2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

valla biz artık son kararımızı verdık sayılır.gercekten isim konusunda kararsız kalak sinir bozucu.bence buldugun isimlerı arkadaslarınla yada ailenızle paylasın enazından fikir almak işinizi kolaylastırabılır
herşeyin güzel olması süper maşallah valla

ay ne güzel birazda buraya yağsa çok sıcak bu arada kendinede dikkat et canım geçmiş olsun..
saol canım,hepimiz herzaamn güzel hbaerler alalım inşallah

burası bayabı serınleı rahatladım valla.ayaklarımj terledi ama cıkarmıyorum şimdilik çorapları.yoksa karnım tekrar agrıyabılır.azcık daha sıcak kalksınlar :))

ohhoooo kuzu sen nediyon ben kendımı gece uyandıgımda kac kez sırt üstü buluyom bılıyonmu sen.ya sagdayım ya sırt üstü.pek solda rastlamadım kendıme kaydirigubbakcemile3 bılıncsızce yapılıyor.zaten bıkac maklede okumustum sırt üstü yatmak annenın tansıyounun düşmesine sebeb oluyormus yoksa yükselmesınemıydi.neyse işte tansıyonla alakalı.yoksa bebegın boynuna korkdon dolanır die okumadım hiçbiyerde.
aynen banada oluyo,sol tarfıma yattıgım zaman kolumu uyusmus buluyorum.ama sagımdayken hıc böle bı sorun yok

neler kaldı isim olarak?? ben de fikrimi söyleyeyim.. bayılırım isim seçmeye hehe... ben hiç zorlanmadım çünkü taaa 1996'ten beri isim hazırdı..

ben hiç cektırmedım 3d oyüzden bı fikrim yok.sen nıye gircektın 3d ye,bebegın gelısımı içinmı? doktoruna güveniyorsan onuda dinleyebılırsın sana kalmıs artık
Yok canım bebeğin gelişimi için değil bebeğin gelişimi gayet normal...3d de gerçek gibi renkli görüntü alabiliyolarya.Hatıra kalsın istiyorum bebişime..Arkadaşlarımın bikaç tane var 3d görüntüsü hemde çok güzel görüntüler..benim 1 tane var ondada hiç bişe anlaşılmıy yüzden çektirmek istiyodum.Ama bu haftalarda düzgün çıkmayabilirmiş doktorum öle söledi o yüzden kararsızım çektirip çektirmemek konusunda....

canım ben hiç sol tarafıma yatamam yatamıyorumda zaten kızımın kafası sol tarafımda göbegimin hemen yanında o yüzden sırt üstü yada sag tarafıma yatıyorum sola döneyim diyorum kızım rahatsız oluyor canı acıyor heralde huzursuzlanınca hemen dönüyorum sag tarafa ama sırt üstüde rahat yatabiliyorum azıcık bir süre olsada

badibade canım sen çevrendekilere ne bakıyorsun kalbinden ne geçiyorsa o ismi koy sonuçta bu senin bebegin ben erkek olsaydı eşimin ismiyle beraber başka bir isimde koyacaktım ama eşim istemedi ben öldümmüki ismimi koyuyorsun dedi:roflol: neyseki kızım olacak ilk aklıma gelen ismi söyledim ve o isim kaldı burçinim prensesim adıyla yaşasın

uras cook güzel canım nie uraz desinlerki...eren urasta uyumlu olmuş bence hangini isterse onu kullanır çift isim çok ii bencede

badibade bence EREN URAS cok güzel,hem anlamıda güzelmıs.tek olarak eren bıle koyabılırsın.ben severım eren ismini.hemde cok kibar

Gebelikte Egzersiz Rehberi - mutlukadin.gen.tr (Kadın Sağlığı Sitesi)

burda nefes alma teknigi acıklanmıs. banada kimse gostermedi okuyarak ogrendim

buarada bende saga dogru yatıorum daha rahat uyuyorum cunku. zaten gece bi saga bi sola donmekten uyuyamıorumki gun icindede uyuyamadım suan perperisan haldeyim vede kendimi aburcubura verdim bugun normalde agzıma surmem oyle boyle vakit gecirioruum.

minik kelebek aynı senin gibi bi uzanıorum bi kalkıorum bi devriliorum

canan ilk defamı cikolata yiyosun hamileligin boyunca??? bebekler cikolatayı cok seviolar bak bundan sonra dikkat edersen neyi sevip neyi sevmedigini anlayabilceksin.

ayrıca dipnot duseyim temmuz annelerine goz attım kızlardan biri dogum sancısı gibi sancıyla dra gitmis gunde 2lt su iciomus ama sıcaktan cok terliomus o ictigi su yetmemis ve erken doguma sebebiyet veriomus nerdeyse hemen serum takmıslar 2lt lik eve yollamıslar. yani 2lt yede guvenmemek lazım bol bol su icmemiz gerek kız yazmıski kendinizi suya bogun

serapkarakoylu, aryaa, babymom, badibade, başak 35+, Ebruska, evros, jenny_sh, mercimekim, minik_kelebek+, selenaa, semall, stella., telkirma+

bi yoklama yapayım dedimm sitemizde kimlerrr varrrrrr aaaaaa delikafadulden delikafadulden

ebruskayı uzun zamandır görüyorum ama hiç konuşmuyoo

aynen katılıyorum Eren Uras çok güzel - kulağa da hoş geliyo - ama sen bize bakma kalbinden ne geçiyosa onu koy canım senin içine sinmesi en önemlisi

aslında ebruska bizi sürekli takip ediyo ama konuşmaktan çekiniyo - muhabbetin ortasına dalmak istemiyomuş (ispiyonliim hemen kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3) sopa istiyo klava:

aslında ebruska bizi sürekli takip ediyo ama konuşmaktan çekiniyo - muhabbetin ortasına dalmak istemiyomuş (ispiyonliim hemen kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3) sopa istiyo klava:

jennyyy valla cook güldümm sana yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne güzel sölemişsin valla allahta seni güldürsün

herkese merhaba..bu gün doktora gittik.herşey çok normalmiş..nevam tam normal doğu pozisyonu almış.kilosu 2140 gr.2 kiloyu görmüş bulunduk yani.doktorum haftasına göre biraz ileride olduğunu söyledi.ntsektirdim o da gayet normalmiş..doktorum bana ferro sanol yazdı.eski doktorum ferplex yazdığından ona devam et demiş.dedi ki ben tüm astalarıma ferro sanol yazarım.ama çok fark yoktur aralarında diye ekledi.sonra kayınvalideyi aradım haber ver demişti.dedim haftasına göre ilerideymiş.ne dese beğenirsiniz ayyy takmışlar bunlarda ileride ileride.ben de kilo olmasını istemiyorum sağlıklı olsun yeter dedim.tombiştorun manyağı kendisidir.kızının oğlu zayıf diye üzülüp duruyor..oysa çocuk normal kilolu.aradığımıza da pişman olduk.bize torunu zie basıp dede diyormuş ınu anlatıyor.paylaşsana sevincimizi be deli kadın..neyse salifo da dedi kıskançlık işte boşver..salladık bir tarafa. hımmmm düşüneyim bi
arkadaşlar, benim kızım yine hıçkırıyor. ne çok hıçkırıyor yauw.... üzülüyorum valla... süre tutuyorum bak, 16:52 de başladı, bu 5.hıçkırık nöbeti bir hafta içinde
nazancığım benim kız diyebilirim i 2 aydır hıçkırıyor.şu saate kadar 3 hıöırı nöbeti tuttu.
dünyalar kadar maşalllh helin.
sana da şevvale de maşallh minişim.
kizlaaarr kukum dayak yemis gibi aciyoo,... agri egil resmen aciyo, sizded var mii??
evet var.
ben de öyle okumuştum netten..hatta sezeryan olursam diye nasıl alaxcağımadair planlar yaptım.

kizlar moralim cok bozuk bugun(( sabah uyaninca tartildim 78 kilo olmusum, 19 kilo almisim(( tartiyi pencereden firlatasim geldi, 1 haftadir her sabah sut keloks, oglen meyve kpek ekmegine peynirli sandwich, aksam sebze yada et yemegi v meyve yiyorum, bol bol su, bi tek sali disarda yedik, ya bukadar dikat etmeye 1 haftada 2 kilo almisim((kendimi igrenc sisko hissediyorum, selulitler almis basini gidiyor, kollarim gdigim keza oyle, depesyona giricem yakinda((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…