2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gene geldiiikkkk biz kahvaltımızı yaptık herkesin cuması mübarek olsun diyelim...

biraz sonra oturcam dua edicem tam ssaaati allah yardımcımız olsun die hepimize ederim kızlar..

angelasss doğum günün kutlu olsun canımmm

kelebeğim güzel haberlerle gel canım

esra maşallah senin bebişe koccaman yapmışsın yaaaa ne güzel

bu arada gyno ferro sanolun prespektüsünde yazıyo dışkınızı siyahlaştırır die yani işe yarıyor demek bu kızlar...

bakimmm hemennn
benimde tanıdığım bi ecmel var dehşet güzel bi kız acaba tesadüfmü bu kadarıda CADIARZU
ben kızım olsaydı ecrin koyucaktım adınııı anlamı Allahın hediyesi demekk ikiciye bakcez artıkkk zemuszemus
eline sağlıkkk şekerimmm sonrasııı möhömmm ütüledinmiii dolaba yerleştridnmi heee
beyoglundaki dilek pastanesinde bulusun benide anın:))
ist. gelişinde tatlımmm inşallah bu sefer buluşcam senleee bebişlerimiz kucağımızdaaa
DR A GİTTİMMM

oglen geldi is yerime, sabahtan oglumun okulunlda kayıt yenileme islemim vardı ordanda
hey maşallahhhh adaşım tombikineeee utangaç utangaç poz vermişşş hiçte anası gibi diil yanii delikafadulden böyle giderse bizden önce doğurucannn sağlıkla gelsin prensesinnn
valla benim ayaklarda toynak gibi hehe :))) davull davulllll evde iken haftasonu iniyor son gunlerim
bgun bitti uç is gunum kaldııı inanamıyorummm
ayyy süperr az kaldııı hihoyyyt
çok gezmekten olabilirmi acabaaa naniknanik
:roflol: bende o masada olmak isterdimmmmm :roflol: yedek papilerin olmasa napardım pekii artık eşine alırdın ayakkabıları yalınyak çıkardınn mekandann süper yaaaa :roflol:
ayaklarını beğenirmişşşş hamileyizzz kuzumm beğenilcek tek yerimizzz koca göbeklermizzzz sen git kokoş kokoş papiler giyy olacağına bakkk delikafadulden
kedici sende kaan kocatepenin vekili gibisin heee
doktorum demiştin sen onamı muayne oluyosun??
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...259425-gebelikte-demir-tedavisinin-onemi.html

Bu konu kafamı kurcaladı.. kullandıgım ılac ferrum fort.. bu zamana kadar bosuna mı ıcıldı sımdı bu ılac???
hımmm ilginçmiş bende gyneferon kullanıyorum o zaman ben avantajlımıyım kafamçokkarıştı
selam kızlar gece iki kere sag tarafıma kramp şeklinde bir agrı girdi sanki bir sopayla karnıma vurulmuş gibi karnımın etleri acıyordu hiç hareket edemedim
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Yaa kızlar SİZDE DE OLUYÜR MÜ?

Hıçkırık mı tutuyo, nedir anlamadım. 2 snde bir içerde bir titreşim, bir başladı mı, 5 dk falan sürüyo.. Dıştan hissedilmiyo. Nedir bu?
evettt evettt bide o hıçkırmaya başlayaınca bendede tutuyo ana oğul hıçıkırıyozzzz

tazecim bendede tam tersi oluyoo ayaklarıım çok yanıyoo ve şişiyo hep suya sokuyorumm ffooos die iniyo göğüslerinde terliyo hatta her yerimm kaydirigubbakcemile3

bakalım sitede kimler varmışş

serapkarakoylu, aftabru, angeleyes_3, babymom, burko, Ebruska, evriş+, gypsyesra, irem

34, mehtapkus+, mentes, mercimekim, minik_kelebek+, nicole78, tazefasulye+, tazzie

Canım arkadaşlar ne güzel şeyler paylaşmışlar seninle şükür sende daha iyiymişsin e sen iyi olunca bebeğinde daha ii oluyodur.

buarada fotoyu yatık eklemişim. hemen düzeltiyorum. biraz da küçültüyorum tabi...

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

Kocaman olmuş Mehmet Akif ne güzel maşallah.

Ne ruh haline büründük kendi kendimize hastalıklar ,teşhisler yapıyoruz. yanlış olduğunu bile bile. Hemşşirelere kızıyoruz kötü tellallar diye ama bizimde onlardan kalır yanımız yok yani güzel şeyler düşünelim anacım çok güzel şeyler.

Maşallah kızına çok tatlı dudaklarına bayıldım hele o aradaki tombikliğe vaktiyle gelselerde koklasak bol bol hayırlısıyla.

Sanada maşallah bebişinede.

Selam kızlar doĞum gÜnÜ Çocugu geldİ bİr yaŞ daha yaŞlandımmm offf offf herkese hayırlı cumalar dİlİyorum ve geÇmİŞe bakmaya gİdİyorummmm

Güzel seneler iyiki doğdun.a.s.

Guzel haberlerle gelesın ınşallah..

İyi haberlerle gelirsin inşallah

Ne güzel kelebek... İyi haberlerle döneceksin canım. Çok özendim şimdi sana :)

Minik..güzel haberlerle gel tatlım..

kelebeğim güzel haberlerle gel canım...

saolun kızlar.herkezın hepbir agızdan iyi şeyler dilemesı cok güzel.kızımla birlikte öpücükk yolluyorusss sizeeee opuyorumnanaktan

gypsyesra maşallah bebişine. Bak üzüldüğüne değmedi, hemen kapattı arayı annesi. Bir MAŞALLAH:1shok::1shok::1shok:da sana. Anladın sen onuyerimseniben

glzfb sözde bende de var şeker ama şimdiye kadar hiç 120nin üstüne çıkmadı tokluk şekerim. Açlık da 70-80 arası çıkıyor. Bu nasıl iş anlamadım. Stresin etkisi gerçekten daha fazla herhalde. Hastanede yapılan testler beni strese mi soktu ne? Dün öğle yemeğinden önce mesela koca bir tabak dolusu hamurişi getirdiler öğretmenler odasına. Allah'ım browni nasıl kokuyor taze taze, dibim düşecekti.kafamçokkarıştııki çatal alıverdim. Ona rağmen 117 çıktı 1. saatCADIARZU

milkshake, minik kelebek; siz de güzel haberlerle gelirsiniz inşallah

seerni ay ne kadar güzel ya öyle 50 dakikada doğum yapmakopuyorumnanaktanAllah hepimize kolay doğum nasip etsin. Benim arkadaşım da "altıma kaçırıyorum" derken pırtlatıverdi 1 saat içindedelikafadulden

Valla yemeyeceğim dersen yenmiyor güzelim. Ben salı günü diyete başladım. O günden beri öğretmenler odasına getirilen kekin, poğaçanın, browninin, dondurmanın haddi hesabı yok. Bir tabak bitiyor yenisi geliyor. Ama azmettim, gurur duyuyorum kendimle:lepi:
yok canım beee nerdeee izni kim kaybetmişte ben bulacağım son zamana kadar devam kimsenin düşündüğü yok herkes kendi işinin
Ay yazık sana yaa:teselli:Ama kanunsuz iş yapıyorlar:mymeka:Olmaz ki böyle
"Belgesel tadında".....CADIARZUBunu biraz açar mısınnaniknanik

telkirma senin bu olumsuzluklar karşısındaki vakur duruşuna hayranım biliyor musunopuyorumnanaktanAllah mükafatını verecek arkadaşım. Az kaldı:içelim:

angeleyes nice yıllara canım. Sevdiğin herkesle birlikte inşallahalkisalkisalkis
Geleneksel agda gunumuz var bugun.. dualarınızı eksık etmeyın.. mafoldumben

Hadi Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:

yavrum benim masallah yarasın tosuncuga. bence artık tatilde sakın kasma. ayın yılın bası tatile gidiosun ve cok guzel oluyo hersey dahilde yemekler kahvaltılar. ist ye ye git tatilde kas.. hic mantıklı deil, sonra yine baska yerden kilo alcan tatilde yiyemedinle kalcan. bol bol yuzersin oglanıda beslemeye devam edersin canım . ikinizede koca bi masallah dogumdan sonrada nası aldıysan verme askı gelcek zaten inatla verirsin hic korkma. max 6 ay surer.

erkek anaları siz bilmiyomusunuz eşlerde kilo alıyomuş sizinle beraber öyle bi inanış var kız bebek bekleyenlerinde eşleri zayıflıyomuş benim eşim bi kilo falan verdi sadece

evet bu dogru benim esim ilk baslarda zayıfladı ama simdi biraz daha ii kilosu normal yani

ya ne cabuk benimkiler daha uzamaya gelmediler 21inde gitmistim diorum aybası gitcem galiba bu sefer.

Peki, biriniz de AYAK ve MEME yanmasını açıklarsa çok sevinicem. Ayaklarım sürekli terliyor, memelerim sürekli yanıyor...

ayaklarım yanıo hemde ates gibi ama geceleri bende arko filan ne bulursam nemlendirici yakınlarda suruorum gecirio, memeler bi agırlastı sanki oyle hissediırum bikacgun oncesine kadar bosmus gibi geliodu ama simdi arada sızlıo

CANIM ÜZÜLME BEBEĞİNİ DÜŞÜN DUALARIMIZ SENİNLE BAK DİĞER DR DEDİĞİ GİBİ O KADARDA KORKULACAK DURUMDA DEĞİL İYİ POZİTİF DÜŞÜNMELİSİN
odanız çok sade ve güzel olmuş resminde ldukça fit be güzelim maşallah
maşallah oğluşuna allah nazarlardan saklasın
yerim ben onu maşallah
temkinli hatunsun bravo valla .....
normal be güzelim hepimizde aynı sorunlar bundan sonra dahada yoğunlaşacak tek çözüm ayaklar havada ve çok dolaşmıyacaz...
senin adına çok sevindim gözün aydın..
oldukça sevimsiz bir gece geçirmişsiniz sonuda feciiii böyle durumlarda şikayet edilecek bir yönetici falan yokmu onlarda ayaklarını denk alır...
valla hem oğluna hemde sana koca bir maşallah dikkat et be kuzu ...
gözünüz aydınne mutlu onlara darısıda bizlerin başına..
üzülme canım bebeğin gelişiminde sorun yoksa bence gayet güzel herkes öyle olmak ister bende 2 aydır kilo almıyorum bebişim alıyo...takılma yani...
angeleyes iyiki doğdun nice yılllara
teşekkür ettim
dogum günün kutlu olsun nice yıllarar saglıkla sıhhatle sevdikleirnle ve ailenle inş.. alkisalkisalkisa.s. bu arada ne kadar çok haziran dogumlu var yahu bizim topikde..
çok sağoll
doğum günün kutlu olsun canımmm benimkide salı günüüü:lepi:
teşekkür ederim ne güzel sende ikizlersinnn:dance:
angell mutlu yıllarr iyikii dogdunnn
teşekkür ederim..
ANGELESEYES çoluğunla - çocuğunla uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim.
sağol hepimiz inşallah....
nice nice mutlu yaşlara eşinle çocuklarınla sağlıkla inşallahalkisalkisalkis
teşekkür ettim canım..

yok evrişim burası tam ısınmadı her akşam mutlaka bi yağmur yağıyor şimdi sıcakta dışarısı evimizin içi serin biraz daha güneş gelmedi evin içine

Neresı orası.. adres ver geleyımmm :Saruboceq:

Furukomm, saol annemm dılekelrın ıcın.

Babymm ,cok uzamadılar ama ole bekleyemem bır daha ben.. ne kadar alınırsa alınsın.. aman aman.. ne kadar az yere yapısıp kalkarsa o meret o kadar ıydıır.. artı bende alınacak kadar duruyorlar dıye dusunuyorum..senden bır hafta once gıtmıstım ben.. neredeyse bır ay oldu bende.

valla gel evrişim ne güsel olur senin gibi birini misafir etmek bizi çok mutlu eder...ama evrişim izmirin sıcağını biliyorum biz oraya geldiğimizde sabaha karşı 5 6 anca uyuyabiliyorduk ama şimdi gelemiyorum önceden gelioduk alaçatıya bornovaya....

dogum günü kızıı,nice mutlu yıllara.Allah cokdaha güzel dogum gunleri yaşatsın saglıkla mutlulukla ve huzurla inşallah
sağol kelebekim inşallah hepimize ...
sende güzel haberlerle gel bekliyoruz..
Angel..........anne melek..yavrularınla, eşinle mutluuu mutluu yıllar diliyorum..
çok teşekkür ederim canım..
teşekkür ederim canım... inşallah sende dr güzel haberlerle gelirsin canını sıkma ...
teşekkür ettim canım sağol..
hadi kazasız belasızzz ....
teşekkürler,...
Canıım tüm sevdiklerinle nice güzel senelere.. Doğum günün kutlu olsuuun opuyorumnanaktan
teşekkür ederim sağol canımm
teşekkür ettim sağoll
teşekkürler canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…