herkese hayırlı cumalarrrr
bendeki haberler çok güzel şükürler olsunnn
dün minnoşumu gördümm 2.200 gr olmuşş boyuda 44 cm suyumuz iyi bebişimiz iyi gelişimi güzel 33 haftamız doluyor haftası ile uyumluuuu
gelelim anasınaaa anasınamı desek danasınamı desekk karar veremeedimmm
benden haberler heçç ii diil bende olmuşum 92 kg yuhh bana höstt bana totalde 22 kg almış oldum bayrak elimde gidiyorum ben tatilde o 92 yi 95 e tamamlarım delikafadulden
işin komik yanı bu sefer farklı alakasız bi doktora gittim kadın bana çok almışsın vsde demedi anacm bu rahat doktorlar banamı denk geliyo heppp hep bunlar yüzünden kilo alıyorum bennn lülülülülülü
herkes iyidir umarım dün gece biraz okuyayım dedim uyumuşumm
bi yandan geçmiş okuyup bi yandan tatil bavulumu hazırlamaya başliimmm daha yıkanıcak çamaşırlar varr kuaföre gidicem kaş bıyık operasyonuu çok işim var çokkkkk opuyorumnanaktan
dün minnoşumu gördümm 2.200 gr olmuşş boyuda 44 cm suyumuz iyi bebişimiz iyi gelişimi güzel 33 haftamız doluyor haftası ile uyumluuuu
benden haberler heçç ii diil bende olmuşum 92 kg yuhh bana höstt bana totalde 22 kg almış oldum bayrak elimde gidiyorum ben tatilde o 92 yi 95 e tamamlarım delikafadulden
işin komik yanı bu sefer farklı alakasız bi doktora gittim kadın bana çok almışsın vsde demedi anacm bu rahat doktorlar banamı denk geliyo heppp hep bunlar yüzünden kilo alıyorum bennn lülülülülülü
bi yandan geçmiş okuyup bi yandan tatil bavulumu hazırlamaya başliimmm daha yıkanıcak çamaşırlar varr kuaföre gidicem kaş bıyık operasyonuu çok işim var çokkkkk opuyorumnanaktan
ohh maşallah Yahya mıza..:)sonuna kadar böyle mutlu haberlerle gel tosunum benim.herkese hayırlı cumalarrrr
canancımmm sakın üzme kendini sakınnİyi akşamlar herkese
Giremedim gün boyu moralim çok bozuk saatlerce ağlıyorum Elimden gelen bir şey olmadığı için ağlıyorum
yok artık özlem yaa kolaydı bu işlerr dimi güzelim evlen boşannn oyuncak misaliiihayır herşey daha da kötü gidiyor sonumuz pek hayırlı değil bugün işten 3 te çıkmasına rağmen eve 1 saat önce sarhoş geldi ben bu gece salonda yatmayı planlıyorum anneme açtım konuyu böyle giderse yollarımızı ayıracağız sanırım :a015:
bu yazının altınaaa imzamııı atıyorumm ve seni öpüyorummm pervinimmmm opuyorumnanaktandenizyıldızı bence esini ikna et ve bir terapiste veya evlilik terapistine biseye gitmelisiniz. buadamın senle ilgili problemleri var ondan eve gec gelio ve teselliyi ickide dısarda arıo. kocana bisekilde sahip cıkmalısın allah korusun suan cok kritik bi donem kaybetmemen lazım, hernekadar o haksızda olsa disi kus ve yuva olayı tatlım
ohh ohhh maşallah mehmetimizeeeede annesineeede ayrıca kaç kilo aldını sordukmu hee ne söyleyip insanın sinirini hoplatıyon hee az alan var çok alan varr havamı atıyon bana heee :mymeka:biz geldik biz geldikkkkkkk.
Mehmet Akif maşallah 39.8 cm boyu yani 40 cm.. kilomuzda 1478gr.gayet saglılı ve öle minicik ufak tefek bi bebek değil dedi.. maşallah yavruma.. herşeyi gayet normal haftasıyla uyumlu.çok şükür.. 15 gun sonra ilişkiyi sonlandırıyoruz.. şimdilik 24 agustos muhtemel dgoum tarihimiz.......
acaba benmiyimmm o gürdüğün kişi delikafaduldenBen de önceki gece aramızdan birinin doğurduğunu görmüştüm ama, kim, bilmiyorum. Erken doğum havasında değildik ama? Acaba ilk doğuracak arkadaşı mı gördüm ki?? -tatlicadiarzu- Öyle sezgilerim yoktur merak etmeyin. Bana da buradan birini rüyamda görmek çok tuhaf gelmişti :) Dediğin gibi, ne kadar yakınlaştık birbirimize değil mi :)
.
haydaaa minikimmm kelebeğimmm senin canın felanmı sıkılıyo git bebek şekeri yapp güzelim bişilerle uğraşş işin yok oturup bunlarmı kuruyosun kuzumm rabbime emanet bebişlerimiz hiçbrişey olmuyacak sağlıkla kucaklarımıza alıcazzz tamammııı annemmm :CüvCüv:ayy kızlar benım aklıma bu sabah şey geldı.benım ilk doktorum bana "aa rahmin hafıf kalp şeklınde " demişti. acıyo,bebegım kıpırddıkca canım fena yanıyo
ters rahim nasıl oluyoo kuzu yaaa CADIARZU nerden belli oluyo belki bende öleyimdir kafamçokkarıştıPinky gözün aydın..hep böle mutlu etsin paşan..
Minik...dr.unla konuşmadan sakın böle şeyler düşünme..ben de ters rahimliyim..herkes normal doğum yapamazsın diyodu ama dr.lar yapabililirisn bi sorun olmaz diyolar..sıkma canını..kontrolünde herşeyi sor bakalım dr.una..
geçmiş olsun canım sana peki bu yaşlanmanın zararlı ne olabilirmiş? alıcaz inşallah ayçacım hepimiz alıcaz kuacaklarımıza sağlıklaSon gidişimde plesantada kireçlenme odakları gördü, sanırım haftaya renkli doppler isteyecek, malum plasenta yaşlanması olabilirmiş..
Ben zamanında sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum..
ayyyy aynen yaa benimki 11 aylık gibi duruyooo adam olduuu 110 kgAyça..benim eşim de aksine benle kilo alıyor..göbeği 9 aylık gibi..benimle beraber yağlanmalar felan devam..dün tartıldı 98,4 kg olmuş..doğumdan sonra senle beraber rejime girerim dio..:)
evet nefes darlığı fazlalştı gecede bile bunun yüzünden uyanıp durdum pazartesiye randevu aldım bizde doktora gitcez bakalım kan tahlili filan yaptırmazsa ben isteyeceğimcanım Allah yardımcın olsun artık zor gecio gunlerimiz ve gecelerimiz
offff daha sabahtan ayaklarım fil gibi oldu işteyim çok kötü kabardılar terlikler olmuyor hatta üstteki kayışı ayrılmak üzere.... son 1 haftadır falan çok şişiyor en azından akşama kadar bu kadan şişmiş oluyordu ama şimdi daha sabahtan balon gibi oldu akşama ne hale gelir tahmin bile edemiyorum.... öğlen çarşıya çıkıp bir terlik alayım en iyisi 39 numara falan tabi istediğim gibi birşey bulabirsem....
üff evet yaa miniğim çok aldım amaa doğumdan sonra tek umudum sizlersiniz sizlerin gazı ile vericem bu kiloları güzel dileklerin için sağol tatlımmohh esracım maşşalah bebişineee.negüzelde kılo almıs öle.kuzu sen haftanı doldurmayı beklersen bı tosuncuk dogurcan galiba.maşşalah maşşalah
sana gelınce baya almıssın artıkın dogumdan sonraya kaldı vermek.busaatten sonra biz istemesekte alıyos işte.bende 87 olmusum.90 na 3 kılo hakkım kaldı mafoldumben amannn napiimmmm bebegım saglılı olsun ben iyi olayım kılo nedırkı verılır demeee yaneee :umursamaz:
7 aydır birbirimize nasıl destek olduysak dogumdan sonrada el birliğiyel verırız kilocukları :gitme:
sağol canım güzel dileklerin için evt 2 kg konuşmak harika bi duygu vallahi 3 lüleride görürüz inşallahGüldürdün beni yazdıklarını okurken kaydirigubbakcemile3
Maşallah bebeğine. Ben de haftaya doktora gideceğim 32+3 de falan. Umarım benim de kızım artık 2 kgı aşmıştır.
.
hüüüü herşey dahil hatta ultra herşey dahil şimdi ben hafif bişiler nasıl yerim ben hafif diilimki yediklerim hafif olsunnn pöfff bakcez artık çaresine inş kebap felan olmazda hayır şimdi hamileyim yaa aşeririm o açıdan görüncede yemek gerek oğlumun taşakları felan şişer içerde alimallaah yoksa yemem biliyosun laelaelaelaelaeohh maşallah Yahya mıza..:)sonuna kadar böyle mutlu haberlerle gel tosunum benim.
bu arada sana da HEY YAVRUM HEYY diyorum kız bu neeeeeeedelikafaduldendelikafadulden:1shok:-tatlicadiarzu-22 kilomu......ayhhh esra bence çok kızım ya sen doktor bişi demedi diyeyüklenmişsin ayhhhkaydirigubbakcemile
bayrak kesin sende turkbayragi:hooray: tatilde bence sen bu 95 hayalini unutda 2-3 kilo vermeye bak. bol bol yuz ve hafif yiyecekler ye.. kebaplara falan saldırma tatlı olarak sadece meyve ye.. oteliniz inş. açık büfe değildir...:dance:
sağol bitanem inşallah güzel haberlerle gelirsin sen stres yapma kendine hiçbişeyi yeterr son zamanların biliyosunki bol stresli geçiyo seninn :1no2:canım maşallah bebişine.... bak gördünmü herşey düzelmiş arayı kapatmış bebeğin geçen gittiğinde üzülüyordun geriden geliyor diye....gözün aydın bu arada.... inşallah yarın bende gidiyorum dr. a bende hayırlı haberlerle gelirim allahın izniyle dua edin banadavereliniortak
haydaaa minikimmm kelebeğimmm senin canın felanmı sıkılıyo git bebek şekeri yapp güzelim bişilerle uğraşş işin yok oturup bunlarmı kuruyosun kuzumm rabbime emanet bebişlerimiz hiçbrişey olmuyacak sağlıkla kucaklarımıza alıcazzz tamammııı annemmm :CüvCüv:
..
şimdiiiii gypsym esram sırf seni düşünerek yazdım kilo konusunu yerimsenibendedim şimdi benden sonra buda gelir doktordan oda aldıgı kiloy yazar falan diye bissürüüü senaryo ürettim dermişim..lülülülülülü kız sen delümüsün sen 22 kilo aldın diye yasmıcasmı...delikafaduldenohh ohhh maşallah mehmetimizeeeede annesineeede ayrıca kaç kilo aldını sordukmu hee ne söyleyip insanın sinirini hoplatıyon hee az alan var çok alan varr havamı atıyon bana heee :mymeka:
nazar değmesin ana oğulaaa
dünde aradık seni yine tel kapalı verdi değiştir şu hattını kardeşimmm al bi turkcell :icecream:
ayyyy aynen yaa benimki 11 aylık gibi duruyooo adam olduuu 110 kg
tam baskül ailesi olduk yaaa geçen akşam diyo bi tabak fıstık getirsene fıstık aşerdim yuh artık dedimmm..
ayy canım valla Allah yardım etsın,sen nezaman ayrılcan izne.artık ayaklarını uzatıp yatma vaktı geldı bence.idareten bencede al 39 numara terlık.
Selaaam ben geldim
Ben bundan sonra akşamları evde olacam - eşim hiç gelme cafeye evde kal diyo ama çok sıkılırım biliyorum 12 saat tek başıma evde o yüzden öğlen gidiyorum dükkana akşam da evime gelecem - Bu akşam güzel güzel yemekler yaptım cokacimcoook artık dışarda yeme dönemi bitti çok şükür
Moralim iyi - kuzum için iyi olmak zorunda
Bugün birkaç tecrübeli anneden öğrendim ki düşük kiloda doğan bebişler sonra çok daha hızlı kilo alıyorlarmış - öyle dediler bakalım bizim tecrübeler nasıl olacak
Demir hapı hakkında Gyno Ferro Sanol içiyordum ben ancak miğdemi deli etti uyuyamaz oldum ve içmediğim günler rahatlıyodu miğdem o yüzden değiştirmesini istedim şuan Santafer fort alıyorum günde 1 defa - 1 hafta öncesine kadar çocuk aspirini de alıyordum ama bundan sonrasına gerek yok dedi doktor bende kestim
Bu arada nedense bu ay tahlil istemedi doktorum ne kan ne de idrar - neden acaba?
üff evet yaa miniğim çok aldım amaa doğumdan sonra tek umudum sizlersiniz sizlerin gazı ile vericem bu kiloları güzel dileklerin için sağol tatlımm
sağol canım güzel dileklerin için evt 2 kg konuşmak harika bi duygu vallahi 3 lüleride görürüz inşallah
hüüüü herşey dahil hatta ultra herşey dahil şimdi ben hafif bişiler nasıl yerim ben hafif diilimki yediklerim hafif olsunnn pöfff bakcez artık çaresine inş kebap felan olmazda hayır şimdi hamileyim yaa aşeririm o açıdan görüncede yemek gerek oğlumun taşakları felan şişer içerde alimallaah yoksa yemem biliyosun laelaelaelaelae
sağol bitanem inşallah güzel haberlerle gelirsin sen stres yapma kendine hiçbişeyi yeterr son zamanların biliyosunki bol stresli geçiyo seninn :1no2:
hayırlı cumalar herkese
ESRACIM yemekten sonra 1. saat ve 2. saat şekerimi ölçüyorum açlıkta sorun yok ama toklukta 140 tan aşağıya düşmüyo diyete uyduğum halde. acayip canım sıkkın. bu akşam gideceğim doktora umarım sorun cıkmaz. sen nasılsın canım? sancıların geçti gitti dimi???
günaydın kızlar nasılsınız
ya benim içim içime sığmıyor sizinlede paylaşmak istedim. kuzenim doğum yapmış haziran sonu bekliyoduk ama akşam haberini aldım. çok heycanlandım yerimde duramadım. ilkdefa bu sabah ta erkenden kalktım uyku tutmadı. kuzenim Antalyada keşke görebilseydim. onu bebişi çok isterdim o doğum yapınca sıranın bana geldiğni anladım içimde bir panik bir korku anlatam. doğum çantasını hazırlıyım hemen diye düşündüm ama kendi eksiklerim var daha. kendimi durduramıyorum tutun beni ne olur... ya 20 gün erken geldi ben şoklardayım. bu arada bebiş ve annesi sağlıklıymış 3300 doğmuş kız bebek ve normal doğum ama 50 dk . içinde çıktı doğumdan çabuk olmuş hiç beklememişler çok kolay gelmiş darısı burdaki tüm annelerin başına inşallah hepimizin böyle kolay geçer....
bu arada ilk uc aylık donemdeki ultrason kagıtlarımı buldum baktım 11+5 de ikili test yaptırmısım yani ilk uçzaylık donemin son ultrasonunu o gun yaptırmısım ve 6 gun onde çıkıyormus gebelik yasım sat ile ultrason uyumsuzlugu 6gunmus dr um sat ımı değistirmedi zaten ondan oylebri hareket beklemek yanlısolur ilgisiz uyuz adam , simdi yeni dr a bunu gostereceğim sayet ilk uç ay içinde 1 hafta onde giden bir bebek ise seninki su an itibari ile kilosuçok ust sınırda değil gayet ideal iri bir bebek olur dedi ama değilse tam ust sınırda sınırı asabilir ilerleyen haftalarda olmamasını tercih ederiz gibi birseyler dedi 6gun de bir hafta sayılır heralde bir gun ueksik sat ımı değistirirmi bu durumda acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?