2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

didom gözün aydın canım maşallah bebişineee aynı kiloda bebişlerimiz hemen hemen ama arada nerdeyse 10 günümüz var ama benimkide normaldir yane dimeee

nurdannn ben tartılmıyorum son zamanlarda doktordan doktora moralim bozuluyooo ama bayrak hala bende dikkatini çekerim

CANIM massallahhh yaaa en tombis bebeguiimz seninki sanırım 2700 gr ile hafta olarakda enilerlerde olansensin dr un uç hafta onde olusuna olumsuz bir yorumyapmıyor değilmi benimkide oyle çunku yaklaık 2,5 hafta onde ben sekerden falan diye endise ediyorum ama dr su an panik halde degil

bu arada genel bir kural varhelin ilk uç ay içnide onde ise bebek adet tarihi değil ultrason bulgusu bazalınıyor ama uç aydan sonra genetik olsun yedigin içtiginle alakalı olsun kilo farklılıkları oluyor ama asla bazalınmaz dedi benim dr um
yani ilk uç ay nekadar ileri idi senin bebis ona gore alınmalı erken alınmamalı diye biliyorum kesinbir dr a daha danısbukonuyu

ayy canım benim yaçok sevnidimmm endiselerinin bitmesine massallah bebisede

evrimcim ya benimde ilk dogumda tertemiz oldgu halde ki bir gun evel agdaya gitmistim yinede o jileti bir surdu hasta bakıcı yani hiç birsey olmasada ayva tuyu falan kalmısolabilir diye titiz davranılıyor
yani sursede çok muhim değil ben sert çıkar falan diyekorkmustum birkereden birsey olmuyor ayrıca orda oanda tuy olmadıgı için etkisiz eleman gorevi goruyor sanırım jilet ama temiz değilse tam o bolge jiletten kaçınılamaz kızlar kendiniz gobek karın vs heryeritemizleyip gidin sezaryan olacaklar tabi

sezaryan kesisi kuku nuntuylerinin bitim yerinden hemen kesiliyor epeyaltlarda yani bikini giyince falan gorunmuyor

canım su an nası hareketler hep takipdemisin ? minik ece miz biraz daha kilo alsa off ha gayret

kilo alımı ile ilgili sormussun birde genetik faktor çok onemli iri aileden olanların bebekleri de iri oluyor genelde benim cevrem hepbusekil
ikcni faktor tabibeslenme su içme sol yana yatmayı alıskanlıkhaline getirme
ama en buyuketkenbence irk genetik ffaktor vs

ayy nurdan ya birsey oldu sandım bende moralim bozuk diye okuyunca kiloyumu dert ediyorsunyapma yavrum daha nelerrrr
bosverrr hepsini verceksinnn nasıl olsa tabiazmedersen
saglıgına birsey olmasın biryerin agrımasın sızlamasınbebek iyi olsun daha ne kilo son derdin olsun

aynen bende oyleyim okadar diyet yapıyorum hele bgun diyetisyene gitmek istemedim haftada bir kilo almısım çıkıyor evdeki tartıda sinir olcamyinegidpi dedim dr a yani aynen dediklerini yiyorum sayı ile yazayazayiyorum yinede çok alıyorum napimmmmm

helinnnn ilk ağustos annemizmii olucannn sennn maşallahhh tosun paşamızaaa ne güzel bakmışsınnn annesiiii
sen bize kendini göstermiyonn bu yüzden tosun paşanda kendini sana göstermiyooo benden sölemesiii zemuszemus

aaaaa ama ne dedik takmicaz okadar kilolaro - geldiği gibi giderler dedik !!!! Sen dua et bebecik güze gelişsin boşver kiloları

kelebeğimmmm senin bebişinide kocaman bi maşallah canımmm az kalmış 2 kg ları görmeneeee
vay beee önce gramlardaydık 1 kg lar derken 2 lere geçtik az kaldı 3 lere inşallahhhh çok heyecan verici yaaaaa

hoşgeldin şeker kız...

kocaman bi maşallah..helin az kalmış .çok heyecanlandım şimdi ben..

gözün aydın..maşallah minik kelebeğine..çok şükür için de rahatlamış senden iyisi yok..

ben bişeyi anlayamıyorum - beni bi aydınlatın kızlar - bu bebeklerin geriden 1-2 hafta gelmesi ya da önden 2-3 hafta gitmesi neye bağlı - yani yapı meselesi mi yoksa bi faktör var mı Bu bizimle alakalı mı??

yumurtlamanla alakalı ..

şuan hareketler gayet iyi sanırım çikolatadan oldu - ya da uyandı - hatta rahatsız edecek kadar fazla tepişiyo - aman tepsin de dayanıyorum ben :)

ya genetik demişsin güzel de biz hepimiz iriyiz işte - helese ben dana gibi oldum zaten ufak tefek değilim eşimin ailesinde de ufak insan yok - büyecek benim kuzum da
aman 2 kg geçsin başka hiç bişey istemiyorum

bavulumu hazırladım
tam tatil modundayım bikaç ufak işim kaldı şimdi dinleniyorumm birazzz pcyide götürücem ordan girerim ben yine odaya dinlenmeye geldiğimdeeee
ayyy bu sıcaklardan uzaklaşıcammm atıcam kendimi denizlereee hayalii bi güzelll yarın bu saatlerde denize giriyo olurummm inşallahhhhh opuyorumnanaktan

hayir dikkat etmesem, ne bulursam yesem, aburcubur, cukulata falan dicem ok ohh yarsin,anacim, vitaminide gunasiri almaya basladim duzgun besleniyorum diye, nutellayi kestim, arada bi kekim vardi browni onu kestim,makarna pilavi aza indirdim baya, haftada 1-2 ancak, yani sadece ihtiyacim olani yiyorum yayarli seyleri bebsi icin, offf..hayir bide artik bu kilolar hareketlerimi kisitlamaya basladi, banada rahatsizlik veriyor, yururken, nefes alirken zorlaniyorum, o yuzdn daha almak istemiyordum ama 25 kg ile tamamliycam kesin, dogumda 10 kilo gidicek, 15 kilo nurtopu gibi yapisicak bana((resmen cocuk yerine kendimi besliyorum...

dert ettiğin kilo olsun Norracım verirsin elbet...
Didee, sen de 2 kiloyu gördün helalll..bakalım pzt. benimki kaç kilo olacak. Ben de çok tombiş sevmiyorum sağlıklı olsunlar yeter..Bizim sitede çocuklara bakıyorum da yarıdan fazlası obez gibi, 9 yaşında kızlar göğüsleri çıkmış, erkekler göbekli göbekli...bebekken seviliyo tombiş ama sağlıklı olsunlar zayıf olsunlar..
Gypsesra, sen tatile izmire nere gidiyon, ben kaçırmışım.. muradına ereceksin sonunda:)

Ben de dün bikini aldım 42 beden. Havuza gidicem her gün ama bugün serin gibi cesaret edemedim. Bide enfeksiyon kapar mıyım diye endişe etmiyor da değilim. Hiç olmazsa duşa girer kitap okur serinde güneşlenirim diyorum..Deniz hasretiyle yanıyorum ama başka yaza artık...

ayçacım izmir değil kuşadasına gidicez aslında kuşadası olarak geçsede izmir selçuktaymış otel richmonda gidicez

canım girme girme odemdir o tatlım ya. uyanınca ac karnına ve wc ye gittikten sonramı tartıldın.hepimiz aynıyız heryerimiz selulit kollar yastık vs uzulme ne olur vaktin varsa yuryuse basla bakıma basla kendini motive et. kilo almıycam die kısma yemenden bak az kaldı zaten cocugun gelismesi gereken aydayız

canım ay neguzel ya hadi iice at kendini serin sulara. fazma misafir kabul etme yasaklı haftalara girdik ona gore dikkatli ol bol bol yuz dinlen mis gibi at stresini gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…