2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

selam kızlar
dun gece saat yarıma dogru uyumaya calıstım ve icim gecti daldım tabi esim tv izliodu o sonra ynıma gelince uyandım ve uykum kactı sinir oldum . sonra salona gelip ben tv actım baka baka uyumusum sonra gittim yerime yattım.

ama dun gece sizin dediginiz su gobek cevresi acımasını yasıadım o nebicim acı oyle yaa. derin derin nefes aldıgım zaman gecti. dogum nefes egzersizlerine calısmıstım ise yaradı sizinde olursa deneyin ii gelio.

ben normal doğurursam temmuz sonu olur, sen de sezeryanı 1-3 ağustos arası yaparsın. bu durumda birbirimizi hastanede ziyaret edemeyiz. ama benim normal doğum olabileceği henüz kesinleşmedi. sezeryan da olabilirim gerekiyorsa.

günaydın kızlar
işe gelmek çokk zorrrrr
al benden de o kadar... ama bazen "iyi ki çalışıyoru" diyorum. işyerinde daha bir düzenim var. evde olsa ilaç saatlerimi de atlayabilirim, iğnemi vurmayı da... yeme düzenim de bankadaki gibi olmaz. bankada şu an tek hamile ben olduğum için süper bir ilgi alaka var, evde olsam kendimi bu kadar iyi hissedemeyebilirdim. tek dezavantajı; topiğe rahat giremiyorum.

bence de öle yap. 4 gün 4 gündür....

evrişim sana o saçma mesajı kim yollamışsa çok ayıp etmiş yada kendi günahını paylaşacak yerler arıyor boşver takılma
esra doktor banada böyle ileri gitmeye devam ederse doğum tarihini değişeceğiz dedi
burko bebek yağın varsa duştan sonra göğüs altlarına sür terden tahriş oluyor ben onada bu çözümü buldum ben sütyensiz gezmeme biraz irice göğüslerim var onun için salamıyorum öyle
gürültüye hiç tahammülüm yok seni anlayabiliyorum son kısmıda çok fena ya
çocuklar ailenin aynasıdır nasıl yetiştirri nasıl örnek olursan öyle bir çocuk sahibi olursun bu gün cuama allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
norra gözün aydın şimdi ne rahatlamışssındır hastane çok önemli biz hala oramı buramı diye konuşup duruyoruz of puf

ggüüünayyydddıınnnn herkese

ya ben hep erkenden uyuyorum buaralar saat 22:30 dedimi uyku basıyo uyuyorum bende uykucu oldumm

Günaydın kızlar,
Benim de satım 21 Ekim. Ama biz 15,16 ve 17 kasım'da korunmamıştık ve hamile kaldım. Demek ki geç yumurtlamışım.Düzeltilmiş satımın 1 Kasım olması gerekiyor aslında ama doktorum da her muayenede bebeğin haftasını 1 hafta büyük söylüyor. Her defasında düzeltiyorum ama nafile. Yakında sinir olacak bana ama napayım, 1 hafta erken almaya kalkacak yoksa kızımı.

ben de dün dizi izlerken sızmışım.... gece de sol bacağıma kramp girdi, acısıyla uyandım. allahtan sık sık girmiyor. ne feci bişeymiş kramp. hiç bilmezdim.

aynı şey dün gece bendede oldu yaaa uzun zamandır olmamıştı bende magnezyumu içmemiştim 2 gündür ondan sanırım yaaa onu hiç sevmiyorum iğrençç

NORACIM gözün aydın bakalım

BURKO ayy cidden çok iğrenç bi geceymiş yaa böle öğrenciler ailelerinin çok sıktığı kişiler bence tek başlarına kalınca ne yapcaklarını şaşırıyorlar

bugun gunduz sunnet kına eglencesi var kadınlar matinesi gib oluyor..ikramlar şarkılar türküler halaylar falan.. akşam üstü ancak gelrim...
herkese hayırlı cumalar...

evet işyerinde daha düzenli saatlerde yemek yediğimiz kesin özellikle öğlen her besin grubundan bir şekilde yemiş oluyoruz akşam da eve gidince belli saatlerde yemek yediğimiz için hiç öğün atlanmıyor

çok güldüm, kusura bakma. kesin yarın bir gün benim başıma da gelir. ne demişler gülme komşuna gelir başına... ama ben zaten ayakkabının içine ayaklarımı sokamadığım için patlatma riskim olmayacaktır. eski ayakkabılarımın hiçbirini giyemiyorum artık. sadece bazı terliklerim...

kızlar ben biraz uzanıcam yuruyusten geldim uyku bastırıo ins uyuyabilrim , uyanınca gelirim
ohhhhh sefaaaaan olsun BABY. keşke ben de sabah yürüyüşü yapabilsem...
olur mu canım öle şey.... ama zaten iznini yani raporunu 21 ekime göre versin, bu senin lehine bir durum. doğum için ise normal doğumu bekle meyecek misin zaten? neden bebeğin gelmesini beklemeden doktor alsın ki? sezeryan olacağın kesin mi ki?

meltemcim

belki bir hafta altında olan ileri geri gitmeleri kaale almıyorlardır sonuçta ultrason kagıdında +- 3 gun diyor mesela , benimkide belki 6 gun diye kaale almadı hani 8 gun olsa alcaktı bilmiyorimki ama sen yinede soyle diycemde ilk gunden beri takibini aynı dr yapıyorsa pek yararlı olmaz ,
bu konu aslında çok muhim değil sanırım yani bir hafta once alınmıs alınmamıs 37-38 39 gibi alınabiliyor iste

ama benim sekerim oldugu için dr erken almayalım fazalda tutmasak içerde iyi olur son donemriskli ve szarar vernici olabiliyormus o yuzden tam gunu bulmaya çalısıyoruz biz

ay evetnazan yaaa ben muhtemelen son gunlerimde seni hastanede ziyaret edeceğim bebegini goreceğim ama sen benimkini goremiyceksinn bu kesin bence,, ;((

1 doktor değiştirdim sadece ama değiştiren olmadı ya 4 gün bile çok önemli ama mirmirmirmir

herkese hayırlı cumalarrrr
bendeki haberler çok güzel şükürler olsunnn
dün minnoşumu gördümm 2.200 gr olmuşş boyuda 44 cm suyumuz iyi bebişimiz iyi gelişimi güzel 33 haftamız doluyor haftası ile uyumluuuu
gelelim anasınaaa anasınamı desek danasınamı desekk karar veremeedimmm
benden haberler heçç ii diil bende olmuşum 92 kg yuhh bana höstt bana totalde 22 kg almış oldum bayrak elimde gidiyorum ben tatilde o 92 yi 95 e tamamlarım delikafadulden
işin komik yanı bu sefer farklı alakasız bi doktora gittim kadın bana çok almışsın vsde demedi anacm bu rahat doktorlar banamı denk geliyo heppp hep bunlar yüzünden kilo alıyorum bennn lülülülülülü

herkes iyidir umarım dün gece biraz okuyayım dedim uyumuşumm
bi yandan geçmiş okuyup bi yandan tatil bavulumu hazırlamaya başliimmm daha yıkanıcak çamaşırlar varr kuaföre gidicem kaş bıyık operasyonuu çok işim var çokkkkk opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar herkese
ESRACIM yemekten sonra 1. saat ve 2. saat şekerimi ölçüyorum açlıkta sorun yok ama toklukta 140 tan aşağıya düşmüyo diyete uyduğum halde. acayip canım sıkkın. bu akşam gideceğim doktora umarım sorun cıkmaz. sen nasılsın canım? sancıların geçti gitti dimi???

Aftabru, ben çalışmadığım için rapor gibi bir derdim yok. Sezeryan mı olacak normal mi o da belli değil aslında.Benim doktor için sezeryana yönlendirir diyorlar ama henüz konuşmadık. Ben sadece adet tarihimi düzeltmediği için sinir oluyorum. Sürekli şu kadar haftalık oldu diyor ben hayır aslında şu kadarlık demek zorunda kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…