selam kızlar gece iki kere sag tarafıma kramp şeklinde bir agrı girdi sanki bir sopayla karnıma vurulmuş gibi karnımın etleri acıyordu hiç hareket edemedim kendiliginden geçene kadar sabah saglık ocagına gittim muayne olayım diye orasıda çok kalabalıktı gözüm almadı beklemeyi baktım aile hekimi boş ona girdim birkaç gündür sol kulagım agrıyordu çürük dişimden zannetmiştim muayne oldum orta kulak iltahabı olmuşum dr antibiyotik ve damla verdi 31 haftalık hamile oldugumu söyledim birşey olmaz ona göre ilaç verim dedi damlayı kullandım ama diger ilacı kullanmakta kararsızım birşey olur diye.
yarım şekerimi ölçtürücektim aç karnına ve tok karnına aksilik kızımın karne töreni olacakmış saat 10 da yine kaldı benim işler haftaya kızımıda çok özledim görmek istiyorum kontrol günleri bile geçmek bilmiyor nedense
prospektüsünü okudunmu hangi kategori ya da direkt dr.una danış..antibiyotiği alman lazım iltihap varsa..geçmezse daha zararlı olur..
Bizde PINAR isimli kim var???
Comely..sen yazınca maillerime baktım, bana da atmış, okumadım artık..sildim..
ah canim yaa sorma, benim ayaklrim zaten tarakliydi, simdi 3 boyut oldu, basketlerin bagcigi acik onu giyiyorum, bide yumsak eri bi babet vardi ama derisis esneye esneye bi hal oldu garibimin, 38 almistim ki normalde 37 giyerim, suan esnemekten 39-40 olmustur..
gecen dolasirken super sik bir sandalet begendim, dogum gnu hediyesi aldiricaktim kocise, anam bi giydim 37 yok ,38 yok,39 taraklar oldu, onde uzanti cippidik cippidik, igrenc bi goruntu, baskla bi sandalet denedim ayni, baska denedim o da ayni, nerdeyse agliycaktim halime((dogumdan sonra duzelir dimi??
bende de oldu..39 numara olmadı..40 ı da yokmuş sinir oldum..terlik giyiyorum şıpıdık şıpıdık..
kizlar buarada sutyen olayini hafife almayin, memisler buyudu, sarkmalar basliycak, evde en azindan penye sutyen takin, basi bos birakmayin memisleri, sarkar, benden soylemesi...
katılıyorum da uyguluyomusun diye sorr..naayıırrrrrrr...
bisey soyluycem eger bu demir hapı vucudumuzda emilime ugramasa dıskıyı etkilemez dimi ama etkilio ve siyah yapıo yani bisekilde ise yarıodur .
olabilir..ben de gyno ferro sanol kullanıyorum ama yine de merak ettim bu durumu, diğer kontrolde sorucam..dr.umun düşüncesini bi öğrenmek istiyorum..
kıslar ayaklarım çok şişti 37 giyiyorum şiş haliyle 39 no terlik aldım, bugünde şişmedi byük geliyor ayaklarımı ağrıttı bitanede 38 almam lazım, sizlerde durum ne ?
mobilyamız c.tesi gelecekti bune sarkıttılar bugünde arayıp yarın dediler bakalım inş. yarın gelecek,
beşiğimizi aldık saraçhaneden cicilere ekledim resimleri, küvet ve kova kaldı eksiğim birde kusma bezleri onlarıda annem yapacak bitti sayılır çok şşükür
tüm gün sandalyede otuyorum şuanda sandalyedeyim çok belim ağrıdı ben kaçar öperim hepinizi
hayırlı olsun..bi bakem bakem..güle güle kullan şimdiden..
kizlar coookkk mutluyum:)) dogum yapacagim hastanede bugun tanitim seminei vardi ona katildik aksam, superrr.. 2 sene once ayni hastaneye kayinvalidem ameliyat olunca gitmistim, daha yenlenmemisti, ki bruksel'in en kazik ozel hastanesi olmasina ragmen,o yuzden hp kafamda soru isareti vardi, gecen sene yenilemisler ve muhtesem otesi olmus, dibim dustu resmen...artik kesin karar verdim orda doguruyorum, allahtan ozel sigorta var yoksa sikardi tabiorda dogum yapmam...icim cok rahatladi:)))
hadi gözün aydın..
herkese hayırlı cumalarrrr
bendeki haberler çok güzel şükürler olsunnn
dün minnoşumu gördümm 2.200 gr olmuşş boyuda 44 cm suyumuz iyi bebişimiz iyi gelişimi güzel 33 haftamız doluyor haftası ile uyumluuuu
gelelim anasınaaa anasınamı desek danasınamı desekk karar veremeedimmm
benden haberler heçç ii diil bende olmuşum 92 kg yuhh bana höstt bana totalde 22 kg almış oldum bayrak elimde gidiyorum ben tatilde o 92 yi 95 e tamamlarım delikafadulden
işin komik yanı bu sefer farklı alakasız bi doktora gittim kadın bana çok almışsın vsde demedi anacm bu rahat doktorlar banamı denk geliyo heppp hep bunlar yüzünden kilo alıyorum bennn lülülülülülü
herkes iyidir umarım dün gece biraz okuyayım dedim uyumuşumm
bi yandan geçmiş okuyup bi yandan tatil bavulumu hazırlamaya başliimmm daha yıkanıcak çamaşırlar varr kuaföre gidicem kaş bıyık operasyonuu çok işim var çokkkkk opuyorumnanaktan
maşşşşşşşşşşaallah anacım...demekki bi sorun yok..oh ne güzel..kilon için de battı balık yan gider diyorum..bu saatten sonra hiç dikkat etmezsin..tatil felan..doğumdan sonra hep beraber uğraşcaz artık...muck..
ters rahimliyim işte..usg ile anlaşılıyo..bebeğin ters-düz durması gibi yanii..gebelikte normal şeklini alıyomuş ama doğumdan sonra tekrar ters oluyomuş..o yüzden regl sancılarım fecii olur..kan akışı çok zor oluyor o yüzden..yapcak bişi yok yani, katlanıcaz..
günaydın kızlar nasılsınız
ya benim içim içime sığmıyor sizinlede paylaşmak istedim. kuzenim doğum yapmış haziran sonu bekliyoduk ama akşam haberini aldım. çok heycanlandım yerimde duramadım. ilkdefa bu sabah ta erkenden kalktım uyku tutmadı. kuzenim Antalyada keşke görebilseydim. onu bebişi çok isterdim o doğum yapınca sıranın bana geldiğni anladım içimde bir panik bir korku anlatam. doğum çantasını hazırlıyım hemen diye düşündüm ama kendi eksiklerim var daha. kendimi durduramıyorum tutun beni ne olur... ya 20 gün erken geldi ben şoklardayım. bu arada bebiş ve annesi sağlıklıymış 3300 doğmuş kız bebek ve normal doğum ama 50 dk . içinde çıktı doğumdan çabuk olmuş hiç beklememişler çok kolay gelmiş darısı burdaki tüm annelerin başına inşallah hepimizin böyle kolay geçer....
gözünüz aydın..darısı başımıza..inşallah biz de pırt diye doğuruveririz..hastayım şöle 1 saat içinde pırtlatanlara...ilk bebek biraz daha zor olur ama 2.daha kolay doğar diyor dr.lar..deniycem inşallah..