2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

NORA,EVRıŞ,AFTABRU,DıDE,GPYRSESRA,LALECE,EVROŞ,KAYRA42 kızlar hepinize çoook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için hepimiz inşallah yeni yaşlarımızı yavrularımızla sağlık ve huzur içinde mutlu geçiririz...hepinizi çook öpüyorummm...

benimde minnoşumda hıçkırıyo şimdiii
çok hoşuma gidiyooo yaa keşke sesinide duyabilsem hık hık diyeee
annesininnnn bitanesiiii herşeyimmmmmm

DOKTORDAN GELDİM
selam kızlar.aslında kontrolüm yarındı.bugün karneleri erken dağıtınca ve pazarda ÖSS de görevli olduğumdan yarın bana kalsın dedim ve doktora bi gün önce gittim.oğlum çok büyümüş.2700 gr olmuş,boyuda yaklaşık 47 cm.üç hafta önde gidiyoruz.sat'a göre 32+5 günlüğüm.ultrasona göre ise 35+4 günlük çıkıyor.tabii ben sat'ı baz alıyorum.kalbini dinledi çok güzel dedi.akciğerlerine bağırsak ve midesine baktı sorun yok dedi.yüzünü yine göremedim.kafasını iyice aşağıya dayamış ve yüzünü dönmüştü.tansiyonum 11'e 8.toplamda 18 kilo almışım inanamadım.ama oğlumu öyle büyümüş görünce hiç sorun etmedim.sadece annesine yaramıyor yedikleri diye kendimi teselli ettim.şimdi misafirliğe gideceğim.gelince geçmişi okuyacağım

bu arada evrişim önemli değil hepimiz hamileyik olabülür büle şeyler
aftabrucum ist buluşması için şuan bişey diyemiyorum bana sıcak çok fazla dokunuyo bu yüzden eşim pek sıcak bakmıyo çok uzak diyo o yüzden net bişey diyemiyorum kilo konusunda bilmiyorum nasıl oluyo genetik bir durumda olabilir kızımdada son aylar almamıştım hep bebek almıştı şimdide aynı demekki benimkiler biraz obur bana aldırmıyolar hepsini süpürüyolar püf noktası yok yani ....

güzel haberlerle gel kelebeğimmmmm

aaa deryanındamı d.gnü bugünnnn yoksa evrim yine hamilelikmi yaptıı sırnaşık şey

sağolasın nesrinimmm bende sana hayranımmm nasıl bu kadar mıy mıy oluyonnn kısss baksana buluşmaya bilem gelmicen diyon uzak diyeee sankimmm başka şehirdee bulşuşcazzz pehhh

ayyy kolaylıklar dilerim canımmm iide yeni diilmi sankim gören varda paslı kıymetli şeylerinizi habire yoldurup duruyonuzzz :roflol:

sağolasın nazanımmm valla ben mutluyum aslında bu halimden yani çokta takmıyorummm napimm yemek yiyinceee kendimi çok mesut ve bahtiyar hissediyorummmm
ayrıca odanız çok güzelmiş sade ve şık güle güle büyüt NAZ ımızı ordaaa
buluştumızda görürsün nasıl bişi olduğumuuu korkup kaçmaaa delikafadulden

sağol tatlımmm

:roflol: ay koptummm vallaaa :roflol:[/QUOTE]

:1hug:a.s.angeleyes doğum günün kutlu olsuna.s.:1hug:

betülllll
program varmı bugün doğumgünü içinnnn

yok canım benim eşim geç geliyo yoğun biz pazar günü düşünüyoruz bugün kızımla takılıyorum :teytey:

hay maşallah bebişine tosuncuk olmuş gerçekten tekrar maşallah güzel haberlerle gelme çok güzel
bakalım bizim oğlan ne durumda pazarteside allahtan bişey olmazsa bizde doktora gidicez

güzel habrelr başladı maşallah oğluna canım toplamd akaç kilo aldın canım

canım 9 kilo almış oldum... pzt güzel haberlerle gel sendee

gözün aydın canımmmm maşallah bebeğine[/QUOTE]

Maşallah Maşallah
Kaçıncı haftadasın sen?
Kafasının sağ kasığında olmasından neden endişelendi acaba, bu bebek ters dönüyor, doğum yakınlaşıyor anlamına mı geliyor acaba? :uhm:
kedici bende ondan korktum ama telaşlandırmak istemedi sanırım. yarım 29i. haftaya giriyoruz canım

iyi aksamlar kızlar ben geldım kaydirigubbakcemile2
kuzumu gördümm aslında pek poz vermedı ama çabaladıkca anladıkkı parmagını emıyor canım kızım.benım prenses 1900 gr olmus :dance: annesı bilir onun kılosunu hemen hemnen dogru tahmın etmısım.1850 olmustur diyodum.neyse gelısımı gayet guzel sattan 3 gun falan önce cıktı cok iyi dedi.suyumuz yerınde,kafa aşağıda ama dogum pozisyonu için erken dedı,daha cook döner kızın dedi.yanı kızımla ilgili olan kısım Allah ıma şükürler olsun cok güzel.buarada bebeğimin kalp atısları cok normal ogun ben heycanlanmısım nabzım 100 e cıkınca halıyle bebegımınkıde 180ne vurmus ara ara.suan normal hiç bı problem yok dedı

gelelim bana,Allah a şükürler olsunkı benım durumda cok güzel,benım kalp şeklindekı rahime gelınce,doktor sağolsun içime su serpti,"perde tam aşağı kadar olmadıgı için hiç bı sorun yok,sakın kafana takma rahat ol "dedı.karnımdakı agrı_ acı tarzı şey içinse "üzgünüm ama senın iç karnın erken başlamıs gerılmeye.sadece bı ay fazladan cekıceksın bunu" dedı.valla acıyı cekıcek olsamda nasıl rahatladım anlatamam.bu normal bı durummus kiminde cok acılı gecermıs kiminde normal.bugun daha iyiyim ama sanırım bırazda rahatlamanın gevşemenın etkısı fazla:kedi: hersey yolunda 4 hafta sonra görüşebılırız dedı,sancımın oldugunu düşünürsem en yakın hastaneye gidip (doktorumun oldugu hastane 40 dakıka uzaktatda) nts cektırmemı ve sonucu bıldırmemı söledı.amma uzattım ama napıyım cok sevınclıyım coookkk :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: benden bukadar kuzular

hayy maşşalah tosuncuk tosuncukkk.tütütütüüü nazar degmesın.kızım valla saka maka sen ozaman enaz 2 hafta erken dogurcan:1shok: süper yaa belkıde ilk agustos kuzusu senden cıkcakk,amm iyi bakmıssın annesı sende kuzunaa yaneee,kıskanıyoruss amayerimseniben

hee buarada kılo konusuna gelınce,ben gecen aykı kontrolumde tam olarak 87 kılo cıkmısım tabe ayakkabılar kıyafetlerle falan.ama tamamen unutmustum 87 cıktıgımı,neyse busefer tartıldım 86.5 cıktım,(eskı doktorum bılgılerım ı bıraktıgı için)doktor dedıkı "hayırdır rejimmi yaptın ,yoo dedım nıyekı "yarım kılo vermıssınde ondan :1shok: aa şok oldum hemde sevındım.dedım bu ay meyveye sardım ondan böyle etkı etkı galıba.neysekı bebegı güzel kılo almıs benım onca yedıklerım nere gitti onu anlamadım tabı delikafadulden neyse işte öle yane,tansıyornumda 12_8 cıktı.normalde hep 10-6 11-7 cıkardı heralde sıcak yaramadı bana

helin masallah cok sevindim tosuncuk olmus valla masallah senin kuzuna 4.5 a yakın dogar eger gununu beklerse

minik kelebek sanada masallah oh oh hersey yolunda cok sukur bugunde ii haber aldık

buarada ssat yarıma gelio yine burda biz gezmeden geldik ayaklarım nası şiş anlatamam babetler sıktı suan ayaklarım zeytinyaglu tuzlu ılık suyun icinde ama bence fayda etmedi o şişligi hissediorum yani

baby saol canım ,güzel haberler almak gercekten cok güzel.hepimiz saglıkla hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah bebeklerımızı

ayy buarada buaksam ilk defam bebegımın hıçkırıklarını hissetttım.canım benım nasılda düzenlı hıçkırıyoduu.annesının bitanesı oo bitanesii.

kizlaaarr kukum dayak yemis gibi aciyoo,... agri egil resmen aciyo, sizded var mii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…