Ya sezeryan kesisi kasığın az üstünden olmuyor mu ki? Göbekle ne işleri var anlamadım.
valla hiç yolduramam ben karnımı kafamçokkarıştı naparım acaba ya.....Nasıl yani :1shok: Karnımızdaki tüyleri mi kesecekler? Ben bunu hiç duymamıştım yaa, tüylerden ne istiyorlar ki ameliyatta fisfisfis Ama çok acıyor orası, ben geçen ağdada denemiştim de, çok feci acıyor. mirmirmirmir
kelebeğimm maşallah kızına 1900 gr olmuş hıııı vay beeeee bizim satlar aynıydı dimi canım...
Nasıl yani :1shok: Karnımızdaki tüyleri mi kesecekler? Ben bunu hiç duymamıştım yaa, tüylerden ne istiyorlar ki ameliyatta fisfisfis Ama çok acıyor orası, ben geçen ağdada denemiştim de, çok feci acıyor. mirmirmirmir
kelebeğimm maşallah kızına 1900 gr olmuş hıııı vay beeeee bizim satlar aynıydı dimi canım...
bugün site koptu gene bi ra sizdede oldumu şimdi girebildim..
bu arada evrişcim sezeryanda jilet falan yapılmıyo kesinlikle canım sen istersen dr.una sor öle ağda yaptırıp karnına zarar verme annem 8 yıl önce sezeryan oldu öle bişey yapmadılar üstelik yakın bi arkadasmda bikaç ay önce sezeryanla doğurdu yok öle bişey canım boşuna canını yakma zaten onlar cok rahatsı z edici tüyler deil
noracım hııııı o zaman bişey diyemiycem dr olan sensin ama canınızı yakmayın yaaaa yazık bi de allah korusun kasılır kalırsınız dr.unuza danısın bence evrişim
doğumda sona yaklaştığımı bugün hissettim kızlar.bebeğimin başı çok aşağıdaydı ilk defa.görüntüyü bile zor aldı doktor.doğum kanalında yani.doktorum kasılmaların var mı diye sordu.bilmiyorum yada ayırt edemiyorum dedim.bazen karnın sertleşir iyice dedi.bazen oluyor dedim.ara sıra olabilir dedi.doktor kontrollerini sıklaştıralım dedi.ayın 25 i gibi gel ama acil bi durumda da gelebilirsin hemen dedi.zaten 25 haziranda doğum iznine ayrılıyorum.ultrasona göre 37 haftalık olacak dedi doktorum.tam zamanı kaln 5 haftayı doğum sonrasına ekleyeceğiz dedi.sat'a göre olsa daha 34.hafta dolmamış olacaktı.ultrasonda büyük çıkmasının böyle bi avantajı olcak.benim tatilim 1 temmuzda başlıyor.zaten müdür yardımcımda 1 temmuzdan önce al doğum iznini ki tatil başladıktan sonra zaten tatildesin diye sorun çıkartmasınlar dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?