valla biz artık son kararımızı verdık sayılır.gercekten isim konusunda kararsız kalak sinir bozucu.bence buldugun isimlerı arkadaslarınla yada ailenızle paylasın enazından fikir almak işinizi kolaylastırabılırhala bebişine isim bulamayan var mı kızlar. seçenekleri baya azalttım ama.sinir oluyroum kendime bu kadar kararsız kalacağımı sanmazdım hiç. ne zormuş.. ismine göre ilerde önyargılı davranılacak bir isim olmasın istiyorum da..
saol canım,hepimiz herzaamn güzel hbaerler alalım inşallahherşeyin güzel olması süper maşallah valla
ay ne güzel birazda buraya yağsa çok sıcak bu arada kendinede dikkat et canım geçmiş olsun..
ayyyy dün gece bi uyandım sırt üstü uyuyomuşum farketmeden ama nasıl rahat uyumuşum hemen uyanınca telaşa kapıldım üzüldüm kalkıp oturdum biraz sonra soluma yattım.....
ya farketmeden sırtüstü uyuyoruzz sanırım..soluma yatmaktan sol tarafım ağrıyo uyuşuyo hiç istemiyorum dr.umda zorlama kendini sadece sırtüstü uyuma dedi
hala bebişine isim bulamayan var mı kızlar. seçenekleri baya azalttım ama.sinir oluyroum kendime bu kadar kararsız kalacağımı sanmazdım hiç. ne zormuş.. ismine göre ilerde önyargılı davranılacak bir isim olmasın istiyorum da..
Yok canım bebeğin gelişimi için değil bebeğin gelişimi gayet normal...3d de gerçek gibi renkli görüntü alabiliyolarya.Hatıra kalsın istiyorum bebişime..Arkadaşlarımın bikaç tane var 3d görüntüsü hemde çok güzel görüntüler..benim 1 tane var ondada hiç bişe anlaşılmıyben hiç cektırmedım 3d oyüzden bı fikrim yok.sen nıye gircektın 3d ye,bebegın gelısımı içinmı? doktoruna güveniyorsan onuda dinleyebılırsın sana kalmıs artık
bence artık karar ver canım bak az kaldı cocuk doğunca hepten karar veremezsin aceleye getirirsin yada biri cıkar su olsun der bişey diyemezsin....
neler kaldı isim olarak?? ben de fikrimi söyleyeyim.. bayılırım isim seçmeye hehe... ben hiç zorlanmadım çünkü taaa 1996'ten beri isim hazırdı..
bence artık karar ver canım bak az kaldı cocuk doğunca hepten karar veremezsin aceleye getirirsin yada biri cıkar su olsun der bişey diyemezsin....
Zaten insanlar bişeyler söyledikçe daha çok karıştı ya kafam. tamam seçeneklerim, eren eray, uras, onur, mert.. urasın anlamı çok güzel ama uraz denir karışır dediler..eren dini anlamı var din ırk mırk karıştırma dediler..mert, namert deriz dediler...kısa isim olsun istemiştim ama en çok içime sinen "Eren Uras" ne dersiniz. mutluluğa eren olmuş olacak. isimler ve anlamları insanları etkilermiş.. o nedenle..
ayyyy dün gece bi uyandım sırt üstü uyuyomuşum farketmeden ama nasıl rahat uyumuşum hemen uyanınca telaşa kapıldım üzüldüm kalkıp oturdum biraz sonra soluma yattım.....
ya farketmeden sırtüstü uyuyoruzz sanırım..soluma yatmaktan sol tarafım ağrıyo uyuşuyo hiç istemiyorum dr.umda zorlama kendini sadece sırtüstü uyuma dedi
serapkarakoylu, aryaa, babymom, badibade, başak 35+, Ebruska, evros, jenny_sh, mercimekim, minik_kelebek+, selenaa, semall, stella., telkirma+
bi yoklama yapayım dedimm sitemizde kimlerrr varrrrrr aaaaaa delikafadulden delikafadulden
ebruskayı uzun zamandır görüyorum ama hiç konuşmuyoo
aslında ebruska bizi sürekli takip ediyo ama konuşmaktan çekiniyo - muhabbetin ortasına dalmak istemiyomuş (ispiyonliim hemen kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3) sopa istiyoklava:
hımmmm düşüneyim biŞükür kavusturana Dıdoo!!
Varsa ole bı aparat alma.. Sısın orada mıgros var ıdı.. orada canbebenın hazırl alt acma bezlerı var,12 tanesı ıcnde 6 tl sı cıvarında.. ole kaka falan yaptıgı zaman batsa da at çöpe.. gıttıgın yere gotur,ser,orada çöpe at.. bı tane varmıs zaten bezden.. gerek yok bı daha alıp evde tutasın.. malum kırlenmesı cabuk olan seyler bunlar.. en azından kaka bulasmıs bır seyı uzun vadede yıkama adına da tutamayacagına gore.. pratık bısı.
Kıpa da da kıpa markasının var o bezlerınden.
nazancığım benim kız diyebilirim i 2 aydır hıçkırıyor.şu saate kadar 3 hıöırı nöbeti tuttu.arkadaşlar, benim kızım yine hıçkırıyor. ne çok hıçkırıyor yauw.... üzülüyorum valla... süre tutuyorum bak, 16:52 de başladı, bu 5.hıçkırık nöbeti bir hafta içinde
dünyalar kadar maşalllh helin.DOKTORDAN GELDİM
selam kızlar.aslında kontrolüm yarındı.bugün karneleri erken dağıtınca ve pazarda ÖSS de görevli olduğumdan yarın bana kalsın dedim ve doktora bi gün önce gittim.oğlum çok büyümüş.2700 gr olmuş,boyuda yaklaşık 47 cm.üç hafta önde gidiyoruz.sat'a göre 32+5 günlüğüm.ultrasona göre ise 35+4 günlük çıkıyor.tabii ben sat'ı baz alıyorum.kalbini dinledi çok güzel dedi.akciğerlerine bağırsak ve midesine baktı sorun yok dedi.yüzünü yine göremedim.kafasını iyice aşağıya dayamış ve yüzünü dönmüştü.tansiyonum 11'e 8.toplamda 18 kilo almışım inanamadım.ama oğlumu öyle büyümüş görünce hiç sorun etmedim.sadece annesine yaramıyor yedikleri diye kendimi teselli ettim.şimdi misafirliğe gideceğim.gelince geçmişi okuyacağım
sana da şevvale de maşallh minişim.iyi aksamlar kızlar ben geldım kaydirigubbakcemile2
kuzumu gördümm aslında pek poz vermedı ama çabaladıkca anladıkkı parmagını emıyor canım kızım.benım prenses 1900 gr olmus :dance: annesı bilir onun kılosunu hemen hemnen dogru tahmın etmısım.1850 olmustur diyodum.neyse gelısımı gayet guzel sattan 3 gun falan önce cıktı cok iyi dedi.suyumuz yerınde,kafa aşağıda ama dogum pozisyonu için erken dedı,daha cook döner kızın dedi.yanı kızımla ilgili olan kısım Allah ıma şükürler olsun cok güzel.buarada bebeğimin kalp atısları cok normal ogun ben heycanlanmısım nabzım 100 e cıkınca halıyle bebegımınkıde 180ne vurmus ara ara.suan normal hiç bı problem yok dedı
gelelim bana,Allah a şükürler olsunkı benım durumda cok güzel,benım kalp şeklindekı rahime gelınce,doktor sağolsun içime su serpti,"perde tam aşağı kadar olmadıgı için hiç bı sorun yok,sakın kafana takma rahat ol "dedı.karnımdakı agrı_ acı tarzı şey içinse "üzgünüm ama senın iç karnın erken başlamıs gerılmeye.sadece bı ay fazladan cekıceksın bunu" dedı.valla acıyı cekıcek olsamda nasıl rahatladım anlatamam.bu normal bı durummus kiminde cok acılı gecermıs kiminde normal.bugun daha iyiyim ama sanırım bırazda rahatlamanın gevşemenın etkısı fazla:kedi: hersey yolunda 4 hafta sonra görüşebılırız dedı,sancımın oldugunu düşünürsem en yakın hastaneye gidip (doktorumun oldugu hastane 40 dakıka uzaktatda) nts cektırmemı ve sonucu bıldırmemı söledı.amma uzattım ama napıyım cok sevınclıyım coookkk :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: benden bukadar kuzular
evet var.kizlaaarr kukum dayak yemis gibi aciyoo,... agri egil resmen aciyo, sizded var mii??
ben de öyle okumuştum netten..hatta sezeryan olursam diye nasıl alaxcağımadair planlar yaptım.Gecen sene yasadıgım ıcın yazdım Serap.. yukarıya da yazdım.. ben gecen sene sezeryan gıbı amelıyat oldum.. o yuzden beklenenlerı bıldıgımden buradakılerın de hazırlıklı olmasını ıstedım.. siz bilirsiniz.. jılet vuruldugunda anarsınız benı o an.. bu da yeter.secme sansımız yok yanı.. sen almazsan jıletı gecırıverıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?