ya ttatlim ben sola yatiyorum bi uyaniyorum ya sirt ustu ya sagdayim, yine sola yatiyorum bi uyaniyorum yina sirt ustu yada sagdayim , allahim bende bi tuhaflik mi var??günaydıın....opuyorumnanaktanhihoyyyt
dün doktorum sırt üstü hariç sag yada sola yatabilirsin ama en çok sola yatarsan bebeğe kan oksijen ve besin akışı daha kolay dedi. ben bu gece rahat uyudum çünkü saga da yatabilirsin demişti.. bu arada yeni bir pozisyon keşfettim eşimle aynı tarafda yatamıyorum ayak baş pozisyonunda yatıyoruz.hem daha serin oluyor.
iyiki dogdun canim, esinle ve cocuklarinla birlikte nice mutlu seneler...Selam kızlar doĞum gÜnÜ Çocugu geldİ bİr yaŞ daha yaŞlandımmm offf offf herkese hayırlı cumalar dİlİyorum ve geÇmİŞe bakmaya gİdİyorummmm
başak 35 kullanıcısından alıntı selam kızlar gece iki kere sag tarafıma kramp şeklinde bir agrı girdi sanki bir sopayla karnıma vurulmuş gibi karnımın etleri acıyordu hiç hareket edemedim kendiliginden geçene kadar
canım 6 gundur falan benımde yaşadıgım sey bu gıbı hemen hemen.bırı sankı karnıma vurmus çürümüş gibi acıyor etlerım,arada sancı giriyor.agrı sancı ezik gibi acıma falan hepsi çorba oluyor.senın yıne gecmıs ben 6 gunden fazladır cekıyomö.inan ne uyunuyo ne yatılıyor ne kalkılıyor.bugun dıger gunlere göre azcuk daha iyiyim.bakalım doktorumuz ne dıycek bugun
Geleneksel agda gunumuz var bugun.. dualarınızı eksık etmeyın.. mafoldumben
delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey Allaam menapozlular gibi oldum yaa... hep bu saçtan sonra oldu bu bak! -tatlicadiarzu- sürekli terliyorum, yanıyorum.
angeleyes nice yıllara tatlım
miniş guzel haberlerini beklioruz
esracım 1. saat 140 ikinci saat 142 çıktı, 4 adet yenidünya yemiştim oda mı etkiledi anlamadım gitti. bugün gideceğiz doktora bakalım o ne diyecek? geçtiğimiz haftalarda gayet iyiydi. bu aralar biraz canımda sıkkın sanırım moral bozukluğu yediklerimizden daha cok etkiliyo.
angeleyes_3 doğum günü kızı.... mutlu huzurlu sağlıklı kocanla bebeğinle uzun bir ömür sizin olsun....
valla gel evrişim ne güsel olur senin gibi birini misafir etmek bizi çok mutlu eder...ama evrişim izmirin sıcağını biliyorum biz oraya geldiğimizde sabaha karşı 5 6 anca uyuyabiliyorduk ama şimdi gelemiyorum önceden gelioduk alaçatıya bornovaya....
kedici sende kaan kocatepenin vekili gibisin heee
doktorum demiştin sen onamı muayne oluyosun??
nice mutlu yıllara şekerim.Selam kızlar doĞum gÜnÜ Çocugu geldİ bİr yaŞ daha yaŞlandımmm offf offf herkese hayırlı cumalar dİlİyorum ve geÇmİŞe bakmaya gİdİyorummmm
zaten alıyorum magnezyum takviyesi canım. günde iki tane OSTEOCARE alıyorum. kramp da çok sık girmiyor zaten. bu 3. cüydü. eskiden de hiç kramp girmezdi. kramplar kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden olabilirmiş. bu minerlalerden bir kasların kasılmasından bir de gevşemesinden sorumlu olduğu için, ikisinden birinin eksikliği kramplara yol açabiliyor. sanırım bendeki kalsiyum eksikliğiydi. hemen yarım litre süt içitim bu olayın üzerine. normalde 3 günde bir 1/2 lt süt içiyorum ben. sıklaştırmam lazım anladım ki....Magnezyum eksikliğine bağlı olabilir, bunu doktoruna söylersen magnezyum takviyesi verebilir. Kemik erimesi vs gibi problemlerle olması gerekenden daha önce karşılaşmamak için magnezyum takviyesi almalısın.
hadi bakalım, çok güzel haberlerini bekliyoruz. kalp şeklindeki rahminden güzel haberler.....kızlar ben bugun doktora gıdıyorum,inşallah iyi haberlerle dönücem.bakalım kuzum kacc kılo olmusss kaydirigubbakcemile2 uafak bı tamın yapıyımm 1850gr olmustur gıbıme gelıyo bakalım kac cıkcak cok özledım kızımı tam 1 ay oldu bugun görmeyelı.neyse duş falan alcam acıkta evı topalrım sonra ben kacar 3.45de randevum ama aksama gelırız heralde eve.hepinizi öpüyorum kuzular
Geleneksel agda gunumuz var bugun.. dualarınızı eksık etmeyın.. mafoldumben
hay maşallh esra inan çok sevindim..hep sana hep sana olmaz di mi? accık da bebişe olsun..senin doktorlarına gitmek istiyorum..benimki benim 11 kiloma fazla demişti seni görse döner bıçağıyla kovalar herhelde.başak burcuya benim doktor titiz biraz..böyle avunalım.herkese hayırlı cumalarrrr
bendeki haberler çok güzel şükürler olsunnn
dün minnoşumu gördümm 2.200 gr olmuşş boyuda 44 cm suyumuz iyi bebişimiz iyi gelişimi güzel 33 haftamız doluyor haftası ile uyumluuuu
gelelim anasınaaa anasınamı desek danasınamı desekk karar veremeedimmm
benden haberler heçç ii diil bende olmuşum 92 kg yuhh bana höstt bana totalde 22 kg almış oldum bayrak elimde gidiyorum ben tatilde o 92 yi 95 e tamamlarım delikafadulden
işin komik yanı bu sefer farklı alakasız bi doktora gittim kadın bana çok almışsın vsde demedi anacm bu rahat doktorlar banamı denk geliyo heppp hep bunlar yüzünden kilo alıyorum bennn lülülülülülü
herkes iyidir umarım dün gece biraz okuyayım dedim uyumuşumm
bi yandan geçmiş okuyup bi yandan tatil bavulumu hazırlamaya başliimmm daha yıkanıcak çamaşırlar varr kuaföre gidicem kaş bıyık operasyonuu çok işim var çokkkkk opuyorumnanaktan
güzel,mutlu,sağlıklı senelerSelam kızlar doĞum gÜnÜ Çocugu geldİ bİr yaŞ daha yaŞlandımmm offf offf herkese hayırlı cumalar dİlİyorum ve geÇmİŞe bakmaya gİdİyorummmm
akşam girip bakıcam tahminin tutmuş mu? ben de yarın gidiyorum.doktorum hep lost izliyor oluyor..sezonda bitti izlemiyordur artık..tüm dikkatini bana verir.kızlar ben bugun doktora gıdıyorum,inşallah iyi haberlerle dönücem.bakalım kuzum kacc kılo olmusss kaydirigubbakcemile2 uafak bı tamın yapıyımm 1850gr olmustur gıbıme gelıyo bakalım kac cıkcak cok özledım kızımı tam 1 ay oldu bugun görmeyelı.neyse duş falan alcam acıkta evı topalrım sonra ben kacar 3.45de randevum ama aksama gelırız heralde eve.hepinizi öpüyorum kuzular
takımlara dikkat..ben de bu gün yapıcam.yeni pozisyonlar geliştirmeliyim.Geleneksel agda gunumuz var bugun.. dualarınızı eksık etmeyın.. mafoldumben
esra gadın..ütüleri yaptım..dolabımız kurulmadığından valize koydum hastane çantasını hazırladım.ama eksik var içinde hala.ama öğlen arası gidip bir şeyler daha aldım onları da yıkamam lazım.1 tane daha emzirme atleti ve alt açma minderi aldımmıydı jübileyi yapıcam.bakimmm hemennn
benimde tanıdığım bi ecmel var dehşet güzel bi kız acaba tesadüfmü bu kadarıda CADIARZU
ben kızım olsaydı ecrin koyucaktım adınııı anlamı Allahın hediyesi demekk ikiciye bakcez artıkkk zemuszemus
eline sağlıkkk şekerimmm sonrasııı möhömmm ütüledinmiii dolaba yerleştridnmi heee
ist. gelişinde tatlımmm inşallah bu sefer buluşcam senleee bebişlerimiz kucağımızdaaa
hey maşallahhhh adaşım tombikineeee utangaç utangaç poz vermişşş hiçte anası gibi diil yanii delikafadulden böyle giderse bizden önce doğurucannn sağlıkla gelsin prensesinnn
ayyy süperr az kaldııı hihoyyyt
çok gezmekten olabilirmi acabaaa naniknanik
:roflol: bende o masada olmak isterdimmmmm :roflol: yedek papilerin olmasa napardım pekii artık eşine alırdın ayakkabıları yalınyak çıkardınn mekandann süper yaaaa :roflol:
ayaklarını beğenirmişşşş hamileyizzz kuzumm beğenilcek tek yerimizzz koca göbeklermizzzz sen git kokoş kokoş papiler giyy olacağına bakkk delikafadulden
kedici sende kaan kocatepenin vekili gibisin heee
doktorum demiştin sen onamı muayne oluyosun??
hımmm ilginçmiş bende gyneferon kullanıyorum o zaman ben avantajlımıyım kafamçokkarıştı
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
evettt evettt bide o hıçkırmaya başlayaınca bendede tutuyo ana oğul hıçıkırıyozzzz
:roflol:sırnaşık şey Allaam menapozlular gibi oldum yaa... hep bu saçtan sonra oldu bu bak! -tatlicadiarzu- sürekli terliyorum, yanıyorum.
seni çok iyi anlıyorum. geçen akşam iş çıkışı büyük bir alışveriş merkezine gittik sırf bana rahat bir ayakkabı alalım diye... dolaş dolaş bulamıyorduk bi türlü... sinir olmuştum. ya çok kibarcık ayakkabılar, ya da sandalet tarzı, üst kısmı rahat yumuşak deri ama altı mantar topuk en az 10cm. hamilelere göre bişey yok yok yok.... derken DIECHMAN diye bir ayakkabı mağazası gördüm. içerdeki ayakkabıların çoğu zevkime hiç hitap etmiyordu , tam çıkacaktık ki sandaletleri gördüm. bi tane 37 numara siyah sandalet denedim, korkunç rahattı ve de fiyatı 35tl ydi. hemen aldım. 4 gündür de onu çıkarmıyorum ayağımdan. tam benim için yapılmış. senin de hoşuna gideceğini bilsem alıp gönderirim. istersen fotosunu çekip koyayım, beğenirsen alıp postalarım.ağlamak istiyorum bir terliğim bile yok bulamadım bulamadım.... sıcakta öğle arası burdaki bütün ayakkabıcılara baktım istediğim bir terlik bulamadım.... düz rahat birşey istiyorum diyorum adamlar bana babaanne terliklerinden çıkartıyorlar birde çeşit olarak şu üstü geniş bantlı çapraz altıda mantar taban olan terliklerden var onların topuklarıda yüksek geldi ayrıca sert ayaklarım rahat etmedi.... masada mahsur kaldım oturuyorum ayağa kalkarsam terliklere ayaklarım geçmiyor akşam olsa keşke ben evime gitmek istiyorum......
sizi böyle okuyorum ya işyerinde, acayip gaza geliyorum, sanki hemen eve gidip ütü yapacak, çanta hazırlayacak gibi hissediyorum. ama eve gittiğimde hiç halim olmuyor. çok kıskanıyorum sizi çoooookkkkk.... ne güzel kuş gibi hafiflemişsinizdir.esra gadın..ütüleri yaptım..dolabımız kurulmadığından valize koydum hastane çantasını hazırladım.ama eksik var içinde hala.ama öğlen arası gidip bir şeyler daha aldım onları da yıkamam lazım.1 tane daha emzirme atleti ve alt açma minderi aldımmıydı jübileyi yapıcam.
:roflol:
sağol canım benimmm danan seni çok seviiiiyoooönce sana kocaman maşallah danam benim kuzum dikkatet doğumdada doğum sonrasıda sana zor olur esracım
oğluşunada maşallah artık hepsi birer küçük adam oldular ya maşallah
lülülülülülü sağol canımmmesra maşşalah bebişe bize hava atıyosun gibi geldi kıskandım valla ... ilk sen doğurcakmışsın gibi geliyo banada tombiş bir bebek gelecek ilk olarak
pinky senin bebişinede maşşallah haftasıyla uyumlu çok iyi gidiyo
kaydirigubbakcemile2 şu öbür hattıda bana özelden atıver o zamnnn bıdıkkkkk yer fıstığımmm şam fıstığımmm yazmıcannn öle az kilo alıncaaa zemuszemusşimdiiiii gypsym esram sırf seni düşünerek yazdım kilo konusunu yerimsenibendedim şimdi benden sonra buda gelir doktordan oda aldıgı kiloy yazar falan diye bissürüüü senaryo ürettim dermişim..lülülülülülü kız sen delümüsün sen 22 kilo aldın diye yasmıcasmı...delikafadulden
delikafaduldendelikafadulden antep fıstıgı taze fıstık ayhh aklıma neler geldi pislüüüüüüüüüüüüüüükklava::mymeka:kötükedihüso
sağolasın tatlımesracım maşallah yahya ya
sen de türkiye hastanesine mi gittin hani tuana da gitti sen de oraya mı gidecektin hatırlayamadım
ayy evet yırtttık sayılırı adaşımmmm çok mutluyummmm :lepi:ay esracımhaberler superrr, gelisimde falan sorun yok allah korusun kalp sorunu yuzunden su saatten sonra bir gelisimde gerileme bile olsaa kilosu su an gayt iyi dogsa rahatca bakılır buyutulur haftanzaten çogumuzdan ilerde yirttin senn yırtınn gozun aydınn
evett oğluşuma ii baktım teyzesiii ama kendime daha iyi baktımmm laelaelaelaelaeMaşşallah Yahya'ya... E haftasından geride demiştin, kapatmış mı aradaki farkı? Çok sevindim.
Esram biraz dizginle anam boğazını.. Gerçi sen gene de hareketlisin biliyorum ama, bebişinin bakımıyla rahatça ilgilenebilmen için diyorum.
sağolasn ayçacımSenin tosuna da maşallah... 22 kiloyla rekoru sen elinde tutuyosun demek.. Napalım eskiden annelerimiz de en az 25 kiloyla tamamlarlarmış, şimdi moda fit hamilelik..elbette kilo iyi bişey değil ama sen mutlusun ve sağlıklısın gerisi boş..ben 14 aldım şimdilik .20'yle bitiririm diye umuyorum..
Niye başka dr. baktı sana..kendi doktorun nerdeee??
betülcümmm canım nice mutlu yıllara arkadaşım eşinle ailenle bi ömür mutlu bi hayat yaşayın inşalahhhhhhSelam kızlar doĞum gÜnÜ Çocugu geldİ bİr yaŞ daha yaŞlandımmm offf offf herkese hayırlı cumalar dİlİyorum ve geÇmİŞe bakmaya gİdİyorummmm
öp benii öp beniiii ne kapısı ne bacasııı nasıl girerim o eve bilmem hele tatilden dönünceee delikafadulden sağolasınnn canımsınnnnAfferım sana sıpa.. kapatmıssın arayı daa... gel senı opucemm bi,evladına cok guzel bakmıssın.. 22 kılo konusuna gelınce, bu ısrarlı cabanı takdırle karsılıyorum annem,tamam artık kapılardan bacalardan gecemeyeceksın, rahat ol, sıkma kendını artık .. masallahhh anamm.. püü püüü püüüüü
aaa deryanındamı d.gnü bugünnnn yoksa evrim yine hamilelikmi yaptıı sırnaşık şeyDeryacım;
Çıtır annemm.. nıce nıce evlatlarınla dogum gununu kutlayasın.. saglıklı uzun omurlu seneler dılıyorum sana.. dogum günün kutlu olsun.
sağolasın nesrinimmm bende sana hayranımmm nasıl bu kadar mıy mıy oluyonnn kısss baksana buluşmaya bilem gelmicen diyon uzak diyeee sankimmm başka şehirdee bulşuşcazzz pehhhEsra maşallah Yayya'na çok sevindim haftasını yaklamış,tosuncukanasıda dikkat etsin biraz çok kilo almasın az ye canum tabi başara bilirsen kaydirigubbakcemile3 ayrıca enerjine hayranım 33. haftandasın ve tatile gidiyorsun heryeri fıldır fıldır geziyorsun maşallah
ayyy kolaylıklar dilerim canımmm iide yeni diilmi sankim gören varda paslı kıymetli şeylerinizi habire yoldurup duruyonuzzz :roflol:Geleneksel agda gunumuz var bugun.. dualarınızı eksık etmeyın.. mafoldumben
sağolasın nazanımmm valla ben mutluyum aslında bu halimden yani çokta takmıyorummm napimm yemek yiyinceee kendimi çok mesut ve bahtiyar hissediyorummmmvaayyyyyy süper..... geçen sefer kilosu düşük mü diye kafaya taktın besledin sıpayı yağla balla, büyüttün tosuncuk yaptın di mi? maşallah annesi maşallah... sana da maşallah diyelim, merak ettim çok... 22 kilo fazlalık nasıl durur insanda valla merak ettim. neyse canım, çok duyuyorum 25-30 kilo alanı. hepsini vermen biraz vaktini alacaktır doğumdan sonra ama şuan önemli olan senin ve oğlunun sağlığı. eğer çok kilo almış olman seni çok rahatsız etmiyorsa tatilde açık büfenin keyfini çıkar, yoksa biraz dikkat et tatlım..
sağol tatlımmmesra maşallah senin bebişe koccaman yapmışsın yaaaa ne güzel
...
:roflol: ay koptummm vallaaa :roflol:sırnaşık şey Allaam menapozlular gibi oldum yaa... hep bu saçtan sonra oldu bu bak! -tatlicadiarzu- sürekli terliyorum, yanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?