2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sarmasik kullanıcısından alıntı
merhaba arkadaslar..uzun zamandan beri sizlerle konusamadim..uzun zamandir misafirim vardi ve de bilgisayarimizda bir bozukluk vardi..Neyse ben hemen bendekigelismeleri anlatayim..oglumda oldugu gibi bu hamileligimde de sekerim yüksek cikti ve insülin ignesi kullaniyorum..bebegim fazla kilo almasin diye sürekli diet yapmaya calisiyorum..simdilik hersey normal görünüyor..kilosuda 1800 gr civarinda..Ayrica diabet dolayisiyla dogumum yine sezeryan olacak herhalde..ama Epiduralmi yoksa genel anestezi ilemi sezeryan olsam bilmiyorum..ilkinde genel anestezi ile sezeryan oldum..ameliyatim cok basariliydi ama narkozdan kendimi toparlamam cok zor oldu..herhalde Hayat kizimi epiduralle doguracagim..sadece cesaret edemiyorum..

canım öncelıkle bebişe kocaman bir maşşalah.şeker konusuna gelınce,gecmıs olsun diyim insülin kullanıyormussun.ama olsun enazından bilinçli bi şeker kız olmak daha iyi.diyetle haledılecek bı durum nede olsa.epiduralle derken belden uyuşturmayımı diyon.bende normal yaparsam onu düşünüyorum ama baklalım kısmet tabı

tabiki öyle
önemli olan bebeklerimizin sağlıklı olması ne yapalım anne olmak kolay değil
ama çatlamasak fena olmaz tabii
bende şimdilik bişey yok Allaha şükür ama ben susam yağı kullanıyorum ve her akşam mutlaka yarm saat masaj yapıyorum son ay belli olur herhalde çatlayıp çatlamayacağı bakalım göreceğiz

Ya sezeryan kesisi kasığın az üstünden olmuyor mu ki? Göbekle ne işleri var anlamadım.

Onu orada tartısamyıorsun, gobegın altının ustunun temız olmasını ıstıyorlar her olasılıga karsı.. ben mıyom amelıyatı oldugum ıcın gecen sene, oradan da bılebılıyorum,ayva tuyu bıle ıstenmıyordu.

evet Elta şimdi ben onu sorcaktım evrişe..
kuzu sezeryan cok asagıda oluyor,göbektekı tülerle ne alakası varkinee?ama şu göbek delıgımızden asagı dogru çizgi şeklınde inan tüğlerı dıyosan dogrudur

kelebeğimm maşallah kızına 1900 gr olmuş hıııı vay beeeee bizim satlar aynıydı dimi canım...

bugün site koptu gene bi ra sizdede oldumu şimdi girebildim..

bu arada evrişcim sezeryanda jilet falan yapılmıyo kesinlikle canım sen istersen dr.una sor öle ağda yaptırıp karnına zarar verme annem 8 yıl önce sezeryan oldu öle bişey yapmadılar üstelik yakın bi arkadasmda bikaç ay önce sezeryanla doğurdu yok öle bişey canım boşuna canını yakma zaten onlar cok rahatsı z edici tüyler deil

valla hiç yolduramam ben karnımı kafamçokkarıştı naparım acaba ya.....

canim benim bildigim kadariylada her turlu enfeksiyon riskine karsi alinir oradaki tuyler, kuku zaten illaki temizleniyor eger biz temizlemezsek, ama gobisin altida aliniyor, yani en azindan benim gorduklerime alindi...

helinnn kız maşallahhh 2700 mü delikafadulden delikafadulden aaa cidden o zaman senin az kalıyo kız doğuma cünkü bebek gelişimini önden götürüyosa fazla bekletmiyolar yada kendi beklemiyo zatenn

noracım hııııı o zaman bişey diyemiycem dr olan sensin ama canınızı yakmayın yaaaa yazık bi de allah korusun kasılır kalırsınız dr.unuza danısın bence evrişim

Gecen sene yasadıgım ıcın yazdım Serap.. yukarıya da yazdım.. ben gecen sene sezeryan gıbı amelıyat oldum.. o yuzden beklenenlerı bıldıgımden buradakılerın de hazırlıklı olmasını ıstedım.. siz bilirsiniz.. jılet vuruldugunda anarsınız benı o an.. bu da yeter.secme sansımız yok yanı.. sen almazsan jıletı gecırıverıyorlar.

kızlar ultrason ölçümleri ve doktoruma göre temmuz 10-11 diyor muhtemel doğum tarihine.benim sat aslında 28 ekim.aslında 32+5 günlüğüm.yani daha 7 hafta var benim doktorum sat'ı hiç sormuyor bile.ultrasonu ölçüt alıyor.ama doğumu adanada yapacağım için 26 haziranda adanaya gidince orda bi doktor bulacağım kendime.o doktor sat'ı mı yoksa ultrasonumu ölçüt alır bilmiyorum.sanırım bu ayın sonunda kesin bi tarih alırız sezeryan için.sezeryan olacağım kesin.bel fıtığı ile normal yapamam.kızkardeşiminoğlunuda 3 hafta önde gidiyor diye 3 hafta önce aldılar sezeryanla.bakalım ne olacak.her şeye adanadaki doktorum karar verecek

noracım hııııı o zaman bişey diyemiycem dr olan sensin ama canınızı yakmayın yaaaa yazık bi de allah korusun kasılır kalırsınız dr.unuza danısın bence evrişim

evet bence de onceden kendi doktorunuzla konusun, zaten kesi kasik bolgesine yakin biryere yapiliyor, gobegin baya altina...kendi doktorunuzun fikrinide almakda fayda var..

hayırlısı helin artık am gelişimini tamamlayınca cok bkletmiyolar en erken senmi doğurcan kızzzzz azz kaldııı..

evriş sen bilirsin canım ama bişey olmasın bide ağdayla falan ben canınız yanmsın die öle diyorum dr.uma bi sorayım bakalım aklımda olsun

neyse benim gene kalça kemiklerim acımaya başladı yatsammı artıkk

Yavrum,benım doktor dedıgı ıcın ve yıne amelıyatımı aynı doktor yapacagı ıcın yazdım.. ama evet herkes kendı doktoruna sorsun bence de.

doğumda sona yaklaştığımı bugün hissettim kızlar.bebeğimin başı çok aşağıdaydı ilk defa.görüntüyü bile zor aldı doktor.doğum kanalında yani.doktorum kasılmaların var mı diye sordu.bilmiyorum yada ayırt edemiyorum dedim.bazen karnın sertleşir iyice dedi.bazen oluyor dedim.ara sıra olabilir dedi.doktor kontrollerini sıklaştıralım dedi.ayın 25 i gibi gel ama acil bi durumda da gelebilirsin hemen dedi.zaten 25 haziranda doğum iznine ayrılıyorum.ultrasona göre 37 haftalık olacak dedi doktorum.tam zamanı kaln 5 haftayı doğum sonrasına ekleyeceğiz dedi.sat'a göre olsa daha 34.hafta dolmamış olacaktı.ultrasonda büyük çıkmasının böyle bi avantajı olcak.benim tatilim 1 temmuzda başlıyor.zaten müdür yardımcımda 1 temmuzdan önce al doğum iznini ki tatil başladıktan sonra zaten tatildesin diye sorun çıkartmasınlar dedi.

off sen anlattikca beni heyecan basior yaa..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…