2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bebişlerin ciclerine hangi linkten bakıyoduk?
bu arada bebişlerin odalarnı hazırlaynlar resmlerini orayamı koydu acaba.çevrimiçi olan arkideşler bi cvp mümkünse...

gunaydiin kizlarrrr, yine dayak yemis gibi uyandim, neyse alahtan pazar, yayicam butun gun:)))

Tazem burcum, saclarina haksizlik etme ben cok begendim, hicte menopozlu kadinlar gibi degilsin ve yuuzune cok iyi gitmis..elbise ayriyetten cok guzel, cok severim cicekli cicili bicili seyleri, kirmizi ojelerine ayrica hastayimkaydirigubbakcemile3
stella ben brukseldeyim, ama fiyatlar asagi yukari tr'de de ayni, euroyu cevirince,1200 tl sanirim trde, burda 630 euro ama ben 480 euroya buldum biyerde %30 indirim vardi, kacirmak istemiyorum, diger markalara da baktim ama boyle 3lu set alinca hep ayni fiyati buliyor zaten ayrica cantasida icinde, bundan asagi fiyata pek bisi yok, yada cok kalitesiz burda.. eger cok kararsiz kalirsam ve idare edebilirim pusetsiz dersem dogumdan 1 ay sonra tr'ye gelicem oradan bakabilirim orada chicconun baska bi modeli puset+araba koltugu 490tl idi, onuda begenmistim..

Ooo bugun Pazar.. saat 10.. sıteye ılk yuvarlanan benım galıba :))) hayret..

Bugun 32.haftamızdayıss artık :)) gerıye kaldı 6 hafta.. delikafadulden
hayirlii ugurlu ossuuuuunnnn:)))

ama oda resimlerinin bazisi bu forumda da var sanirim gecmis sayfalarda, oraya koyanda var..

teşekkur ederim canım.ben de birasdan uyuycam.erken dogumdan dolayı kullndıgım progesteron hormonu ilaç acayip ucuruyo beniiiiii :))))

sen hap olarak kullaniyorsun di mi ismi ne? doktorum kasilmalarim olunca gecen hafta banada verdi, gunde 3 kere aliyorum, ama bende uyku yapmadi..

kızzz ben bavulu hazırlayalı 2 ay oluyooo çooktan hallettik herşeyii şekrimmm heyecanlı olduğu için böle şeyler erken davrandıkk arada açıp baıyorumm sonra gene kapatıp kapının yanına yerine koyuyoruzzz...isim konusunu sendemi halledemedinn

ben daha hazirlamadim bavulu, off asil hazirlamak gerke ya 30lu haftalara geldik nolur nolmaz...daha camasirlari bile yikanmadi((haftaya ben bi el atayim bu ise...

yaaa ben artık sür içemiyoruuum acaipp midemii bozuyoo tüm günnn öle gidiyo bidaha ama içmmde gerek ooff ne yapcamm ya sizdede oluyormuu

bu arada ben de istanbuldaki arkadaşlara bir yer onereyim.eminonundeki irem bebenin subesi 2 katlı bir magaza bstancıda acılmış.cok güzel şeyler var.eminonune gitmeye gerek yok yani.ben co kguzel ciciler ldım:))

2. bilgi mothercare outlet kozyatagı koprusunun karsısında asya fnansın orada ki binada demsa group varmış oradaymış bayagı uyguna alınıyormu.ben en ks zamanda gidicem.
bilginize

sen hap olarak kullaniyorsun di mi ismi ne? doktorum kasilmalarim olunca gecen hafta banada verdi, gunde 3 kere aliyorum, ama bende uyku yapmadi..
,progynex 200 mg. ben hastaneye yattıgımdan beri onu veriyorlardı.ben de gunde 3 kere kullandım şimdi 2 ye dusurdu haftayada kesicm inşallah.
geçmiş olsun cnm kasılmaların mı oluyor?

yyaa şu mothercarenin outletine bende gitmek istiyorummm yaaa...nurdan bizim burda varmı biliyomusun senn..

birden içmiyorum sütü ama oluyo illaki içine çilekli nesguik falanda aldım içmek için o bile etkilemiyoo..ama yoğurdu cok severim hergün yerimmm...

Günaydın kıslar...

Bugün hem annemlerin evlilik yıldönümü, hem de benim doğumgünüm (1 yıl var arada). Anneme kahvaltıya geldik. Akşama da kaynanamla görümcem gelecek, dünkü düğün yormuş beni, hiç bir yere çıkasım yok. Evde kutlıycassss. Onur "haftaiçi bir akşam ikimiz çıkalım" dedi, gabul ettim.

EVRıM yapma kuzu, O KADAR DA şişmiyorum normalde ben yaf.. Dünkü hakkaten pek bi müstesna idi. :)

NURDAN, SERAP saçımı ben de beğenmeye başladım, sağolun kıslar :)

Niice mutlu yıllara tazefasulyecim.bebişinle bir omur boyu guzel yaşlara inşallah...

tazefasulyem ne guzel ya evlilik yıldonumleriyle senin dogumgununun aynı olması . annenlere daha nce n,ce beraber olmalaı temennisiyle uzun bir omur diliorum sanada dorukcugun ve onurcugunla beraber guzel yıllar diliorum canım. cok mutlu olun ailece insallah

tazefasulyem cok guzel cıkmıssınız ailece fotolarda. saclarında guzel haksızlık etme ama kimbilir ilk kestirdiginde nası fon cektiki oyle hissettin tahmin edebiliorum canım. gayet hos gorunuosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…