canım nevaya da maşallah.artık iki kilolara geçtik.sıra üç kilolara geldi.beyindeki su için ne dedi doktor.azalma varmıherkese merhaba..bu gün doktora gittik.herşey çok normalmiş..nevam tam normal doğu pozisyonu almış.kilosu 2140 gr.2 kiloyu görmüş bulunduk yani.doktorum haftasına göre biraz ileride olduğunu söyledi.ntsektirdim o da gayet normalmiş..doktorum bana ferro sanol yazdı.eski doktorum ferplex yazdığından ona devam et demiş.dedi ki ben tüm astalarıma ferro sanol yazarım.ama çok fark yoktur aralarında diye ekledi.sonra kayınvalideyi aradım haber ver demişti.dedim haftasına göre ilerideymiş.ne dese beğenirsiniz ayyy takmışlar bunlarda ileride ileride.ben de kilo olmasını istemiyorum sağlıklı olsun yeter dedim.tombiştorun manyağı kendisidir.kızının oğlu zayıf diye üzülüp duruyor..oysa çocuk normal kilolu.aradığımıza da pişman olduk.bize torunu zie basıp dede diyormuş ınu anlatıyor.paylaşsana sevincimizi be deli kadın..neyse salifo da dedi kıskançlık işte boşver..salladık bir tarafa.
hımmmm düşüneyim bi
.
hiç üzme tatlı canını.bende 18 kilo almışım.öyle çok yemediğim halda alıyorum.dün doktordan sonra bi arkadaşla görüştük beni görünce çok şaşırdı.ne kadar değişmişsin dedi.değişmişsin derken çirkinleşmişsin demek istediğini anladım.ama önemsemedim açıkcası.hem zayıf hem güzel kalmak her hamileye nasip olmuyor.ama ben eninde sonunda kiloları vereceğimizden eminim.şu an tek derdimiz kilo olsun be canımkizlar moralim cok bozuk bugun(( sabah uyaninca tartildim 78 kilo olmusum, 19 kilo almisim (( tartiyi pencereden firlatasim geldi, 1 haftadir her sabah sut keloks, oglen meyve kpek ekmegine peynirli sandwich, aksam sebze yada et yemegi v meyve yiyorum, bol bol su, bi tek sali disarda yedik, ya bukadar dikat etmeye 1 haftada 2 kilo almisim ((kendimi igrenc sisko hissediyorum, selulitler almis basini gidiyor, kollarim gdigim keza oyle, depesyona giricem yakinda ((
doktorum hiç endişe etmiyor.gayet rahat.hatta kilo almsı gelişiminin güzel olması mutlu bile ediyor.benim ilk üç ayda 4 gün ileride idi.git gide fark üç haftaya çıktı.doktoruma geçen ay sordum neye göre belirlenir doğum diye.hem ultrasonu hem sat ortalamsını alacağız dedi.ikisinide göz önünde bulunduracağız dedi.bi de ben doğumu adanada yapacağım için net her şeyi adanadaki doktorumla görüşüp kararlaştırırz diye net tarihi doğumu hiç konuşmadık henüzCANIM massallahhh yaaa en tombis bebeguiimz seninki sanırım 2700 gr ile hafta olarakda enilerlerde olansensin dr un uç hafta onde olusuna olumsuz bir yorumyapmıyor değilmi benimkide oyle çunku yaklaık 2,5 hafta onde ben sekerden falan diye endise ediyorum ama dr su an panik halde degil
bu arada genel bir kural varhelin ilk uç ay içnide onde ise bebek adet tarihi değil ultrason bulgusu bazalınıyor ama uç aydan sonra genetik olsun yedigin içtiginle alakalı olsun kilo farklılıkları oluyor ama asla bazalınmaz dedi benim dr um
yani ilk uç ay nekadar ileri idi senin bebis ona gore alınmalı erken alınmamalı diye biliyorum kesinbir dr a daha danısbukonu
ohh neva yaaa kocaman bi maşşalah.negüzelde buyuyo bızım sıpalarımızzzz.2li kılolara cokdan gecılmıs bıleherkese merhaba..bu gün doktora gittik.herşey çok normalmiş..nevam tam normal doğu pozisyonu almış.kilosu 2140 gr.2 kiloyu görmüş bulunduk yani.doktorum haftasına göre biraz ileride olduğunu söyledi.ntsektirdim o da gayet normalmiş..doktorum bana ferro sanol yazdı.eski doktorum ferplex yazdığından ona devam et demiş.dedi ki ben tüm astalarıma ferro sanol yazarım.............................
sana da şevvale de maşallh minişim..
saol canım valla gercekten cok rahatladım,dünden berı gördüğüm herkezı öpesimm gelıyorŞeniz daha kucagımıza almadam bukadar sevgınin insanı kaplamassı müthiş bi duygu.kucagıma aldıgımda kokladıgımda ne halde olucam cok merak edıyorum.....................
valla öle canım,önce keselrın büyüklüğünden bahsederken kalp atıslarına sonra boylarına gramlarına gectık hayırlısıyla.şimdi kılolardan bahsedıyoruz.harıka bı duygu.Rabbim saglıkla hayırlısıyla kucagımza almak nasip etsın inşallahkelebeğimmmm senin bebişinide kocaman bi maşallah canımmm az kalmış 2 kg ları görmeneeee
vay beee önce gramlardaydık 1 kg lar derken 2 lere geçtik az kaldı 3 lere inşallahhhh çok heyecan verici yaaaaa
gözün aydın..maşallah minik kelebeğine..çok şükür için de rahatlamış senden iyisi yok.. ..
Oto koltugu ıcın fıkrım bu dur.. goruslerınıı almak ıstıyorum dostlarım..
ona gore bı karar verecegım.
Dıdom.. gusel haberlerını okudum.. cok sevındım kuzum.
onu yazmayı inan unuttum..küçülmüş helinciğim çık sevindim..doktor küçülüp yok olacak dedi.onu artık beynimizden siliyoruz yok öyle bir şey resetledik tamam mı? dedi ben de tamam dedim..iyi resetlemişim.yazmamışım buraya:))canım nevaya da maşallah.artık iki kilolara geçtik.sıra üç kilolara geldi.beyindeki su için ne dedi doktor.azalma varmı
tatlım çok sağol.ben de çok mutluyum bu gün.mutluluktan gözyaşı döktüm kimseyi öpmedim..ohh neva yaaa kocaman bi maşşalah.negüzelde buyuyo bızım sıpalarımızzzz.2li kılolara cokdan gecılmıs bıle
Şevval im de gelıyo nevanın peşinden
serapkarakoylu, aryaa, babymom, badibade, başak 35+, Ebruska, evros, jenny_sh, mercimekim, minik_kelebek+, selenaa, semall, stella., telkirma+
bi yoklama yapayım dedimm sitemizde kimlerrr varrrrrr aaaaaa delikafadulden delikafadulden
ebruskayı uzun zamandır görüyorum ama hiç konuşmuyoo
aynen katılıyorum Eren Uras çok güzel - kulağa da hoş geliyo - ama sen bize bakma kalbinden ne geçiyosa onu koy canım senin içine sinmesi en önemlisi
Merhaba kızlar,
Sonunda yakalandım desenize mafoldumben. Şaka bir yana, bu forumda yazmak için siteye kaydolmuştum, bir ara da muhabbete katıldım. Sonra misafirdi, işyerindeki yoğunluktu derken koptum. Tekrar geri geldiğimde de muhabbet o kadar koyulaşmıştı ki, "ce-eee ben yine geldim" diyemedim kaydirigubbakcemile3 . Ama sizleri takip etmek çok hoşuma gidiyor. Ne de olsa ben de bir Ağustos anne adayıyım. Geçenlerde Jenny'e birşeyler yazmak geldi içimden, özelden yazdım. O da hemen ispiyonlamış beni yanii, e aşkolsun -tatlicadiarzu- Aslında dide'yle de aynı şeyi konuşmuştuk. O da "dal muhabbetin ortasına" demişti ama sanırım benimki biraz tembellikten :kedi:
Neyse, sicilimi döktüm ortaya, şanımı kurtarmışımdır umarım kaydirigubbakcemile3
evrim canım cok güzel,oto koltugunuz.yalnız sankı ben bunu bı sitede görmüştümde fiyatı baya uçuktu.gercı uzun yolculuklar için yada cok sık uzun yola cıkacak aileler için bence mantıklı ama sadece belirli sınırlar için bıraz tuzlu gelmıstı bana.ama bu tarz bıse almayı düşünüyorsan bence cok güzel vede kalıtelı.
önceliklen teşekkür ederim yafrum.biz de önce bunu düşünmüştük.ama bu sanırım 9-18 kg dı..biz de chicconun yeni piyasaya sürdüğü 0-18 kg taşıma kapasiteli oto koltuğunu aldık.benim çok içime sindi.içinde bir aparat var minikken onu kullanıyorsun büyüyünce çıkarıyorsun..biz iki tane almamak için onu aldık..o da krmızı bu arada.:))
[/URL][/IMG]
EVRİŞnevanınki budur.burada koyu çıkmış ama biraz daha canlı bir kırmızı.renk seçeneği çok.biz herşeyi krmızı aldığımız için bele oldu.
Ya yafrum.. fıyatı cok da kasmayacak.. ama o baktıgın fıyatlar aralıgında ıyı bısı.. ben de 300 cıvarlarında bısı bakınıyorum acıkcası..evrimcim zaten oto koltuklarının ortalama fiyatı buymus kaydirigubbakcemile3 valla bize hedıye gelıcekte oto koltugu onun için hıc fiyat arastırması yapmamıstım.şimdi bı bakıyım dedım netten ama zaten hepsi ortalama bırbırıne yakın fiyattalar. güzelmıs kuzu senınkı güzel güle güle kullan eger alırsan
normal doğumda kesi işini araştıryorum.resmen ter bastı.http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/167528-normal-dogum-dikisleri-nezaman-iyilesir.html burada arkadşlar yazmış..abartmış olabilirler mi? benim aklım almadı..tecrübeli annelerimizden normal doğum yapanlar bir anlatıversin..gerildim biraz.sezeryanda dikiş var diye kaçarken.neredeyse sezeryan kadar dikiş yapılıyormuş..olmuyor mu dikişsiz yav? kafam çok karıştı.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?