DOKTORDAN GELDİM
selam kızlar.aslında kontrolüm yarındı.bugün karneleri erken dağıtınca ve pazarda ÖSS de görevli olduğumdan yarın bana kalsın dedim ve doktora bi gün önce gittim.oğlum çok büyümüş.2700 gr olmuş,boyuda yaklaşık 47 cm.üç hafta önde gidiyoruz.sat'a göre 32+5 günlüğüm.ultrasona göre ise 35+4 günlük çıkıyor.tabii ben sat'ı baz alıyorum.kalbini dinledi çok güzel dedi.akciğerlerine bağırsak ve midesine baktı sorun yok dedi.yüzünü yine göremedim.kafasını iyice aşağıya dayamış ve yüzünü dönmüştü.tansiyonum 11'e 8.toplamda 18 kilo almışım inanamadım.ama oğlumu öyle büyümüş görünce hiç sorun etmedim.sadece annesine yaramıyor yedikleri diye kendimi teselli ettim.şimdi misafirliğe gideceğim.gelince geçmişi okuyacağım
iyi aksamlar kızlar ben geldım kaydirigubbakcemile2
kuzumu gördümm aslında pek poz vermedı ama çabaladıkca anladıkkı parmagını emıyor canım kızım.benım prenses 1900 gr olmus :dance: annesı bilir onun kılosunu hemen hemnen dogru tahmın etmısım.1850 olmustur diyodum.neyse gelısımı gayet guzel sattan 3 gun falan önce cıktı cok iyi dedi.suyumuz yerınde,kafa aşağıda ama dogum pozisyonu için erken dedı,daha cook döner kızın dedi.yanı kızımla ilgili olan kısım Allah ıma şükürler olsun cok güzel.buarada bebeğimin kalp atısları cok normal ogun ben heycanlanmısım nabzım 100 e cıkınca halıyle bebegımınkıde 180ne vurmus ara ara.suan normal hiç bı problem yok dedı
gelelim bana,Allah a şükürler olsunkı benım durumda cok güzel,benım kalp şeklindekı rahime gelınce,doktor sağolsun içime su serpti,"perde tam aşağı kadar olmadıgı için hiç bı sorun yok,sakın kafana takma rahat ol "dedı.karnımdakı agrı_ acı tarzı şey içinse "üzgünüm ama senın iç karnın erken başlamıs gerılmeye.sadece bı ay fazladan cekıceksın bunu" dedı.valla acıyı cekıcek olsamda nasıl rahatladım anlatamam.bu normal bı durummus kiminde cok acılı gecermıs kiminde normal.bugun daha iyiyim ama sanırım bırazda rahatlamanın gevşemenın etkısı fazla:kedi: hersey yolunda 4 hafta sonra görüşebılırız dedı,sancımın oldugunu düşünürsem en yakın hastaneye gidip (doktorumun oldugu hastane 40 dakıka uzaktatda) nts cektırmemı ve sonucu bıldırmemı söledı.amma uzattım ama napıyım cok sevınclıyım coookkk :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: benden bukadar kuzular
Onu orada tartısamyıorsun, gobegın altının ustunun temız olmasını ıstıyorlar her olasılıga karsı.. ben mıyom amelıyatı oldugum ıcın gecen sene, oradan da bılebılıyorum,ayva tuyu bıle ıstenmıyordu.
Günaydın benden de
Ben bugün sabahçıyım işte - sabah erken kalkmak güzel bişeymiş ya - insan daha dinç oluyo
Bu arada dünden bu yana bebişim çok az hareket etti - 2-3 defa sadece desem yeridir ya da ben hissetmedim gece uyurken - tedirgin oldum çok arasam mı ki doktoru
kizlar moralim cok bozuk bugun(( sabah uyaninca tartildim 78 kilo olmusum, 19 kilo almisim (( tartiyi pencereden firlatasim geldi, 1 haftadir her sabah sut keloks, oglen meyve kpek ekmegine peynirli sandwich, aksam sebze yada et yemegi v meyve yiyorum, bol bol su, bi tek sali disarda yedik, ya bukadar dikat etmeye 1 haftada 2 kilo almisim ((kendimi igrenc sisko hissediyorum, selulitler almis basini gidiyor, kollarim gdigim keza oyle, depesyona giricem yakinda ((
kizlar moralim cok bozuk bugun(( sabah uyaninca tartildim 78 kilo olmusum, 19 kilo almisim (( tartiyi pencereden firlatasim geldi, 1 haftadir her sabah sut keloks, oglen meyve kpek ekmegine peynirli sandwich, aksam sebze yada et yemegi v meyve yiyorum, bol bol su, bi tek sali disarda yedik, ya bukadar dikat etmeye 1 haftada 2 kilo almisim ((kendimi igrenc sisko hissediyorum, selulitler almis basini gidiyor, kollarim gdigim keza oyle, depesyona giricem yakinda ((
merhaba arkadaslar..uzun zamandan beri sizlerle konusamadim..uzun zamandir misafirim vardi ve de bilgisayarimizda bir bozukluk vardi..Neyse ben sezeryan oldum..ameliyatim cok basariliydi ama narkozdan kendimi toparlamam cok zor oldu..herhalde Hayat kizimi epiduralle doguracagim..sadece cesaret edemiyorum..
DOKTORDAN GELDİM
selam kızlar.aslında kontrolüm yarındı.bugün karneleri erken dağıtınca ve pazarda ÖSS de görevli olduğumdan yarın bana kalsın dedim ve doktora bi gün önce gittim.oğlum çok büyümüş.2700 gr olmuş,boyuda yaklaşık 47 cm.üç hafta önde gidiyoruz.sat'a göre 32+5 günlüğüm.ultrasona göre ise 35+4 günlük çıkıyor.tabii ben sat'ı baz alıyorum.kalbini dinledi çok güzel dedi.akciğerlerine bağırsak ve midesine baktı sorun yok dedi.yüzünü yine göremedim.kafasını iyice aşağıya dayamış ve yüzünü dönmüştü.tansiyonum 11'e 8.toplamda 18 kilo almışım inanamadım.ama oğlumu öyle büyümüş görünce hiç sorun etmedim.sadece annesine yaramıyor yedikleri diye kendimi teselli ettim.şimdi misafirliğe gideceğim.gelince geçmişi okuyacağım
iyi aksamlar kızlar ben geldım kaydirigubbakcemile2
kuzumu gördümm aslında pek poz vermedı ama çabaladıkca anladıkkı parmagını emıyor canım kızım.benım prenses 1900 gr olmus :dance: annesı bilir onun kılosunu hemen hemnen dogru tahmın etmısım.1850 olmustur diyodum.neyse gelısımı gayet guzel sattan 3 gun falan önce cıktı cok iyi dedi.suyumuz yerınde,kafa aşağıda ama dogum pozisyonu için erken dedı,daha cook döner kızın dedi.yanı kızımla ilgili olan kısım Allah ıma şükürler olsun cok güzel.buarada bebeğimin kalp atısları cok normal ogun ben heycanlanmısım nabzım 100 e cıkınca halıyle bebegımınkıde 180ne vurmus ara ara.suan normal hiç bı problem yok dedı
gözün aydın..maşallah minik kelebeğine..çok şükür için de rahatlamış senden iyisi yok..
uzattım ama napıyım cok sevınclıyım coookkk :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: benden bukadar kuzular[/B][/COLOR]
ben bişeyi anlayamıyorum - beni bi aydınlatın kızlar - bu bebeklerin geriden 1-2 hafta gelmesi ya da önden 2-3 hafta gitmesi neye bağlı - yani yapı meselesi mi yoksa bi faktör var mı Bu bizimle alakalı mı??
canım su an nası hareketler hep takipdemisin ? minik ece miz biraz daha kilo alsa off ha gayret
kilo alımı ile ilgili sormussun birde genetik faktor çok onemli iri aileden olanların bebekleri de iri oluyor genelde benim cevrem hepbusekil
ikcni faktor tabibeslenme su içme sol yana yatmayı alıskanlıkhaline getirme
ama en buyuketkenbence irk genetik ffaktor vs
yüzünüzde gebelik maskesi oluşmaya başladı mı kızlar??
ayçacım izmir değil kuşadasına gidicez aslında kuşadası olarak geçsede izmir selçuktaymış otel richmonda gidicez
yüzünüzde gebelik maskesi oluşmaya başladı mı kızlar??
bizim yerimize de yüz bol bol...iyi eğlenceler şimdiden, yolunuz açık olsun..
bavulumu hazırladım
tam tatil modundayım bikaç ufak işim kaldı şimdi dinleniyorumm birazzz pcyide götürücem ordan girerim ben yine odaya dinlenmeye geldiğimdeeee
ayyy bu sıcaklardan uzaklaşıcammm atıcam kendimi denizlereee hayalii bi güzelll yarın bu saatlerde denize giriyo olurummm inşallahhhhh opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?