2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım ay neguzel ya hadi iice at kendini serin sulara. fazma misafir kabul etme yasaklı haftalara girdik ona gore dikkatli ol bol bol yuz dinlen mis gibi at stresini gel

kaydirigubbakcemile3 tmm tatlım misafir kabul etmem belkiii bikere olabilir oda yemeğe diil kahve içmeye felan :roflol:

yook aman olmasın.. sende??? benim parmak uçlarım bir haftadır uyuşuyor sadece ondan muzdaribim

hafif başladı..burnumun üstünde, biraz da yanaklarımda..sabah farkettim.(

alında, burunda, yanaklarda oluşan gebelik lekesi..doğumdan sonra geçiyomuş büyük ihtimalle..
iyi tatiller tatlım..fazla kahve içmeyin bakem..kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 tmm tatlım misafir kabul etmem belkiii bikere olabilir oda yemeğe diil kahve içmeye felan :roflol:

tamam olsun da oyle cok gurultulu hareketli olmasın yani :) tatillerdede baska olur ama napalım bu sene boyle idare et.

evris demisti ya benim icin tatil ayık gezmemek hep gezip tozmak die, benim icinde bol misafir kabul etmek, yemek yemek , yuzmek , aksam dansa gitmek , vs ama bu halde hicbiri icimden gelmio.

evet uyaninca ac karnina ve bolca uvaletten sonra tartildim, ic camasiriyla hemde((sonuc husrann...sabah yuruyus yaptik kahvaltidan once, oldum bittim, herseyimi kisitladi bu kilolar..senin verdigin egzersizlere basladim bugun itibariyle yoksa gitikce hamlasicam...sen faydasini gordun mu o hareketlerin..yemekten kismiyorum sadece abur cubur kilo aldiricak herseyi sifira indirdim, sutumu yogurdumu cevizimi, sebzemi etimi meyvemi yine yiyorum...yani herturlu aburcubur sayilicak seyide kestim 2 haftadir...

esrusss iyi tatiller kuzu sana, evet benim yerime ozellikle nollur izmirin tadini cikar, kusadasininda...

didecim masallah canım senin nevanada oh oh buyuyo meleklerimiz ne guzel ya 2 kg yu gordun darısı basımıza . bakalım benim nekadar olcak . excell den gelisim tablosu yaptım simdiye kadarki tum olcumlerini haftasına gore yazdım :)

o egzersizler sadece benim hantallıgımı alıor ayakkabılarımı baglayabiliorum corap giyebiliorum nefes egzersizlerini ogrendim kaslarımı gevsetio yani onlar zaten kalori yakmak icin deil sadece kasların gevsesin dogumda ve sonrasında kolay ayaga kalkmak icin.ben faydasını goruyorum hayatım.

benim yaptıgım tek sey duzenli yuruyus yapmak yaklasık yarım saat suruo, evin yakınında park var evden cıkmamlar gelmem 1 saat suruyo yani. sonrada hemen dusa giriorum ve tum bacak basen kabak lifi ve zeytinyaglı sabunla keseliorum selulitlerim icin ise yarıo .

ama yememden asla ve asla kısmıyorum kısmamda. bu egzersizler ve yuruyus bi bakıma doguma ve sonrasına hazırlık bisekilde bedenimizi hazırlamamız lazım.

eger duzenli yaparsan yuruyusu yani hergun yaparsan bacakların acılıo ii gelio canım uzulme lutfen.

tabiki normal esracım.dedimya 1 hafta felan ilerde diye böyle.önce doğma ihtimali varmış.yani yine rtalama kilolarda olur.sağlıklı olması tüm organlarının iyi olması sevindirdi beni
didooo gozun aydin,sende 2 kilolari gordun masallahhh nevaya...
sağol teyzesi

ohhhhhhhh ne güzel..yanıyom burada yafrum beni de al
Dido gözün aydın sen de gördün 2kg.ları..darısı başımıza artık...
sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize.
valla benim de obez çocuk doğurmak gibi bir amacım yok zaten.bir çoğunun yediği şeyleri ben kansorejen gdolu diye yemiyorum.kendiliğinden gelişen bir durum.biraz ilerde bebişim o kadar.obezite bir yeme bozukluğudur ve ruhsal bir hastalıktır..genetik yanı da varmış bazı araştırmalara göre.o göğüsleri çıkmış kızlar ise erken ergenlik sendromu yaşıyorlar büyük ihtimalle..tüketilen hazır gıdalar( cips,fastfood vs) bunu tetikliyor ve erken ergenliğe giren çocukların ömrü kosaloyor son araştırmalara göre. Allah korusun
kızlar merhaba ansılsınzı bende hayırlısyla ekim annesi olcemmmm

hayırlı olsun.Allah sağlıkla tamamına erdirsin

DıDE gözün aydın canım, maşallah neva'ya... Kocaman kız olmuş :)

Girme canım benim. Son 2 ay, bebeğimizin en çok kilo aldığı aylar, normal artık... Sen gene de aburcubur yeme. Öğününü ye, gerisini allaha bırak, napalım... Ben de 10 günde 2 kg aldım gene ama, yiyorum bu aralar...

ESRAAAA ben dün konuştum kocamla, bir final görüşmesi yapıp, sezonu kapatıcaz :) Ayhh, çok heyecanlıyım... zemuszemus kaydirigubbakcemile2

Akşama düğün var kızlar. Azcık uzanayım, sonra duş, kuaför... Size foto ekliycem hem, yeni saçımı görmüş olursunuz...

tazemm bekliorus foto muhakkak. hem dugune gitcen ya suslencen ne guzel motive olcan. final bulusmasıda var oh deyme keyfine supersin canım

selam kızlar.bu gün doyasıya uyudum.sonrada biz çalışanlar için özel olan haftasonu kahvaltısı hazırlayıp yaptıktan sonra tekrar saatlerce uyudum.iyice uykucu oldum
doktorum ultrason ölçümlerini önemsiyor.hatta sat'ımı sormuyor bile.dün bana son 4 haftan kalmış dedi.muhtemel doğum tarihin 10-11 temmuz dedi.ama ben adanada doğum yapacağım için ordaki doktora bağlı.kızkardeşimin bebeğinide 3 hafta öncesezeryana aldılar ileri diye.4 kilo ve 54 cm doğdu 3 hafta önce olmasına rağmen.dün akciğerlerine midesine bağırsağına kalbine baktı inceledi.çok iyi gözüküyor dedi.artık adanaya bi gideyim her şey netleşecek.26 haziranda adanadayım

sakaleynmaster
pazartesi doktora gittiğinde senin oğlun 2700 gr dan daha fazla olacaktır.ben dün sat'a göre 32+4 iken 2700 gr idi.senin sat daha önde bende ve sen daha pazartesi gideceksin.kendini hazırla annesi üç kiloya yakın olabilir

selam kızlar
helin maşşallah bebeğine ne çok büyümüş esradan bekliyodum en erken ama ilk seninki gelicek galiba hazırlıklar tamammı doğum çantanı hazırladınmı??
gyprsesra sana iyi tatiller sendeki iyi cesaret ben hem yoka çıkmaya cesaret edemem hemde bu halimle utanırım heralde denize girmeye
bade bade bende isim bulamadım dediğin gibi etrafımdakilerde kafamı karıştırıyo eşimle ikimizin beğendiği bişey olsun diyorum ama hiç ortak bi fikrimiz yok çıldırcammm
bende bugün kendi eksiklerimi tamamlamaya çıkcaktım çıkamadım evde oturduk gelcek haftaya artık işşallah bitiririm

sedaaa niye utanim kızzz ayıp bişimi yapıyorum delüüü
heralde koca çatlak göbeğimizi tablo gibi sergilemicez usturuplu olcezz zemuszemus

sedaaa niye utanim kızzz ayıp bişimi yapıyorum delüüü
heralde koca çatlak göbeğimizi tablo gibi sergilemicez usturuplu olcezz zemuszemus

esracım iyi tatiller canım sana.bol bol dinlen ve bol bol yüz.ama kaldıgınız yer acık büfeyse aman hee dikkat et,taze olup olmadıgını iyi incele.nemelazımmm dikkat etmnek gerek
ohh bende bu hafta denızdeyım inşallah bi aksılk olmazsa.zaten anca şu 10 gun gırdım gırdım gıremedım dahada giremem heralde,iyice agırlasmıs olurum ve sıcakta cekılmez.yüzmeyiii cok össledımmmmm

Oto koltugu ıcın fıkrım bu dur.. goruslerınıı almak ıstıyorum dostlarım..
ona gore bı karar verecegım.

Dıdom.. gusel haberlerını okudum.. cok sevındım kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…