2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

jenny dondurma ve cikolata ye ve soluna uzan ozaman hissedersin canım

minik kelebek aman ha usutmeyesin ayagında corap olsun muhakkak

banada arada sancı girio ben ozaman nefes alıp veriorum rahatlatıo. su nefes egzersizlerini netten bulup calısın bence cok ise yarıo

Gittim bitaner M-joy aldım yiyecem şimdi - hem iyi olur susarım bol bol su içerim peşinden zemuszemus
Kelebeğim sen neden dikkat etmiyon ha? bilmiyomusun her hastalık ayaklardan başlıyo klava:

:kedi: yok dikkat edıyorum ama sıcaktada gıyınık durukmuyokı anacım.neyse corap ve pijama giymek iyi geldı ısındım agrı gectı gıbı

buarada ye kuzu yee,demen gıbı hem susatır hemde bebegı kımıldatır.ama kımıldatmassa hiç panık yapma her bebek bır olmas belkı senın bebişte sevmıycektır şekerli şeyleri kimbilir

keops saol canım,ciddi bişe degıl benımkı hafif bı üşütmüşüm galıba.ee havalar sıcak olunca insan anlamıyo üşütebilecegını.

Son düzenleme:
minik kelebek aman ha usutmeyesin ayagında corap olsun muhakkak

banada arada sancı girio ben ozaman nefes alıp veriorum rahatlatıo. su nefes egzersizlerini netten bulup calısın bence cok ise yarıo

giydim giydim,normalde ayagımdan pek eksık olmas ama işte cok sıcaktı şu 3-4 gun bıde bende ufaktan bı stres vardı hepten yandım sıcakladım hamilemiyim neyim anlamadım :CüvCüv:

buarada o nefes egzersızlerı kadar harıka bişe yok.gercekten cok faydasını bende gördüm.helekı hamılelıgın ilk aylarında nefes darlıgı vardı bende,ilk 4 ay cok zorladı benı.o nefes egzersızlerı sayesınde içime oksijen alabılıyodum.ve şimdide bu agrı -sancı tarzı şeyler içinde iyi gelıyo.ama cok şükür bugun gecen gunlere göree cook coook i,yiyim ama nazar degmesın valla.sanırım bunda rahatlamammında etkısı büyük,hepten kendımı kasıyodum demekkı dahada artıyodu acım :mymeka:

Merhaba herkese.
Dr a gidip güzel haberlerle gelen arkadaşlar hepinizin gözü aydın.Ya ben bu egzersizlerde diyaframı iyi çalıştırıyorum da asıl lazım olan göğüs nefesini harekete geçiremiyorum bi ara tiyatroyla, müzikle ilgili çalışmalar yapıyoduk kendi çapımızda diyaframı geliştiricez diye uğraşırken göğüsü unutmuşum:)

Son düzenleme:
hiç denemedim ben egzersiz - ama nefesim yetmiyo artık 3ü katta evimiz 3 defa dinleniyorum çıkana kadar

bu arada bebek ya çok sevdi ya da sevmedi çükolatayı ya da uyandı :) kımıldıyo ama tekme değil bu - iki göğüümün arasını bastırıyo kalıyo öyle cadı tişörtümü şişiriyo resmen :)

selam bayanlar

hasta olna arkadaslar gecmiş olsun...ama sıcaktan bişey giyinmiyoki cidden ben gece iç çamaşırıyla yatıyorum üstelik üstümüzde hep acık camda çorap hayyatta giyilmez buralarda yaaa

günaydınnlarrrrrr...

helincimm bebeşinin adı tosun paşa bundan sonra maşallah. bayrak sen de valla. ilk bebeğimiz olcak gibi duruor.

minik kelebekçim. tahmininin üstünde çıktı senin tosun da . maşallah bebişlerinize

gzl canım senin de bebişine maşallah. allah tüm bebişlerimizi analı babalı büyütsün sağlık mutlulukla inşallah.

havalar o kadar sıcak ki dışarı çıkılmıor. zaten yağ tulumu oldum o da hararet yapıor zemuszemus

gypsy esracım ne zamn geliorsun ne zaman buluşuoruz nerde planlar nassı. bornova forumda buluşsak ya. çok mu uzak. kaydirigubbakcemile2 çok sevimli bir yer orası .

kızım apacık sevmiş işte.zaten bende sekerlı bişeler tüketınce dönüyor kımıl kımıl.buarada benımde sag gögsümün altına ya poposunu ya bişesini bı dayıyo,oram top gıbı yuvarlak oluyokaydirigubbakcemile3
minik kelebekçim. tahmininin üstünde çıktı senin tosun da . maşallah bebişlerinize

eevt prensesim tam satıyla uyumlu 3 gun kadar önce cıktı herseyıde cok normaldı şükürler olsun.ayy yerım ben onun pamuk ellerını ayaklarını yerımmm

ayy su saat oldu evde daha hiççç bişe yapmadım.kalkıp yapayım berı.bı televızyon karsına gecıyom uzanıyom bı buraya bakıyom.valla bu son aylarımız hep böle tembellıklemı geccekkı acepppp

babymom tatlım araştırdım ama nefes egzersizleri ile ilgili net bişey bulamadım, sen hangi kaynaktan yararlandın???

tembellik değil o havalardan - hem sizden iş isteyen mi var yatalım işte sonra 15 sene kadar öyle yatmayı felan unutucaz

jenyy tatlım yeni haftaya gireceği zaman bebek büyüyor ve daha az hareket ediyor, ben buna cok dikkat ettim ne zaman haftanın sonuna yaklaşsam bebek daha az hareket ediyo karnım geriliyo sendeki de böyle bişeydir. sen bol bol su iç, sol yanına yat hep, bide endişelenme... :)

hala bebişine isim bulamayan var mı kızlar. seçenekleri baya azalttım ama. sinir oluyroum kendime bu kadar kararsız kalacağımı sanmazdım hiç. ne zormuş.. ismine göre ilerde önyargılı davranılacak bir isim olmasın istiyorum da..

maşallah kuzuna canım
oh oh maşallah ne kadar büyümüş senin kuzu kilolu dogacak belliki aman nazar değmesin..
herşeyin güzel olması süper maşallah valla
teşekkür ederim cnım sağol
canım benim bildiğim alınıyo en ince olan o ayva tüylerini bile alıyolar sezaryanda bende alınmıştı ne kadar istemesende o jileti vuruyolar...
ay ne güzel birazda buraya yağsa çok sıcak bu arada kendinede dikkat et canım geçmiş olsun..

ayyyy dün gece bi uyandım sırt üstü uyuyomuşum farketmeden ama nasıl rahat uyumuşum hemen uyanınca telaşa kapıldım üzüldüm kalkıp oturdum biraz sonra soluma yattım.....

ya farketmeden sırtüstü uyuyoruzz sanırım..soluma yatmaktan sol tarafım ağrıyo uyuşuyo hiç istemiyorum dr.umda zorlama kendini sadece sırtüstü uyuma dedi

canım nefes egzersızı genel bişi aslında.bende eskıdende nefes darlıgı oldugu için spor hocamız göstermıstı.önce dik duruyorsun içindekı boş nefesı dışarı verdıkten sonra burnundan derın bı nefes alıyorsun(yada bazen agzından olabılır ama agzımdan alınca basım dönüyor benım) önce gögsünü hafıfce şişirip nefesı akcıgerlerıne dolduruyosun.sonrada burnundan aldıgın nefesı agzından üfleyerk yavasca verıyorsun.içimiz tamamen oksijenle ve dogru şekılde doldugu için bı rahatlama oluyor.hamılelık için özellıkle arastırmadım onunkı farklımı bilmiyorum ama benım arada yaptıgım nefes egzersızı böyle.özellıkle cok yoruldugum zaman yada karnımda falan bı acı agrı hissettiğim zaman bı rahatlama yöntemı

bence artık karar ver canım bak az kaldı cocuk doğunca hepten karar veremezsin aceleye getirirsin yada biri cıkar su olsun der bişey diyemezsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…