:lepi: bende pazartesi gidicemmm :lepi:
doktıra gidecek arkideşler güzel haberlele gelin inşallah
bende oğluşumu özledim kısmetse pazartesi görücem kuzumu
kızlar doğum öncesi genel temizliği ne zmn yapacaksınız ben temmuzun 5den sonra başlasam erken mi? acaba duvar filan silinecek halılarda yıkanacak uzun iş yanii fisfisfis
Esra o perdecılerı bana da gondersene :))) bır de ellerı degmısken Ece nın utulerını de cıkarsınlar aradan kaydirigubbakcemile3 bence adamlar bı daha sana perde falan dıkmez :)))
ya ne şanslısın var ya..bana da lazım tanıdık bi perdeci..yaptırmaz olaydım diyorum şu katlanır perdeleri..yıkamasına yıkarız da ütülemesi, asması..offfffff ..kabus gibi...
valla istanbulda olsan gonderirdim anacım.bizden parada almıyorlar senide araya sıkıstırırdık :))) yani utulemeye para almıyorlar tabi:)))
yok ecemin giysilerini ben utuliycem kimse israr etmesin :)))))
anacım yaptırırken bakımını sorcaksın, ben utu isteyen perde almam normalde organze leri sulu yıkama yapıp asınca guzel oluyrdu ama adamların utulemesi ile muhtesem oluyor diye gelmisken bu isi sokusturdum araya yoksa utulenmeyen perde alırıhep katlamaı falan da ugrasamam yan i:)
sağolasın nesrinimmm bende sana hayranımmm nasıl bu kadar mıy mıy oluyonnn kısss baksana buluşmaya bilem gelmicen diyon uzak diyeee sankimmm başka şehirdee bulşuşcazzz pehhh:
kızlar ben kaçar azcık uzanıyım mirmirmirmirEvrim, "hamile olabilirsin" dedi. kaydirigubbakcemile3 Başka da bi yorum almadım. O iğne batması bende kaşıntı şeklinde oluyor.
Kadın tut, derim. Halıları da yıkamaya ver, maksimum 50 TL tutar. (benim30 TL civarı tutuyo) Perdeleri yıkayıp, kadına ütület. Belki duvar silme işi de girerse, 2 gün alman gerekebilir. Hatta (nerde oturuyorsun bilmiyorum ama) İstanbul'da bana gelen bi kadın vardı, evi bırakıp çıkardım, akşama pırıl pırıl bulurdum. Öyle bişi yap, yoksa mahfolursun...
Kolay gelsin arkadaşım yaa.. Valla işin iş...
ayy ne güzel gözünaydınn hep mutlu tatlımmmmkizlar coookkk mutluyum:)) dogum yapacagim hastanede bugun tanitim seminei vardi ona katildik aksam, superrr.. 2 sene once ayni hastaneye kayinvalidem ameliyat olunca gitmistim, daha yenlenmemisti, ki bruksel'in en kazik ozel hastanesi olmasina ragmen,o yuzden hp kafamda soru isareti vardi, gecen sene yenilemisler ve muhtesem otesi olmus, dibim dustu resmen...artik kesin karar verdim orda doguruyorum, allahtan ozel sigorta var yoksa sikardi tabiorda dogum yapmam...icim cok rahatladi:)))
Günaydın kızlar,
Sinir bozucu bir gece geçirdim. Cinnet geçirip komşusunu vuranlara hak verdim B]
hey yavrum heyyy maşallah en güzel kısmıda ikramlarrr delikafaduldenbugun gunduz sunnet kına eglencesi var kadınlar matinesi gib oluyor..ikramlar şarkılar türküler halaylar falan.. akşam üstü ancak gelrim...
herkese hayırlı cumalar...
sağolasınnn tatlım opuyorumnanaktanslm kızlarrr.... doktordan güsel haberlerle dönen esramın şişko bebeğine kocaman bi maşallah.
almadınmı daha iyi o zaman doğar doğmaz tuvalete alışıtırırsın yoksa yatağa halılara felan mıçar çocuk bende 5 tane alt açma var buyrunnnnnnnnnevrişşşşşşşş bir tane bilem almadım daha..biraz da beşiğin var alt açma aparatı ona mı güvendim nedir?
serapkarakoylu, Ebruska, eftelya66+, Elta, fasulyeko, kardelen ankara, keops35+, LalEce, mentes, stella., telkirma+
tekmil veriyorum:
dün hiç girememiştim,geçmişi okudum.okulu kapattık,çok mutluyum.30 hazirana kadar seminer dönemimiz var,sadece oturmaktan ibaret olduğu için izne ayrılmayıp okula gideceğim.zaten öğlene kadar sürüyor,sabah gidiş saatimiz de esnektir,bana da ayrıca bir esneklik gösterirler.23 haziranda doğum iznim başlıyor,30 hazirana kadar çalışacağım için kalan 1 haftayı doğum sonrasına ekleteceğim.
hepinizi öptüm...
nereye taşınıyorsunuz? ne büyük heyecan. ama çok yorulacaksın be fasulyem....ay sonunda bir taşınmış olayım kızlar diğer odaları bırakıp kızımın odasını ayarlıycam yaaa kızım kızıyordur bana içerden herkesin odası yatağı kıyafetleri hazır benimki neden hazır değil diye
sıcaklarla zaten başım dertte yani, ayakkabı olayında da spor ayakkabıdan şaşmıyorum en rahat favori ayakkabılarım sporlar
modeller öle pek matah değil ama benim aldığım sandalet çok rahat. hiç şık zarif değil, sadece rahat.ve de ucuz...canım benim çok sağol allah razı olsun çok düşüncelisin.... yarın eskişehire dr. a gideceğim ordaki alışveriş merkezinin birinde diechman var diye biliyorum oraya bakarım bulursam alarım ama beni 37 paklamaz:kedi: şuanki terliklerim 37 ama sadece parmak uçlarım giriyor eve nasıl gidicem bilmiyorum beni anca 39 numara paklar:sinifsinif:
sen yanlış anladın. pardon ben yanlış anlattım, bacaklarıma makina kullanıyorum ben. özel bölge jiletle. zaten çok cılız, lazer yaptırmış olduğum için (3 seans) artık ağda yapamam. doğumdan sonra lazere devam.makina sakat diilmi yaa bi kere denedim dudağını kaptıryodum esranurun sonra amann dedim kalsınnn
normal doğum yapanları duydukça çok heyecanlanıyorum. merak ediyorum acaba nasıl geçti, çok zor muydu filan diye sormak istiyorum.benim doğum günüm değil bu gün ben yılbaşı bebeğiyim
bu arada eltim dün gece doğum yaptı kızımız oldu normal doğum zilli çok bekletti bizi henüz kilo boy bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?