hııı dedim kukuşunamııı yapıyonnn makinayııı şaşırdımmm birdennn bendeeesen yanlış anladın. pardon ben yanlış anlattım, bacaklarıma makina kullanıyorum ben. özel bölge jiletle. zaten çok cılız, lazer yaptırmış olduğum için (3 seans) artık ağda yapamam. doğumdan sonra lazere devam.
.
izmirliii hatunlarrrr
buluşma için ne zaman program yapıceksinizzzz
beni cepten arayınnn
yarın akşamdan sonra giremicem
gece yola çıkıcazzz
one göree yaneee
ayyy haftaya izmir grubu
sonraki hafta istanbul grubuuu
acaba temmuzdada bi ankaramı yapsammm
kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar, benim kızım yine hıçkırıyor. ne çok hıçkırıyor yauw.... üzülüyorum valla... süre tutuyorum bak, 16:52 de başladı, bu 5.hıçkırık nöbeti bir hafta içinde
neyse bu kez sadece 10 dakika sürdü. diğerleri 15-25 dakika arasıydı
hade gözümüz aydın artıkım bu gün bende karneleri dağıttım tasımı taragımı topladım salıya randevum var eger müdür uyuzluk yaparsa ki yapar ptesi son kez gitcem sonra da izinliyim haziran 6da basladı benim izinde belki 1 haftayıda doğumdan sonraya ekler tohturum aman çok şükür okul bittiya hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey:Okula gittim, yazılı kağıtlarımı, not defterlerimi teslim ettim. Bir sevk aldım. Müdüre "ben ptesiden itibaren yokum, haberiniz olsun, doğum iznine ayrılıyorum" dedim. Şimdi geriye doktoru 2 gün için ikna etmek kalıyor. Çünkü ben çarşamba günü SATa göre 31+1 oluyorum. ptesi gidip bana izin ver, bak bebeem önde gidiyo, diycem....
doğum günün kutlu olsun allah eşin ve yavrularınla uzun ömür nasip etsin nice yıllara a.s.Selam kızlar doĞum gÜnÜ Çocugu geldİ bİr yaŞ daha yaŞlandımmm offf offf herkese hayırlı cumalar dİlİyorum ve geÇmİŞe bakmaya gİdİyorummmm
valla bizim oğlusumuz olcek ama bizimki malesef kilo falan almadı keşke alsa kötükedihüso heç değilse çok şişman gözükmezdim yanında adam 3 gün spor yapıyo 3 kilo veriyo ben 1 ayda zor üstelik yemeyede devam ediyo ben aç geziyorum bu adalet mi ya :a015:erkek anaları siz bilmiyomusunuz eşlerde kilo alıyomuş sizinle beraber öyle bi inanış var kız bebek bekleyenlerinde eşleri zayıflıyomuş benim eşim bi kilo falan verdi sadece
herkese hayırlı cumalarrrr
bendeki haberler çok güzel şükürler olsunnn
dün minnoşumu gördümm 2.200 gr olmuşş boyuda 44 cm suyumuz iyi bebişimiz iyi gelişimi güzel 33 haftamız doluyor haftası ile uyumluuuu
gelelim anasınaaa anasınamı desek danasınamı desekk karar veremeedimmm
benden haberler heçç ii diil bende olmuşum 92 kg yuhh bana höstt bana totalde 22 kg almış oldum bayrak elimde gidiyorum ben tatilde o 92 yi 95 e tamamlarım delikafadulden
işin komik yanı bu sefer farklı alakasız bi doktora gittim kadın bana çok almışsın vsde demedi anacm bu rahat doktorlar banamı denk geliyo heppp hep bunlar yüzünden kilo alıyorum bennn lülülülülülü
herkes iyidir umarım dün gece biraz okuyayım dedim uyumuşumm
bi yandan geçmiş okuyup bi yandan tatil bavulumu hazırlamaya başliimmm daha yıkanıcak çamaşırlar varr kuaföre gidicem kaş bıyık operasyonuu çok işim var çokkkkk opuyorumnanaktan
tekmil veriyorum:
dün hiç girememiştim,geçmişi okudum.okulu kapattık,çok mutluyum.30 hazirana kadar seminer dönemimiz var,sadece oturmaktan ibaret olduğu için izne ayrılmayıp okula gideceğim.zaten öğlene kadar sürüyor,sabah gidiş saatimiz de esnektir,bana da ayrıca bir esneklik gösterirler.23 haziranda doğum iznim başlıyor,30 hazirana kadar çalışacağım için kalan 1 haftayı doğum sonrasına ekleteceğim.
hepinizi öptüm...
ayyy ne güzelll sana hep bişiler sorarız artıkınnnn sende iletirsin kendilerine elçimiz olursunnn
bizde Kaanla kanka olduk işte paso uzman tvye takıla takıla
muayne ücreti ne kadar yeri felan nerde merak ettimm ssk geçmezmi bu Kaanda delikafadulden
bi doktor tutturamadımda aranıyorum halaaaaa
Olurum tabi.
Yeri Etilerde, klinik gibi bir muayenehanesi var, içinde hemşireleri ve labaratuarı falan da var. Ssk geçmiyor ama bir çok özel sigorta ile anlaşmalı. Muayene ücreti 180 tl. Doğum içinde bir çok hastane ile anlaşmalı, doğum için 3000 lira alıyor. Normal ya da sezeryan farketmiyormuş.
Eğer durumun uygunsa, sadece ünlü olduğu için söylemiyorum, gerçekten çok iyi bir doktor, kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle benim yaşadıklarımdan sonra, doktora güvenmenin ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anladım, biraz pahalı ama katlanıyoruz artık.
benim bi arkadasımında doktoru bende cok guveniyorum kız erken dogum yaptı 32-3 haftalıkmıydı neydi cok sukur bebek simdi cok saglıklı hepsi kaanın sayesinde oldu. yenidogan yogumbakım ve dogum vs si en ii olan hasane bakırkoy acıbademmis bahsettigim arkadasımında dogumu orda oldu gecen sene .
kızlar ben bugun doktora gıdıyorum,inşallah iyi haberlerle dönücem.bakalım kuzum kacc kılo olmusss kaydirigubbakcemile2 uafak bı tamın yapıyımm 1850gr olmustur gıbıme gelıyo bakalım kac cıkcak cok özledım kızımı tam 1 ay oldu bugun görmeyelı.neyse duş falan alcam acıkta evı topalrım sonra ben kacar 3.45de randevum ama aksama gelırız heralde eve.hepinizi öpüyorum kuzular
Selam kızlar doĞum gÜnÜ Çocugu geldİ bİr yaŞ daha yaŞlandımmm offf offf herkese hayırlı cumalar dİlİyorum ve geÇmİŞe bakmaya gİdİyorummmm
erkek anaları siz bilmiyomusunuz eşlerde kilo alıyomuş sizinle beraber öyle bi inanış var kız bebek bekleyenlerinde eşleri zayıflıyomuş benim eşim bi kilo falan verdi sadece
offff daha sabahtan ayaklarım fil gibi oldu işteyim çok kötü kabardılar terlikler olmuyor hatta üstteki kayışı ayrılmak üzere.... son 1 haftadır falan çok şişiyor en azından akşama kadar bu kadan şişmiş oluyordu ama şimdi daha sabahtan balon gibi oldu akşama ne hale gelir tahmin bile edemiyorum.... öğlen çarşıya çıkıp bir terlik alayım en iyisi 39 numara falan tabi istediğim gibi birşey bulabirsem....
herkese hayırlı cumalarrrr
bendeki haberler çok güzel şükürler olsunnn
dün minnoşumu gördümm 2.200 gr olmuşş boyuda 44 cm suyumuz iyi bebişimiz iyi gelişimi güzel 33 haftamız doluyor haftası ile uyumluuuu
gelelim anasınaaa anasınamı desek danasınamı desekk karar veremeedimmm
benden haberler heçç ii diil bende olmuşum 92 kg yuhh bana höstt bana totalde 22 kg almış oldum bayrak elimde gidiyorum ben tatilde o 92 yi 95 e tamamlarım delikafadulden
işin komik yanı bu sefer farklı alakasız bi doktora gittim kadın bana çok almışsın vsde demedi anacm bu rahat doktorlar banamı denk geliyo heppp hep bunlar yüzünden kilo alıyorum bennn lülülülülülü
herkes iyidir umarım dün gece biraz okuyayım dedim uyumuşumm
bi yandan geçmiş okuyup bi yandan tatil bavulumu hazırlamaya başliimmm daha yıkanıcak çamaşırlar varr kuaföre gidicem kaş bıyık operasyonuu çok işim var çokkkkk opuyorumnanaktan
günaydın çok fena nefes darlığı çekiyorum
Günaydın kızlar,
Sinir bozucu bir gece geçirdim. Cinnet geçirip komşusunu vuranlara hak verdim vallahiklava:
Tam bizim yatak odasının baktığı arka tarafta bir öğrenci evi var. Bu zamanlarda sık sık duyarız seslerini. Sıcakta cam açık yatıyoruz malum. Akşam 12 gibi yattık, 1 gibi bir bağırış çığırışla uyandık:1shok:Evev doldurmuşlar bütün arkadaşlarını, aralarında çaçeron iki tane kız, başladılar tartışmaya. Ama inanamazsınız kızların ağzında ne argolar, ne küfürlerÇok üzgünüm çoookErkekler onları sakinleştirmeye çalışıyor, kızlar bağırdıkça bağırıyor. Yarım saat uğraştık sesimizi duyurabilmek için. En son yine erkeklerden biri bizi adamdan saydı da, camı kapıyı kapattı, ses büyük ölçüde kesildi.
E ondan sonra uyumak da zor oldu haliyle. Neyse, zorla da olsa uyumuşum. Bu sefer sabahın 4ünde bir patırtıyla uyandım:1shok:Allah'ım resmen ağlayacağım sinirimdenmafoldumbenOğlanlardan biri balkonda yatmış. Anlaşılan bol bol da içmişler, midesinde ne varsa balkondan aşağı çıkarıyor:bbo:Aşağıdaki komşunun tentesine döküldükçe de patır patır ses çıkarıyor:1no2:Midem ağzıma geldi resmen. Öfff ne kabustu:gitme:
Eşim bunları görünce insan çocuk sahibi olmaktan korkuyor dedi. Ben, hiç korkma, biz onu nasıl yetiştirirsek o öyle olur dedim. Öyledir değil mi kızlar yamafoldumben
günaydıın....opuyorumnanaktanhihoyyyt
dün doktorum sırt üstü hariç sag yada sola yatabilirsin ama en çok sola yatarsan bebeğe kan oksijen ve besin akışı daha kolay dedi. ben bu gece rahat uyudum çünkü saga da yatabilirsin demişti.. bu arada yeni bir pozisyon keşfettim eşimle aynı tarafda yatamıyorum ayak baş pozisyonunda yatıyoruz.hem daha serin oluyor.
gypsm esram gelmedinmi hala yahu...doktordan sonra annene gidicekdin neler yaptın bakalım
selam kızlar gece iki kere sag tarafıma kramp şeklinde bir agrı girdi sanki bir sopayla karnıma vurulmuş gibi karnımın etleri acıyordu hiç hareket edemedim kendiliginden geçene kadar sabah saglık ocagına gittim muayne olayım diye orasıda çok kalabalıktı gözüm almadı beklemeyi baktım aile hekimi boş ona girdim birkaç gündür sol kulagım agrıyordu çürük dişimden zannetmiştim muayne oldum orta kulak iltahabı olmuşum dr antibiyotik ve damla verdi 31 haftalık hamile oldugumu söyledim birşey olmaz ona göre ilaç verim dedi damlayı kullandım ama diger ilacı kullanmakta kararsızım birşey olur diye.
yarım şekerimi ölçtürücektim aç karnına ve tok karnına aksilik kızımın karne töreni olacakmış saat 10 da yine kaldı benim işler haftaya kızımıda çok özledim görmek istiyorum kontrol günleri bile geçmek bilmiyor nedense
DR A GİTTİMMM
oglen geldi is yerime, sabahtan oglumun okulunlda kayıt yenileme islemim vardı ordanda dr kontrolum vardı 11 de ona gittim, ilk kez tekbasıma dr a gittim, esim surekli izin alamıyor çok yogun isleri halen araba kullanmamda sorun yok allahtan, yeni dr umu birkez daha begendim hemen sekerimi sordu unutmamısyada ekranından baktı sordu bilemem hatırlaması guzel bir hareket,
veeee tosun kızım 2061 gr olmus, su an itibari ile 2,5 hafta gibi onde gidiyor, dr ilk uç ay içindede onde gidiyormuydu diye eski ultrason kagıtlarına bakmamı istedi kilosunu olcup istemedi allahtan bunu sezaryanı ne zaman yapacaz tam belirlemek için istiyorum adet tarihinde duzeltme yapıldımı hiç dedi hayır dedim yani bana bu cumleyi hiçbir dr um kurmadı dedim benim ilgisiz uyuz dr hiç bahsetmemisti ama ikili test zamanını hatırla dedi dedim sanırım bir hafta onde idi emin değilim ama, bebek normalde durur son ana kadar ama sekerin var fazla tutmanın anlamı yok dedi o yuzden mumkun olan ilk zamanda almak daha uygun olur dedi, snra olctu kilosunu iste 10 gun evel 1700 gr idi , bu gidisle ayda bir kilo alarak gitse iki ay var 4 kilo kesin, sayet daha çok alarak giderse sakat yani pekhos değil çok iri bebek olması , gelisim egrisinin en ust cizgisinde su an , sayet adet tarihini bir hafta ileri alırsak dedi 11 haftalıkkenki ultrason kagıdına aksam bakacagım insalah oyledir o zaman harika tam ideal kilolarda bir bebek bu demektir dedi, merakla aksam olmasını bekliyorum annem evde ama bakıp bulması imkansız gozu gorupte:))
iste tombis kizimin sonhali de bu hala bas asagı bekliyor kuzum :))
biz geldik biz geldikkkkkkk.
Mehmet Akif maşallah 39.8 cm boyu yani 40 cm.. kilomuzda 1478gr.gayet saglılı ve öle minicik ufak tefek bi bebek değil dedi.. maşallah yavruma.. herşeyi gayet normal haftasıyla uyumlu.çok şükür.. kuzucum tam biz bakarken bi tekmeledi ..25 haftalıkken gittiğimde kafası aşagıdaydı şimdi ise şekil değiştirmiş kafası solda popo aşagıda ayaklar ikibüklümyukarda bu haftalarda en rahat pozisyonu böyleymiş...ben döner ama dimi diye sordum tabiikide o gunde kaç defa dönuyor dedi..cinsiyetini tekrar sorduk bi değişme varmı diye hala erkek..:)
15 gun sonra ilişkiyi sonlandırıyoruz.. şimdilik 24 agustos muhtemel dgoum tarihimiz.. sabah yarım saat akşam yarım saat yrüyüş tavsiyesinde bulundu normal dogum için...
vee doktorcuumdan bana kocaman bi afferin.. toplam 6.5 kilo almışım...bundan sonra bebek daha hızlı kilo alıcak dedi..:)
hangi besinler bebeğe yarar yani ben kendimi değilde bebegi nasıl beslerim diye sordum.. protein ve kalsiyumdedi.. yani daha etçil olıcaz...yeşil mercimekde de protein çok fazla dedi.. elevit demir hapı ve calsiyum magnezyum içeren hapıma devam..elevit bitince yenisini almıcam..
bizden haberler böyle şükürler olsun mutluyum huzuruluyum sevinçliyim. Rabbim hepimizi sonuna kadar mutlu haberler dönmeyi nasip etsin...
İyi akşamlar herkese
Giremedim gün boyu moralim çok bozuk saatlerce ağlıyorum Elimden gelen bir şey olmadığı için ağlıyorum
Bugün kontrolüm vardı - 1 aydır bebişimin kilosunu merak ediyorum heycanla gittik öğlen ve öğrendik ki çok az kilo almış - şu an 1050 gr - doktor hala minyon tipli olacağını ısrar ediyo - 1 ay önce 1 hafta geriden geliyordu gelişimi şimdi 2 hafta gerilemiş - of Allahım bana sabır versin Sadece bu değil asıl mesele kordonun bebişimin boynuna 3 defa dolanmış - duyduğuma fena oldum - sürekli hareketlerini takip etmeliymişim hareket etmezse aramalıymışım - çok kötüyüm korkuyorum zaten sürekli hareket etmiyo ki işte normal olarak bazen uyuyo - ben nasıl takip edecem bilmiyorum çok korkuyorum - eyer bişey olursa zamanında müdahale edemeyeceğimizden korkuyorum
Şuan bile ağlıyorum çok kötüyüm - annem eyer çok kötü bişey olsaydı doktor söylerdi merak etme diye teselli etmeye çalışıyo ama doktor söylemese de kötü bişeylerin olacağının habercisi bu
mesela doktor dolaylı yollardan bana erken almamız gerekirse ne yapacağımızdan bahsetti Dedi ki eğer 2 kg altında ve 32. haftanın altında olursa yaşama şansı çok düşük olur dedi Balıkesirde böyle bir durum karşısında iyi bir donanımlı hastane olmadığını beni sevk etmek zorunda kalabileceğini söyledi Her hafta kontrole çağırdı Telefonu 24 saat açık olduğundan bahsetti En önemlisi bebeğimin ak ciğer gelişimi için toz şeklinde bir şurup verdi - tedbirli olmalıymışız
Hadi siz söyleyin bunların hepsi birşeye hazırlık değil mi - doktor söylemedi ama ben aptal değilim durum ciddi ve ben korkuyorum Bugün kendimi üzmekten heba oldum ne yapacağımı bilmiyorum Allahım bana sabır versin ....
Özür dilerim geçmişi okuyamicam iyi değilim
evriş bana kızma ama benim kızımdan iki tane buldum bitanede ben aldım şimdide niveanın çantalı setini alıcaz görümcek gelene kadar bekletemem çantasının altında yine alt açması var sanırım 4 etti aaaaaaaaaaaaaaaa bende şaştım şimdi delikafadulden
O zaman 3. İZMİR BULUŞMASI İÇİN 20 HAZİRAN cumartesi diyorum ? Ama nasıl olacak yaa, çok sıcakk....... Klimalı bi cafe bulup otururuz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?