2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kızlarr Çok gÜzel Şeyler yazmıŞınız Çok teŞekkÜr edıyorum hepınıze Çok mutlu ettınız ıyıkı varsınız

ya ttatlim ben sola yatiyorum bi uyaniyorum ya sirt ustu ya sagdayim, yine sola yatiyorum bi uyaniyorum yina sirt ustu yada sagdayim , allahim bende bi tuhaflik mi var??

Selam kızlar doĞum gÜnÜ Çocugu geldİ bİr yaŞ daha yaŞlandımmm offf offf herkese hayırlı cumalar dİlİyorum ve geÇmİŞe bakmaya gİdİyorummmm
iyiki dogdun canim, esinle ve cocuklarinla birlikte nice mutlu seneler...

ya o ayni aci benim kukumda var, karnimin alti kukumun ustu sanki dayak yemis gibi aciyor, ozellikle ayaktayken , dun gece yuruyemedim((

Geleneksel agda gunumuz var bugun.. dualarınızı eksık etmeyın.. mafoldumben

off sorma bizimde bugun yarin yapmamais gerek, program dahilinde, ama ne zaman, bu sefer cabuk cikti((

sırnaşık şey Allaam menapozlular gibi oldum yaa... hep bu saçtan sonra oldu bu bak! -tatlicadiarzu- sürekli terliyorum, yanıyorum.
delikafaduldendelikafadulden

kelebek tatlim iyi haberlerle gel insallah..

esra ben seni yakalamak uzereyim, 17.5 kilo:))) masallah kuzuna bu arada baya buyumus..

kizlar bugun allerjim azdi, salya sumuk durumundayim( hay ben bu polenlerin...

ben çıkıyorum kızlar bir ton ütüm var onu yapıyım sonra gelirim hoşçakalın-tatlicadiarzu-

kesinlikle dogru guliz moral stres hatta fazal mutlu olmak bile sekeri yukselten seyler fazla çoskulu hisler olmayacak sakni rutin bir hayat surceksin nası olcaksa.)

Tesekkur ederım cok zarıfsın.. ne mutlu bana.

Kontrol tarihi almak için hastaneyi aradım, doktorum ayrılmış hastaneden.
Başka bir doktorun muayenehanesinde bakacakmış hastalarına. ıstersek hastanede yine doğum yaptıracakmış.
Kafam karışık. Doğumu yaptığım hastanede olmasını isterim doktorumun.
32. haftadan sonra doktor değiştirebilir miyim ki?
Eşimle de konuşayım bakalım ne diyecek.

Kızımın odasını boşaltmaya başladım. Gardrop içi, kütüphane falan. ağır eşyaları bıraktım eşim taşısın diye. Ev darma duman oldu. Umarım eşim haftasonu odadaki mobilyaların başka odalara taşınması işlerini falan ertelemeye kalkmaz. Oturur ağlarım artık.

burko ilk hafta benimde öyleydi hep 115 çıkıyodu, ama bu hafta iyice arttı. bakalım gidelim de doktorumuz ne diyecek. esra nın da dediği gibi rutin hayat, sinirleri aldırsaydık keşke :)))

ağlamak istiyorum bir terliğim bile yok bulamadım bulamadım.... sıcakta öğle arası burdaki bütün ayakkabıcılara baktım istediğim bir terlik bulamadım.... düz rahat birşey istiyorum diyorum adamlar bana babaanne terliklerinden çıkartıyorlar birde çeşit olarak şu üstü geniş bantlı çapraz altıda mantar taban olan terliklerden var onların topuklarıda yüksek geldi ayrıca sert ayaklarım rahat etmedi.... masada mahsur kaldım oturuyorum ayağa kalkarsam terliklere ayaklarım geçmiyor akşam olsa keşke ben evime gitmek istiyorum......

Adaşçım "belgesel tadında" diyerek, içinde heyecan barındırmayan, sadece ölçümlere dayalı bir temastan bahsetmek istedim. Bilmem anlatabildim mi :))

Ayrıca dün dedim ki Onur'a; evet, Doruk'un gelmesini, sağ salim kucağımızda olmasını 4 gözle bekliyorum ama, 4 gözle bekldiğim başka bir şey daha var. Sonra özlemlerimizi biraz ayrıntıya girerek aktardık birbirimize. Ama temas yok bakın, sözel olarak... Ama hiç iyi olmadı :) Diyorum 32. haftaya girmeden bir final yapsak mı? Doktorlarda biri 32'den sonra yasak demişti çünkü :)

Selam kızlar doĞum gÜnÜ Çocugu geldİ bİr yaŞ daha yaŞlandımmm offf offf herkese hayırlı cumalar dİlİyorum ve geÇmİŞe bakmaya gİdİyorummmm
nice mutlu yıllara şekerim.
sen de geliyorsun di mi 2.buluşmaya?
nasıl 2 aydır kilo almadın? nedir bu işin sırrı şeker?

Magnezyum eksikliğine bağlı olabilir, bunu doktoruna söylersen magnezyum takviyesi verebilir. Kemik erimesi vs gibi problemlerle olması gerekenden daha önce karşılaşmamak için magnezyum takviyesi almalısın.
zaten alıyorum magnezyum takviyesi canım. günde iki tane OSTEOCARE alıyorum. kramp da çok sık girmiyor zaten. bu 3. cüydü. eskiden de hiç kramp girmezdi. kramplar kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden olabilirmiş. bu minerlalerden bir kasların kasılmasından bir de gevşemesinden sorumlu olduğu için, ikisinden birinin eksikliği kramplara yol açabiliyor. sanırım bendeki kalsiyum eksikliğiydi. hemen yarım litre süt içitim bu olayın üzerine. normalde 3 günde bir 1/2 lt süt içiyorum ben. sıklaştırmam lazım anladım ki....

hadi bakalım, çok güzel haberlerini bekliyoruz. kalp şeklindeki rahminden güzel haberler.....

sana da kolay gelsin. ben hiç ağda yapmıyorum da yaptırmıyorum da... makinayla hallediyorum.

taze al bendende okadar ya sozde daha kilit vurmadım ama zaten bisey hissetmiorum olsun bitsin die bakıorum anlıycan hormonlar dususte suan ama senin gibi 4gozle bekliorum eski zamanlarımı

hay maşallh esra inan çok sevindim..hep sana hep sana olmaz di mi? accık da bebişe olsun..senin doktorlarına gitmek istiyorum..benimki benim 11 kiloma fazla demişti seni görse döner bıçağıyla kovalar herhelde.başak burcuya benim doktor titiz biraz..böyle avunalım.
güzel,mutlu,sağlıklı seneler
akşam girip bakıcam tahminin tutmuş mu? ben de yarın gidiyorum.doktorum hep lost izliyor oluyor..sezonda bitti izlemiyordur artık..tüm dikkatini bana verir.
takımlara dikkat..ben de bu gün yapıcam.yeni pozisyonlar geliştirmeliyim.
esra gadın..ütüleri yaptım..dolabımız kurulmadığından valize koydum hastane çantasını hazırladım.ama eksik var içinde hala.ama öğlen arası gidip bir şeyler daha aldım onları da yıkamam lazım.1 tane daha emzirme atleti ve alt açma minderi aldımmıydı jübileyi yapıcam.
sırnaşık şey Allaam menapozlular gibi oldum yaa... hep bu saçtan sonra oldu bu bak! -tatlicadiarzu- sürekli terliyorum, yanıyorum.
:roflol:

minik kelebek güzel haberlerle gel

Esrako kızın ne tatlı öyle ısırırım onun tombul kollarını : ))

gülistan maşallah oğluşuna doğum tarihlerimizde aynı bu arada aynı anda gidersek doğuma ne yapıcak asiye hn :))

bu arada magnezyum bitti doktora sormayı unuttum yeni kutuya başlasammı doğuma kadar devammı magnezyuma ??

ya hemen herkes magnezyum kullanıo sanırım ama ben kullanmıyorum drum yazmadı oyle cok bi sikayetimde yok kasılma vs biara oluyodu ama egzersizlere basladıgımdan beri bisey olmuyo . birde bi yerime sancı girince derin nefes alıyorum agzımdan veriorum oda gecirio sancıyı dun karnımın cevresini oyle gecirdim allahım aglıycaktım nerdeyse zaten uyku kacmıs saga sola donemiom yataktan kalkamıom 5dk bi wc deyim vs vs bide agrı saplandı. annelik manyak bi guc verio insana yoksa ben grip olsam aglayan bi tipim ama elimden geldiince guclu olmaya calısıyorum

oh dide sende kurtardın bu işten ben annemi kayınvaldemi bekliorum biri yıksasın biri utulesin zaten simdi gelirkende getirirler bi suru esya , hic ugrasamam. kocisin gomlekleri beklio 3 gundur elim hic gitmio utulemeye

seni çok iyi anlıyorum. geçen akşam iş çıkışı büyük bir alışveriş merkezine gittik sırf bana rahat bir ayakkabı alalım diye... dolaş dolaş bulamıyorduk bi türlü... sinir olmuştum. ya çok kibarcık ayakkabılar, ya da sandalet tarzı, üst kısmı rahat yumuşak deri ama altı mantar topuk en az 10cm. hamilelere göre bişey yok yok yok.... derken DIECHMAN diye bir ayakkabı mağazası gördüm. içerdeki ayakkabıların çoğu zevkime hiç hitap etmiyordu , tam çıkacaktık ki sandaletleri gördüm. bi tane 37 numara siyah sandalet denedim, korkunç rahattı ve de fiyatı 35tl ydi. hemen aldım. 4 gündür de onu çıkarmıyorum ayağımdan. tam benim için yapılmış. senin de hoşuna gideceğini bilsem alıp gönderirim. istersen fotosunu çekip koyayım, beğenirsen alıp postalarım.

sizi böyle okuyorum ya işyerinde, acayip gaza geliyorum, sanki hemen eve gidip ütü yapacak, çanta hazırlayacak gibi hissediyorum. ama eve gittiğimde hiç halim olmuyor. çok kıskanıyorum sizi çoooookkkkk.... ne güzel kuş gibi hafiflemişsinizdir.

önce sana kocaman maşallah danam benim kuzum dikkatet doğumdada doğum sonrasıda sana zor olur esracım
oğluşunada maşallah artık hepsi birer küçük adam oldular ya maşallah
sağol canım benimmm danan seni çok seviiiiyooo

lülülülülülü sağol canımmm
kaydirigubbakcemile2 şu öbür hattıda bana özelden atıver o zamnnn bıdıkkkkk yer fıstığımmm şam fıstığımmm yazmıcannn öle az kilo alıncaaa zemuszemus
esracım maşallah yahya ya
sen de türkiye hastanesine mi gittin hani tuana da gitti sen de oraya mı gidecektin hatırlayamadım
sağolasın tatlım
yok türkiye hastanesine gitmedim z.burnuna semiha şakir doğumevi diye bi yer var oraya gittim doğumuda orda yapıcam güzel bi hastane beğendimm bakalım fikrim değişmezse artıkınnn
ayy evet yırtttık sayılırı adaşımmmm çok mutluyummmm :lepi:
evett oğluşuma ii baktım teyzesiii ama kendime daha iyi baktımmm laelaelaelaelae
benimde memeler yanıyooo yaaa buz tutuyom bişi olmaz inşallah
sağolasn ayçacım
doktorumu değiştirmd çünkü gittiğim hastanede bebek bakım ünitesi yokmuş Allah korusun küvezlik bi durum olsa riske girmek istemedim
betülcümmm canım nice mutlu yıllara arkadaşım eşinle ailenle bi ömür mutlu bi hayat yaşayın inşalahhhhhh
öp benii öp beniiii ne kapısı ne bacasııı nasıl girerim o eve bilmem hele tatilden dönünceee delikafadulden sağolasınnn canımsınnnn
QUOTE=minik_kelebek;7418499]kızlar ben bugun doktora gıdıyorum,inşallah iyi haberlerle dönücem.eve.hepinizi öpüyorum kuzular [/QUOTE]
güzel haberlerle gel kelebeğimmmmm
Deryacım;

Çıtır annemm.. nıce nıce evlatlarınla dogum gununu kutlayasın.. saglıklı uzun omurlu seneler dılıyorum sana.. dogum günün kutlu olsun.
aaa deryanındamı d.gnü bugünnnn yoksa evrim yine hamilelikmi yaptıı sırnaşık şey
sağolasın nesrinimmm bende sana hayranımmm nasıl bu kadar mıy mıy oluyonnn kısss baksana buluşmaya bilem gelmicen diyon uzak diyeee sankimmm başka şehirdee bulşuşcazzz pehhh
ayyy kolaylıklar dilerim canımmm iide yeni diilmi sankim gören varda paslı kıymetli şeylerinizi habire yoldurup duruyonuzzz :roflol:
sağolasın nazanımmm valla ben mutluyum aslında bu halimden yani çokta takmıyorummm napimm yemek yiyinceee kendimi çok mesut ve bahtiyar hissediyorummmm
ayrıca odanız çok güzelmiş sade ve şık güle güle büyüt NAZ ımızı ordaaa
buluştumızda görürsün nasıl bişi olduğumuuu korkup kaçmaaa delikafadulden
esra maşallah senin bebişe koccaman yapmışsın yaaaa ne güzel
...
sağol tatlımmm
:roflol: ay koptummm vallaaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…