noracım olmaz mı sopayla vurmuşlar sanki
kizlaaarr kukum dayak yemis gibi aciyoo,... agri egil resmen aciyo, sizded var mii??
Daha agrısız sızısız oldu cok sukur.. ve daha cabuk bıttı... yoldurdum bu da bıttı.. Yannıs bı konu var.. göbek cevresınden bende hafıf kıllanma oldu hamılelıgımde.. sımdı o kılları eger ben aldırmazsam, sezeryan yapacakları ıcın orada jılet vuracaklar.. o yuzden sezeryan yapacak arkadasların akıllarında olsun.. oraya gıtmeden agda vurdurtun.. jıletten kat be kat daha ıyıdır.. ...
hanımlar iyi akşamlar
maşallah ne güzel herkesten çok güzel haberler geliyor
Rabbim kazasız belasız vaktinde doğurmayı nasip etsin hepiöize bende 29 hftalık hamileyim bu hafta perşembe kontrolüm var hayırlısıyla inşallah bebeğim iyidir.
bu arada kızlar hiç çatlayanınız oldu mu ? durumlar nasıl bişey sürmeye başladınız mı
canım satı baz almaz çünkü bebegın 10 gun yada 2 hafta önce degıl 3 hafta önde, (maşşalahkızlar ultrason ölçümleri ve doktoruma göre temmuz 10-11 diyor muhtemel doğum tarihine.benim sat aslında 28 ekim.aslında 32+5 günlüğüm.yani daha 7 hafta var benim doktorum sat'ı hiç sormuyor bile.ultrasonu ölçüt alıyor.ama doğumu adanada yapacağım için 26 haziranda adanaya gidince orda bi doktor bulacağım kendime.o doktor sat'ı mı yoksa ultrasonumu ölçüt alır bilmiyorum.sanırım bu ayın sonunda kesin bi tarih alırız sezeryan için.sezeryan olacağım kesin.bel fıtığı ile normal yapamam.kızkardeşiminoğlunuda 3 hafta önde gidiyor diye 3 hafta önce aldılar sezeryanla.bakalım ne olacak.her şeye adanadaki doktorum karar verecek
tesekkur ederız canımm :1hug:minik kelebek senin kuzuda kocaman olmuş maşallah.nasıl da büyüyorlar artık.her zaman güzel haberler almak nasip etsin allahım
saol canımm maşşalah hepimizin kuzusunaaaa :asigim:HELİN, MİNİK KELEBEK, GLZFB
Maşallah kuzularınıza...Sağlıkla gelsinler inşallah...
ben hiç cektırmedım 3d oyüzden bı fikrim yok.sen nıye gircektın 3d ye,bebegın gelısımı içinmı? doktoruna güveniyorsan onuda dinleyebılırsın sana kalmıs artıkSelam kızlar bende dün gittim kontrole.Buraya şimdiye kadar pek yazmadım ama yazılanları bi kaç haftadır takip ediyorm.Benimde ağustosta oğlum olcak inşallah.Dün gördük kuzumu 1650 gr olmuş..30. haftadayız şimdi.Size bişe sorcam..Benim doktorumun ultrasonu 3 boyutlu değil.Detaylı çektirmek başka bi doktora gitmiştim..O doktorun 3 boyutlusuda vardı.Orda çektirmiştim 3d.Ama çok güzel görüntüler değil şimdi tekrar çektirmek istiyorum..Doktorum bebek büyüdüğü için çok iyi görüntü vermez dedi.Bende haftaya perşembeye randevu almıştım 3d için.Sizce gidip çektiriyimmi tekrar yoksa doktorumu dinleyip gitmesemmi....Fikri olan yada bu haftalarda çektiren varsa paylaşırsa sevinirim..
Günaydın benden de
Ben bugün sabahçıyım işte - sabah erken kalkmak güzel bişeymiş ya - insan daha dinç oluyo
Bu arada dünden bu yana bebişim çok az hareket etti - 2-3 defa sadece desem yeridir ya da ben hissetmedim gece uyurken - tedirgin oldum çok arasam mı ki doktoru
günaydın bu sabah sancıyla uyandım pek tadımda yok annemi aradım gelicek gün içinde pek giemeyebilirim kızlar
hayırdır canım ne sancısı?kasıklarında belınde falanmı,uzan barı dinlenınce gecer muhtemelen.artık hepimizde şikayetler artmaya başladı bile
]
kasık ve hafif bel ağrısı kuzu dönmeye çalışıyor sanki karnım acayip gerilyor şimdi iyiym ama birazdan uzanacağım kızımın kahvaltısını bitirmesini bekliyorum
Jenny sen hareket etmesini bekledikçe o etmiyo demi.. Benim de pek nazlı.. Ama uyuyamadığım geceler farkettim ki gece hiç durmuyomuş.. Senin de gece hareket ediyodur, uyuduğundan farketmiyosundur ha..
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?