yyaaa nasıl anlıyosunuz banada bi anlatın nerden anlıyonuz hıçkırdığını acaba benim kızımda hıçkırıyo ben hissetmiyommu :uhm:arkadaşlar, benim kızım yine hıçkırıyor. ne çok hıçkırıyor yauw.... üzülüyorum valla... süre tutuyorum bak, 16:52 de başladı, bu 5.hıçkırık nöbeti bir hafta içinde
baby cim aynı değil canım benim kanım hep fazla cıkardı küçükkene lisedeyken ama tırnaklarım morarırdı meğersem demir eksikliği varmışşşşşimdi meyve sularının faydalarına bakıodumda demir eksikligi olanlar pancar suyu icmeli dio , yarın alayımda baslayım icmeye. bide bu demir eksikligi ile kansızlık aynımı ya
merhaba arkadaslar..uzun zamandan beri sizlerle konusamadim..uzun zamandir misafirim vardi ve de bilgisayarimizda bir bozukluk vardi..Neyse ben hemen bendekigelismeleri anlatayim..oglumda oldugu gibi bu hamileligimde de sekerim yüksek cikti ve insülin ignesi kullaniyorum..bebegim fazla kilo almasin diye sürekli diet yapmaya calisiyorum..simdilik hersey normal görünüyor..kilosuda 1800 gr civarinda..Ayrica diabet dolayisiyla dogumum yine sezeryan olacak herhalde..ama Epiduralmi yoksa genel anestezi ilemi sezeryan olsam bilmiyorum..ilkinde genel anestezi ile sezeryan oldum..ameliyatim cok basariliydi ama narkozdan kendimi toparlamam cok zor oldu..herhalde Hayat kizimi epiduralle doguracagim..sadece cesaret edemiyorum..
kayra benimkide dun gece bana msnden fırca kaydı hala nie ayaktasın git yat die mecbur kapayım yattım halbuki onu bekliodum belki acarda konusuruz die bide k.valdemle konusuyodum. sonra yazdım k.valdeme annem kızıo hala ayaktayım die kapıorum dedim evet haklı annen dedi :)) haklıysa ne konusturyon beni desene kapa kızım dide :))
merhaba arkadaslar..uzun zamandan beri sizlerle konusamadim..uzun zamandir misafirim vardi ve de bilgisayarimizda bir bozukluk vardi..Neyse ben hemen bendekigelismeleri anlatayim..oglumda oldugu gibi bu hamileligimde de sekerim yüksek cikti ve insülin ignesi kullaniyorum..bebegim fazla kilo almasin diye sürekli diet yapmaya calisiyorum..simdilik hersey normal görünüyor..kilosuda 1800 gr civarinda..Ayrica diabet dolayisiyla dogumum yine sezeryan olacak herhalde..ama Epiduralmi yoksa genel anestezi ilemi sezeryan olsam bilmiyorum..ilkinde genel anestezi ile sezeryan oldum..ameliyatim cok basariliydi ama narkozdan kendimi toparlamam cok zor oldu..herhalde Hayat kizimi epiduralle doguracagim..sadece cesaret edemiyorum..
bende öyle düsünüyorum..ayrica genel anesteziye oranla daha rahat ve dogumdan sonra daha az agri hissediyormussun..bakalim..yyaaa nasıl anlıyosunuz banada bi anlatın nerden anlıyonuz hıçkırdığını acaba benim kızımda hıçkırıyo ben hissetmiyommu :uhm:
canim bu zamana kadar bende pek anlamadim ama gecen gün ayni nabiz atmasi gibi ama daha güclü bir sekilde bebegimin hickirigini hissettim..yaklasik üc dört dakika sürdü..bu hareketi olamazdi..bence dikkat edersen sende hissedersin emin ol..
slm canım maaşallah kızınada bence bunu epiduralle ol ki bebeğini ilk sen gör daha ii olur
aynen öyle oldu..oysa hersey cok güzel gidiyordu.bebislerim tatli yememi ve kilo almami istemiyorlar herhalde..çok geçmiş olsun şeker kız oldun demek sende....bebişinede maşallah...
aa biz varıs kız neden öyle diyorsun ama çok azızı biz buluşmadık mesela buluşanlara ağzımızı ayırıyoruzgyps ankaraya gitme orda kimse yok buluscak :)) yani varsada ben bilmiorum cok pardon :))
bir şeker kızımız daha oldu demek geçmiş olsun canım bebişinede maşallahmerhaba arkadaslar..uzun zamandan beri sizlerle konusamadim..uzun zamandir misafirim vardi ve de bilgisayarimizda bir bozukluk vardi..Neyse ben hemen bendekigelismeleri anlatayim..oglumda oldugu gibi bu hamileligimde de sekerim yüksek cikti ve insülin ignesi kullaniyorum..bebegim fazla kilo almasin diye sürekli diet yapmaya calisiyorum..simdilik hersey normal görünüyor..kilosuda 1800 gr civarinda..Ayrica diabet dolayisiyla dogumum yine sezeryan olacak herhalde..ama Epiduralmi yoksa genel anestezi ilemi sezeryan olsam bilmiyorum..ilkinde genel anestezi ile sezeryan oldum..ameliyatim cok basariliydi ama narkozdan kendimi toparlamam cok zor oldu..herhalde Hayat kizimi epiduralle doguracagim..sadece cesaret edemiyorum..
değilmi o zaman iki tanecikMaşşşallaahh ama senın kızından dolayı varmıs.. o sayılmass :))
Dıyemezsın.. hafta ıcı yapın hanımlar.. hafta sonu olmasss... olmazzzzzzz... hafta sonunu unutun.. artık okul falan da yok.. kımse mıyavlamasın bosuna.
Bu arada Esramm.. sanırımm koleksıyon yapıosun anamm... 5 tane oldugunu dusununce.. yuh dıycemm ayıp olacak sımdı... bak ama demedımm kaydirigubbakcemile2
annem beni deli ediyor.nete girmeme boykot koydu sırt ağrım yüzünden.açıyorum neti daha yazmadan hadi yeter diyor.genel olarak herkes iyi maşallah.allah tammına erdirsin hepimizi...
serap, ben de senin gibi nasıl anlıyorlar hıçkırdığını diyordum.
Geçenler bir sabah baktım baktım göbişim pıt pıt atıyor belli aralıklarla. kalp atışı olmazdı, o kadar yavaş atmaz. tekme de olamazdı, eşit zaman aralıklarında vurması gerekirdi çünkü. bu hıçkırık dedim. 2-3 dakika sonra geçti. kızım da sinir oldu sanırım hıçkırığa, dönüp durdu geçmeyince.
kızlarrr doktordan geldimmmmm
1350 gr olmuş oğlumm. herşeyi gayet iyi, bebekle ilgili hiçbir sıkıntımız yok dedi. sat'tan 3 gün önde sadece. 1 hafta önden gidiyordu 3 güne düşmüş. poposu göbek deliğimde, kafası da sağ kasığımda. eğer sağ kasığında baskı ya da sertleşme hisserdersen hemen beni ara dedi, sonra da korkulacak bişey yok dedi :) iki kilo almışım bende oldum 59... 3 hafta sonra tekrar gideceğim 61 in üstünü görmek istemiyorum dedi. şeker ölçümlerimi biraz yüksek buldu ama 2. saat ölçümün 140 ın üzerrine çıkmazsa sorun yok dedi. kafasını dayamış olduğu için yüzünü yine göremedik poz vermeyi sevmiyor dedi oynattı oynattı dönmedi çok inatçı bu dedi :)) ay canım çok tatlıydı yaaa.. geçmişi okuyayım şimdi de...
aaaaa dur bende deneyeyim arada kasıklarımda bişey atıyo sürekli eşimde kalbi dio bende hep ne kalbi orda kafası var acaba elleriylemi vuruyo diorum yoksa benim kızımın hıçkırıklarmı onlarrrserap, ben de senin gibi nasıl anlıyorlar hıçkırdığını diyordum.
Geçenler bir sabah baktım baktım göbişim pıt pıt atıyor belli aralıklarla. kalp atışı olmazdı, o kadar yavaş atmaz. tekme de olamazdı, eşit zaman aralıklarında vurması gerekirdi çünkü. bu hıçkırık dedim. 2-3 dakika sonra geçti. kızım da sinir oldu sanırım hıçkırığa, dönüp durdu geçmeyince.
1350 gr olmuş oğlumm. herşeyi gayet iyi, bebekle ilgili hiçbir sıkıntımız yok dedi. sat'tan 3 gün önde sadece. 1 hafta önden gidiyordu 3 güne düşmüş. poposu göbek deliğimde, kafası da sağ kasığımda. eğer sağ kasığında baskı ya da sertleşme hisserdersen hemen beni ara dedi, sonra da korkulacak bişey yok dedi :) iki kilo almışım bende oldum 59... 3 hafta sonra tekrar gideceğim 61 in üstünü görmek istemiyorum dedi. şeker ölçümlerimi biraz yüksek buldu ama 2. saat ölçümün 140 ın üzerrine çıkmazsa sorun yok dedi. kafasını dayamış olduğu için yüzünü yine göremedik poz vermeyi sevmiyor dedi oynattı oynattı dönmedi çok inatçı bu dedi :)) ay canım çok tatlıydı yaaa.. geçmişi okuyayım şimdi de...
izmirliii hatunlarrrr
buluşma için ne zaman program yapıceksinizzzz
beni cepten arayınnn
yarın akşamdan sonra giremicem
gece yola çıkıcazzz
one göree yaneee
ayyy haftaya izmir grubu
sonraki hafta istanbul grubuuu
acaba temmuzdada bi ankaramı yapsammm
kaydirigubbakcemile3
kızlar doğum öncesi genel temizliği ne zmn yapacaksınız ben temmuzun 5den sonra başlasam erken mi? acaba duvar filan silinecek halılarda yıkanacak uzun iş yanii fisfisfis
hımmm dopum ücretimi o kadarmış yani bide hastane ücreti ödeniyor ekstradanda ona bu fiyatmı veriliyorr pahalıymış ama eminim gereçkten iyi bir doktordur alanında tam bir uzman özel sigorta olmadığı için gitme şansım olmaz :sinifsinif:Olurum tabi.
Yeri Etilerde, klinik gibi bir muayenehanesi var, içinde hemşireleri ve labaratuarı falan da var. Ssk geçmiyor ama bir çok özel sigorta ile anlaşmalı. Muayene ücreti 180 tl. Doğum içinde bir çok hastane ile anlaşmalı, doğum için 3000 lira alıyor. Normal ya da sezeryan farketmiyormuş.
Eğer durumun uygunsa, sadece ünlü olduğu için söylemiyorum, gerçekten çok iyi bir doktor, kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle benim yaşadıklarımdan sonra, doktora güvenmenin ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anladım, biraz pahalı ama katlanıyoruz artık.
aslındaaa kasıtlı alınan bişi diil yaa şincik şöle sölimmm ben önce bi tane dandik almıştım ev içinde felan kullanmak için sonra bidahaki alışverişte güzel bi tane aldım gezmelik içinDıyemezsın.. hafta ıcı yapın hanımlar.. hafta sonu olmasss... olmazzzzzzz... hafta sonunu unutun.. artık okul falan da yok.. kımse mıyavlamasın bosuna.
Bu arada Esramm.. sanırımm koleksıyon yapıosun anamm... 5 tane oldugunu dusununce.. yuh dıycemm ayıp olacak sımdı... bak ama demedımm kaydirigubbakcemile2
maşallah bebişine canım sende şeker anne olmuşsunmerhaba arkadaslar..uzun zamandan beri sizlerle konusamadim..uzun zamandir misafirim vardi ve de bilgisayarimizda bir bozukluk vardi..Neyse ben hemen bendekigelismeleri anlatayim..oglumda oldugu gibi bu hamileligimde de sekerim yüksek cikti ve insülin ignesi kullaniyorum..bebegim fazla kilo almasin diye sürekli diet yapmaya calisiyorum..simdilik hersey normal görünüyor..kilosuda 1800 gr civarinda..Ayrica diabet dolayisiyla dogumum yine sezeryan olacak herhalde..ama Epiduralmi yoksa genel anestezi ilemi sezeryan olsam bilmiyorum..ilkinde genel anestezi ile sezeryan oldum..ameliyatim cok basariliydi ama narkozdan kendimi toparlamam cok zor oldu..herhalde Hayat kizimi epiduralle doguracagim..sadece cesaret edemiyorum..
gözünaydın canım seninde bebişe maşallahkızlarrr doktordan geldimmmmm
senin için brükselleredeeeee gelirimmmmmm tontişimmmm benimmmm opuyorumnanaktanuluslararasi da calisiyormusunuzzz acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?