2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

:lepi: bende pazartesi gidicemmm :lepi:

doktıra gidecek arkideşler güzel haberlele gelin inşallah
bende oğluşumu özledim kısmetse pazartesi görücem kuzumu

bende ptesi gidicem. ptesi 9bucuk gibi drda olurum sıra beklersem bilmem beklemezsem eve gelmem engec 12yi bulurki oda size gore 10 :)) ilk haberi ben veririm nasipse

kızlar doğum öncesi genel temizliği ne zmn yapacaksınız ben temmuzun 5den sonra başlasam erken mi? acaba duvar filan silinecek halılarda yıkanacak uzun iş yanii fisfisfis

kadın cagırcam dip kose cam halı yaptırcam temmuz ortasında yaptırırım annem gelmeden zaten o geldikten sonra evi silip supurme isini yapar gundeligi yani. ama dip kose ona yaptırmam kıyamam

Esra o perdecılerı bana da gondersene :))) bır de ellerı degmısken Ece nın utulerını de cıkarsınlar aradan kaydirigubbakcemile3 bence adamlar bı daha sana perde falan dıkmez :)))

valla istanbulda olsan gonderirdim anacım.bizden parada almıyorlar senide araya sıkıstırırdık :))) yani utulemeye para almıyorlar tabi:)))
yok ecemin giysilerini ben utuliycem kimse israr etmesin :)))))

ya ne şanslısın var ya..bana da lazım tanıdık bi perdeci..yaptırmaz olaydım diyorum şu katlanır perdeleri..yıkamasına yıkarız da ütülemesi, asması..offfffff ..kabus gibi...

anacım yaptırırken bakımını sorcaksın, ben utu isteyen perde almam normalde organze leri sulu yıkama yapıp asınca guzel oluyrdu ama adamların utulemesi ile muhtesem oluyor diye gelmisken bu isi sokusturdum araya yoksa utulenmeyen perde alırıhep katlamaı falan da ugrasamam yan i:)

ben babet giyiyorum yada spor ayakkabı. spor ayakkabı mecbur giyiyorum cunku yuruyus yapıorum bide kardesim bana babet almıstı izmitten onları giyiyorum. aynılarını burdada gordum cok ucuz ayaga dusmusler :)) onlarda sıkarsa bikac numara buyugunu alırım napayım zaten dısarı fazla cıkmıorum sabah cıkıorum sadece ondada spor paklıo beni. dolapta bisuru ayakkabı olup hicbirine dokunamamak ne kotu dimi :))

esracım perdeleri de takılınca ece nin odasının bir foto çekip gösterirsin bize de

sağolasın nesrinimmm bende sana hayranımmm nasıl bu kadar mıy mıy oluyonnn kısss baksana buluşmaya bilem gelmicen diyon uzak diyeee sankimmm başka şehirdee bulşuşcazzz pehhh:

yok yaw hımpıl deelim ben, ogün çok yorgundum gözümde büyüdü bostancıya gelmek, idolay çok rahat gelirim de eşim muhalefet ediyor, yolda bebeğimize birşey olursa ne yapacaksın deyip vicdan yaptırıyor bana 7. aydasın her an doğurma ihtimalin var falan filan, yarın etilere gidicem akrabama ona bile gitme diyor dinlemicem tabiki, bana kalsa gelirim buluşmaya ama 27 hazirana çok var şimdiden söz vermiyeyim

Esrako hayırlı olsun perdeniz perdeciniz nerede ? ne güzel ütüleyecek hemde çok ballısın : )) bende yaptırıcam ne model yaptırdın resmini çekersen sevinirim fikir olsun

Regl agrısı gibi agrım var acaba sancımı bu ? yaklaşık 30 dakikadır, karnım rahmim yumuşak sert değil nedir bu ağrılar bilen varmı, ayaklarımda davul oldu :sinifsinif:

fasulyem 31+1 de acması gerek aslında31+0 da açanda var 31+4-5 gibi acalım diyende yani 32. hafanın tamamlanmasınayakın açılıyor ama net birsey değil bu anladgıım kadarıyla

buarada ben dogum a yakın temizlik falan yapılması olayına anlam vremezdim yani ne alaka normalde evde pis pis mi oturuyor insanlar falan
birde bayram oncesi sac bas boyatan agadaya gelen kadınlara anlam veremem,bayram diye mi susleniliyor agda manikur vs benim için elzem seyler,

neyse sonuçta halı yıkatmayı bugune kadar hiç akıl etmemisim gecen gun yakın bir arkadasım yıkattı evini tasırken ondan gorudm aklıma geldi bende yıkatayım dedim, perdeleri senede bir akıl ederimy ikanması gerek epey oldu diye zaten bej rengi tuller beyaz olsabeniyika diycek onuda demiyor :)) senede birde tul yıkarım denkgeldi bu zamana, yoksa bebek dogacak diyeyapmadım temizlik ben

bu arada aksam agdaya gitme kararı aldımaniden, haftasounhavuza denize birsulara girme istegi içindeyim biraz olsun kendimi sayılı dakikalarla da olsa hafif hissetmek istiyorummmm nasılhayalini kuruyroumo suya girdigim anı anlatamam size, o yuzden buaksamg ideyim agda iside aradan çıksın, geriye iki tane agda kalacak bu aksamı saymassam , gazam mubarekolsun :))

meltemcim tabiki çeker yollarım,

nesrinperdecimiz acıbademde, butik tarz perdeci, fiyatları çok yuksek normalde bize %50 gibi indirim yapınca piyasa fiyatlarına ancak denk geliyor, ama çokkalite ithal kumaslar falan varhep,
model olarakta usta insanlar çalısıyor isininehli hepsi acayip fikirler modeller uretiyorlar bir kuması tutuyorsun hemen ona su yapılır sundan yaptık daha evel falan anlatıp duruyorlar,
mekanızmalı yaptık fonkısmını balon olarak katlanıp yukarda durcak guunduzleri gece mekanızmayı acıp perde olarakkkapatacagız,

hem fonhem tul hem guneslikgibi birsey uç kat fenalık geliyor bana bebek odası ozellike kuçuk oda çok olmasın dedik bize bu fikrisundular çok guzel aklımıza yattı,

fusya rengi fon u tulu beyaz lila ve gumus cizgileri falan var bakalım bendeçok merak ediyorum yarın sabah goreceğiz

kızlar ben kaçar azcık uzanıyım mirmirmirmir

hadi kızlar iyi tatiller yarın annem taşınıyor çok yardımcı olamam belki ama en azından yanında bulunurum byes

[ ayy ne güzel gözünaydınn hep mutlu tatlımmmm
Günaydın kızlar,
Sinir bozucu bir gece geçirdim. Cinnet geçirip komşusunu vuranlara hak verdim B]

geçmiş olsunnn ye berbat bi geceeee çıkıp şimdiki kızlar erkeklerden daha manyak valla lmaz:
bugun gunduz sunnet kına eglencesi var kadınlar matinesi gib oluyor..ikramlar şarkılar türküler halaylar falan.. akşam üstü ancak gelrim...
herkese hayırlı cumalar...
hey yavrum heyyy maşallah en güzel kısmıda ikramlarrr delikafadulden
slm kızlarrr.... doktordan güsel haberlerle dönen esramın şişko bebeğine kocaman bi maşallah .
sağolasınnn tatlım opuyorumnanaktan
evrişşşşşşşş bir tane bilem almadım daha..biraz da beşiğin var alt açma aparatı ona mı güvendim nedir?
almadınmı daha iyi o zaman doğar doğmaz tuvalete alışıtırırsın yoksa yatağa halılara felan mıçar çocuk bende 5 tane alt açma var buyrunnnnnnnnn

serapkarakoylu, Ebruska, eftelya66+, Elta, fasulyeko, kardelen ankara, keops35+, LalEce, mentes, stella., telkirma+

tekmil veriyorum:
dün hiç girememiştim,geçmişi okudum.okulu kapattık,çok mutluyum.30 hazirana kadar seminer dönemimiz var,sadece oturmaktan ibaret olduğu için izne ayrılmayıp okula gideceğim.zaten öğlene kadar sürüyor,sabah gidiş saatimiz de esnektir,bana da ayrıca bir esneklik gösterirler.23 haziranda doğum iznim başlıyor,30 hazirana kadar çalışacağım için kalan 1 haftayı doğum sonrasına ekleteceğim.
hepinizi öptüm...

izmirliii hatunlarrrr

buluşma için ne zaman program yapıceksinizzzz
beni cepten arayınnn
yarın akşamdan sonra giremicem
gece yola çıkıcazzz
one göree yaneee

ayyy haftaya izmir grubu
sonraki hafta istanbul grubuuu
acaba temmuzdada bi ankaramı yapsammm
kaydirigubbakcemile3

hadi hayırlı olsun canım gözün aydınnnnn okul derdide bitti ne güzel

nereye taşınıyorsunuz? ne büyük heyecan. ama çok yorulacaksın be fasulyem....

modeller öle pek matah değil ama benim aldığım sandalet çok rahat. hiç şık zarif değil, sadece rahat.ve de ucuz...

makina sakat diilmi yaa bi kere denedim dudağını kaptıryodum esranurun sonra amann dedim kalsınnn
sen yanlış anladın. pardon ben yanlış anlattım, bacaklarıma makina kullanıyorum ben. özel bölge jiletle. zaten çok cılız, lazer yaptırmış olduğum için (3 seans) artık ağda yapamam. doğumdan sonra lazere devam.

benim doğum günüm değil bu gün ben yılbaşı bebeğiyim
bu arada eltim dün gece doğum yaptı kızımız oldu normal doğum zilli çok bekletti bizi henüz kilo boy bilgim yok
normal doğum yapanları duydukça çok heyecanlanıyorum. merak ediyorum acaba nasıl geçti, çok zor muydu filan diye sormak istiyorum.

Ben soluma yatıp uyumuşum koltukta birkaç saat, doktoru değiştirsem mi diye düşüne düşüne...

Bir kadın "kadınların erkeklerden üstün olan özelliklerini" yazmış bir "erkek" de ona yanıt vermiş çok hoş olmuş ama

kadın: kişiliğimiz kullandığımız arabanın beygir gücü ile doğru orantılı olarak değişmiyor
erkek: sizin kişiliğiniz beraber olduğunuz erkeğin cüzdan gücü ile değişiyor

kadın: kırzmızı ışıkta yanımızdaki arabanın bizden önce çıkması yada bir aracın bizi sollaması hiçbirşey ifade etmez
erkek: bizim için de çevremizde diğer hemcinsimizin sahip olduğu mücevherat veya üzerindeki pahalı giysi hiçbirşey ifade etmez

kadın: kas olacak diye bir zorunluluğumuz yok
erkek: selülitler olmayacak gibi bir zorunluluğunuz var ama...

kadın: aşık oluyoruz.... korkmadan.
erkek: biz de oluyoruz.... azıcık ödümüz patlıyor ama sebep olanlar utansin

kadın: evde, banyoda, kıl-tüy dökmeyiz.
erkek: küvetteki, lavabodaki, yatakdaki ve yemekteki saçların çoğu size ait.

kadın: her sabah tıraş olmak zorunda değiliz.
erkek: valla ben tıraş olmayı ağda yaptırmaya tercih ederim şahsen.

kadın: biribirimizin ağzını yüzünü kırdığımız sporlar yapmıyoruz.
erkek: vahşi bakışlarla birbirinizin gözünü oyduğunuz kıskançlık , haset, çekememe sporlarıyla yeterin ce uğraşıyorsunuz.

kadın: hiç iki kadının silahla oynarken birbirini vurduğunu duydunuzmu?.
erkek: hiç iki erkeğin "aman tanrım benim elbisemin aynısını giymiş" diye mahvolduğunu duydunuz mu?

kadın: horlamıyoruz
erkek: halt etmişsiniz, hatta hıçkırmıyor, geğirmiyor ve hapşurmuyorsunuz da. yoksa siz insan değilmisiniz?? size Afrodit diyebilirmiyim )

kadın: az bildiğimiz bir şey üzerinde çok fazla konuşabiliriz.
erkek: yani çok konuşup hiç bir şey söylemezsiniz

kadın: birbirimize eşek şakaları yapma adetimiz yoktur.
erkek: çevrenizde ki diğer hatunlar hakkında senaryo dedikodular üretme alışkanlığınız var ama

kadın: tükürmeyız
erkek: kiritmayiz!!

kadın:sanat eserlerinin % 90'ı kadınlardan esinlenilmişdir.
erkek: sanat eserlerinin % 90'ı erkekler tarafından yapılmışdır.

kadın: uzağa işeme, uzağa tükürme, yüksek sesle geğirme gibi aptalca karizma krikolarımız yok
erkek: ortamın en güzeli olma, en zayıf olma, en pahalı giyineni olma, en zengin kocayı bulma gibi krikolarınız var ama

kadın: askere gitmiyoruz
erkek: hamile kalmıyoruz

kadın: kol saatimiz de aynı zaman da hesap makinası, takometre,barometre,termometre ve radyo olması gerekmiyor.
erkek: çantamızda ruj, allık, pudra, yedek çorap,ıslak mendil, vs taşımamız gerekmiyor.

kadın: doğum günü evlilik yıldönümü gibi özel günleri parmağımıza kırmızı iplik bağlamadan da hatırlayabiliyoruz
erkek: ütüyü fişde, yemeği ocakta,arabanın anahtarını kontakda unutmuyoruz. bunlar daha faydalı.....

kadın: ortalıkta alakasız hertürlü nesne ve sözcükten cinsel çağrışımlar çıkarıp günün yarısını seks düşünerek geçirmeyiz...
erkek: valla geyik olsun diye yapıyoruz. hem siz günün yarısını güzelleşmeğe çalışarak geçiriyorsunuz. hangı amaçla

kadın: kel olmuyoruz (puhahaha)
erkek: ama göğüslerınız sarkiyor!!! ( )) mohahaha )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…