günaydın çok fena nefes darlığı çekiyorum
ben normal doğurursam temmuz sonu olur, sen de sezeryanı 1-3 ağustos arası yaparsın. bu durumda birbirimizi hastanede ziyaret edemeyiz. ama benim normal doğum olabileceği henüz kesinleşmedi. sezeryan da olabilirim gerekiyorsa.simdi nazo benim sat 9 kasım 6 gun geri alırsam 3 kasım olarakmı baz alacagım sence? tam olarakyani boylemi
sat ı 3 kasım olarak girince dogum tarihi 10 austos çıkıyor, 40 hafta bitimi budurumda dr austosun ilk gunleri alıcaz dedi 3-4 gibi oluyor, e sen normal dogumubeklersen aynı gunlerde doguuruz:)
al benden de o kadar... ama bazen "iyi ki çalışıyoru" diyorum. işyerinde daha bir düzenim var. evde olsa ilaç saatlerimi de atlayabilirim, iğnemi vurmayı da... yeme düzenim de bankadaki gibi olmaz. bankada şu an tek hamile ben olduğum için süper bir ilgi alaka var, evde olsam kendimi bu kadar iyi hissedemeyebilirdim. tek dezavantajı; topiğe rahat giremiyorum.günaydın kızlar
işe gelmek çokk zorrrrr
benim sat 10 kasım ama ikili testte 4 gün büyük çıkmıştı ama bu ikinci doktorum sat ı değiştiren olmadı ikili testte muhtemel doğum tarihi 13 ağustos yazıyordu ben haftaya salı doktora gidicem sat a göre 31+1 oluyorum ikiliye göre 31+5 alıp ikili testimi doktora götüreyim bari çalışabilir raporu için belki işe yarar CADIARZU
ben de dün dizi izlerken sızmışım.... gece de sol bacağıma kramp girdi, acısıyla uyandım. allahtan sık sık girmiyor. ne feci bişeymiş kramp. hiç bilmezdim.
al benden de o kadar... ama bazen "iyi ki çalışıyoru" diyorum. işyerinde daha bir düzenim var. evde olsa ilaç saatlerimi de atlayabilirim, iğnemi vurmayı da... yeme düzenim de bankadaki gibi olmaz. bankada şu an tek hamile ben olduğum için süper bir ilgi alaka var, evde olsam kendimi bu kadar iyi hissedemeyebilirdim. tek dezavantajı; topiğe rahat giremiyorum.
bence de öle yap. 4 gün 4 gündür....
çok güldüm, kusura bakma. kesin yarın bir gün benim başıma da gelir. ne demişler gülme komşuna gelir başına... ama ben zaten ayakkabının içine ayaklarımı sokamadığım için patlatma riskim olmayacaktır. eski ayakkabılarımın hiçbirini giyemiyorum artık. sadece bazı terliklerim...Ozy bana bakıoo.. napcas dıye.. garsonlar falan kostu yanımısaaa.. tabe Evrımm ne yapar.. he ıhtımale karsın parmak arası terlıklerını bagaja koymustur,onu da olur ya, rahat edemem dıye koymustum, getırtır gıyer.. yani Amazon Ormanları mezunu olmasak.. kalmıstım ole ortada.. "laylon" gecırıp yururdumm herhal :)))))
ohhhhh sefaaaaan olsun BABY. keşke ben de sabah yürüyüşü yapabilsem...kızlar ben biraz uzanıcam yuruyusten geldim uyku bastırıo ins uyuyabilrim , uyanınca gelirim
olur mu canım öle şey.... ama zaten iznini yani raporunu 21 ekime göre versin, bu senin lehine bir durum. doğum için ise normal doğumu bekle meyecek misin zaten? neden bebeğin gelmesini beklemeden doktor alsın ki? sezeryan olacağın kesin mi ki?Günaydın kızlar,
Benim de satım 21 Ekim. Ama biz 15,16 ve 17 kasım'da korunmamıştık ve hamile kaldım. Demek ki geç yumurtlamışım.Düzeltilmiş satımın 1 Kasım olması gerekiyor aslında ama doktorum da her muayenede bebeğin haftasını 1 hafta büyük söylüyor. Her defasında düzeltiyorum ama nafile. Yakında sinir olacak bana ama napayım, 1 hafta erken almaya kalkacak yoksa kızımı.
bugun gunduz sunnet kına eglencesi var kadınlar matinesi gib oluyor..ikramlar şarkılar türküler halaylar falan.. akşam üstü ancak gelrim...
herkese hayırlı cumalar...
meltemcim
belki bir hafta altında olan ileri geri gitmeleri kaale almıyorlardır sonuçta ultrason kagıdında +- 3 gun diyor mesela , benimkide belki 6 gun diye kaale almadı hani 8 gun olsa alcaktı bilmiyorimki ama sen yinede soyle diycemde ilk gunden beri takibini aynı dr yapıyorsa pek yararlı olmaz ,
bu konu aslında çok muhim değil sanırım yani bir hafta once alınmıs alınmamıs 37-38 39 gibi alınabiliyor iste
ama benim sekerim oldugu için dr erken almayalım fazalda tutmasak içerde iyi olur son donemriskli ve szarar vernici olabiliyormus o yuzden tam gunu bulmaya çalısıyoruz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?