2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Herkese günaydın... Kızlar, sizin de göğüsleriniz yanıyor mu? Sanırım içerde hummalı bir çalışma var, göğüslerimdeki ısı, vücudumdan bir kaç derece farklı. Dün Onur' a dedim, bana mı öyle geliyor, bir bakar mısın, diye. Belgesel tadında bir mıncıkladı, ohaaa :1shok: dedi. Adamın aklını aldım sanıırm :))

Ben olsam polisi arardım valla.. En azından gözleri korkardı. Geçmiş olsun adaşçım...

Maşşallah Yahya'ya... E haftasından geride demiştin, kapatmış mı aradaki farkı? Çok sevindim.

Esram biraz dizginle anam boğazını.. Gerçi sen gene de hareketlisin biliyorum ama, bebişinin bakımıyla rahatça ilgilenebilmen için diyorum.

Eee plasenta işlevini yerine getirememeye başlıyor. Yeterli kan oksijen besin gitmemeye başlıyor bebeğe. Eğer plasenta çok yaşlandıysa bebek kilo alamamaya başlıyo ve mümkün olduğunca erken alıyolar bebeği...

Sevmiyorum böyle olumsuz şeyleri yazmayı ama sen sordun diye yazdım... benim dr zaten bazılarımızınki gibi kötü haber tellalı gibi her seferinde üzüyo beni.. Henüz yaşlandı demedi ama olabilir dedi. Renkli doppler verecek pzt bi gideyim bakalım..

Senin tosuna da maşallah... 22 kiloyla rekoru sen elinde tutuyosun demek.. Napalım eskiden annelerimiz de en az 25 kiloyla tamamlarlarmış, şimdi moda fit hamilelik..elbette kilo iyi bişey değil ama sen mutlusun ve sağlıklısın gerisi boş..ben 14 aldım şimdilik .20'yle bitiririm diye umuyorum..

Niye başka dr. baktı sana..kendi doktorun nerdeee??

amanın sen nedıyonnn? ciddimisin,ayy canım yaa son zamnlarında nasıl gidiceksın o halınle.Allah yardımcın olsun,ne insafsızlarmıs,zorlandıgını bile bile izin yok yanı öylemı.saçmalıktan başka bişe degıl.valla nerdeyse şimdi sana dua edıcem inşallah sezeryan olursun die.barı sezeryan gununu patronuna söylerken 2 gunde sen öne cek barı bı hafta dınlenırsın evde.kıyamam valla Allah yardımcın olsun canım
erkek anaları siz bilmiyomusunuz eşlerde kilo alıyomuş sizinle beraber öyle bi inanış var kız bebek bekleyenlerinde eşleri zayıflıyomuş benim eşim bi kilo falan verdi sadece

cıııııkkk o inanış tamamen yalnıs,benım kocişte benle berber kılo aldı,hatta ilk aylar ben verdım o aldı.ama bizim bi prensesımız olcak inşalllah kaydirigubbakcemile2 anca kafası bı aydır dank ettıde zayıflamaya kara verdı kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar yaa ben hiç ii deilim yaa yataktan bi finlenmiş kalkamıyorum her yerim ağrıyorr bugecede karnım ağrıdı sanırım üşütmüşüm....moralim bozuk yawff ben 2 aydır aynı kilodayım 63 hala acaba normalmiki herkes alıyorya hadi önceden yemiyordum şimdi yiyorum hala almamışım pazartesi drye gideceğim bi sorum bariiiiiiimafoldumben

Selam kızlar doĞum gÜnÜ Çocugu geldı bır yaŞ daha yaŞlandımmm offf offf herkese hayırlı cumalar dılıyorum ve geÇmıŞe bakmaya gıdıyorummmm

eftalyaaaa herkes senin gibi olmak için can atıyo ne güzel 2 aydır aynı kiloda olmak bebekte normal kilo alıyosa ne sorun olcakki

Afferım sana sıpa.. kapatmıssın arayı daa... gel senı opucemm bi,evladına cok guzel bakmıssın.. 22 kılo konusuna gelınce, bu ısrarlı cabanı takdırle karsılıyorum annem,tamam artık kapılardan bacalardan gecemeyeceksın, rahat ol, sıkma kendını artık .. masallahhh anamm.. püü püüü püüüüü

Selam kızlar doĞum gÜnÜ Çocugu geldİ bİr yaŞ daha yaŞlandımmm offf offf herkese hayırlı cumalar dİlİyorum ve geÇmİŞe bakmaya gİdİyorummmm
dogum günün kutlu olsun nice yıllarar saglıkla sıhhatle sevdikleirnle ve ailenle inş.. alkisalkisalkisa.s. bu arada ne kadar çok haziran dogumlu var yahu bizim topikde..

eftalyaaaa herkes senin gibi olmak için can atıyo ne güzel 2 aydır aynı kiloda olmak bebekte normal kilo alıyosa ne sorun olcakki
canım bilmiom ki normalmi aslında almam lazım çok yiyorum drye bi soruyum bölede bünyem zayıf kalınca halim olmuo canım yaa yoksa kilolu olmaktan deilde

KEDıCı, insan nelerle karşılaşıyor, değil mi? Al işte, o da doktor, o da doktor!! Bu insanlar nasıl da "ben uzmanım" diye gezebiliyorlar ortada.

Ben ilk hamile kaldığımda (bu değil, bir düşüğüm var, ondan bahsediyorum) yaptırdığım kan testini göstermek ve folik asit takviyesi almak için bir doktora göründüm. Kadın bana önce "tebrikler, 4 haftalık hamilesiniz" dedi. Karından usg istedi. Kese görünmeyince de (en erken 7 haftalıkken görünürmüş karından bakıldığında) sen hamile falan değilsin, git hayatına devam et, dedi. Gene de bebek düşündüğümü, hiç değilse folik asite başlamak istediğimi, bana bir öneride bulunmasını istedim, yüzünü buruşturdu, gerek yok, dedi.

1 hafta sonra kese göründü, 1 hafta sonra kalp atışı... ama ne yazık ki, 1 hafta sonra da kalbinin durduğu tespit edildi ve alındı.

Demek istediğim ß-hcg 1000 li değerlere çıkmadan kese usg de görünmezmiş. Kadın 156 ile karından usg istedi. Ben bu bilgiye internetten "bir tık" ile ulaşabiliyorum, ama 'uzman doktor' bilmiyor.

aynı durumu bende yaşadım ama şükürki doktorum öle mikrosefalı olma durumu var falan demedı.ben zaten kendımden bılıyorum hep gec yumurtlarım,herkez 11 ile 14.gün yumurtlar benım 17.gun ile 20.gun arasında yumurtluyodum.adet döngüm zaten 33 gunde bır falandı.ilk gıttık tam 5 haftalık oması gerekırken benımkı 4 haftalık cıktı,ilk baş üzüldüm sonra ama dedım toooktuuur ahnım ben hep gec yumurtluyorum alakası olabılırmı,kesınlıkle ondan kaynaklanıyor dedı.sonra tekrar gıttım sata göre 9 haftalık olması lazımdı ama bu seferde 7+4 cıktı hepten gerı gıttı bebegım 12 gun falan gerıdeydık.şükürkü doktorum cok iyiydı hiç felaket tellalığı yapmadı bugunlerde cok önemlı degıl görbak sen düzenlı beslen bebegın vaktını yakalıycak anlamıycaksın bıle dedı.o zaman aralıgında hep cevız badem incir tarzı seyler cok tükettım tekrtar gıttık 15 gun sonra 9 +6 falan olması gerekırken bebegım 11+5 cıkmıstı gercektende gününü yakalamıstı.ozaman dünyalar benım oldu tabe :dance: :dance: :dance: şuanda satıyla uyumlu gidiyoruz cok şükür.bakalım bugun durum ne olcak.

ben de dün dizi izlerken sızmışım.... gece de sol bacağıma kramp girdi, acısıyla uyandım. allahtan sık sık girmiyor. ne feci bişeymiş kramp. hiç bilmezdim.

Magnezyum eksikliğine bağlı olabilir, bunu doktoruna söylersen magnezyum takviyesi verebilir. Kemik erimesi vs gibi problemlerle olması gerekenden daha önce karşılaşmamak için magnezyum takviyesi almalısın.

ya fasulyem bend ininamıyorum buna ultrasonda bebegin gorunmesi için 1200 ve ustu olmasıgerek beta hcg artık adım gibibiliyorum bunu ama dr lar niye boylyapıyor ya bilmiyor olamazlarr manyakmı bunlar
alahından bulsun valla agzı olan konusuyor dusunmeden konusma hakkı yokki dr un

bende askı memnuyu izlerken direk sizmisim saat 12gibi kalktımnetten izledim 2 yegeliyordu son part da idim artık hatırlamıyorum gerisini 3,30 da koltukta uyuyakaldıgımı farkettim gittimyataga y attım son partı bu aksam izliycem artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…