2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

oh dide sende kurtardın bu işten ben annemi kayınvaldemi bekliorum biri yıksasın biri utulesin zaten simdi gelirkende getirirler bi suru esya , hic ugrasamam. kocisin gomlekleri beklio 3 gundur elim hic gitmio utulemeye

senden daha beterleri de var baby..eşimin kışlık gömlekleri yaz girdiğinden beri ütülenmeyi bekliyodu..2 aydır felan..dün akşam anca ütüleyip kaldırdım..:kedi:..valla iş çıkışı dermanım olmuyo..dün akşam iyice gözüme battı ve hallettim çok şükür..

magnezyumu ben de kullanmıyorum..elimin altında bulunduruyorum ama..dr.um ağrın sancın olduğu zaman kullan dedi..olursa kullanıyorum ben de..

valla nazan makinanın içine giysileri koymam için iki gün azmetmem,deterjanı falan koyup düğmeye basmam için 2 gün enerji toplamam gerketi.eve gidince haşatım çıkmış oluyor..bir dr gittim bugün yeni birşeyler aldım onlar da yıkanacak..kışlıkları yıkamadım bile..dün alez,çarşaf tastık gibi eşyaları yıkadım.baklım ne olacak..bu gadınlara maytap malzemsi oluyorum.hele bu son haftalarda çalışmak çok zor geliyor.direnmem lazım o izinleri doğum sonrasında kullanmak istiyorum..

ay sonunda bir taşınmış olayım kızlar diğer odaları bırakıp kızımın odasını ayarlıycam yaaa kızım kızıyordur bana içerden herkesin odası yatağı kıyafetleri hazır benimki neden hazır değil diye

sıcaklarla zaten başım dertte yani, ayakkabı olayında da spor ayakkabıdan şaşmıyorum en rahat favori ayakkabılarım sporlar

Aaaaa.. hakaten hamılelık yapmısımm ben Esraaaaaaaaaaaaaaa

E Derya sen de uyarmıyorsun benı be annemm,demıyor musun bu kadın benım dogumgunum degıl, bayram degıl, neden benı kutlar dıye :)))

Ay Angel im ben kutladım senı de.. baska ısım adı altında.. ustume afıyet hamıleyım de :kedi:

canım benim çok sağol allah razı olsun çok düşüncelisin.... yarın eskişehire dr. a gideceğim ordaki alışveriş merkezinin birinde diechman var diye biliyorum oraya bakarım bulursam alarım ama beni 37 paklamaz:kedi: şuanki terliklerim 37 ama sadece parmak uçlarım giriyor eve nasıl gidicem bilmiyorum beni anca 39 numara paklar:sinifsinif:

Sanada maşallah bebişinede..
sağolasın hatıracımmm

sağolasınnn canımmm
ama furkommmm bak şimdiii sen yemiyosun ama ortada bebişinin sağlığı var bu yüzden kendini her türlü frenliyosun yani pskilojik olarak bu azme hazırsın bende öyle bi durum yokki bu yüzden istikrarlı olamıyorummm :gitme:
ayrıcaaa yicemmm bananeeee can boğazdan gelirrr zemuszemus
ayyy yerim ben seniii ağzından bal damlıyoooo
dimee gidicem oralara kadar sonra kısıtla kendini hiç olarmııı yaaa
şimdi çeşit çeşit tatlılar felannn eee neymiş almışım 22 kilo almim daha fazlaaa artık 3-5 i mi kalmışşş dimeee kuzum sositososito
sağolasınnn canımmm
şu kilo alamama olayını bi gün çözersemm prof. olurum şerefsizim :sinifsinif:
esra ben seni yakalamak uzereyim, 17.5 kilo:))) masallah kuzuna bu arada baya buyumus..
yok yok yetişemezsinnnn şekerimmm ayrıca sağolasınnn
sen yoğunsun yaa bana bişiler oluyoo yaa az takılabiliyon yaa üzülüyorum ben yoruyorlar seni lmaz:
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
32 den sonra yasakmııııı
yani senin doktorumu söyledi genel olarak böle bişimi varr bak şimdiii hiç beğenmedimmm bu işi araştırayım biii
beni öle sözel felan kesmez :kedi:
Evet Kaan Kocatepe'ye gidiyorum ben. Eeee hamilelerin sorunları ortak, sorup okuyup öğreniyoruz yerimseniben
ayyy ne güzelll sana hep bişiler sorarız artıkınnnn sende iletirsin kendilerine elçimiz olursunnn
bizde Kaanla kanka olduk işte paso uzman tvye takıla takıla
muayne ücreti ne kadar yeri felan nerde merak ettimm ssk geçmezmi bu Kaanda delikafadulden
bi doktor tutturamadımda aranıyorum halaaaaa
sana da kolay gelsin. ben hiç ağda yapmıyorum da yaptırmıyorum da... makinayla hallediyorum.
makina sakat diilmi yaa bi kere denedim dudağını kaptıryodum esranurun sonra amann dedim kalsınnn
sağolasın didommm yok beni bıçakla kovalamayı bırak önceki 3 kg daha hakkın var demişti doldurdum o hakkııı şimdide başka doktor bu bana hakta tanımadı sınırsızzz :roflol:
ayrıca eline sağlıkk bak bitirdin sende ne güzelll misss gibiiiii ohhhh
aynen öle seçilcimmm battı balıkkk yan goinggg delikafadulden
sağol güzel dileklerin içinnn opuyorumnanaktan

ben de bir taşınayım ilk işim nevanın odasını urdurtmak olacak.
spor aykkabı konusuna da katılıyorum..iyi ki hala khepsi oluyor ayğıma..bir de babet tarzı bir spor aykkabı aldım hayatımı kurtardı

ben de dedim acaba angelın adı da mı derya..bir emin olsaydım yemiştim seni..beklemedeydim

benim doğum günüm değil bu gün ben yılbaşı bebeğiyim
bu arada eltim dün gece doğum yaptı kızımız oldu normal doğum zilli çok bekletti bizi henüz kilo boy bilgim yok

İşin gücün muzurlukta.. sana bı soru sordum ben.. kac tane alt acma aldın sen dıye??

bende acaba başkasının adıdamı derya diye olaya seyirci kalmıştım kuzu olsun yinede birden sevindirik oldum hehehehheeee kaydirigubbakcemile3

yarın sabah ece nin odasının perdesi geliyor, perdeci tanıdık uzaktan akraba gelirken utu aletlerinide getirin dedim, salon tullerini fonperdeleri flanda dun yıkadık takılı iken uzerinde utu yapıyorlar normalde utulemiyorum ama utulendimi isi bilen adamlar tarafından organze tuller harika oluyor, halıları yıkamaya vermistim bugun kadın var evde temizlik esnasında halılarıda getircekler kadın sercekben ugrasmıycam ) perdeleri dun esim yikadı yarın perdeci utuliycek, ece nin cibinlik kirisikti utu sursem yapısırmı falan korkuyordum onuda perdeciye utuletcem, ondan sonra salıdansonra mis gibi evde sadece yan gelip yatcam

ah birde utu leri var kızımın daha hic elimi surmek kismet olmadı sırtımın agrısı cosar diye korkumdan yapmadım evde otururken yapacagım insallah annem benyapayım diyorama ben kendimy apmak istiyorumtek tek gormek istiyorum neler var yok faan ayırım yapıp ona gore yerlestirmek istiorum, dolaplarında kokusu ancak çıkmak uzre 20 gn olcak nerdeyse ancak çıkıyor, bugunden sonra kus gibi hafif olacagım insalah hemen doum cantamıda hazır edeceğim, ondansonra ver elini istanbul oglumla gezeceeğiz :)))

slm kızlarrr.... doktordan güsel haberlerle dönen esramın şişko bebeğine kocaman bi maşallah

minik kelebekçim hayırlı haberlerle gel inşallah

angeleyes doğumgünün kutlu olsun. daha nice yaşlara canım bebişinle ailenle inşallah.

evrişçim kolay gelsin canım. çok acıtmadan inşallah :teytey: temizlen

fasulyem benim de göğüsşer yanıo nedenmiş kaçırdım mı. bir de iğne gibi şeyler batıo resmen acıo bazen.

bende izin öncesi terlik sendromu yaşadım ayağıma gçre bulsam modeli iyi değil modeli bulsam numara tutmuyor derkene polaristen aldım 50 tl verdik emme ayağımdaki ayakkabıdan ayağım patlayıp çıkcaktı artıkın terliği bi giydim şıp diye oldu ve dünyalarda benim oldu
spor ayakkabıyı bırakalı 1 ay oldu sıcaktan havale geçirecem kibim oluyordum yaf nassı giyiniyonuz hala hatunlarrrrrr

Esra o perdecılerı bana da gondersene :))) bır de ellerı degmısken Ece nın utulerını de cıkarsınlar aradan kaydirigubbakcemile3 bence adamlar bı daha sana perde falan dıkmez :)))

oh haklısın kuş gibi olursan vallahi hepsini güle güle kirlet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…