2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

minik kelebek canım inşallah hep böyle güzel haberlerle gelelim inşallahhhh

kizlaaarr kukum dayak yemis gibi aciyoo,... agri egil resmen aciyo, sizded var mii??

valla kukum mu desem etrafı me desem nasıl ağırıla çekiyorum 3 hafta oldu ama benim böyle nasıl tarif etsem sanki içinden kasmıdır damarmıdır bişeyler çekiyo gibi - hatta dün pıt diye bişey koptu sanki içerde oturduğum yerden kalkarken geriliyorum resmen Geceleri de iyice azıyo nedense

çok sevindim canım.arayı kapatmışsın maşallah.sanada maşallah.üzülme.bende 18 kilo almışım.bi arkadaşım gördü bu gün beni.kilo alınca ne kadar değişmişsin tanıyamadım dedi.dedim sakın çirkinleşmişsin deme deidm hemen.verme konusunda azimliyimdir.bakalım ne kadar azimli olacağım

güzel haberler alacağımızdan eminim.az kaldı zaten.böyle böyle bi bakmışız kucağımızdalar yavrular

Selam kızlar doĞum gÜnÜ Çocugu geldİ bİr yaŞ daha yaŞlandımmm offf offf herkese hayırlı cumalar dİlİyorum ve geÇmİŞe bakmaya gİdİyorummmm
doğum günün kutlu olsun

noracım olmaz mı sopayla vurmuşlar sanki

oh kizlar rahatladim yaa, sadece bende degilmis, agri gibi degil tuhaf bisi, hele ayaga kalkinca((

Daha agrısız sızısız oldu cok sukur.. ve daha cabuk bıttı... yoldurdum bu da bıttı.. Yannıs bı konu var.. göbek cevresınden bende hafıf kıllanma oldu hamılelıgımde.. sımdı o kılları eger ben aldırmazsam, sezeryan yapacakları ıcın orada jılet vuracaklar.. o yuzden sezeryan yapacak arkadasların akıllarında olsun.. oraya gıtmeden agda vurdurtun.. jıletten kat be kat daha ıyıdır.. yoksa orası bır daha duzelmez.

Maşşşaalllahhhhh Allah nazarlardan saklasın...

Simdi Helin.. sen 3 hafta sonra doguracak mısın?? 35+4 gorundugune gore.. 36 ya da gırıyorsun... gerıye kaldı ortalama 3 haftaaaaaaaa... ay ınanmıyorumm Helinnn delikafadulden

Guzel haberler bunlar.. cok sevındım Tubişim,maşallahh kuzuna :)) senınle asagı yukarı aynı gıdıyorusss.. bakalım haftaya cuma bısım durumumuz ne olacak...

nevincim seninde gozun aydin tatlim, cabucak gecer o zmaanda, 1 hafta 1 haftadir dogum sonrasina..

sağol canım,gerçekten iyi geçer bizde seminer dönemleri.tecrübeli arkadaşların da hep söylediği doğumdan sonra bir günün bile çok önemli olduğu...sağlıkla o günlere kavuşalım da,raporlarla falan o süreyi uzatmak için elimden geleni yapacağım.

canım 9 kilo almış oldum... pzt güzel haberlerle gel sendee

gözün aydın canımmmm maşallah bebeğine

kedici bende ondan korktum ama telaşlandırmak istemedi sanırım. yarım 29i. haftaya giriyoruz canım[/QUOTE]

Allah korusun, vaktinde sağlıkla sıhhatle geldin bebişin inşallah.

helincim, kelebekim gozunuz aydin masallah kuzulariniza..
teskkur ederız canım :1hug:
minik kelebek canım inşallah hep böyle güzel haberlerle gelelim inşallahhhh
inşallah canım inşallah.
Guzel haberler bunlar.. cok sevındım Tubişim,maşallahh kuzuna :)) senınle asagı yukarı aynı gıdıyorusss.. bakalım haftaya cuma bısım durumumuz ne olacak...

valla gercketen güzel haberler,ayakalarım yere baasmıyor suan
,negüzel demek aynı gidiyoruss,süpermiş.hadı bakalım haftaya + kac gr daha almıs olacak paşan

Ne güzel haberler,gözün aydın, maşallah maşallah

noracım benım kuku degılde işte bazen göbek delıgım ve cevresı kısacası karın bölgem bazense kukumun 4 parmak kadar üstü.özellıkle prası tam yattgım yerden kalkarken yada oturdugum yerden kalkerken oluyo.

buarada ben gecmısı okuyamadım uzanıyorum içerde arada bakıyorum,kacırdıgım bişe yoktur sanırım bi helın gitmıs sanırım doktora.

seni merak etmiştik sarmaşık.çok şükür sen ve bebeğin iyisiniz.şeker sorununu da diyetle çözersiniz.Allah daha büyük sorunlar göstermiisn.bebeğine de maşallah.

gözün aydın.güzel haberler alıyoruz ve mutlu oluyoruz.oğlunada maşallah

hanımlar iyi akşamlar
maşallah ne güzel herkesten çok güzel haberler geliyor
Rabbim kazasız belasız vaktinde doğurmayı nasip etsin hepiöize bende 29 hftalık hamileyim bu hafta perşembe kontrolüm var hayırlısıyla inşallah bebeğim iyidir.
bu arada kızlar hiç çatlayanınız oldu mu ? durumlar nasıl bişey sürmeye başladınız mı

Nasıl yani :1shok: Karnımızdaki tüyleri mi kesecekler? Ben bunu hiç duymamıştım yaa, tüylerden ne istiyorlar ki ameliyatta fisfisfis Ama çok acıyor orası, ben geçen ağdada denemiştim de, çok feci acıyor. mirmirmirmir

Kocaman aferin uslu uslu büyüyen bebişlerin hepsine

Çatlak olmaz mıı. Ben mustela kullanıyorum ama çatır çatır çatlıyorum. Memişler çatlamıştı zaten 3 hafta kadar önce. Göbişin altında da mor mor çatlaklar belirmişti. Kızım büyüdükçe onlarda çoğalıp yukarı göbek deliğine doğru hareket etmeye başladılar.

Doğumdan sonra biraz küçüklmeleri için çaba sarfedeceğim. Ben çatlamaya çok meyilliydim zaten, o kadar çok ergenlik çatlağım var ki varsın bunlar da bebeğimden gelsinler.

Nedeni.. sezeryan dıkısının ıltıhaplanmaması ıcın o bolgenın tertemız olması gerekıyor.. onndan dolayı eger sen almadan gıtmıssen, orada jıletı gecırıverıyorlar.. asla yaptırmam jılet.

glzfb kullanıcısından alıntı
kızlarrr doktordan geldimmmmm
1350 gr olmuş oğlumm. herşeyi gayet iyi, bebekle ilgili hiçbir sıkıntımız yok dedi. sat'tan 3 gün önde sadece. 1 hafta önden gidiyordu 3 güne düşmüş. poposu göbek deliğimde, kafası da sağ kasığımda. eğer sağ kasığında baskı ya da sertleşme hisserdersen hemen beni ara dedi, sonra da korkulacak bişey yok dedi :) iki kilo almışım bende oldum 59... 3 hafta sonra tekrar gideceğim 61 in üstünü görmek istemiyorum dedi. şeker ölçümlerimi biraz yüksek buldu ama 2. saat ölçümün 140 ın üzerrine çıkmazsa sorun yok dedi. kafasını dayamış olduğu için yüzünü yine göremedik poz vermeyi sevmiyor dedi oynattı oynattı dönmedi çok inatçı bu dedi :)) ay canım çok tatlıydı yaaa.. geçmişi okuyayım şimdi de...

canım maşşalah bebişinee,nasılda buyuyor kuzularımızz.hepimizin bebişlerine kocaman bi maşşalahhhh

Ya sezeryan kesisi kasığın az üstünden olmuyor mu ki? Göbekle ne işleri var anlamadım.

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu, sağol. Son ağda da alayım bari. Bende varsın dursun tüyler, kime ne zararı var, doğumdan sonra alırım diyordum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…