Aaaaa.. hakaten hamılelık yapmısımm ben Esraaaaaaaaaaaaaaa
E Derya sen de uyarmıyorsun benı be annemm,demıyor musun bu kadın benım dogumgunum degıl, bayram degıl, neden benı kutlar dıye :)))
Ay Angel im ben kutladım senı de.. baska ısım adı altında.. ustume afıyet hamıleyım de :kedi:
yerim seni kaydirigubbakcemile3
:CüvCüv: laelaelaelaelae
kız yoldurma zamnın gelmişnaniknanik hani bidaha töbemi diyordun benmi yanlış hatırlıyorum cesaretinize hayranım laelaelaelaelae
yi beni yi kaydirigubbakcemile3
:lepi: bende pazartesi gidicemmm :lepi:doktıra gidecek arkideşler güzel haberlele gelin inşallah
bende oğluşumu özledim kısmetse pazartesi görücem kuzumu
Yok yavrum ne tövbesı.. baska secme sansım mı var ki töövbe dıyeyım.. hayatta jılet vurmam vucuduma.. paşa paşa kuyrugumu kıstırarakk gıdecegımmm :gitme:
ne temüzlüğü ya eftalya kafayı mı yidin..kendin yapmayı düşünmüyorsun de mi? halı duvar allaaaam fenalık geliyo bağa:1shok:kızlar doğum öncesi genel temizliği ne zmn yapacaksınız ben temmuzun 5den sonra başlasam erken mi? acaba duvar filan silinecek halılarda yıkanacak uzun iş yanii fisfisfis
Yok yavrum ne tövbesı.. baska secme sansım mı var ki töövbe dıyeyım.. hayatta jılet vurmam vucuduma.. paşa paşa kuyrugumu kıstırarakk gıdecegımmm :gitme:
evrişşşşşşşş bir tane bilem almadım daha..biraz da beşiğin var alt açma aparatı ona mı güvendim nedir?
yarın sabah ece nin odasının perdesi geliyor, perdeci tanıdık uzaktan akraba gelirken utu aletlerinide getirin dedim, salon tullerini fonperdeleri flanda dun yıkadık takılı iken uzerinde utu yapıyorlar normalde utulemiyorum ama utulendimi isi bilen adamlar tarafından organze tuller harika oluyor, halıları yıkamaya vermistim bugun kadın var evde temizlik esnasında halılarıda getircekler kadın sercekben ugrasmıycam ) perdeleri dun esim yikadı yarın perdeci utuliycek, ece nin cibinlik kirisikti utu sursem yapısırmı falan korkuyordum onuda perdeciye utuletcem, ondan sonra salıdansonra mis gibi evde sadece yan gelip yatcam
ah birde utu leri var kızımın daha hic elimi surmek kismet olmadı sırtımın agrısı cosar diye korkumdan yapmadım evde otururken yapacagım insallah annem benyapayım diyorama ben kendimy apmak istiyorumtek tek gormek istiyorum neler var yok faan ayırım yapıp ona gore yerlestirmek istiorum, dolaplarında kokusu ancak çıkmak uzre 20 gn olcak nerdeyse ancak çıkıyor, bugunden sonra kus gibi hafif olacagım insalah hemen doum cantamıda hazır edeceğim, ondansonra ver elini istanbul oglumla gezeceeğiz :)))
fasulyem benim de göğüsşer yanıo nedenmiş kaçırdım mı. bir de iğne gibi şeyler batıo resmen acıo bazen.
kızlar doğum öncesi genel temizliği ne zmn yapacaksınız ben temmuzun 5den sonra başlasam erken mi? acaba duvar filan silinecek halılarda yıkanacak uzun iş yanii fisfisfis
Şükür kavusturana Dıdoo!!
Varsa ole bı aparat alma.. Sısın orada mıgros var ıdı.. orada canbebenın hazırl alt acma bezlerı var,12 tanesı ıcnde 6 tl sı cıvarında.. ole kaka falan yaptıgı zaman batsa da at çöpe.. gıttıgın yere gotur,ser,orada çöpe at.. bı tane varmıs zaten bezden.. gerek yok bı daha alıp evde tutasın.. malum kırlenmesı cabuk olan seyler bunlar.. en azından kaka bulasmıs bır seyı uzun vadede yıkama adına da tutamayacagına gore.. pratık bısı.
Kıpa da da kıpa markasının var o bezlerınden.
yok canım ben nasıl yapıyım yarım saat ayakta durma iznim var hoş benimde yattığım yokta halıları yıkatmaya vereceğim temizliğede her zmnki gelen kadın gelecek ben artık zorr yaparımmne temüzlüğü ya eftalya kafayı mı yidin..kendin yapmayı düşünmüyorsun de mi? halı duvar allaaaam fenalık geliyo bağa:1shok:
sonuna kadar direneceğiz dimi evriş..ülen bir ani şey olmasa bari..yakalnmasak o zaman ne halt ederiz bilmem..yoksa böyle tıkırında herşey..acı var mı? evet
9.35 te canım erkenden gidcem:))benim randevu sabah 11:15 te eftelya sen kaçta gidicen
fasulyem zaten normal temizliğide ben yapmıyorum haftada 1 kadın gelio yozgattayım canım mecbur 2gün gelir dolaplar duvarlar filan baya uzun iş olacacak onun için erkenden başlayım diorumEvrim, "hamile olabilirsin" dedi. kaydirigubbakcemile3 Başka da bi yorum almadım. O iğne batması bende kaşıntı şeklinde oluyor.
Kadın tut, derim. Halıları da yıkamaya ver, maksimum 50 TL tutar. (benim30 TL civarı tutuyo) Perdeleri yıkayıp, kadına ütület. Belki duvar silme işi de girerse, 2 gün alman gerekebilir. Hatta (nerde oturuyorsun bilmiyorum ama) ıstanbul'da bana gelen bi kadın vardı, evi bırakıp çıkardım, akşama pırıl pırıl bulurdum. Öyle bişi yap, yoksa mahfolursun...
Kolay gelsin arkadaşım yaa.. Valla işin iş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?