ya ttatlim ben sola yatiyorum bi uyaniyorum ya sirt ustu ya sagdayim, yine sola yatiyorum bi uyaniyorum yina sirt ustu yada sagdayim , allahim bende bi tuhaflik mi var??
iyiki dogdun canim, esinle ve cocuklarinla birlikte nice mutlu seneler...
ya o ayni aci benim kukumda var, karnimin alti kukumun ustu sanki dayak yemis gibi aciyor, ozellikle ayaktayken , dun gece yuruyemedim((
off sorma bizimde bugun yarin yapmamais gerek, program dahilinde, ama ne zaman, bu sefer cabuk cikti((
delikafaduldendelikafadulden
kelebek tatlim iyi haberlerle gel insallah..
esra ben seni yakalamak uzereyim, 17.5 kilo:))) masallah kuzuna bu arada baya buyumus..
nice mutlu yıllara şekerim.
sen de geliyorsun di mi 2.buluşmaya?
nasıl 2 aydır kilo almadın? nedir bu işin sırrı şeker?
zaten alıyorum magnezyum takviyesi canım. günde iki tane OSTEOCARE alıyorum. kramp da çok sık girmiyor zaten. bu 3. cüydü. eskiden de hiç kramp girmezdi. kramplar kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden olabilirmiş. bu minerlalerden bir kasların kasılmasından bir de gevşemesinden sorumlu olduğu için, ikisinden birinin eksikliği kramplara yol açabiliyor. sanırım bendeki kalsiyum eksikliğiydi. hemen yarım litre süt içitim bu olayın üzerine. normalde 3 günde bir 1/2 lt süt içiyorum ben. sıklaştırmam lazım anladım ki....
hadi bakalım, çok güzel haberlerini bekliyoruz. kalp şeklindeki rahminden güzel haberler.....
sana da kolay gelsin. ben hiç ağda yapmıyorum da yaptırmıyorum da... makinayla hallediyorum.
hay maşallh esra inan çok sevindim..hep sana hep sana olmaz di mi? accık da bebişe olsun..senin doktorlarına gitmek istiyorum..benimki benim 11 kiloma fazla demişti seni görse döner bıçağıyla kovalar herhelde.başak burcuya benim doktor titiz biraz..böyle avunalım.
güzel,mutlu,sağlıklı seneler
akşam girip bakıcam tahminin tutmuş mu? ben de yarın gidiyorum.doktorum hep lost izliyor oluyor..sezonda bitti izlemiyordur artık..tüm dikkatini bana verir.
takımlara dikkat..ben de bu gün yapıcam.yeni pozisyonlar geliştirmeliyim.
esra gadın..ütüleri yaptım..dolabımız kurulmadığından valize koydum hastane çantasını hazırladım.ama eksik var içinde hala.ama öğlen arası gidip bir şeyler daha aldım onları da yıkamam lazım.1 tane daha emzirme atleti ve alt açma minderi aldımmıydı jübileyi yapıcam.
:roflol:
güzel haberlerle gel kelebeğimmmmmsağol canım benimmm danan seni çok seviiiiyooo
lülülülülülü sağol canımmm
kaydirigubbakcemile2 şu öbür hattıda bana özelden atıver o zamnnn bıdıkkkkk yer fıstığımmm şam fıstığımmm yazmıcannn öle az kilo alıncaaa zemuszemus
sağolasın tatlım
yok türkiye hastanesine gitmedim z.burnuna semiha şakir doğumevi diye bi yer var oraya gittim doğumuda orda yapıcam güzel bi hastane beğendimm bakalım fikrim değişmezse artıkınnn
ayy evet yırtttık sayılırı adaşımmmm çok mutluyummmm :lepi:
evett oğluşuma ii baktım teyzesiii ama kendime daha iyi baktımmm laelaelaelaelae
benimde memeler yanıyooo yaaa buz tutuyom bişi olmaz inşallah
sağolasn ayçacım
doktorumu değiştirmd çünkü gittiğim hastanede bebek bakım ünitesi yokmuş Allah korusun küvezlik bi durum olsa riske girmek istemedim
betülcümmm canım nice mutlu yıllara arkadaşım eşinle ailenle bi ömür mutlu bi hayat yaşayın inşalahhhhhh
öp benii öp beniiii ne kapısı ne bacasııı nasıl girerim o eve bilmem hele tatilden dönünceee delikafadulden sağolasınnn canımsınnnn
QUOTE=minik_kelebek;7418499]kızlar ben bugun doktora gıdıyorum,inşallah iyi haberlerle dönücem.eve.hepinizi öpüyorum kuzular
:1hug:a.s.angeleyes doğum günün kutlu olsuna.s.:1hug:
Aaaaa.. hakaten hamılelık yapmısımm ben Esraaaaaaaaaaaaaaa
E Derya sen de uyarmıyorsun benı be annemm,demıyor musun bu kadın benım dogumgunum degıl, bayram degıl, neden benı kutlar dıye :)))
Ay Angel im ben kutladım senı de.. baska ısım adı altında.. ustume afıyet hamıleyım de :kedi:
slm kızlarrr.... doktordan güsel haberlerle dönen esramın şişko bebeğine kocaman bi maşallah
minik kelebekçim hayırlı haberlerle gel inşallah
angeleyes doğumgünün kutlu olsun. daha nice yaşlara canım bebişinle ailenle inşallah.
evrişçim kolay gelsin canım. çok acıtmadan inşallah :teytey: temizlen
fasulyem benim de göğüsşer yanıo nedenmiş kaçırdım mı. bir de iğne gibi şeyler batıo resmen acıo bazen.
Okula gittim, yazılı kağıtlarımı, not defterlerimi teslim ettim. Bir sevk aldım. Müdüre "ben ptesiden itibaren yokum, haberiniz olsun, doğum iznine ayrılıyorum" dedim. Şimdi geriye doktoru 2 gün için ikna etmek kalıyor. Çünkü ben çarşamba günü SATa göre 31+1 oluyorum. ptesi gidip bana izin ver, bak bebeem önde gidiyo, diycem. Hayırlısı...
izmirliii hatunlarrrr
buluşma için ne zaman program yapıceksinizzzz
beni cepten arayınnn
yarın akşamdan sonra giremicem
gece yola çıkıcazzz
one göree yaneee
ayyy haftaya izmir grubu
sonraki hafta istanbul grubuuu
acaba temmuzdada bi ankaramı yapsammm
kaydirigubbakcemile3
hade gözümüz aydın artıkım bu gün bende karneleri dağıttım tasımı taragımı topladım salıya randevum var eger müdür uyuzluk yaparsa ki yapar ptesi son kez gitcem sonra da izinliyim haziran 6da basladı benim izinde belki 1 haftayıda doğumdan sonraya ekler tohturum aman çok şükür okul bittiya hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey:
doğum günün kutlu olsun allah eşin ve yavrularınla uzun ömür nasip etsin nice yıllara a.s.
valla bizim oğlusumuz olcek ama bizimki malesef kilo falan almadı keşke alsa kötükedihüso heç değilse çok şişman gözükmezdim yanında adam 3 gün spor yapıyo 3 kilo veriyo ben 1 ayda zor üstelik yemeyede devam ediyo ben aç geziyorum bu adalet mi ya :a015:
gözün aydın esra bebeğine masallah napalım artık açarsınız bi topik ben açmayı bilmiyomda zayıflarız bende 82 idim en son bakalım kaç oldum delikafadulden delikafadulden
hade gözün aydın hepimizin aynı zamanda bu günü benim bayramım ilan ediyorum ayrıca benim gibi düşünen tüm örtmrnlerin kaydirigubbakcemile2 zemuszemus zemuszemus
betülllll
program varmı bugün doğumgünü içinnnn
DOKTORDAN GELDİM
selam kızlar.aslında kontrolüm yarındı.bugün karneleri erken dağıtınca ve pazarda ÖSS de görevli olduğumdan yarın bana kalsın dedim ve doktora bi gün önce gittim.oğlum çok büyümüş.2700 gr olmuş,boyuda yaklaşık 47 cm.üç hafta önde gidiyoruz.sat'a göre 32+5 günlüğüm.ultrasona göre ise 35+4 günlük çıkıyor.tabii ben sat'ı baz alıyorum.kalbini dinledi çok güzel dedi.akciğerlerine bağırsak ve midesine baktı sorun yok dedi.yüzünü yine göremedim.kafasını iyice aşağıya dayamış ve yüzünü dönmüştü.tansiyonum 11'e 8.toplamda 18 kilo almışım inanamadım.ama oğlumu öyle büyümüş görünce hiç sorun etmedim.sadece annesine yaramıyor yedikleri diye kendimi teselli ettim.şimdi misafirliğe gideceğim.gelince geçmişi okuyacağım
güzel habrelr başladı maşallah oğluna canım toplamd akaç kilo aldın canım
kedici bende ondan korktum ama telaşlandırmak istemedi sanırım. yarım 29i. haftaya giriyoruz canımMaşallah Maşallah
Kaçıncı haftadasın sen?
Kafasının sağ kasığında olmasından neden endişelendi acaba, bu bebek ters dönüyor, doğum yakınlaşıyor anlamına mı geliyor acaba? :uhm:
DOKTORDAN GELDİM
selam kızlar.aslında kontrolüm yarındı.bugün karneleri erken dağıtınca ve pazarda ÖSS de görevli olduğumdan yarın bana kalsın dedim ve doktora bi gün önce gittim.oğlum çok büyümüş.2700 gr olmuş,boyuda yaklaşık 47 cm.üç hafta önde gidiyoruz.sat'a göre 32+5 günlüğüm.ultrasona göre ise 35+4 günlük çıkıyor.tabii ben sat'ı baz alıyorum.kalbini dinledi çok güzel dedi.akciğerlerine bağırsak ve midesine baktı sorun yok dedi.yüzünü yine göremedim.kafasını iyice aşağıya dayamış ve yüzünü dönmüştü.tansiyonum 11'e 8.toplamda 18 kilo almışım inanamadım.ama oğlumu öyle büyümüş görünce hiç sorun etmedim.sadece annesine yaramıyor yedikleri diye kendimi teselli ettim.şimdi misafirliğe gideceğim.gelince geçmişi okuyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?