2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

biz bu aksam caya davetliyiz mecbur takılacak o sutyen denen icat. hic haz etmiorum hicc oysaki eskiden pek severedim eve gelir gelmez cıkarırdım sadece yada uyumadan once

ya elim karnımdaydı az once resmen ittirdi ayagıyla hissettim uzvunu (evris sen cok yasa emi) manyak bi duygu ya icim bi tuhaf oldu ya cok sukur veren Allaha

merhaba arkadaslar..uzun zamandan beri sizlerle konusamadim..uzun zamandir misafirim vardi ve de bilgisayarimizda bir bozukluk vardi..Neyse ben hemen bendekigelismeleri anlatayim..oglumda oldugu gibi bu hamileligimde de sekerim yüksek cikti ve insülin ignesi kullaniyorum..bebegim fazla kilo almasin diye sürekli diet yapmaya calisiyorum..simdilik hersey normal görünüyor..kilosuda 1800 gr civarinda..Ayrica diabet dolayisiyla dogumum yine sezeryan olacak herhalde..ama Epiduralmi yoksa genel anestezi ilemi sezeryan olsam bilmiyorum..ilkinde genel anestezi ile sezeryan oldum..ameliyatim cok basariliydi ama narkozdan kendimi toparlamam cok zor oldu..herhalde Hayat kizimi epiduralle doguracagim..sadece cesaret edemiyorum..

arkadaşlar, benim kızım yine hıçkırıyor. ne çok hıçkırıyor yauw.... üzülüyorum valla... süre tutuyorum bak, 16:52 de başladı, bu 5.hıçkırık nöbeti bir hafta içinde
yyaaa nasıl anlıyosunuz banada bi anlatın nerden anlıyonuz hıçkırdığını acaba benim kızımda hıçkırıyo ben hissetmiyommu :uhm:

şimdi meyve sularının faydalarına bakıodumda demir eksikligi olanlar pancar suyu icmeli dio , yarın alayımda baslayım icmeye. bide bu demir eksikligi ile kansızlık aynımı ya
baby cim aynı değil canım benim kanım hep fazla cıkardı küçükkene lisedeyken ama tırnaklarım morarırdı meğersem demir eksikliği varmışşşş

slm canım maaşallah kızınada bence bunu epiduralle ol ki bebeğini ilk sen gör daha ii olur

iyi demek bende değil annelerde genel bir korku ve kızgınlık var.

çok geçmiş olsun şeker kız oldun demek sende....bebişinede maşallah...

serap, ben de senin gibi nasıl anlıyorlar hıçkırdığını diyordum.
Geçenler bir sabah baktım baktım göbişim pıt pıt atıyor belli aralıklarla. kalp atışı olmazdı, o kadar yavaş atmaz. tekme de olamazdı, eşit zaman aralıklarında vurması gerekirdi çünkü. bu hıçkırık dedim. 2-3 dakika sonra geçti. kızım da sinir oldu sanırım hıçkırığa, dönüp durdu geçmeyince.

bende öyle düsünüyorum..ayrica genel anesteziye oranla daha rahat ve dogumdan sonra daha az agri hissediyormussun..bakalim..
çok geçmiş olsun şeker kız oldun demek sende....bebişinede maşallah...
aynen öyle oldu..oysa hersey cok güzel gidiyordu.bebislerim tatli yememi ve kilo almami istemiyorlar herhalde..

gyps ankaraya gitme orda kimse yok buluscak :)) yani varsada ben bilmiorum cok pardon :))
aa biz varıs kız neden öyle diyorsun ama çok azızı biz buluşmadık mesela buluşanlara ağzımızı ayırıyoruz
bir şeker kızımız daha oldu demek geçmiş olsun canım bebişinede maşallah
değilmi o zaman iki tanecik
annem beni deli ediyor.nete girmeme boykot koydu sırt ağrım yüzünden.açıyorum neti daha yazmadan hadi yeter diyor.genel olarak herkes iyi maşallah.allah tammına erdirsin hepimizi...

bend ediyorum kayra giriyor neden yazmıyor sonrada kayboluyor annen hep yanındamı
ben bu günlerde çok yanlızım ve çok sıkılıyorum iyiki siz varsınız

kızlarrr doktordan geldimmmmm
1350 gr olmuş oğlumm. herşeyi gayet iyi, bebekle ilgili hiçbir sıkıntımız yok dedi. sat'tan 3 gün önde sadece. 1 hafta önden gidiyordu 3 güne düşmüş. poposu göbek deliğimde, kafası da sağ kasığımda. eğer sağ kasığında baskı ya da sertleşme hisserdersen hemen beni ara dedi, sonra da korkulacak bişey yok dedi :) iki kilo almışım bende oldum 59... 3 hafta sonra tekrar gideceğim 61 in üstünü görmek istemiyorum dedi. şeker ölçümlerimi biraz yüksek buldu ama 2. saat ölçümün 140 ın üzerrine çıkmazsa sorun yok dedi. kafasını dayamış olduğu için yüzünü yine göremedik poz vermeyi sevmiyor dedi oynattı oynattı dönmedi çok inatçı bu dedi :)) ay canım çok tatlıydı yaaa.. geçmişi okuyayım şimdi de...

benim oğluşumda şidi hıçkırıyor bu gün üçüncü oldu bu :ecrin_bebek:

güzel habrelr başladı maşallah oğluna canım toplamd akaç kilo aldın canım

aaaaa dur bende deneyeyim arada kasıklarımda bişey atıyo sürekli eşimde kalbi dio bende hep ne kalbi orda kafası var acaba elleriylemi vuruyo diorum yoksa benim kızımın hıçkırıklarmı onlarrr

gözün aydın canımmmm maşallah bebeğine

Maşallah Maşallah
Kaçıncı haftadasın sen?
Kafasının sağ kasığında olmasından neden endişelendi acaba, bu bebek ters dönüyor, doğum yakınlaşıyor anlamına mı geliyor acaba? :uhm:

uluslararasi da calisiyormusunuzzz acaba??

kızlar doğum öncesi genel temizliği ne zmn yapacaksınız ben temmuzun 5den sonra başlasam erken mi? acaba duvar filan silinecek halılarda yıkanacak uzun iş yanii fisfisfis

benim camlar pztsi silindi, ay sonu da halilari yikamaya vericem, de biz hala tadilat bekliyoz:))

kizlar bugun dogru duzgun okumaya hic vktim olmadi, kisaca ozet gecicem,
doktordan iyi haberlerle gelen annisler, gozunuz aydin..
esracim sana da iyi yolculuklarr, iyi eglen tatlim...
evris yoldurdun mu??
taze burcu izne cikmakla en iyisini yapiyorsun, doktora kasilma falan var, sicaklar, odem falan de kesin verir raporunu 2 gun once..

nevincim seninde gozun aydin tatlim, cabucak gecer o zmaanda, 1 hafta 1 haftadir dogum sonrasina..

hımmm dopum ücretimi o kadarmış yani bide hastane ücreti ödeniyor ekstradanda ona bu fiyatmı veriliyorr pahalıymış ama eminim gereçkten iyi bir doktordur alanında tam bir uzman özel sigorta olmadığı için gitme şansım olmaz :sinifsinif:
aslındaaa kasıtlı alınan bişi diil yaa şincik şöle sölimmm ben önce bi tane dandik almıştım ev içinde felan kullanmak için sonra bidahaki alışverişte güzel bi tane aldım gezmelik için
sonra eminönüne gittim hani vardı ya bitane ördekli fotosunu koydum onuda çok beğendimmm dayanamadım aldımmm sonracıma bi baktım portbebeninde içinden çıktı bi takım son olarakta anacım almış bitanede derken 5 olmuş zemuszemus
maşallah bebişine canım sende şeker anne olmuşsun
evet ne zamandır girmiyorsun hatta bi kerede bahsin geçmişti nerelerdesin diye iyi olmana sevindim ara sıra ses verrr iyi olduğunu bilelimmm
gözünaydın canım seninde bebişe maşallah
uluslararasi da calisiyormusunuzzz acaba??
senin için brükselleredeeeee gelirimmmmmm tontişimmmm benimmmm opuyorumnanaktan
evroşcumm
kayram sağolun kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…