canım ay neguzel ya hadi iice at kendini serin sulara. fazma misafir kabul etme yasaklı haftalara girdik ona gore dikkatli ol bol bol yuz dinlen mis gibi at stresini gel
o nası bişi?
yook aman olmasın.. sende??? benim parmak uçlarım bir haftadır uyuşuyor sadece ondan muzdaribim
o nası bişi?
kaydirigubbakcemile3 tmm tatlım misafir kabul etmem belkiii bikere olabilir oda yemeğe diil kahve içmeye felan :roflol:
canım girme girme odemdir o tatlım ya. uyanınca ac karnına ve wc ye gittikten sonramı tartıldın.hepimiz aynıyız heryerimiz selulit kollar yastık vs uzulme ne olur vaktin varsa yuryuse basla bakıma basla kendini motive et. kilo almıycam die kısma yemenden bak az kaldı zaten cocugun gelismesi gereken aydayız
evet uyaninca ac karnina ve bolca uvaletten sonra tartildim, ic camasiriyla hemde((sonuc husrann...sabah yuruyus yaptik kahvaltidan once, oldum bittim, herseyimi kisitladi bu kilolar..senin verdigin egzersizlere basladim bugun itibariyle yoksa gitikce hamlasicam...sen faydasini gordun mu o hareketlerin..yemekten kismiyorum sadece abur cubur kilo aldiricak herseyi sifira indirdim, sutumu yogurdumu cevizimi, sebzemi etimi meyvemi yine yiyorum...yani herturlu aburcubur sayilicak seyide kestim 2 haftadir...
tabiki normal esracım.dedimya 1 hafta felan ilerde diye böyle.önce doğma ihtimali varmış.yani yine rtalama kilolarda olur.sağlıklı olması tüm organlarının iyi olması sevindirdi benididom gözün aydın canım maşallah bebişineee aynı kiloda bebişlerimiz hemen hemen ama arada nerdeyse 10 günümüz var ama benimkide normaldir yane dimeee
nurdannn ben tartılmıyorum son zamanlarda doktordan doktora moralim bozuluyooo ama bayrak hala bende dikkatini çekerim
sağol teyzesididooo gozun aydin,sende 2 kilolari gordun masallahhh nevaya...
ohhhhhhhh ne güzel..yanıyom burada yafrum beni de albavulumu hazırladım
tam tatil modundayım bikaç ufak işim kaldı şimdi dinleniyorumm birazzz pcyide götürücem ordan girerim ben yine odaya dinlenmeye geldiğimdeeee
ayyy bu sıcaklardan uzaklaşıcammm atıcam kendimi denizlereee hayalii bi güzelll yarın bu saatlerde denize giriyo olurummm inşallahhhhh opuyorumnanaktan
sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize.Dido gözün aydın sen de gördün 2kg.ları..darısı başımıza artık...
valla benim de obez çocuk doğurmak gibi bir amacım yok zaten.bir çoğunun yediği şeyleri ben kansorejen gdolu diye yemiyorum.kendiliğinden gelişen bir durum.biraz ilerde bebişim o kadar.obezite bir yeme bozukluğudur ve ruhsal bir hastalıktır..genetik yanı da varmış bazı araştırmalara göre.o göğüsleri çıkmış kızlar ise erken ergenlik sendromu yaşıyorlar büyük ihtimalle..tüketilen hazır gıdalar( cips,fastfood vs) bunu tetikliyor ve erken ergenliğe giren çocukların ömrü kosaloyor son araştırmalara göre. Allah korusundert ettiğin kilo olsun Norracım verirsin elbet...
Didee, sen de 2 kiloyu gördün helalll..bakalım pzt. benimki kaç kilo olacak. Ben de çok tombiş sevmiyorum sağlıklı olsunlar yeter..Bizim sitede çocuklara bakıyorum da yarıdan fazlası obez gibi, 9 yaşında kızlar göğüsleri çıkmış, erkekler göbekli göbekli...bebekken seviliyo tombiş ama sağlıklı olsunlar zayıf olsunlar..
Gypsesra, sen tatile izmire nere gidiyon, ben kaçırmışım.. muradına ereceksin sonunda:)
Ben de dün bikini aldım 42 beden. Havuza gidicem her gün ama bugün serin gibi cesaret edemedim. Bide enfeksiyon kapar mıyım diye endişe etmiyor da değilim. Hiç olmazsa duşa girer kitap okur serinde güneşlenirim diyorum..Deniz hasretiyle yanıyorum ama başka yaza artık...
kızlar merhaba ansılsınzı bende hayırlısyla ekim annesi olcemmmm
kizlar moralim cok bozuk bugun(( sabah uyaninca tartildim 78 kilo olmusum, 19 kilo almisim (( tartiyi pencereden firlatasim geldi, 1 haftadir her sabah sut keloks, oglen meyve kpek ekmegine peynirli sandwich, aksam sebze yada et yemegi v meyve yiyorum, bol bol su, bi tek sali disarda yedik, ya bukadar dikat etmeye 1 haftada 2 kilo almisim ((kendimi igrenc sisko hissediyorum, selulitler almis basini gidiyor, kollarim gdigim keza oyle, depesyona giricem yakinda ((
doktorum ultrason ölçümlerini önemsiyor.hatta sat'ımı sormuyor bile.dün bana son 4 haftan kalmış dedi.muhtemel doğum tarihin 10-11 temmuz dedi.ama ben adanada doğum yapacağım için ordaki doktora bağlı.kızkardeşimin bebeğinide 3 hafta öncesezeryana aldılar ileri diye.4 kilo ve 54 cm doğdu 3 hafta önce olmasına rağmen.dün akciğerlerine midesine bağırsağına kalbine baktı inceledi.çok iyi gözüküyor dedi.artık adanaya bi gideyim her şey netleşecek.26 haziranda adanadayımminik kelebek maşallah sana ve kuzuna
nurdan kuku acısı bendede vardı ağrı değil acı ama geçti şimdi
helin doktor ne dedi sana hep ileride giderse erken alıoyorlarmış bana doktor öyle söylemişti son yada sattan vazgeçebiliyorlarmış bebeğin gelişimine göre karar veriliyormuş bana söylenen o
sedaaa niye utanim kızzz ayıp bişimi yapıyorum delüüü
heralde koca çatlak göbeğimizi tablo gibi sergilemicez usturuplu olcezz zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?