2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kizlar bugun puset baktik, chicconun ama biraz gece kaldigimiz ve birkac magazadanda fiyat alayim derken ilk gittigimiz magazada ayni modele %30 indirim vardi, sonrada magaza kapandi alamadik, kaporada veremedik, insallah haftaya kalir ayni fiyata(( ahanda asagidaki model, puset+otokoltugu ve fiksatoru+anakucagi+cantasi

ben almadim o da bana aneler gununde almamisti:)))bebekten guzel hediye mi olur:))
bana da eşim almadı ama ben aldım utansın die hehe nie almadın dediğimde önce oğlun doğsun demişti ama sonuçta anne adayıyız bizz bende içimden geldi aldımda babalar günü ne zmn onu bilmiodum:))

Oto koltugu ıcın fıkrım bu dur.. goruslerınıı almak ıstıyorum dostlarım..
ona gore bı karar verecegım.

Dıdom.. gusel haberlerını okudum.. cok sevındım kuzum.

evris oto koltugu cok guzel, yani daha once hic gormemeistim bu marka ve modeli ama sanirirm bunu 6. yada 9. aydan itibaren kullanabiliyor..

[/URL][/IMG]

EVRİŞnevanınki budur.burada koyu çıkmış ama biraz daha canlı bir kırmızı.renk seçeneği çok.biz herşeyi krmızı aldığımız için bele oldu.

didoo cok guzelmis, ya ben de puset konusunda chicco takintisi basladi, nasil biberon ve gereclerinde avente taktiysam pusettede chiccoya taktim, cok guzel...

Nurdanım.. yavrum, bakınıyorum ıste.. bu oto koltugunun uzerınde 0-18 yazıyor ıdı.. du bakalım, illa bu olacak dıye bır sart yok... arastırıyorum.. aklınıza bısı gelırse ve de paylasırsanız cok sevınırım

Düğüne azcık uyuyup da gittiğim için yüzüm davul gibi şişmiş kızlar yaaa.. Resmen sırf yanak ve gıdı oldum.

selam noraa.bende bu 3 lü setten almayı düşünüyorum.Chicco nun trio for me modeli.Sen nerdensin ne kadara alıcaksın merek ettim..bende bi kaç yerden fiyat aldım ankarada yaşıyorum..Bi yerden uygun bi fiyata buldum ordan alıcam...

Ah canımm Tazeburcum benım.. kesın uyuyup ta gıttıgın ıcındır o davulluk.. yoksa ınsanın aklına hemen hamıle oldugun gelırdı valla.. elbisen güselmiş.. içindeki hakkında yorum yapmiciğimm :))) bı de Doruk gusel gorunuyor.. gerısı Allah kerımm ıste.. buna da şükür.

Ooo bugun Pazar.. saat 10.. sıteye ılk yuvarlanan benım galıba :))) hayret..

Bugun 32.haftamızdayıss artık :)) gerıye kaldı 6 hafta.. delikafadulden

bundan sonrası gelir artık.anlat baklım nasılsın bebişin nasıl? cinsiyeti neydi? seninle aynıydık galiba

Dide'cim, bundan sonrasını getirmeye çalışacağım şüphesiz :kedi: Kızım olacak benim de.. İsmini DEFNE koyacağız inşallah. Evet canım, doğru hatırlıyorsun seninle SAT'ımız aynı. Ama benim kızım minyon bir minniş olacak sanırım, 10 kadar geriden geliyoruz. Çok şükür doktorumuz endişelenecek bir durum olmadığını söyledi. Sadece tosuncuk olmayacak bu yavru, zayıf bir kızcağız olacak dedi. Sağlığı yerinde olsun, eli ayağı düzgün olsun da kilosu hiç dert değil :) İşte böyle..

bizim kızlar cingözdür hemen sobelerler Ebruska..ee ama sen de hiç kimsenin olmadığı zaman yazmışsın..bi yoklama yapayım...

telkirma, Ebruska, norraa+ :icecream:

Ben gene kimse yokken yazıyorum canım. kaydirigubbakcemile3 Umarım bir vakit herkesle muhabbet etme fırsatım olur... kaydirigubbakcemile5

slm kızlar pazar pazar herkes gezmededir sanırım yada eşleriniz vardır bugün sessiz olur topiikkk..

EVRİŞ 6 haftaaaaa aaaa valla cok heyecanlı hazırmısın sen

Herkese günaydıııınnnnn!!!!!!
yine uzun ara verince geçmişe gömülü kaldım kac saattir okuyorum ama ara verdim.yazışayım dedim.
bu arada esrako
eeylem2007
dide
minik kelebek
norraa
pinky
taze fasulye
evriş
burko
babymom
ve kaçırdığım arkadaslar varsa onlarada
iyi dileklerininz için teşekkur ederim...
şimdi tekrar biraz geçmişi okuyayım.

tazecimmmm

sacların ççook yakışmış bence cok güzel çıkmışsın beyaz elbisenleeee yanaklar falan iii canım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…