oh dide sende kurtardın bu işten ben annemi kayınvaldemi bekliorum biri yıksasın biri utulesin zaten simdi gelirkende getirirler bi suru esya , hic ugrasamam. kocisin gomlekleri beklio 3 gundur elim hic gitmio utulemeye
seni çok iyi anlıyorum. geçen akşam iş çıkışı büyük bir alışveriş merkezine gittik sırf bana rahat bir ayakkabı alalım diye... dolaş dolaş bulamıyorduk bi türlü... sinir olmuştum. ya çok kibarcık ayakkabılar, ya da sandalet tarzı, üst kısmı rahat yumuşak deri ama altı mantar topuk en az 10cm. hamilelere göre bişey yok yok yok.... derken DIECHMAN diye bir ayakkabı mağazası gördüm. içerdeki ayakkabıların çoğu zevkime hiç hitap etmiyordu , tam çıkacaktık ki sandaletleri gördüm. bi tane 37 numara siyah sandalet denedim, korkunç rahattı ve de fiyatı 35tl ydi. hemen aldım. 4 gündür de onu çıkarmıyorum ayağımdan. tam benim için yapılmış. senin de hoşuna gideceğini bilsem alıp gönderirim. istersen fotosunu çekip koyayım, beğenirsen alıp postalarım.
sizi böyle okuyorum ya işyerinde, acayip gaza geliyorum, sanki hemen eve gidip ütü yapacak, çanta hazırlayacak gibi hissediyorum. ama eve gittiğimde hiç halim olmuyor. çok kıskanıyorum sizi çoooookkkkk.... ne güzel kuş gibi hafiflemişsinizdir.
seni çok iyi anlıyorum. geçen akşam iş çıkışı büyük bir alışveriş merkezine gittik sırf bana rahat bir ayakkabı alalım diye... dolaş dolaş bulamıyorduk bi türlü... sinir olmuştum. ya çok kibarcık ayakkabılar, ya da sandalet tarzı, üst kısmı rahat yumuşak deri ama altı mantar topuk en az 10cm. hamilelere göre bişey yok yok yok.... derken DIECHMAN diye bir ayakkabı mağazası gördüm. içerdeki ayakkabıların çoğu zevkime hiç hitap etmiyordu , tam çıkacaktık ki sandaletleri gördüm. bi tane 37 numara siyah sandalet denedim, korkunç rahattı ve de fiyatı 35tl ydi. hemen aldım. 4 gündür de onu çıkarmıyorum ayağımdan. tam benim için yapılmış. senin de hoşuna gideceğini bilsem alıp gönderirim. istersen fotosunu çekip koyayım, beğenirsen alıp postalarım.
sizi böyle okuyorum ya işyerinde, acayip gaza geliyorum, sanki hemen eve gidip ütü yapacak, çanta hazırlayacak gibi hissediyorum. ama eve gittiğimde hiç halim olmuyor. çok kıskanıyorum sizi çoooookkkkk.... ne güzel kuş gibi hafiflemişsinizdir.
sağolasın hatıracımmmSanada maşallah bebişinede..
gypsyesra maşallah bebişine. Bak üzüldüğüne değmedi, hemen kapattı arayı annesi. Bir MAŞALLAH:1shok::1shok::1shok:da sana. Anladın sen onuyerimseniben
Valla yemeyeceğim dersen yenmiyor güzelim. Ben salı günü diyete başladım. O günden beri öğretmenler odasına getirilen kekin, poğaçanın, browninin, dondurmanın haddi hesabı yok. Bir tabak bitiyor yenisi geliyor. Ama azmettim, gurur duyuyorum kendimle:lepi:
]
ayyy yerim ben seniii ağzından bal damlıyooooyavrum benim masallah yarasın tosuncuga. bence artık tatilde sakın kasma. ayın yılın bası tatile gidiosun ve cok guzel oluyo hersey dahilde yemekler kahvaltılar. ist ye ye git tatilde kas.. hic mantıklı deil, sonra yine baska yerden kilo alcan tatilde yiyemedinle kalcan. bol bol yuzersin oglanıda beslemeye devam edersin canım . ikinizede koca bi masallahdogumdan sonrada nası aldıysan verme askı gelcek zaten inatla verirsin hic korkma. max 6 ay surer.
sağolasınnn canımmmvalla hem oğluna hemde sana koca bir maşallah dikkat et be kuzu ...
üzülme canım bebeğin gelişiminde sorun yoksa bence gayet güzel herkes öyle olmak ister bende 2 aydır kilo almıyorum bebişim alıyo...takılma yani...
..
yok yok yetişemezsinnnn şekerimmm ayrıca sağolasınnnesra ben seni yakalamak uzereyim, 17.5 kilo:))) masallah kuzuna bu arada baya buyumus..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaAdaşçım "belgesel tadında" diyerek, içinde heyecan barındırmayan, sadece ölçümlere dayalı bir temastan bahsetmek istedim. Bilmem anlatabildim mi :))
Ayrıca dün dedim ki Onur'a; evet, Doruk'un gelmesini, sağ salim kucağımızda olmasını 4 gözle bekliyorum ama, 4 gözle bekldiğim başka bir şey daha var. Sonra özlemlerimizi biraz ayrıntıya girerek aktardık birbirimize. Ama temas yok bakın, sözel olarak... Ama hiç iyi olmadı :) Diyorum 32. haftaya girmeden bir final yapsak mı? Doktorlarda biri 32'den sonra yasak demişti çünkü :)
ayyy ne güzelll sana hep bişiler sorarız artıkınnnn sende iletirsin kendilerine elçimiz olursunnnEvet Kaan Kocatepe'ye gidiyorum ben. Eeee hamilelerin sorunları ortak, sorup okuyup öğreniyoruz yerimseniben
makina sakat diilmi yaa bi kere denedim dudağını kaptıryodum esranurun sonra amann dedim kalsınnnsana da kolay gelsin. ben hiç ağda yapmıyorum da yaptırmıyorum da... makinayla hallediyorum.
sağolasın didommm yok beni bıçakla kovalamayı bırak önceki 3 kg daha hakkın var demişti doldurdum o hakkııı şimdide başka doktor bu bana hakta tanımadı sınırsızzz :roflol:hay maşallh esra inan çok sevindim..hep sana hep sana olmaz di mi? accık da bebişe olsun..senin doktorlarına gitmek istiyorum..benimki benim 11 kiloma fazla demişti seni görse döner bıçağıyla kovalar herhelde.başak burcuya benim doktor titiz biraz..böyle avunalım.
esra gadın..ütüleri yaptım..dolabımız kurulmadığından valize koydum hastane çantasını hazırladım.ama eksik var içinde hala.ama öğlen arası gidip bir şeyler daha aldım onları da yıkamam lazım.1 tane daha emzirme atleti ve alt açma minderi aldımmıydı jübileyi yapıcam.
:roflol:
aynen öle seçilcimmm battı balıkkk yan goinggg delikafadulden
maşşşşşşşşşşaallah anacım...demekki bi sorun yok..oh ne güzel..kilon için de battı balık yan gider diyorum..bu saatten sonra hiç dikkat etmezsin..tatil felan..doğumdan sonra hep beraber uğraşcaz artık...muck..
ters rahimliyim işte..usg ile anlaşılıyo..bebeğin ters-düz durması gibi yanii..gebelikte normal şeklini alıyomuş ama doğumdan sonra tekrar ters oluyomuş..o yüzden regl sancılarım fecii olur..kan akışı çok zor oluyor o yüzden..yapcak bişi yok yani, katlanıcaz....
ben de bir taşınayım ilk işim nevanın odasını urdurtmak olacak.ay sonunda bir taşınmış olayım kızlar diğer odaları bırakıp kızımın odasını ayarlıycam yaaa kızım kızıyordur bana içerden herkesin odası yatağı kıyafetleri hazır benimki neden hazır değil diye
sıcaklarla zaten başım dertte yani, ayakkabı olayında da spor ayakkabıdan şaşmıyorum en rahat favori ayakkabılarım sporlar
Aaaaa.. hakaten hamılelık yapmısımm ben Esraaaaaaaaaaaaaaa
E Derya sen de uyarmıyorsun benı be annemm,demıyor musun bu kadın benım dogumgunum degıl, bayram degıl, neden benı kutlar dıye :)))
Ay Angel im ben kutladım senı de.. baska ısım adı altında.. ustume afıyet hamıleyım de :kedi:
ben de bir taşınayım ilk işim nevanın odasını urdurtmak olacak.
spor aykkabı konusuna da katılıyorum..iyi ki hala khepsi oluyor ayğıma..bir de babet tarzı bir spor aykkabı aldım hayatımı kurtardı
ben de dedim acaba angelın adı da mı derya..bir emin olsaydım yemiştim seni..beklemedeydim
Aaaaa.. hakaten hamılelık yapmısımm ben Esraaaaaaaaaaaaaaa
E Derya sen de uyarmıyorsun benı be annemm,demıyor musun bu kadın benım dogumgunum degıl, bayram degıl, neden benı kutlar dıye :)))
Ay Angel im ben kutladım senı de.. baska ısım adı altında.. ustume afıyet hamıleyım de :kedi:
bende acaba başkasının adıdamı derya diye olaya seyirci kalmıştım kuzu olsun yinede birden sevindirik oldum hehehehheeee kaydirigubbakcemile3
yarın sabah ece nin odasının perdesi geliyor, perdeci tanıdık uzaktan akraba gelirken utu aletlerinide getirin dedim, salon tullerini fonperdeleri flanda dun yıkadık takılı iken uzerinde utu yapıyorlar normalde utulemiyorum ama utulendimi isi bilen adamlar tarafından organze tuller harika oluyor, halıları yıkamaya vermistim bugun kadın var evde temizlik esnasında halılarıda getircekler kadın sercekben ugrasmıycam ) perdeleri dun esim yikadı yarın perdeci utuliycek, ece nin cibinlik kirisikti utu sursem yapısırmı falan korkuyordum onuda perdeciye utuletcem, ondan sonra salıdansonra mis gibi evde sadece yan gelip yatcam
ah birde utu leri var kızımın daha hic elimi surmek kismet olmadı sırtımın agrısı cosar diye korkumdan yapmadım evde otururken yapacagım insallah annem benyapayım diyorama ben kendimy apmak istiyorumtek tek gormek istiyorum neler var yok faan ayırım yapıp ona gore yerlestirmek istiorum, dolaplarında kokusu ancak çıkmak uzre 20 gn olcak nerdeyse ancak çıkıyor, bugunden sonra kus gibi hafif olacagım insalah hemen doum cantamıda hazır edeceğim, ondansonra ver elini istanbul oglumla gezeceeğiz :)))
yarın sabah ece nin odasının perdesi geliyor, perdeci tanıdık uzaktan akraba gelirken utu aletlerinide getirin dedim, salon tullerini fonperdeleri flanda dun yıkadık takılı iken uzerinde utu yapıyorlar normalde utulemiyorum ama utulendimi isi bilen adamlar tarafından organze tuller harika oluyor, halıları yıkamaya vermistim bugun kadın var evde temizlik esnasında halılarıda getircekler kadın sercekben ugrasmıycam ) perdeleri dun esim yikadı yarın perdeci utuliycek, ece nin cibinlik kirisikti utu sursem yapısırmı falan korkuyordum onuda perdeciye utuletcem, ondan sonra salıdansonra mis gibi evde sadece yan gelip yatcam
ah birde utu leri var kızımın daha hic elimi surmek kismet olmadı sırtımın agrısı cosar diye korkumdan yapmadım evde otururken yapacagım insallah annem benyapayım diyorama ben kendimy apmak istiyorumtek tek gormek istiyorum neler var yok faan ayırım yapıp ona gore yerlestirmek istiorum, dolaplarında kokusu ancak çıkmak uzre 20 gn olcak nerdeyse ancak çıkıyor, bugunden sonra kus gibi hafif olacagım insalah hemen doum cantamıda hazır edeceğim, ondansonra ver elini istanbul oglumla gezeceeğiz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?