2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım nevaya da maşallah.artık iki kilolara geçtik.sıra üç kilolara geldi.beyindeki su için ne dedi doktor.azalma varmı

hiç üzme tatlı canını.bende 18 kilo almışım.öyle çok yemediğim halda alıyorum.dün doktordan sonra bi arkadaşla görüştük beni görünce çok şaşırdı.ne kadar değişmişsin dedi.değişmişsin derken çirkinleşmişsin demek istediğini anladım.ama önemsemedim açıkcası.hem zayıf hem güzel kalmak her hamileye nasip olmuyor.ama ben eninde sonunda kiloları vereceğimizden eminim.şu an tek derdimiz kilo olsun be canım

doktorum hiç endişe etmiyor.gayet rahat.hatta kilo almsı gelişiminin güzel olması mutlu bile ediyor.benim ilk üç ayda 4 gün ileride idi.git gide fark üç haftaya çıktı.doktoruma geçen ay sordum neye göre belirlenir doğum diye.hem ultrasonu hem sat ortalamsını alacağız dedi.ikisinide göz önünde bulunduracağız dedi.bi de ben doğumu adanada yapacağım için net her şeyi adanadaki doktorumla görüşüp kararlaştırırz diye net tarihi doğumu hiç konuşmadık henüz

ohh neva yaaa kocaman bi maşşalah.negüzelde buyuyo bızım sıpalarımızzzz.2li kılolara cokdan gecılmıs bıle

Şevval im de gelıyo nevanın peşinden
.....................
saol canım valla gercekten cok rahatladım,dünden berı gördüğüm herkezı öpesimm gelıyorŞeniz daha kucagımıza almadam bukadar sevgınin insanı kaplamassı müthiş bi duygu.kucagıma aldıgımda kokladıgımda ne halde olucam cok merak edıyorum
kelebeğimmmm senin bebişinide kocaman bi maşallah canımmm az kalmış 2 kg ları görmeneeee
vay beee önce gramlardaydık 1 kg lar derken 2 lere geçtik az kaldı 3 lere inşallahhhh çok heyecan verici yaaaaa
valla öle canım,önce keselrın büyüklüğünden bahsederken kalp atıslarına sonra boylarına gramlarına gectık hayırlısıyla.şimdi kılolardan bahsedıyoruz.harıka bı duygu.Rabbim saglıkla hayırlısıyla kucagımza almak nasip etsın inşallah
gözün aydın..maşallah minik kelebeğine..çok şükür için de rahatlamış senden iyisi yok.. ..

valla yok benden iyisizemuszemus

evrim canım cok güzel,oto koltugunuz.yalnız sankı ben bunu bı sitede görmüştümde fiyatı baya uçuktu.gercı uzun yolculuklar için yada cok sık uzun yola cıkacak aileler için bence mantıklı ama sadece belirli sınırlar için bıraz tuzlu gelmıstı bana.ama bu tarz bıse almayı düşünüyorsan bence cok güzel vede kalıtelı.

Oto koltugu ıcın fıkrım bu dur.. goruslerınıı almak ıstıyorum dostlarım..
ona gore bı karar verecegım.

Dıdom.. gusel haberlerını okudum.. cok sevındım kuzum.

önceliklen teşekkür ederim yafrum.biz de önce bunu düşünmüştük.ama bu sanırım 9-18 kg dı..biz de chicconun yeni piyasaya sürdüğü 0-18 kg taşıma kapasiteli oto koltuğunu aldık.benim çok içime sindi.içinde bir aparat var minikken onu kullanıyorsun büyüyünce çıkarıyorsun..biz iki tane almamak için onu aldık..o da krmızı bu arada.:))

selam kızlar nasılsınız bilgisayar bozuktu 1 haftadan beri giremedim sizleri çok merak ettim ne var ne yok geçmişi okumaya çalışıcam fakat yinede bana biraz olan bitenden haber verirseniz sevinirim

canım nevaya da maşallah.artık iki kilolara geçtik.sıra üç kilolara geldi.beyindeki su için ne dedi doktor.azalma varmı
onu yazmayı inan unuttum..küçülmüş helinciğim çık sevindim..doktor küçülüp yok olacak dedi.onu artık beynimizden siliyoruz yok öyle bir şey resetledik tamam mı? dedi ben de tamam dedim..iyi resetlemişim.yazmamışım buraya:))
ohh neva yaaa kocaman bi maşşalah.negüzelde buyuyo bızım sıpalarımızzzz.2li kılolara cokdan gecılmıs bıle

Şevval im de gelıyo nevanın peşinden
tatlım çok sağol.ben de çok mutluyum bu gün.mutluluktan gözyaşı döktüm kimseyi öpmedim..

[/URL][/IMG]

EVRıŞnevanınki budur.burada koyu çıkmış ama biraz daha canlı bir kırmızı.renk seçeneği çok.biz herşeyi krmızı aldığımız için bele oldu.

Son düzenleme:
evrimcim zaten oto koltuklarının ortalama fiyatı buymus kaydirigubbakcemile3 valla bize hedıye gelıcekte oto koltugu onun için hıc fiyat arastırması yapmamıstım.şimdi bı bakıyım dedım netten ama zaten hepsi ortalama bırbırıne yakın fiyattalar. güzelmıs kuzu senınkı güzel güle güle kullan eger alırsan

aynen katılıyorum Eren Uras çok güzel - kulağa da hoş geliyo - ama sen bize bakma kalbinden ne geçiyosa onu koy canım senin içine sinmesi en önemlisi

Merhaba kızlar,

Sonunda yakalandım desenize mafoldumben. Şaka bir yana, bu forumda yazmak için siteye kaydolmuştum, bir ara da muhabbete katıldım. Sonra misafirdi, işyerindeki yoğunluktu derken koptum. Tekrar geri geldiğimde de muhabbet o kadar koyulaşmıştı ki, "ce-eee ben yine geldim" diyemedim kaydirigubbakcemile3 . Ama sizleri takip etmek çok hoşuma gidiyor. Ne de olsa ben de bir Ağustos anne adayıyım. Geçenlerde Jenny'e birşeyler yazmak geldi içimden, özelden yazdım. O da hemen ispiyonlamış beni yanii, e aşkolsun -tatlicadiarzu- Aslında dide'yle de aynı şeyi konuşmuştuk. O da "dal muhabbetin ortasına" demişti ama sanırım benimki biraz tembellikten :kedi:
Neyse, sicilimi döktüm ortaya, şanımı kurtarmışımdır umarım kaydirigubbakcemile3

bizim kızlar cingözdür hemen sobelerler Ebruska..ee ama sen de hiç kimsenin olmadığı zaman yazmışsın..bi yoklama yapayım...

telkirma, Ebruska, norraa+ :icecream:

bundan sonrası gelir artık.anlat baklım nasılsın bebişin nasıl? cinsiyeti neydi? seninle aynıydık galiba

slm herkese bugun giremedim nete işim vardı çok ee malum artık kocaman göbüşler ancak tum gun bi toz alıp şöle çeki üzen veriyim derken birde gardolap duzenledim vakit geçmiş....

dide cim gözun aydın maşallah nevaya... darsı bize 2 li kilolar uzak değildir. inş. bi sonraki kontrolde artık görces kaç kilo kuzum

helincim sennde gözun aydın ooo maşallah hemde kocaman ilk sen kavuscan sanırım bebişineeeehayırlısı bakalım

minikk sende guzel haberlerle gelmişsin doktordan mutlulugumuz da,im olsunnnn

gypsym esraaaaaaaaaam dimek bu gece yolcusun ahhh canım al kız laptopun u yanına mutlaka wireless vardır arada baglanırsın bize..:)
misafir kabul etme konusunda tatilde olmazsa olmas herhalde....şimdiden iyi eglenceler...hayırlı yolculukar..sagsalim gitgel inş.

tazem burcum süslü ve yeni saçının halini merak ediyos habern ola....

evrişşş didenn aldıgı mantıklı çünkü senn verdiğin resmdekine 8 aydan önce oturamıyor sanırım mesela ablamın bana vercegi 0-9 kilo sonrasında kullancaklarımızı biz kendimiz kilosuna göre alcas...

Yafrum hedıye gelecek.. bana secmesı kaldı.. odası falan ferrarı yaa.. kırmızı.. :)) suyunu cıkarttımm.. bunu da krmız alayım didim..

0-18 kılo dıye yazıyor ozellıklerınde kuzum.. sizinkisi de sahane.. daha yenı bakınmya basladım.. sızınkıne de bı bakayım bı ara..

[/URL][/IMG]

EVRİŞnevanınki budur.burada koyu çıkmış ama biraz daha canlı bir kırmızı.renk seçeneği çok.biz herşeyi krmızı aldığımız için bele oldu.

Bizim de hersey kırmızı oldu.. a daha guselmıs, bu daha canlıymıs dıye dıye bakmısız kırmızıları toplamısız.. :))

Ya yafrum.. fıyatı cok da kasmayacak.. ama o baktıgın fıyatlar aralıgında ıyı bısı.. ben de 300 cıvarlarında bısı bakınıyorum acıkcası..

Arkadaslarım kayınvalıdemdeyım.. evden gırerım gidince,parca parca gırıp cıkıyorum.. kusuruma bakmayın..

dide benim kuzenim 4250 dogurdu gecen sene ve nerdeyse sez alacaklarken salak bi dr gelip dogurur bu dogurur demis (dogumevinde) vede normal dogurdu ama afedersin g.tu catladı dogurana kadar. gecen konusuyoduk dedi sakın 4e yakın olursa normal dogurma benim hic bi farkım kalmadı sezeryandan vede cektim acıda yanıma kaldı dedi. simdi verdigin linki okuycam

kızlar iyi akşamlar benim doğumda 30 temmuz görünüyor ultrasonda sata göre 2 ağustos bi şey soracam sizin doğumunuzun nasıl olacağı bellimi benim doktor bşr şey sölemedi sezeryan yada normal die sanırım daha erken dimi

tatlim her ilk bebekte normal dogumda illaki kesi yapilir, bu anneyi ve bebegi korumak icin yapilir, cunku eger o kesi yapilmazsa istenmeyen yirtiklar olusabilir, ama bu kesi illaki kocaman yapilacak diye birsey yok..ayrica vagina dkusu kendini cok cabuk toparlayan bi dokudur, yani kesi yeri normal deriye gore cok daha cabuk iyilesir..ha tabiki bazi komplikasyonlr olabilir ama bu her dikis icin gecerli, iltihap kapabilir iyi bakilmaza, o yuzden temizligi cok onemli ve dkisleri attiracak basic artirici seyler yapmamalisin, 1-2 haft, eger hersey yolunda giderse en gec 2 haftada o dikisler kendiliginden kayboluyor...korkmana gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…