Günaydın kızlar,
Sinir bozucu bir gece geçirdim. Cinnet geçirip komşusunu vuranlara hak verdim vallahiklava:
Eşim bunları görünce insan çocuk sahibi olmaktan korkuyor dedi. Ben, hiç korkma, biz onu nasıl yetiştirirsek o öyle olur dedim. Öyledir değil mi kızlar yamafoldumben
herkese hayırlı cumalarrrr
bendeki haberler çok güzel şükürler olsunnn
dün minnoşumu gördümm 2.200 gr olmuşş boyuda 44 cm suyumuz iyi bebişimiz iyi gelişimi güzel 33 haftamız doluyor haftası ile uyumluuuu
gelelim anasınaaa anasınamı desek danasınamı desekk karar veremeedimmm
benden haberler heçç ii diil bende olmuşum 92 kg yuhh bana höstt bana totalde 22 kg almış oldum bayrak elimde gidiyorum ben tatilde o 92 yi 95 e tamamlarım delikafadulden
işin komik yanı bu sefer farklı alakasız bi doktora gittim kadın bana çok almışsın vsde demedi anacm bu rahat doktorlar banamı denk geliyo heppp hep bunlar yüzünden kilo alıyorum bennn lülülülülülü
geçmiş olsun canım sana peki bu yaşlanmanın zararlı ne olabilirmiş? alıcaz inşallah ayçacım hepimiz alıcaz kuacaklarımıza sağlıkla
ayrıca odanız çok güzelmiş güle güle büyüsün rüzgarınnn
mammuttt :))
duvar etiketi yapabilirsn duvarda iz bırakmıyor onlar praktikerde çok çeşitler var tavsiye ederimm bayrampaşa praktiker..hemde diğer yerlere göre ucuz ben çok araştırdığım içinnn..
..
amanın sen nedıyonnn? ciddimisin,ayy canım yaa son zamnlarında nasıl gidiceksın o halınle.Allah yardımcın olsun,ne insafsızlarmıs,zorlandıgını bile bile izin yok yanı öylemı.saçmalıktan başka bişe degıl.valla nerdeyse şimdi sana dua edıcem inşallah sezeryan olursun die.barı sezeryan gununu patronuna söylerken 2 gunde sen öne cek barı bı hafta dınlenırsın evde.kıyamam valla Allah yardımcın olsun canımyok canım beee nerdeee izni kim kaybetmişte ben bulacağım son zamana kadar devam kimsenin düşündüğü yok herkes kendi işinin görüldüğüne bakıyor....bende istiyorum evde uzanmak dinlenmek bebeğime zaman ayırmak ama olmuyor.... bir çoğunuzun dediği gibi evde olan annelerin bebekleri daha iyi gelişiyor kilo bakımındanda daha iyi oluyor ama benim kızım o yönden şanssız annesinin dinlenmeye vakti yok.... bende istiyorum gün içinde yemeğimi yiyeyim sol tarafıma yatayım yediklerim direkt kızıma gitsin diye ama malesef akşama kadar sandalye tepesindeyim ayaklarım davul gibi işler yoğun sıcık bir yandan offf offfff.... bu gidişle ben işten gidicem doğuma..... anca sezeryan falan olursam tarih kesin olarak netleşirse anca doğuma birkaç gün kala izin verirler yoksa normal doğum falan olacak olursa işten giderim hatta ben hastane çantamı işe getirmeliyim:sinifsinif:
erkek anaları siz bilmiyomusunuz eşlerde kilo alıyomuş sizinle beraber öyle bi inanış var kız bebek bekleyenlerinde eşleri zayıflıyomuş benim eşim bi kilo falan verdi sadece
herkese hayırlı cumalarrrr
bendeki haberler çok güzel şükürler olsunnn
dün minnoşumu gördümm 2.200 gr olmuşş boyuda 44 cm suyumuz iyi bebişimiz iyi gelişimi güzel 33 haftamız doluyor haftası ile uyumluuuu
gelelim anasınaaa anasınamı desek danasınamı desekk karar veremeedimmm
benden haberler heçç ii diil bende olmuşum 92 kg yuhh bana höstt bana totalde 22 kg almış oldum bayrak elimde gidiyorum ben tatilde o 92 yi 95 e tamamlarım delikafadulden
işin komik yanı bu sefer farklı alakasız bi doktora gittim kadın bana çok almışsın vsde demedi anacm bu rahat doktorlar banamı denk geliyo heppp hep bunlar yüzünden kilo alıyorum bennn lülülülülülü
herkes iyidir umarım dün gece biraz okuyayım dedim uyumuşumm
bi yandan geçmiş okuyup bi yandan tatil bavulumu hazırlamaya başliimmm daha yıkanıcak çamaşırlar varr kuaföre gidicem kaş bıyık operasyonuu çok işim var çokkkkk opuyorumnanaktan
dogum günün kutlu olsun nice yıllarar saglıkla sıhhatle sevdikleirnle ve ailenle inş.. alkisalkisalkisa.s. bu arada ne kadar çok haziran dogumlu var yahu bizim topikde..Selam kızlar doĞum gÜnÜ Çocugu geldİ bİr yaŞ daha yaŞlandımmm offf offf herkese hayırlı cumalar dİlİyorum ve geÇmİŞe bakmaya gİdİyorummmm
canım bilmiom ki normalmi aslında almam lazım çok yiyorum drye bi soruyum bölede bünyem zayıf kalınca halim olmuo canım yaa yoksa kilolu olmaktan deildeeftalyaaaa herkes senin gibi olmak için can atıyo ne güzel 2 aydır aynı kiloda olmak bebekte normal kilo alıyosa ne sorun olcakki
doğum günün kutlu olsun canımmm benimkide salı günüüü:lepi:Selam kızlar doĞum gÜnÜ Çocugu geldİ bİr yaŞ daha yaŞlandımmm offf offf herkese hayırlı cumalar dİlİyorum ve geÇmİŞe bakmaya gİdİyorummmm
Esra bu durumun tam tersi benimde başıma geldi, ikili test sonrasında doktorum (yani eski doktorum) bebeğin 6 gün geriden geldiğini söyledi. (Ki kendisi burada herkes tarafından gayet iyi bilinen bir doktordur)
Ama ben sat tarihimi tam net hatırlayamıyordum, ki bunu çok iyi bilmesine rağmen bana ' bebek 6 gün geriden geliyor, mikrosefali olabilir, karın-baş çevresi de uyumsuz ' vs gibi bir şeyler söyledi. 3 hafta sonra tekrar ultrasonla bakalım, ölçüleri alalım ona göre net bir şey söyleyebiliriz falan filan dedi.
Bu 3 hafta geçmek bilmedi benim için, moralim bozuldu, günlerce uyku uyumadım. 3 hafta sonra tekrar gittiğimde bu sefer, 3 hafta bizim için anlamlı bir zaman değil, evet aradaki fark birazda olsa kapanmış gibi görünüyor ama bişey söyleyemem, 2 hafta sonra bir daha gel dedi. :sinifsinif: Krize girecektim neredeyse.:sinifsinif:
Aynı gün eşim Kaan Kocatepeden randevu aldı ve ona gittik. Anlattık olanı biteni, ultrasona aldı, ölçümleri tekrar yaptı, ikili test ve geçmişteki tüm test sonuçlarıma baktı. Evet bebeğin ölçümleri sata göre bir kaç gün geride ama bu mikrosefaliye ya da bir başka aksiliğe değil, sadece geç yumurtlamaya bağlı dedi. Bana güvenin kesinlikle böyle bir şey yok dedi. Kliniğine gittiğimizde tansiyonum 16 lardaydı, günlerdir uyuyamadığımı moralimin çok bozuk olduğunu anlattım. Hamile olduğumu anladığımda ilk yaptırdığımız betahcg testine de bakınca, sen sata göre 5 haftalıkmışsın ama kan testine göre de 4 haftalık çıkmışsın, bunu doktorun nasıl atlamış dedi. O anda doktora sarılıp öpesim geldi valla kaydirigubbakcemile3
Yani artık sat tarihim bir hafta ileriye atıldı. Şu anda değişen sat tarihime göre bebeğin kilosu boyu vs gayet uyumlu çok şükür, ama eski doktor bana gerçekten çok uykusuz geceler geçirtti, hayatta tansiyon problemi yaşamamışken tansiyonum fırladı. Doktorların bu konuda biraz daha duyarlı olması ve annein psikolojisinden anlaması gerekiyor. Onlar için çok basit gibi görünen cümleler, bizler için çok daha fazla anlam ifade ediyor..
ben de dün dizi izlerken sızmışım.... gece de sol bacağıma kramp girdi, acısıyla uyandım. allahtan sık sık girmiyor. ne feci bişeymiş kramp. hiç bilmezdim.
Selam kızlar doĞum gÜnÜ Çocugu geldİ bİr yaŞ daha yaŞlandımmm offf offf herkese hayırlı cumalar dİlİyorum ve geÇmİŞe bakmaya gİdİyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?