecen sene yenilemisler ve muhtesem otesi olmus, dibim dustu resmen...artik kesin karar verdim orda doguruyorum, allahtan ozel sigorta var yoksa sikardi tabiorda dogum yapmam...icim cok rahatladi:)))
işte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. 12 haftadan sonra kilosu önde çıkması önemli değil bebeğin, ama ilk 12 haftadaki ölçümlerde hep önde çıkan bebek için SAT düzeltmesi yapıyor doktorlar. erken ya da geç döllenme olup olmadığı ilk 12 haftada belli oluyormuş. benimkini 1 kasımdan 23 ekime çekmişti ya işte doktor. şimdi bebeğim 23 ekime göre tam uyumlu çıkıyor, hiç önde filan gitmiyor.bu arada ilk uc aylık donemdeki ultrason kagıtlarımı buldum baktım 11+5 de ikili test yaptırmısım yani ilk uçzaylık donemin son ultrasonunu o gun yaptırmısım ve 6 gun onde çıkıyormus gebelik yasım sat ile ultrason uyumsuzlugu 6gunmus dr um sat ımı değistirmedi zaten ondan oylebri hareket beklemek yanlısolur ilgisiz uyuz adam , simdi yeni dr a bunu gostereceğim sayet ilk uç ay içinde 1 hafta onde giden bir bebek ise seninki su an itibari ile kilosuçok ust sınırda değil gayet ideal iri bir bebek olur dedi ama değilse tam ust sınırda sınırı asabilir ilerleyen haftalarda olmamasını tercih ederiz gibi birseyler dedi 6gun de bir hafta sayılır heralde bir gun ueksik sat ımı değistirirmi bu durumda acaba ?
salla gitsin tadlum..laf olsun diye cahilce yapılan şeyler..bir kaç cümlen var ki sonuna kadar katılıyorum.Test yaptırıldı.. normal falan dedı ama ben zaten normalde de kansız bır ınsanım.. normal degerde olanlar bıle sırf bebek ıcın alıyorsa benım boyle bır seyı goz ardı etmemem lazım. Ondan bıraz bozugum. Bu işin şakası yok.. evlat tasıyoruzz hepımız karnımızda.
Ben iletişim bilgilerini topladım ya bı ara.. verenlerden ısteyen oldu, kırmadım verdım bende bırcok arkadasa.. msn falan kullanmam ben Baby.. kayıtlı da degıl halıyle.. ama cok sınırlendım..
Belkı de cozulmeden dıskıyla atılıyordur Baby.. ondan dıskının rengı kahverengıdır.. bu olasılık ta olabılır.. ne dersın??
Ben de okumadım.. göz gezdırdım, baktım sacma sapan bişi.. dedım benım etrafımda bunu gonderen bı ınsan olmaz.. halıyle aklıma topık geldı.. enteresan tıpler var bızde.. acı cekmekten keyıf alan.. bu konuda senaryolar yazıp kendını ınandıran... bızı de ınandırmaya calısıp aklımızı bulandırıp, vıcdanımızı zorlayıp zamanımızı alan, ruhumuzu karartan.. dedım, kesın buradan cesaret edıldı. Malum benım cevremde dusmanım olmadıgına göre..
Neyse ya.. tövbe estagfurullahh...
bekliyorum haberlerini..ben de yarın doktora gidiyorum.ferro sanol yazdırayım kendime..daha koca bir kutu ferplex var evde..O degerımı en son bılmıyorum.. hastaneden degerler dırek doktora gıttı son yaptırdıgımda.. o da bana hersey yolunda dedı.. o yuzden de net konusamıyorum ya.. neyse doktorcugumuzla yarın konusurusss.. alırız ıfadesını.
o rahatlık harika bir duygu..zaten kafaya takacak bir sürü şey olabiliyor..ama en büyüğü bu nerede doğuracağım,hastane nasıl,personel nasıl bir de nasıl doğuracağım?belirsizlik kötüdürkizlar coookkk mutluyum:)) dogum yapacagim hastanede bugun tanitim seminei vardi ona katildik aksam, superrr.. 2 sene once ayni hastaneye kayinvalidem ameliyat olunca gitmistim, daha yenlenmemisti, ki bruksel'in en kazik ozel hastanesi olmasina ragmen,o yuzden hp kafamda soru isareti vardi, gecen sene yenilemisler ve muhtesem otesi olmus, dibim dustu resmen...artik kesin karar verdim orda doguruyorum, allahtan ozel sigorta var yoksa sikardi tabiorda dogum yapmam...icim cok rahatladi:)))
Aman Allah korusun burcucuğum.İnsanlara saygılı kendine saygılı evlatlar yetiştiririz umarım.Günaydın kızlar,
Sinir bozucu bir gece geçirdim. Cinnet geçirip komşusunu vuranlara hak verdim vallahiklava:
Tam bizim yatak odasının baktığı arka tarafta bir öğrenci evi var. Bu zamanlarda sık sık duyarız seslerini. Sıcakta cam açık yatıyoruz malum. Akşam 12 gibi yattık, 1 gibi bir bağırış çığırışla uyandık:1shok:Evev doldurmuşlar bütün arkadaşlarını, aralarında çaçeron iki tane kız, başladılar tartışmaya. Ama inanamazsınız kızların ağzında ne argolar, ne küfürlerÇok üzgünüm çoookErkekler onları sakinleştirmeye çalışıyor, kızlar bağırdıkça bağırıyor. Yarım saat uğraştık sesimizi duyurabilmek için. En son yine erkeklerden biri bizi adamdan saydı da, camı kapıyı kapattı, ses büyük ölçüde kesildi.
E ondan sonra uyumak da zor oldu haliyle. Neyse, zorla da olsa uyumuşum. Bu sefer sabahın 4ünde bir patırtıyla uyandım:1shok:Allah'ım resmen ağlayacağım sinirimdenmafoldumbenOğlanlardan biri balkonda yatmış. Anlaşılan bol bol da içmişler, midesinde ne varsa balkondan aşağı çıkarıyor:bbo:Aşağıdaki komşunun tentesine döküldükçe de patır patır ses çıkarıyor:1no2:Midem ağzıma geldi resmen. Öfff ne kabustu:gitme:
Eşim bunları görünce insan çocuk sahibi olmaktan korkuyor dedi. Ben, hiç korkma, biz onu nasıl yetiştirirsek o öyle olur dedim. Öyledir değil mi kızlar yamafoldumben
simdi nazo benim sat 9 kasım 6 gun geri alırsam 3 kasım olarakmı baz alacagım sence? tam olarakyani boylemi
sat ı 3 kasım olarak girince dogum tarihi 10 austos çıkıyor, 40 hafta bitimi budurumda dr austosun ilk gunleri alıcaz dedi 3-4 gibi oluyor, e sen normal dogumubeklersen aynı gunlerde doguuruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?