bakimmm hemennnİSTANBULLU HATUNLARR
dun bulusma topigine ugradım bir suru seyyazdımm
sizin agzınıza layık mekan arayısındayım
bir allahın kulu da girip bir yanıt yazmamıssss teessuf ederimmm, yersiniz yine iki parcacık minicik borekleri organize olmazsanız sizbilirsiniz ben zaten çok yiyemiyorum :))))))))))
benimde tanıdığım bi ecmel var dehşet güzel bi kız acaba tesadüfmü bu kadarıda CADIARZUgülistancığım baştan beri öyleydi..ecmeli babsı istiyor..nevayı kullnırız ama o da sıfat babından olsun istiyor..ben de bir tane ecmel tanıdım o da çok güzeldi ve çok zekiydi..kökünü ekini yirim ben kızımın.alkisalkisalkis
eline sağlıkkk şekerimmm sonrasııı möhömmm ütüledinmiii dolaba yerleştridnmi heeenisan annelerine baktım doğumdan sonra çok güzel kilo vermişler..tek tük var şişen..onlarda hamileymişim gibi yiyorum demişler..esra gadına duyrulur..ayrıca bebiş kıyafetlerinin ilk postasını yıkadığım ve dalinin yumuşatıcı kokusuyla kendimden geçtiğimi,sabah kahvaltı saatinde çamaşır odasında minik çorapları koklarken salifoya yakalandığımı,ikinci postayı bu akşam yıkaycağımı da duyururum kendilerine.
ist. gelişinde tatlımmm inşallah bu sefer buluşcam senleee bebişlerimiz kucağımızdaaabeyoglundaki dilek pastanesinde bulusun benide anın:))
hey maşallahhhh adaşım tombikineeee utangaç utangaç poz vermişşş hiçte anası gibi diil yanii delikafadulden böyle giderse bizden önce doğurucannn sağlıkla gelsin prensesinnnDR A GİTTİMMM
oglen geldi is yerime, sabahtan oglumun okulunlda kayıt yenileme islemim vardı ordanda
ayyy süperr az kaldııı hihoyyytvalla benim ayaklarda toynak gibi hehe :))) davull davulllll evde iken haftasonu iniyor son gunlerim
bgun bitti uç is gunum kaldııı inanamıyorummm
çok gezmekten olabilirmi acabaaa naniknanikbabym sen bilirsin bayan bakım diyoruz ya sana kısaca.. yahu benm ayaklarım 2 gundur yani ayaka tabanlarım çok sert..dün gesmeye giderken farkettim ve bugunde aynen.. bende su dolu kovada beklettim yumuşamadı acıyor ne yapsam. ponzalık bi durum yok ama çok sert işte
:roflol: bende o masada olmak isterdimmmmm :roflol: yedek papilerin olmasa napardım pekii artık eşine alırdın ayakkabıları yalınyak çıkardınn mekandann süper yaaaa :roflol:Dun aksam dısarıda yemekte ıdık.. cok sevdıgım ayakkabı koleksyonumun nadıde bır parcasını gıydım :)) ınce bantlı kelebek taşlı tokası olan topuksuz bır ayakkabı.. oldu da ayagıma.. cunku bende ayaklarımı cok severım, ıyı bakarım falan fılan.. ovundugum uzuvlarımdan bırıdır kendılerı de..
:)))))
kedici sende kaan kocatepenin vekili gibisin heeeMinik kelebek, karnının içinin acıması bence normal, benimde karnım büyüdükçe acısı daha belirginleşiyor.
Karın içi kaslar, hamileliğe uyum sağlamak için geriliyorlar, çok normal, bir de bebeğin şekil değiştirdikçe kaslar hareketleniyor, sanki ısınmadan spor yapmışsın gibi, hamlamışsın gibi acıyor. Benimde öyle. Endişelenme..
hımmm ilginçmiş bende gyneferon kullanıyorum o zaman ben avantajlımıyım kafamçokkarıştıhttp://www.kadinlarkulubu.com/hamil...259425-gebelikte-demir-tedavisinin-onemi.html
Bu konu kafamı kurcaladı.. kullandıgım ılac ferrum fort.. bu zamana kadar bosuna mı ıcıldı sımdı bu ılac???
geçmiş olsun canım dikkat et kendineselam kızlar gece iki kere sag tarafıma kramp şeklinde bir agrı girdi sanki bir sopayla karnıma vurulmuş gibi karnımın etleri acıyordu hiç hareket edemedim
evettt evettt bide o hıçkırmaya başlayaınca bendede tutuyo ana oğul hıçıkırıyozzzzYaa kızlar SİZDE DE OLUYÜR MÜ?
Hıçkırık mı tutuyo, nedir anlamadım. 2 snde bir içerde bir titreşim, bir başladı mı, 5 dk falan sürüyo.. Dıştan hissedilmiyo. Nedir bu?
Ben açıklıyim.. hamıle olabiler misin acaba?? test var mı evde test??
NAZAN, bir arkadaş dedi ki; bu haftalarda ciğerleri geliştiği için soluk alma egzersizi sırasında oluyormuş. Çok mantıklı geldi bana.
Peki, biriniz de AYAK ve MEME yanmasını açıklarsa çok sevinicem. Ayaklarım sürekli terliyor, memelerim sürekli yanıyor...
sırnaşık şey Allaam menapozlular gibi oldum yaa... hep bu saçtan sonra oldu bu bak! -tatlicadiarzu- sürekli terliyorum, yanıyorum.
benim üstümdede hırka varkafamçokkarıştıDısarısı korkunccccccc sıcak :bbo:
Canıım tüm sevdiklerinle nice güzel senelere..Selam kızlar doĞum gÜnÜ Çocugu geldı bır yaŞ daha yaŞlandımmm offf offf herkese hayırlı cumalar dılıyorum ve geÇmıŞe bakmaya gıdıyorummmm
benim üstümdede hırka varkafamçokkarıştı
İyi akşamlar herkese
Giremedim gün boyu moralim çok bozuk saatlerce ağlıyorum Elimden gelen bir şey olmadığı için ağlıyorum
Bugün kontrolüm vardı - 1 aydır bebişimin kilosunu merak ediyorum heycanla gittik öğlen ve öğrendik ki çok az kilo almış - şu an 1050 gr - doktor hala minyon tipli olacağını ısrar ediyo - 1 ay önce 1 hafta geriden geliyordu gelişimi şimdi 2 hafta gerilemiş - of Allahım bana sabır versin Sadece bu değil asıl mesele kordonun bebişimin boynuna 3 defa dolanmış - duyduğuma fena oldum - sürekli hareketlerini takip etmeliymişim hareket etmezse aramalıymışım - çok kötüyüm korkuyorum zaten sürekli hareket etmiyo ki işte normal olarak bazen uyuyo - ben nasıl takip edecem bilmiyorum çok korkuyorum - eyer bişey olursa zamanında müdahale edemeyeceğimizden korkuyorum
Şuan bile ağlıyorum çok kötüyüm - annem eyer çok kötü bişey olsaydı doktor söylerdi merak etme diye teselli etmeye çalışıyo ama doktor söylemese de kötü bişeylerin olacağının habercisi bu
mesela doktor dolaylı yollardan bana erken almamız gerekirse ne yapacağımızdan bahsetti Dedi ki eğer 2 kg altında ve 32. haftanın altında olursa yaşama şansı çok düşük olur dedi Balıkesirde böyle bir durum karşısında iyi bir donanımlı hastane olmadığını beni sevk etmek zorunda kalabileceğini söyledi Her hafta kontrole çağırdı Telefonu 24 saat açık olduğundan bahsetti En önemlisi bebeğimin ak ciğer gelişimi için toz şeklinde bir şurup verdi - tedbirli olmalıymışız
Hadi siz söyleyin bunların hepsi birşeye hazırlık değil mi - doktor söylemedi ama ben aptal değilim durum ciddi ve ben korkuyorum Bugün kendimi üzmekten heba oldum ne yapacağımı bilmiyorum Allahım bana sabır versin ....
Özür dilerim geçmişi okuyamicam iyi değilim
buarada fotoyu yatık eklemişim. hemen düzeltiyorum. biraz da küçültüyorum tabi...
biz geldik biz geldikkkkkkk.
Mehmet Akif maşallah 39.8 cm boyu yani 40 cm.. kilomuzda 1478gr.gayet saglılı ve öle minicik ufak tefek bi bebek değil dedi.. maşallah yavruma.. herşeyi gayet normal haftasıyla uyumlu.çok şükür.. kuzucum tam biz bakarken bi tekmeledi ..25 haftalıkken gittiğimde kafası aşagıdaydı şimdi ise şekil değiştirmiş kafası solda popo aşagıda ayaklar ikibüklümyukarda bu haftalarda en rahat pozisyonu böyleymiş...ben döner ama dimi diye sordum tabiikide o gunde kaç defa dönuyor dedi..cinsiyetini tekrar sorduk bi değişme varmı diye hala erkek..:)
15 gun sonra ilişkiyi sonlandırıyoruz.. şimdilik 24 agustos muhtemel dgoum tarihimiz.. sabah yarım saat akşam yarım saat yrüyüş tavsiyesinde bulundu normal dogum için...
vee doktorcuumdan bana kocaman bi afferin.. toplam 6.5 kilo almışım...bundan sonra bebek daha hızlı kilo alıcak dedi..:)
hangi besinler bebeğe yarar yani ben kendimi değilde bebegi nasıl beslerim diye sordum.. protein ve kalsiyumdedi.. yani daha etçil olıcaz...yeşil mercimekde de protein çok fazla dedi.. elevit demir hapı ve calsiyum magnezyum içeren hapıma devam..elevit bitince yenisini almıcam..
bizden haberler böyle şükürler olsun mutluyum huzuruluyum sevinçliyim. Rabbim hepimizi sonuna kadar mutlu haberler dönmeyi nasip etsin...
ayy kızlar benım aklıma bu sabah şey geldı.benım ilk doktorum bana "aa rahmin hafıf kalp şeklınde " demişti.sonra ben doktorumu degıstırdıgım için ve 8 haftalık oldugu birde herhangı bı sorun olmadıgı için vajınal ultrason yapmamıstık.bende unuttum tabi rahimim kalp seklınde oldugunu,doktorada sölemedım hiç.şimdi aklıma geldı acaba benım içim buyüzdenmı bukadar cok acıyokı.netten azcık arastırdımda genelde düşükle sonuclanabılıyormus yada erken dogumla :1shok: bunu belkıde hamılelıgın basından berı bilseydım süreklı streslı gecırcektım ama şimdide acayıp korku sardı.yarına kadar nası sabretcem bılmem.sanırım normal dogum yapamazmıs rahmi kalp seklınde olanlar.aman erken dogum falan olmasında sezeryan olurum,artık hayırlısı neyse o olsun.ayy hayırlısıyla bı kucagımıza alsaydık,şimdi ben bu korkuyla nası yaşıycam bilmem yanı neysekı 32.haftanın içinde bulunuyoruz.bebegım 36.haftaya kadar hayırlısıyla gelsede barı sonrasında belkıde sezeryanla erken alır doktorum.ayyyhh valla panik oldum yanee,kesın benım içim buyüzden bukadar acıyo,bebegım kıpırddıkca canım fena yanıyo
DR A GİTTİMMM
oglen geldi is yerime, sabahtan oglumun okulunlda kayıt yenileme islemim vardı ordanda dr kontrolum vardı 11 de ona gittim, ilk kez tekbasıma dr a gittim, esim surekli izin alamıyor çok yogun isleri halen araba kullanmamda sorun yok allahtan, yeni dr umu birkez daha begendim hemen sekerimi sordu unutmamısyada ekranından baktı sordu bilemem hatırlaması guzel bir hareket,
veeee tosun kızım 2061 gr olmus, su an itibari ile 2,5 hafta gibi onde gidiyor, dr ilk uç ay içindede onde gidiyormuydu diye eski ultrason kagıtlarına bakmamı istedi kilosunu olcup istemedi allahtan bunu sezaryanı ne zaman yapacaz tam belirlemek için istiyorum adet tarihinde duzeltme yapıldımı hiç dedi hayır dedim yani bana bu cumleyi hiçbir dr um kurmadı dedim benim ilgisiz uyuz dr hiç bahsetmemisti ama ikili test zamanını hatırla dedi dedim sanırım bir hafta onde idi emin değilim ama, bebek normalde durur son ana kadar ama sekerin var fazla tutmanın anlamı yok dedi o yuzden mumkun olan ilk zamanda almak daha uygun olur dedi, snra olctu kilosunu iste 10 gun evel 1700 gr idi , bu gidisle ayda bir kilo alarak gitse iki ay var 4 kilo kesin, sayet daha çok alarak giderse sakat yani pekhos değil çok iri bebek olması , gelisim egrisinin en ust cizgisinde su an , sayet adet tarihini bir hafta ileri alırsak dedi 11 haftalıkkenki ultrason kagıdına aksam bakacagım insalah oyledir o zaman harika tam ideal kilolarda bir bebek bu demektir dedi, merakla aksam olmasını bekliyorum annem evde ama bakıp bulması imkansız gozu gorupte:))
iste tombis kizimin sonhali de bu hala bas asagı bekliyor kuzum :))
herkese hayırlı cumalarrrr
bendeki haberler çok güzel şükürler olsunnn
dün minnoşumu gördümm 2.200 gr olmuşş boyuda 44 cm suyumuz iyi bebişimiz iyi gelişimi güzel 33 haftamız doluyor haftası ile uyumluuuu
gelelim anasınaaa anasınamı desek danasınamı desekk karar veremeedimmm
benden haberler heçç ii diil bende olmuşum 92 kg yuhh bana höstt bana totalde 22 kg almış oldum bayrak elimde gidiyorum ben tatilde o 92 yi 95 e tamamlarım delikafadulden
işin komik yanı bu sefer farklı alakasız bi doktora gittim kadın bana çok almışsın vsde demedi anacm bu rahat doktorlar banamı denk geliyo heppp hep bunlar yüzünden kilo alıyorum bennn lülülülülülü
herkes iyidir umarım dün gece biraz okuyayım dedim uyumuşumm
bi yandan geçmiş okuyup bi yandan tatil bavulumu hazırlamaya başliimmm daha yıkanıcak çamaşırlar varr kuaföre gidicem kaş bıyık operasyonuu çok işim var çokkkkk opuyorumnanaktan
Selam kızlar doĞum gÜnÜ Çocugu geldİ bİr yaŞ daha yaŞlandımmm offf offf herkese hayırlı cumalar dİlİyorum ve geÇmİŞe bakmaya gİdİyorummmm
Guzel haberlerle gelesın ınşallah..
İyi haberlerle gelirsin inşallah
Ne güzel kelebek... İyi haberlerle döneceksin canım. Çok özendim şimdi sana :)
Minik..güzel haberlerle gel tatlım..
kelebeğim güzel haberlerle gel canım...
yok evrişim burası tam ısınmadı her akşam mutlaka bi yağmur yağıyor şimdi sıcakta dışarısı evimizin içi serin biraz daha güneş gelmedi evin içineniye.. çıldırrdın mı??
Valla yemeyeceğim dersen yenmiyor güzelim. Ben salı günü diyete başladım. O günden beri öğretmenler odasına getirilen kekin, poğaçanın, browninin, dondurmanın haddi hesabı yok. Bir tabak bitiyor yenisi geliyor. Ama azmettim, gurur duyuyorum kendimle:lepi:üff evet yaa miniğim çok aldım amaa doğumdan sonra tek umudum sizlersiniz sizlerin gazı ile vericem bu kiloları güzel dileklerin için sağol tatlımm
hüüüü herşey dahil hatta ultra herşey dahil şimdi ben hafif bişiler nasıl yerim ben hafif diilimki yediklerim hafif olsunnn pöfff bakcez artık çaresine inş kebap felan olmazda hayır şimdi hamileyim yaa aşeririm o açıdan görüncede yemek gerek oğlumun taşakları felan şişer içerde alimallaah yoksa yemem biliyosun laelaelaelaelae
Ay yazık sana yaa:teselli:Ama kanunsuz iş yapıyorlar:mymeka:Olmaz ki böyleyok canım beee nerdeee izni kim kaybetmişte ben bulacağım son zamana kadar devam kimsenin düşündüğü yok herkes kendi işinin
"Belgesel tadında".....CADIARZUBunu biraz açar mısınnaniknanikHerkese günaydın... Kızlar, sizin de göğüsleriniz yanıyor mu? Sanırım içerde hummalı bir çalışma var, göğüslerimdeki ısı, vücudumdan bir kaç derece farklı. Dün Onur' a dedim, bana mı öyle geliyor, bir bakar mısın, diye. Belgesel tadında bir mıncıkladı, ohaaa :1shok: dedi. Adamın aklını aldım sanıırm :))
Geleneksel agda gunumuz var bugun.. dualarınızı eksık etmeyın.. mafoldumben
herkese hayırlı cumalarrrr
dün minnoşumu gördümm 2.200 gr olmuşş boyuda 44 cm suyumuz iyi bebişimiz iyi gelişimi güzel 33 haftamız doluyor haftası ile uyumluuuu
benden haberler heçç ii diil bende olmuşum 92 kg yuhh bana höstt bana totalde 22 kg almış oldum bayrak elimde gidiyorum ben tatilde o 92 yi 95 e tamamlarım delikafadulden
işin komik yanı bu sefer farklı alakasız bi doktora gittim kadın bana çok almışsın vsde demedi anacm bu rahat doktorlar banamı denk geliyo heppp hep bunlar yüzünden kilo alıyorum bennn lülülülülülü
bi yandan geçmiş okuyup bi yandan tatil bavulumu hazırlamaya başliimmm daha yıkanıcak çamaşırlar varr kuaföre gidicem kaş bıyık operasyonuu çok işim var çokkkkk opuyorumnanaktan
erkek anaları siz bilmiyomusunuz eşlerde kilo alıyomuş sizinle beraber öyle bi inanış var kız bebek bekleyenlerinde eşleri zayıflıyomuş benim eşim bi kilo falan verdi sadece
Geleneksel agda gunumuz var bugun.. dualarınızı eksık etmeyın.. mafoldumben
Peki, biriniz de AYAK ve MEME yanmasını açıklarsa çok sevinicem. Ayaklarım sürekli terliyor, memelerim sürekli yanıyor...
CANIM ÜZÜLME BEBEĞİNİ DÜŞÜN DUALARIMIZ SENİNLE BAK DİĞER DR DEDİĞİ GİBİ O KADARDA KORKULACAK DURUMDA DEĞİL İYİ POZİTİF DÜŞÜNMELİSİNİyi akşamlar herkese
Giremedim gün boyu moralim çok bozuk saatlerce ağlıyorum Elimden gelen bir şey olmadığı için ağlıyorum
Bugün kontrolüm vardı - 1 aydır bebişimin kilosunu merak ediyorum heycanla gittik öğlen ve öğrendik ki çok az kilo almış - şu an 1050 gr - doktor hala minyon tipli olacağını ısrar ediyo - 1 ay önce 1 hafta geriden geliyordu gelişimi şimdi 2 hafta gerilemiş - of Allahım bana sabır versin Sadece bu değil asıl mesele kordonun bebişimin boynuna 3 defa dolanmış - duyduğuma fena oldum - sürekli hareketlerini takip etmeliymişim hareket etmezse aramalıymışım - çok kötüyüm korkuyorum zaten sürekli hareket etmiyo ki işte normal olarak bazen uyuyo - ben nasıl takip edecem bilmiyorum çok korkuyorum - eyer bişey olursa zamanında müdahale edemeyeceğimizden korkuyorum
Şuan bile ağlıyorum çok kötüyüm - annem eyer çok kötü bişey olsaydı doktor söylerdi merak etme diye teselli etmeye çalışıyo ama doktor söylemese de kötü bişeylerin olacağının habercisi bu
mesela doktor dolaylı yollardan bana erken almamız gerekirse ne yapacağımızdan bahsetti Dedi ki eğer 2 kg altında ve 32. haftanın altında olursa yaşama şansı çok düşük olur dedi Balıkesirde böyle bir durum karşısında iyi bir donanımlı hastane olmadığını beni sevk etmek zorunda kalabileceğini söyledi Her hafta kontrole çağırdı Telefonu 24 saat açık olduğundan bahsetti En önemlisi bebeğimin ak ciğer gelişimi için toz şeklinde bir şurup verdi - tedbirli olmalıymışız
Hadi siz söyleyin bunların hepsi birşeye hazırlık değil mi - doktor söylemedi ama ben aptal değilim durum ciddi ve ben korkuyorum Bugün kendimi üzmekten heba oldum ne yapacağımı bilmiyorum Allahım bana sabır versin ....
Özür dilerim geçmişi okuyamicam iyi değilim
odanız çok sade ve güzel olmuş resminde ldukça fit be güzelim maşallahbu da 2 hafta önce çekilmiş bir göbek fotom. arkadaşım da ben de siyah giydiğimiz için biraz seçmesi zor oluyor ama popomu kamufle edebilmiş olduğum bir foto olduğu için yine de bunu koymak geldi içimden. zenci popolu halimi zaten dergide göreceksiniz kısmetse.
maşallah oğluşuna allah nazarlardan saklasınbiz geldik biz geldikkkkkkk.
Mehmet Akif maşallah 39.8 cm boyu yani 40 cm.. kilomuzda 1478gr.gayet saglılı ve öle minicik ufak tefek bi bebek değil dedi.. maşallah yavruma.. herşeyi gayet normal haftasıyla uyumlu.çok şükür.. kuzucum tam biz bakarken bi tekmeledi ..25 haftalıkken gittiğimde kafası aşagıdaydı şimdi ise şekil değiştirmiş kafası solda popo aşagıda ayaklar ikibüklümyukarda bu haftalarda en rahat pozisyonu böyleymiş...ben döner ama dimi diye sordum tabiikide o gunde kaç defa dönuyor dedi..cinsiyetini tekrar sorduk bi değişme varmı diye hala erkek..:)
15 gun sonra ilişkiyi sonlandırıyoruz.. şimdilik 24 agustos muhtemel dgoum tarihimiz.. sabah yarım saat akşam yarım saat yrüyüş tavsiyesinde bulundu normal dogum için...
vee doktorcuumdan bana kocaman bi afferin.. toplam 6.5 kilo almışım...bundan sonra bebek daha hızlı kilo alıcak dedi..:)
hangi besinler bebeğe yarar yani ben kendimi değilde bebegi nasıl beslerim diye sordum.. protein ve kalsiyumdedi.. yani daha etçil olıcaz...yeşil mercimekde de protein çok fazla dedi.. elevit demir hapı ve calsiyum magnezyum içeren hapıma devam..elevit bitince yenisini almıcam..
bizden haberler böyle şükürler olsun mutluyum huzuruluyum sevinçliyim. Rabbim hepimizi sonuna kadar mutlu haberler dönmeyi nasip etsin...
yerim ben onu maşallahDR A GİTTİMMM
oglen geldi is yerime, sabahtan oglumun okulunlda kayıt yenileme islemim vardı ordanda dr kontrolum vardı 11 de ona gittim, ilk kez tekbasıma dr a gittim, esim surekli izin alamıyor çok yogun isleri halen araba kullanmamda sorun yok allahtan, yeni dr umu birkez daha begendim hemen sekerimi sordu unutmamısyada ekranından baktı sordu bilemem hatırlaması guzel bir hareket,
veeee tosun kızım 2061 gr olmus, su an itibari ile 2,5 hafta gibi onde gidiyor, dr ilk uç ay içindede onde gidiyormuydu diye eski ultrason kagıtlarına bakmamı istedi kilosunu olcup istemedi allahtan bunu sezaryanı ne zaman yapacaz tam belirlemek için istiyorum adet tarihinde duzeltme yapıldımı hiç dedi hayır dedim yani bana bu cumleyi hiçbir dr um kurmadı dedim benim ilgisiz uyuz dr hiç bahsetmemisti ama ikili test zamanını hatırla dedi dedim sanırım bir hafta onde idi emin değilim ama, bebek normalde durur son ana kadar ama sekerin var fazla tutmanın anlamı yok dedi o yuzden mumkun olan ilk zamanda almak daha uygun olur dedi, snra olctu kilosunu iste 10 gun evel 1700 gr idi , bu gidisle ayda bir kilo alarak gitse iki ay var 4 kilo kesin, sayet daha çok alarak giderse sakat yani pekhos değil çok iri bebek olması , gelisim egrisinin en ust cizgisinde su an , sayet adet tarihini bir hafta ileri alırsak dedi 11 haftalıkkenki ultrason kagıdına aksam bakacagım insalah oyledir o zaman harika tam ideal kilolarda bir bebek bu demektir dedi, merakla aksam olmasını bekliyorum annem evde ama bakıp bulması imkansız gozu gorupte:))
iste tombis kizimin sonhali de bu hala bas asagı bekliyor kuzum :))
temkinli hatunsun bravo valla .....O zaman ben sana bu hayatta yannıs olmadıgınla ılgılı kucuk bı hıkaye anlatayım ; kaydirigubbakcemile3
Dun aksam dısarıda yemekte ıdık.. cok sevdıgım ayakkabı koleksyonumun nadıde bır parcasını gıydım :)) ınce bantlı kelebek taşlı tokası olan topuksuz bır ayakkabı.. oldu da ayagıma.. cunku bende ayaklarımı cok severım, ıyı bakarım falan fılan.. ovundugum uzuvlarımdan bırıdır kendılerı de..
Saatler gectı.. masa da oturyorumm kac saattır.. halıyle yurume ıhtyacı hıssettımm.. ayaklar olmusss ressssssssssssssmen mayalı hamur.. 5-6 adımdan sonra.. korsesı patlayan kadınlar gıbı.. ayakkabın bantları pat pat gıttı..ki ayakkabı oldukca orjınal bısı ıdı.. hanı adi falan desem.. derim hakettin evrim.. kaldım mı acık ayakkabı,bantlar koptu tekının.. adım atamıyorum..
Ozy bana bakıoo.. napcas dıye.. garsonlar falan kostu yanımısaaa.. tabe Evrımm ne yapar.. he ıhtımale karsın parmak arası terlıklerını bagaja koymustur,onu da olur ya, rahat edemem dıye koymustum, getırtır gıyer.. yani Amazon Ormanları mezunu olmasak.. kalmıstım ole ortada.. "laylon" gecırıp yururdumm herhal :)))))
normal be güzelim hepimizde aynı sorunlar bundan sonra dahada yoğunlaşacak tek çözüm ayaklar havada ve çok dolaşmıyacaz...kıslar ayaklarım çok şişti 37 giyiyorum şiş haliyle 39 no terlik aldım, bugünde şişmedi byük geliyor ayaklarımı ağrıttı bitanede 38 almam lazım, sizlerde durum ne ?
mobilyamız c.tesi gelecekti bune sarkıttılar bugünde arayıp yarın dediler bakalım inş. yarın gelecek,
beşiğimizi aldık saraçhaneden cicilere ekledim resimleri, küvet ve kova kaldı eksiğim birde kusma bezleri onlarıda annem yapacak bitti sayılır çok şşükür
tüm gün sandalyede otuyorum şuanda sandalyedeyim çok belim ağrıdı ben kaçar öperim hepinizi
senin adına çok sevindim gözün aydın..kizlar coookkk mutluyum:)) dogum yapacagim hastanede bugun tanitim seminei vardi ona katildik aksam, superrr.. 2 sene once ayni hastaneye kayinvalidem ameliyat olunca gitmistim, daha yenlenmemisti, ki bruksel'in en kazik ozel hastanesi olmasina ragmen,o yuzden hp kafamda soru isareti vardi, gecen sene yenilemisler ve muhtesem otesi olmus, dibim dustu resmen...artik kesin karar verdim orda doguruyorum, allahtan ozel sigorta var yoksa sikardi tabiorda dogum yapmam...icim cok rahatladi:)))
oldukça sevimsiz bir gece geçirmişsiniz sonuda feciiii böyle durumlarda şikayet edilecek bir yönetici falan yokmu onlarda ayaklarını denk alır...Günaydın kızlar,
Sinir bozucu bir gece geçirdim. Cinnet geçirip komşusunu vuranlara hak verdim vallahiklava:
Tam bizim yatak odasının baktığı arka tarafta bir öğrenci evi var. Bu zamanlarda sık sık duyarız seslerini. Sıcakta cam açık yatıyoruz malum. Akşam 12 gibi yattık, 1 gibi bir bağırış çığırışla uyandık:1shok:Evev doldurmuşlar bütün arkadaşlarını, aralarında çaçeron iki tane kız, başladılar tartışmaya. Ama inanamazsınız kızların ağzında ne argolar, ne küfürlerÇok üzgünüm çoookErkekler onları sakinleştirmeye çalışıyor, kızlar bağırdıkça bağırıyor. Yarım saat uğraştık sesimizi duyurabilmek için. En son yine erkeklerden biri bizi adamdan saydı da, camı kapıyı kapattı, ses büyük ölçüde kesildi.
E ondan sonra uyumak da zor oldu haliyle. Neyse, zorla da olsa uyumuşum. Bu sefer sabahın 4ünde bir patırtıyla uyandım:1shok:Allah'ım resmen ağlayacağım sinirimdenmafoldumbenOğlanlardan biri balkonda yatmış. Anlaşılan bol bol da içmişler, midesinde ne varsa balkondan aşağı çıkarıyor:bbo:Aşağıdaki komşunun tentesine döküldükçe de patır patır ses çıkarıyor:1no2:Midem ağzıma geldi resmen. Öfff ne kabustu:gitme:
Eşim bunları görünce insan çocuk sahibi olmaktan korkuyor dedi. Ben, hiç korkma, biz onu nasıl yetiştirirsek o öyle olur dedim. Öyledir değil mi kızlar yamafoldumben
valla hem oğluna hemde sana koca bir maşallah dikkat et be kuzu ...herkese hayırlı cumalarrrr
gözünüz aydınne mutlu onlara darısıda bizlerin başına..günaydın kızlar nasılsınız
ya benim içim içime sığmıyor sizinlede paylaşmak istedim. kuzenim doğum yapmış haziran sonu bekliyoduk ama akşam haberini aldım. çok heycanlandım yerimde duramadım. ilkdefa bu sabah ta erkenden kalktım uyku tutmadı. kuzenim Antalyada keşke görebilseydim. onu bebişi çok isterdim o doğum yapınca sıranın bana geldiğni anladım içimde bir panik bir korku anlatam. doğum çantasını hazırlıyım hemen diye düşündüm ama kendi eksiklerim var daha. kendimi durduramıyorum tutun beni ne olur... ya 20 gün erken geldi ben şoklardayım. bu arada bebiş ve annesi sağlıklıymış 3300 doğmuş kız bebek ve normal doğum ama 50 dk . içinde çıktı doğumdan çabuk olmuş hiç beklememişler çok kolay gelmiş darısı burdaki tüm annelerin başına inşallah hepimizin böyle kolay geçer....
üzülme canım bebeğin gelişiminde sorun yoksa bence gayet güzel herkes öyle olmak ister bende 2 aydır kilo almıyorum bebişim alıyo...takılma yani...günaydın kızlar yaa ben hiç ii deilim yaa yataktan bi finlenmiş kalkamıyorum her yerim ağrıyorr bugecede karnım ağrıdı sanırım üşütmüşüm....moralim bozuk yawff ben 2 aydır aynı kilodayım 63 hala acaba normalmiki herkes alıyorya hadi önceden yemiyordum şimdi yiyorum hala almamışım pazartesi drye gideceğim bi sorum bariiiiiiimafoldumben
teşekkür ettimangeleyes iyiki doğdun nice yılllara
çok sağolldogum günün kutlu olsun nice yıllarar saglıkla sıhhatle sevdikleirnle ve ailenle inş.. alkisalkisalkisa.s. bu arada ne kadar çok haziran dogumlu var yahu bizim topikde..
teşekkür ederim ne güzel sende ikizlersinnn:dance:doğum günün kutlu olsun canımmm benimkide salı günüüü:lepi:
teşekkür ederim..angell mutlu yıllarr iyikii dogdunnn
sağol hepimiz inşallah....ANGELESEYES çoluğunla - çocuğunla uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim.
teşekkür ettim canım..nice nice mutlu yaşlara eşinle çocuklarınla sağlıkla inşallahalkisalkisalkis
yok evrişim burası tam ısınmadı her akşam mutlaka bi yağmur yağıyor şimdi sıcakta dışarısı evimizin içi serin biraz daha güneş gelmedi evin içine
valla gel evrişim ne güsel olur senin gibi birini misafir etmek bizi çok mutlu eder...ama evrişim izmirin sıcağını biliyorum biz oraya geldiğimizde sabaha karşı 5 6 anca uyuyabiliyorduk ama şimdi gelemiyorum önceden gelioduk alaçatıya bornovaya....Neresı orası.. adres ver geleyımmm :Saruboceq:
Furukomm, saol annemm dılekelrın ıcın.
Babymm ,cok uzamadılar ama ole bekleyemem bır daha ben.. ne kadar alınırsa alınsın.. aman aman.. ne kadar az yere yapısıp kalkarsa o meret o kadar ıydıır.. artı bende alınacak kadar duruyorlar dıye dusunuyorum..senden bır hafta once gıtmıstım ben.. neredeyse bır ay oldu bende.
sağol kelebekim inşallah hepimize ...dogum günü kızıı,nice mutlu yıllara.Allah cokdaha güzel dogum gunleri yaşatsın saglıkla mutlulukla ve huzurla inşallah
sende güzel haberlerle gel bekliyoruz..kızlar ben bugun doktora gıdıyorum,inşallah iyi haberlerle dönücem.bakalım kuzum kacc kılo olmusss kaydirigubbakcemile2 uafak bı tamın yapıyımm 1850gr olmustur gıbıme gelıyo bakalım kac cıkcak cok özledım kızımı tam 1 ay oldu bugun görmeyelı.neyse duş falan alcam acıkta evı topalrım sonra ben kacar 3.45de randevum ama aksama gelırız heralde eve.hepinizi öpüyorum kuzular
çok teşekkür ederim canım..Angel..........anne melek..yavrularınla, eşinle mutluuu mutluu yıllar diliyorum..
teşekkür ederim canım... inşallah sende dr güzel haberlerle gelirsin canını sıkma ...esracım 1. saat 140 ikinci saat 142 çıktı, 4 adet yenidünya yemiştim oda mı etkiledi anlamadım gitti. bugün gideceğiz doktora bakalım o ne diyecek? geçtiğimiz haftalarda gayet iyiydi. bu aralar biraz canımda sıkkın sanırım moral bozukluğu yediklerimizden daha cok etkiliyo.
angeleyes_3 doğum günü kızı.... mutlu huzurlu sağlıklı kocanla bebeğinle uzun bir ömür sizin olsun....
teşekkür ettim canım sağol..hayırlı cumalar herkese,
geçmişe bakmaya çalışıyorum ama biraz zor vazgeçtim : )
burda görünüyorum ama çalışıyorum aynı zamnda
Esra maşallah Yayya'na çok sevindim haftasını yaklamış,tosuncukanasıda dikkat etsin biraz çok kilo almasın az ye canum tabi başara bilirsen kaydirigubbakcemile3 ayrıca enerjine hayranım 33. haftandasın ve tatile gidiyorsun heryeri fıldır fıldır geziyorsun maşallah
Angeleyes nice mutlu yıllara sağlıkla huzurla eşinle yavrularınla opuyorumnanaktan
hadi kazasız belasızzz ....Geleneksel agda gunumuz var bugun.. dualarınızı eksık etmeyın.. mafoldumben
teşekkürler,...gene geldiiikkkk biz kahvaltımızı yaptık herkesin cuması mübarek olsun diyelim...
biraz sonra oturcam dua edicem tam ssaaati allah yardımcımız olsun die hepimize ederim kızlar..
angelasss doğum günün kutlu olsun canımmm
kelebeğim güzel haberlerle gel canım
esra maşallah senin bebişe koccaman yapmışsın yaaaa ne güzel
bu arada gyno ferro sanolun prespektüsünde yazıyo dışkınızı siyahlaştırır die yani işe yarıyor demek bu kızlar...
teşekkür ederim sağol canımmCanıım tüm sevdiklerinle nice güzel senelere..Doğum günün kutlu olsuuun opuyorumnanaktan
teşekkür ettim sağollCanım arkadaşlar ne güzel şeyler paylaşmışlar seninle şükür sende daha iyiymişsin e sen iyi olunca bebeğinde daha ii oluyodur.
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
Kocaman olmuş Mehmet Akif ne güzel maşallah.
Ne ruh haline büründük kendi kendimize hastalıklar ,teşhisler yapıyoruz. yanlış olduğunu bile bile. Hemşşirelere kızıyoruz kötü tellallar diye ama bizimde onlardan kalır yanımız yok yani güzel şeyler düşünelim anacım çok güzel şeyler.
Maşallah kızına çok tatlı dudaklarına bayıldım hele o aradaki tombikliğe vaktiyle gelselerde koklasak bol bol hayırlısıyla.
Sanada maşallah bebişinede.
Güzel seneler iyiki doğdun.a.s.
teşekkürler canım...gypsyesra maşallah bebişine. Bak üzüldüğüne değmedi, hemen kapattı arayı annesi. Bir MAŞALLAH:1shok::1shok::1shok:da sana. Anladın sen onuyerimseniben
glzfb sözde bende de var şeker ama şimdiye kadar hiç 120nin üstüne çıkmadı tokluk şekerim. Açlık da 70-80 arası çıkıyor. Bu nasıl iş anlamadım. Stresin etkisi gerçekten daha fazla herhalde. Hastanede yapılan testler beni strese mi soktu ne? Dün öğle yemeğinden önce mesela koca bir tabak dolusu hamurişi getirdiler öğretmenler odasına. Allah'ım browni nasıl kokuyor taze taze, dibim düşecekti.kafamçokkarıştıİki çatal alıverdim. Ona rağmen 117 çıktı 1. saatCADIARZU
milkshake, minik kelebek; siz de güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
seerni ay ne kadar güzel ya öyle 50 dakikada doğum yapmakopuyorumnanaktanAllah hepimize kolay doğum nasip etsin. Benim arkadaşım da "altıma kaçırıyorum" derken pırtlatıverdi 1 saat içindedelikafadulden
Valla yemeyeceğim dersen yenmiyor güzelim. Ben salı günü diyete başladım. O günden beri öğretmenler odasına getirilen kekin, poğaçanın, browninin, dondurmanın haddi hesabı yok. Bir tabak bitiyor yenisi geliyor. Ama azmettim, gurur duyuyorum kendimle:lepi:
Ay yazık sana yaa:teselli:Ama kanunsuz iş yapıyorlar:mymeka:Olmaz ki böyle
"Belgesel tadında".....CADIARZUBunu biraz açar mısınnaniknanik
telkirma senin bu olumsuzluklar karşısındaki vakur duruşuna hayranım biliyor musunopuyorumnanaktanAllah mükafatını verecek arkadaşım. Az kaldı:içelim:
angeleyes nice yıllara canım. Sevdiğin herkesle birlikte inşallahalkisalkisalkis
Hadi Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?