Gittim bitaner M-joy aldım yiyecem şimdi - hem iyi olur susarım bol bol su içerim peşinden zemuszemus
Kelebeğim sen neden dikkat etmiyon ha? bilmiyomusun her hastalık ayaklardan başlıyoklava:
minik kelebek aman ha usutmeyesin ayagında corap olsun muhakkak
banada arada sancı girio ben ozaman nefes alıp veriorum rahatlatıo. su nefes egzersizlerini netten bulup calısın bence cok ise yarıo
kızım apacık sevmiş işte.zaten bende sekerlı bişeler tüketınce dönüyor kımıl kımıl.buarada benımde sag gögsümün altına ya poposunu ya bişesini bı dayıyo,oram top gıbı yuvarlak oluyokaydirigubbakcemile3bu arada bebek ya çok sevdi ya da sevmedi çükolatayı ya da uyandı :) kımıldıyo ama tekme değil bu - iki göğüümün arasını bastırıyo kalıyo öyle cadı tişörtümü şişiriyo resmen :)
minik kelebekçim. tahmininin üstünde çıktı senin tosun da . maşallah bebişlerinize
ayy su saat oldu evde daha hiççç bişe yapmadım.kalkıp yapayım berı.bı televızyon karsına gecıyom uzanıyom bı buraya bakıyom.valla bu son aylarımız hep böle tembellıklemı geccekkı acepppp
babymom tatlım araştırdım ama nefes egzersizleri ile ilgili net bişey bulamadım, sen hangi kaynaktan yararlandın???
maşallah kuzuna canımkızlarrr doktordan geldimmmmm
1350 gr olmuş oğlumm. herşeyi gayet iyi, bebekle ilgili hiçbir sıkıntımız yok dedi. sat'tan 3 gün önde sadece. 1 hafta önden gidiyordu 3 güne düşmüş. poposu göbek deliğimde, kafası da sağ kasığımda. eğer sağ kasığında baskı ya da sertleşme hisserdersen hemen beni ara dedi, sonra da korkulacak bişey yok dedi :) iki kilo almışım bende oldum 59... 3 hafta sonra tekrar gideceğim 61 in üstünü görmek istemiyorum dedi. şeker ölçümlerimi biraz yüksek buldu ama 2. saat ölçümün 140 ın üzerrine çıkmazsa sorun yok dedi. kafasını dayamış olduğu için yüzünü yine göremedik poz vermeyi sevmiyor dedi oynattı oynattı dönmedi çok inatçı bu dedi :)) ay canım çok tatlıydı yaaa.. geçmişi okuyayım şimdi de...
oh oh maşallah ne kadar büyümüş senin kuzu kilolu dogacak belliki aman nazar değmesin..DOKTORDAN GELDİM
selam kızlar.aslında kontrolüm yarındı.bugün karneleri erken dağıtınca ve pazarda ÖSS de görevli olduğumdan yarın bana kalsın dedim ve doktora bi gün önce gittim.oğlum çok büyümüş.2700 gr olmuş,boyuda yaklaşık 47 cm.üç hafta önde gidiyoruz.sat'a göre 32+5 günlüğüm.ultrasona göre ise 35+4 günlük çıkıyor.tabii ben sat'ı baz alıyorum.kalbini dinledi çok güzel dedi.akciğerlerine bağırsak ve midesine baktı sorun yok dedi.yüzünü yine göremedim.kafasını iyice aşağıya dayamış ve yüzünü dönmüştü.tansiyonum 11'e 8.toplamda 18 kilo almışım inanamadım.ama oğlumu öyle büyümüş görünce hiç sorun etmedim.sadece annesine yaramıyor yedikleri diye kendimi teselli ettim.şimdi misafirliğe gideceğim.gelince geçmişi okuyacağım
herşeyin güzel olması süper maşallah vallaiyi aksamlar kızlar ben geldım kaydirigubbakcemile2
kuzumu gördümm aslında pek poz vermedı ama çabaladıkca anladıkkı parmagını emıyor canım kızım.benım prenses 1900 gr olmus :dance: annesı bilir onun kılosunu hemen hemnen dogru tahmın etmısım.1850 olmustur diyodum.neyse gelısımı gayet guzel sattan 3 gun falan önce cıktı cok iyi dedi.suyumuz yerınde,kafa aşağıda ama dogum pozisyonu için erken dedı,daha cook döner kızın dedi.yanı kızımla ilgili olan kısım Allah ıma şükürler olsun cok güzel.buarada bebeğimin kalp atısları cok normal ogun ben heycanlanmısım nabzım 100 e cıkınca halıyle bebegımınkıde 180ne vurmus ara ara.suan normal hiç bı problem yok dedı
gelelim bana,Allah a şükürler olsunkı benım durumda cok güzel,benım kalp şeklindekı rahime gelınce,doktor sağolsun içime su serpti,"perde tam aşağı kadar olmadıgı için hiç bı sorun yok,sakın kafana takma rahat ol "dedı.karnımdakı agrı_ acı tarzı şey içinse "üzgünüm ama senın iç karnın erken başlamıs gerılmeye.sadece bı ay fazladan cekıceksın bunu" dedı.valla acıyı cekıcek olsamda nasıl rahatladım anlatamam.bu normal bı durummus kiminde cok acılı gecermıs kiminde normal.bugun daha iyiyim ama sanırım bırazda rahatlamanın gevşemenın etkısı fazla:kedi: hersey yolunda 4 hafta sonra görüşebılırız dedı,sancımın oldugunu düşünürsem en yakın hastaneye gidip (doktorumun oldugu hastane 40 dakıka uzaktatda) nts cektırmemı ve sonucu bıldırmemı söledı.amma uzattım ama napıyım cok sevınclıyım coookkk :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: benden bukadar kuzular
teşekkür ederim cnım sağolçok sevindim canım.arayı kapatmışsın maşallah.sanada maşallah.üzülme.bende 18 kilo almışım.bi arkadaşım gördü bu gün beni.kilo alınca ne kadar değişmişsin tanıyamadım dedi.dedim sakın çirkinleşmişsin deme deidm hemen.verme konusunda azimliyimdir.bakalım ne kadar azimli olacağım
güzel haberler alacağımızdan eminim.az kaldı zaten.böyle böyle bi bakmışız kucağımızdalar yavrular
doğum günün kutlu olsun
canım benim bildiğim alınıyo en ince olan o ayva tüylerini bile alıyolar sezaryanda bende alınmıştı ne kadar istemesende o jileti vuruyolar...kelebeğimm maşallah kızına 1900 gr olmuş hıııı vay beeeee bizim satlar aynıydı dimi canım...
bugün site koptu gene bi ra sizdede oldumu şimdi girebildim..
bu arada evrişcim sezeryanda jilet falan yapılmıyo kesinlikle canım sen istersen dr.una sor öle ağda yaptırıp karnına zarar verme annem 8 yıl önce sezeryan oldu öle bişey yapmadılar üstelik yakın bi arkadasmda bikaç ay önce sezeryanla doğurdu yok öle bişey canım boşuna canını yakma zaten onlar cok rahatsı z edici tüyler deil
ay ne güzel birazda buraya yağsa çok sıcak bu arada kendinede dikkat et canım geçmiş olsun..anacıımm burda hava fenaa,bı gökgürültüsü şimşek ve sagnak yağmur.acayıp bozdu hava.ama ne güzel bırde serınledı varya,sormayın gıtsın.ayagıma çorap giydim kaydirigubbakcemile3 zaten kac gunsur cıbıldak cıbıldak dolaşmaktan azcuk üşütmüşm galıba.hafif bı karın agrısı mevcut sabahtan berı :sinifsinif:
hala bebişine isim bulamayan var mı kızlar. seçenekleri baya azalttım ama.sinir oluyroum kendime bu kadar kararsız kalacağımı sanmazdım hiç. ne zormuş.. ismine göre ilerde önyargılı davranılacak bir isim olmasın istiyorum da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?