2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

prospektüsünü okudunmu hangi kategori ya da direkt dr.una danış..antibiyotiği alman lazım iltihap varsa..geçmezse daha zararlı olur..

Bizde PINAR isimli kim var???

Comely..sen yazınca maillerime baktım, bana da atmış, okumadım artık..sildim..

katılıyorum da uyguluyomusun diye sorr..naayıırrrrrrr...

bisey soyluycem eger bu demir hapı vucudumuzda emilime ugramasa dıskıyı etkilemez dimi ama etkilio ve siyah yapıo yani bisekilde ise yarıodur .

olabilir..ben de gyno ferro sanol kullanıyorum ama yine de merak ettim bu durumu, diğer kontrolde sorucam..dr.umun düşüncesini bi öğrenmek istiyorum..

hayırlı olsun..bi bakem bakem..güle güle kullan şimdiden..

hadi gözün aydın..

maşşşşşşşşşşaallah anacım...demekki bi sorun yok..oh ne güzel..kilon için de battı balık yan gider diyorum..bu saatten sonra hiç dikkat etmezsin..tatil felan..doğumdan sonra hep beraber uğraşcaz artık...muck..
ters rahimliyim işte..usg ile anlaşılıyo..bebeğin ters-düz durması gibi yanii..gebelikte normal şeklini alıyomuş ama doğumdan sonra tekrar ters oluyomuş..o yüzden regl sancılarım fecii olur..kan akışı çok zor oluyor o yüzden..yapcak bişi yok yani, katlanıcaz..

gözünüz aydın..darısı başımıza..inşallah biz de pırt diye doğuruveririz..hastayım şöle 1 saat içinde pırtlatanlara...ilk bebek biraz daha zor olur ama 2.daha kolay doğar diyor dr.lar..deniycem inşallah..

Doktorların biraz 'insan' olması yetecek ama ..

başak 35 kullanıcısından alıntı selam kızlar gece iki kere sag tarafıma kramp şeklinde bir agrı girdi sanki bir sopayla karnıma vurulmuş gibi karnımın etleri acıyordu hiç hareket edemedim kendiliginden geçene kadar

canım 6 gundur falan benımde yaşadıgım sey bu gıbı hemen hemen.bırı sankı karnıma vurmus çürümüş gibi acıyor etlerım,arada sancı giriyor.agrı sancı ezik gibi acıma falan hepsi çorba oluyor.senın yıne gecmıs ben 6 gunden fazladır cekıyomö.inan ne uyunuyo ne yatılıyor ne kalkılıyor.bugun dıger gunlere göre azcuk daha iyiyim.bakalım doktorumuz ne dıycek bugun

kızlar ben bugun doktora gıdıyorum,inşallah iyi haberlerle dönücem.bakalım kuzum kacc kılo olmusss kaydirigubbakcemile2 uafak bı tamın yapıyımm 1850gr olmustur gıbıme gelıyo bakalım kac cıkcak cok özledım kızımı tam 1 ay oldu bugun görmeyelı.neyse duş falan alcam acıkta evı topalrım sonra ben kacar 3.45de randevum ama aksama gelırız heralde eve.hepinizi öpüyorum kuzular

Evet aynı durum bende de vardı, eskiden polikistik over hastasıydım, tedavi oldum ama adet döngüsü genelde 35-37 günü falan bulurdu. Ama doktor bana hiç bunları sormadı, direk haftası ile uyumsuz, mikrosefali olabilir, olmayadabilir, olursa da yapacak birşey yok falan filan diyince, bir tek ben değil, herkes çok üzülür, günlerce uyuyamaz değil mi?

Hastasının psikolojisinden anlayan doktora doktor derim ben, adam iki kontrolde de ne kadar üzüldüğümüzü gördü, ama ona rağmen tavrını devam ettirdi. Sonra da diğer kontrol tarihi geldiğinde sekreteri aradı, kontrolünüz vardı unuttunuz mu dedi. Artık doktor beye gelmeyeceğim dedim, gönül rahatlığıyla..

Deryacım;

Çıtır annemm.. nıce nıce evlatlarınla dogum gununu kutlayasın.. saglıklı uzun omurlu seneler dılıyorum sana.. dogum günün kutlu olsun.

Guzel haberlerle gelesın ınşallah..

İyi haberlerle gelirsin inşallah

Yaaa evet bu arada bana da oluyor. Gaz sancısı sanıyorum ama?

Ne güzel kelebek... İyi haberlerle döneceksin canım. Çok özendim şimdi sana :)

esracım 1. saat 140 ikinci saat 142 çıktı, 4 adet yenidünya yemiştim oda mı etkiledi anlamadım gitti. bugün gideceğiz doktora bakalım o ne diyecek? geçtiğimiz haftalarda gayet iyiydi. bu aralar biraz canımda sıkkın sanırım moral bozukluğu yediklerimizden daha cok etkiliyo.

angeleyes_3 doğum günü kızı.... mutlu huzurlu sağlıklı kocanla bebeğinle uzun bir ömür sizin olsun....

hayırlı cumalar herkese,
geçmişe bakmaya çalışıyorum ama biraz zor vazgeçtim : )
burda görünüyorum ama çalışıyorum aynı zamnda

Esra maşallah Yayya'na çok sevindim haftasını yaklamış,tosuncuk anasıda dikkat etsin biraz çok kilo almasın az ye canum tabi başara bilirsen kaydirigubbakcemile3 ayrıca enerjine hayranım 33. haftandasın ve tatile gidiyorsun heryeri fıldır fıldır geziyorsun maşallah

Angeleyes nice mutlu yıllara sağlıkla huzurla eşinle yavrularınla opuyorumnanaktan

Yaa kızlar SİZDE DE OLUYÜR MÜ?

Hıçkırık mı tutuyo, nedir anlamadım. 2 snde bir içerde bir titreşim, bir başladı mı, 5 dk falan sürüyo.. Dıştan hissedilmiyo. Nedir bu?

evet evet TAZE.... ben de bundan bahsetmek istiyordum. benim kızı geçenler de 20 dak boyunca hıçkırık tuttu. sonra aradan 2 gün geçti, bu kez de aynı gün içinde iki kere, bi sabah bi de akşam olmak üzere 20 şer dak hıçkırık tuttu. resmen dışardan bile hissediliyor. çok ritmik bi şekilde hıçkırıyor. doktoru aradım hemen, hıçkırığın zararı var mıdır, bir günde iki kere normal midir diye... normalmiş. kötü bişey değilmiş hıçkırması.... çok üzülüyorum ama o hıçkırdıkça. rahatsızmış gibi geliyor....

ay evetnazan yaaa ben muhtemelen son gunlerimde seni hastanede ziyaret edeceğim bebegini goreceğim ama sen benimkini goremiyceksinn bu kesin bence,, ;((
du bakalım belli olmaz... belki sen benden önce doğurursun, ben sana gelirim.

vaayyyyyy süper..... geçen sefer kilosu düşük mü diye kafaya taktın besledin sıpayı yağla balla, büyüttün tosuncuk yaptın di mi? maşallah annesi maşallah... sana da maşallah diyelim, merak ettim çok... 22 kilo fazlalık nasıl durur insanda valla merak ettim. neyse canım, çok duyuyorum 25-30 kilo alanı. hepsini vermen biraz vaktini alacaktır doğumdan sonra ama şuan önemli olan senin ve oğlunun sağlığı. eğer çok kilo almış olman seni çok rahatsız etmiyorsa tatilde açık büfenin keyfini çıkar, yoksa biraz dikkat et tatlım.

Bizde PINAR isimli kim var???

COMELY var.

NAZAN, bir arkadaş dedi ki; bu haftalarda ciğerleri geliştiği için soluk alma egzersizi sırasında oluyormuş. Çok mantıklı geldi bana.

Peki, biriniz de AYAK ve MEME yanmasını açıklarsa çok sevinicem. Ayaklarım sürekli terliyor, memelerim sürekli yanıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…