2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben bişeyi anlayamıyorum - beni bi aydınlatın kızlar - bu bebeklerin geriden 1-2 hafta gelmesi ya da önden 2-3 hafta gitmesi neye bağlı - yani yapı meselesi mi yoksa bi faktör var mı Bu bizimle alakalı mı??

jenny_sh

sanırım bu yapıyla alakalı yaaa kimi bebeğini iyi besliyo kimi besliyemiyo yediklerimizle alakalı desek hepimiz dikkat ediyoruz bebeklerimize faydalı şeyler yiyiyoruz

helin canım çok güzel haberler bunlar ya maşallah bebişe kız nasıl besledin onu sen saglıkla kucagına alırsın inşallah birtanem bizde agustos bebişleri gelmeye başladı diye topik açarız nasıl olsa temmuz bebekleri geliyor yavaştan.
göbekteki tüylerden bahsedilmiş her halukarda alınacak kızlar kaçışınız yok annem 2 kere bypas oldu onda bile birtane tüy bilem bırakmadım zaten yokduda ama olsun dikişlerden ve bandajlardan mikrop kapma olasılıgı var bandajlar açılırken kopan tüylerin yerlerinden enfeksiyon kapma riski çok büyük evrime kulak verin kızlar yapn dediklerini yapın yasak dediklerinden sakının araştırmacı annemiz o bizim öptüm onu opuyorumnanaktan

HELıN, MıNıK KELEBEK, GLZFB

Maşallah kuzularınıza... Helin, beni de çok heyecanlandırdın. Demek az kaldı iyice... Sağlıkla gelsinler inşallah...

Selam kızlar bende dün gittim kontrole.Buraya şimdiye kadar pek yazmadım ama yazılanları bi kaç haftadır takip ediyorm.Benimde ağustosta oğlum olcak inşallah.Dün gördük kuzumu 1650 gr olmuş..30. haftadayız şimdi.Size bişe sorcam..Benim doktorumun ultrasonu 3 boyutlu değil.Detaylı çektirmek başka bi doktora gitmiştim..O doktorun 3 boyutlusuda vardı.Orda çektirmiştim 3d.Ama çok güzel görüntüler değil şimdi tekrar çektirmek istiyorum..Doktorum bebek büyüdüğü için çok iyi görüntü vermez dedi.Bende haftaya perşembeye randevu almıştım 3d için.Sizce gidip çektiriyimmi tekrar yoksa doktorumu dinleyip gitmesemmi....Fikri olan yada bu haftalarda çektiren varsa paylaşırsa sevinirim..

Son düzenleme:
noracım olmaz mı sopayla vurmuşlar sanki

kizlaaarr kukum dayak yemis gibi aciyoo,... agri egil resmen aciyo, sizded var mii??

bendede dun oldu dedim ay bi bu eksikti anlam verememistim demek normalmis

bende de var ve ben gobüsü komple aldırmak istiorum dogum oncesi agdamda ,hem dr lar için hemnde ben dogumdan sonra temiz farklı gormek istiorum . kardesimde aldırmıstı 7 aylıkmıydı neydi cok rahat etti cıkmadı bidaha zaten.cok tskler canım hatırlatman icin senle aynı fikirdeyim bu konuda

Melikecim cok geriden takip ediosun bizi bunları biz konustk bitti :))

gunaydınlar herkese..

ayaklarım biraz daha normale donmus allahım dun gece kabus gibiydi diebilirim. uyku konusuna gelincede hep dondum durdum kabuslar gordum vs vs bu cocuk acaba rahat uyuycakmı dogduktan sonra cok merak ediorum oda benim gibi kıpır kıpır saga sola donmek isterse hic sasmam.

bugun hava serin gorunuo biraz cıkıp hava alayım hemde yuruyusumu yapayım . herkese ii ctesilerr

Günaydın benden de
Ben bugün sabahçıyım işte - sabah erken kalkmak güzel bişeymiş ya - insan daha dinç oluyo
Bu arada dünden bu yana bebişim çok az hareket etti - 2-3 defa sadece desem yeridir ya da ben hissetmedim gece uyurken - tedirgin oldum çok arasam mı ki doktoru

günaydın bu sabah sancıyla uyandım pek tadımda yok annemi aradım gelicek gün içinde pek giemeyebilirim kızlar

canım satı baz almaz çünkü bebegın 10 gun yada 2 hafta önce degıl 3 hafta önde, (maşşalah )muhtemelen gelısımı aynı oranda devam ederse usg yi baz alır.amanınnn hazırlıklı ol kuzuu,ilk bebek senden galıba :teytey: bırde artık 32.haftadan sonra herhafta 200gr alıcaklar sanıyorum,36.haftadan sonrada sanıırım hafta basına ya 300gr yada 250gr.budurumda senın bebıs baya kılolu olur.oyüzden usg yi baz alır tabı akcıger gelişimi falan tamamlanmıssa.ayy helın valla heycan bastı benı hadı baklım hayırlısı
minik kelebek senin kuzuda kocaman olmuş maşallah.nasıl da büyüyorlar artık.her zaman güzel haberler almak nasip etsin allahım
tesekkur ederız canımm :1hug:

HELİN, MİNİK KELEBEK, GLZFB

Maşallah kuzularınıza...Sağlıkla gelsinler inşallah...
saol canımm maşşalah hepimizin kuzusunaaaa :asigim:
ben hiç cektırmedım 3d oyüzden bı fikrim yok.sen nıye gircektın 3d ye,bebegın gelısımı içinmı? doktoruna güveniyorsan onuda dinleyebılırsın sana kalmıs artık

canım şuan evdesın galıba.enguzelı güzelcene karnını doyur azcık kahvaltıda recel falan da ye,sonra uzat ayaklarını dinlen.karnına odaklan.yarım saat içinde enaz 5 kere hareket etmesı lazımmıs.tabı cok küçük hareketlerıde say 5ila 10 kez kıpırdarmıs.illa kuvvetlı tekmeye gerek yok yanı.baktın yarım saat pek kıpırtı yok,aradan bı 15 dakıka sonra tekrar uzat ayaklarını,yıne saymaya basla hala bı hareket yoksa doktorunu öyle ara.ehvam yapma bence,çünkü kımı zaman nts cekerken bile bebegın harketlerı olmayınca doktor çikolata yiyip ve meyvesuyu içmöesını öneriyor 20 dakıka kıpırdamassa doktorlar bıle hemen teşlaslanmıyor.uyudugu bı zamana denk gelebılecegını düşünüyorlar.ayaktayken hiisetmen zor olabılır ancak uzanıp karnına odaklanırsan görürsün karnındakı hafıf dalgalanmaları.bebegın cok iyidir eminim sende üzülme annesı.sonra bebişinde strese girmesın dimi ama :1hug:

minik kelebek maşallah sana ve kuzuna
nurdan kuku acısı bendede vardı ağrı değil acı ama geçti şimdi
helin doktor ne dedi sana hep ileride giderse erken alıoyorlarmış bana doktor öyle söylemişti son yada sattan vazgeçebiliyorlarmış bebeğin gelişimine göre karar veriliyormuş bana söylenen o

]

hayırdır canım ne sancısı?kasıklarında belınde falanmı,uzan barı dinlenınce gecer muhtemelen.artık hepimizde şikayetler artmaya başladı bile

kasık ve hafif bel ağrısı kuzu dönmeye çalışıyor sanki karnım acayip gerilyor şimdi iyiym ama birazdan uzanacağım kızımın kahvaltısını bitirmesini bekliyorum

aaaaa bebekler büyümüş büyümüş kocaman olmuşlar 2700 leri duyuyoruz artıkın.. maşallah hepinizin kuzucuklarına..

Jenny sen hareket etmesini bekledikçe o etmiyo demi.. Benim de pek nazlı.. Ama uyuyamadığım geceler farkettim ki gece hiç durmuyomuş.. Senin de gece hareket ediyodur, uyuduğundan farketmiyosundur ha..

Jenny sen hareket etmesini bekledikçe o etmiyo demi.. Benim de pek nazlı.. Ama uyuyamadığım geceler farkettim ki gece hiç durmuyomuş.. Senin de gece hareket ediyodur, uyuduğundan farketmiyosundur ha..
:

ya aslında ben biraz kuruyorum galiba - hani takip ediyorum ya hareketleri - etmeyince başlıyorum telaşlanmaya - dediğin gibi bekledikçe de naz yapıyo kımıldamıyo - ya ara sıra bastırıyo karnımı farkettm şimdi - belkide uyuyodur yavrucak belkide gece ben uyurken hareket etti

Minik kelebeğim ben işteyim oturuyorum ama ben böyle de hissederim hep hareketlerini hatta bazen abartıyo ( önceki günler) yani tabiki yatınca dahada belirgin oluyo hareketler ama otururken de hissediyorum ben alıştım :) Bu arada çikolata yesem mi ki 4-5 aydır ağızıma tek çikolata atmadım desem yeridir sevmem zaten ama bebeyi tetiklicekse yerim ne dersiniz yesem mi ki

sakaleynmaster canım geçmiş olsun - dinlen biraz hafifler mutlaka ağırıların - kasma kendini bırak geçer

anacıımm burda hava fenaa,bı gökgürültüsü şimşek ve sagnak yağmur.acayıp bozdu hava.ama ne güzel bırde serınledı varya,sormayın gıtsın.ayagıma çorap giydim kaydirigubbakcemile3 zaten kac gunsur cıbıldak cıbıldak dolaşmaktan azcuk üşütmüşm galıba.hafif bı karın agrısı mevcut sabahtan berı :sinifsinif:

Gittim bitaner M-joy aldım yiyecem şimdi - hem iyi olur susarım bol bol su içerim peşinden zemuszemus
Kelebeğim sen neden dikkat etmiyon ha? bilmiyomusun her hastalık ayaklardan başlıyo klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…