olsun ikikere kutlamış olurdun:)) canımay pardon baktım bende 21 haziran 2009 yazıo. bende babamı arıycaktım :)))) bekliodum oss bitsin gorevi vardır die :)
na kadar yaparim..hazrıla tabii nurdann dursun bi kenarda hep çook zevkli oluyoo annen ne zaman gelicekk
canim gecen hafta benimde kasilmam oldu, karnim tas gibiydi, bide lekelenme oldu pembe renkli, doktor rahim cok sert olunca progestron basladi bende haftaya kesicem, cunku simdi baya bi yumsadi, cok faydasi oldu...,progynex 200 mg. ben hastaneye yattıgımdan beri onu veriyorlardı.ben de gunde 3 kere kullandım şimdi 2 ye dusurdu haftayada kesicm inşallah.
geçmiş olsun cnm kasılmaların mı oluyor?
Günaydın kıslar...
Bugün hem annemlerin evlilik yıldönümü, hem de benim doğumgünüm (1 yıl var arada). Anneme kahvaltıya geldik. Akşama da kaynanamla görümcem gelecek, dünkü düğün yormuş beni, hiç bir yere çıkasım yok. Evde kutlıycassss. Onur "haftaiçi bir akşam ikimiz çıkalım" dedi, gabul ettim.
EVRİM yapma kuzu, O KADAR DA şişmiyorum normalde ben yaf.. Dünkü hakkaten pek bi müstesna idi. :)
NURDAN, SERAP saçımı ben de beğenmeye başladım, sağolun kıslar :)
ayni hatayi ben her sene yapiyorum, burda haziranin 2.nci haftasi, tr'de 3. haftasi ben her sene 2. hatasi ararim, babam hataya er, haftaya bi daha araraim:)))ay pardon baktım bende 21 haziran 2009 yazıo. bende babamı arıycaktım :)))) bekliodum oss bitsin gorevi vardır die :)
ben tırstım bu dikis muhabbetinden acıkcası
nurdancığım o zaman topiktekiler mi çok abartıyor..hepsi dikişlerin 7-10 gün içinde iyileştiğini ama 1 ay falan ağrdığını yazmış..iyileşme sürecinin çok zor olduğunu anlatmışlar..sadece 1 kişi sorun yaşamadığını yazmış..bir de iç dış dikişler oluyormuş 10-15 dikişten bahsediyorlar.makata doğru kesi oluyormuş genelde.bunun adı da normal doğumtatlim her ilk bebekte normal dogumda illaki kesi yapilir, bu anneyi ve bebegi korumak icin yapilir, cunku eger o kesi yapilmazsa istenmeyen yirtiklar olusabilir, ama bu kesi illaki kocaman yapilacak diye birsey yok..ayrica vagina dkusu kendini cok cabuk toparlayan bi dokudur, yani kesi yeri normal deriye gore cok daha cabuk iyilesir..ha tabiki bazi komplikasyonlr olabilir ama bu her dikis icin gecerli, iltihap kapabilir iyi bakilmaza, o yuzden temizligi cok onemli ve dkisleri attiracak basic artirici seyler yapmamalisin, 1-2 haft, eger hersey yolunda giderse en gec 2 haftada o dikisler kendiliginden kayboluyor...korkmana gerek yok..
biz de bebek arabasını chicco aldık.çok kolay kapanıyor ve rahatlıkla bagaja konuyor.kizlar bugun puset baktik, chicconun ama biraz gece kaldigimiz ve birkac magazadanda fiyat alayim derken ilk gittigimiz magazada ayni modele %30 indirim vardi, sonrada magaza kapandi alamadik, kaporada veremedik, insallah haftaya kalir ayni fiyata(( ahanda asagidaki model, puset+otokoltugu ve fiksatoru+anakucagi+cantasi
nurdancığım o zaman topiktekiler mi çok abartıyor..hepsi dikişlerin 7-10 gün içinde iyileştiğini ama 1 ay falan ağrdığını yazmış..iyileşme sürecinin çok zor olduğunu anlatmışlar..sadece 1 kişi sorun yaşamadığını yazmış..bir de iç dış dikişler oluyormuş 10-15 dikişten bahsediyorlar.makata doğru kesi oluyormuş genelde.bunun adı da normal doğum
nurdancığım çok sağol verdiğin bilgiler için.iyiki varsın..biz arabayı da oto koltuğunu da 250 tlye aldık.ikisi 500.oto koltuğunun 0-18 kg olması çok iyi oldu.başka markalara da baktık.çok araştırdık ama chicco sindi içimize.
nereye taşınıyorsunuz? ne büyük heyecan. ama çok yorulacaksın be fasulyem....
.
rica ederim tatlim, ama dedim ya buna ragmen ben bile kararsizim ki en basindan beri normal normal diyordumm..ama dun o topigi okuyunca etkilendim cok, ama sezeryani oiyuncada etkileniyorum, baska yolu olsa keske...yani iki turlude 2-3 hafta cekicez toparliyana kadar..
evet araba koltugu 0-18 ay olasi iyi zaten ilk ay cocugu evden cikarmiyorsun, 1-2 ay oluncada kendini toparlar rahatca oturur...benim 3lu sette 13 kg ya kadar yaziyor araba koltugu, yani 1 yasina kadar kullaniyorsun oto koltugunu, ana kucagnida asagi yukari ayni,avantaji pusete monte edebiliyorsun ikisini de normal buyuk oturma yerini cikarip, 1 yasindan sonrada diger aparati kullaniyorsun... hayir yani sanki cocuga araba aliyoruz hee, cok pahali fiyatlar yaaa..
maşallah kızkardeşine benim doktorda öyle didiyor erkene alma ihtimalimiz var demişti bakalım yarın ne diyecekselam kızlar.bu gün doyasıya uyudum.sonrada biz çalışanlar için özel olan haftasonu kahvaltısı hazırlayıp yaptıktan sonra tekrar saatlerce uyudum.iyice uykucu oldum
doktorum ultrason ölçümlerini önemsiyor.hatta sat'ımı sormuyor bile.dün bana son 4 haftan kalmış dedi.muhtemel doğum tarihin 10-11 temmuz dedi.ama ben adanada doğum yapacağım için ordaki doktora bağlı.kızkardeşimin bebeğinide 3 hafta öncesezeryana aldılar ileri diye.4 kilo ve 54 cm doğdu 3 hafta önce olmasına rağmen.dün akciğerlerine midesine bağırsağına kalbine baktı inceledi.çok iyi gözüküyor dedi.artık adanaya bi gideyim her şey netleşecek.26 haziranda adanadayım
bu ay çok kilo aldığını sanmıyorum hem çok dinlenemedim hemde iştah azdısakaleynmaster
pazartesi doktora gittiğinde senin oğlun 2700 gr dan daha fazla olacaktır.ben dün sat'a göre 32+4 iken 2700 gr idi.senin sat daha önde bende ve sen daha pazartesi gideceksin.kendini hazırla annesi üç kiloya yakın olabilir
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce bebişinle eşinle canım resminde hamiş bi bayan resmi tazeciğim saçının ilk halini hatırlayamıyorum ama buda yakışmışGünaydın kıslar...
Bugün hem annemlerin evlilik yıldönümü, hem de benim doğumgünüm (1 yıl var arada). Anneme kahvaltıya geldik. Akşama da kaynanamla görümcem gelecek, dünkü düğün yormuş beni, hiç bir yere çıkasım yok. Evde kutlıycassss. Onur "haftaiçi bir akşam ikimiz çıkalım" dedi, gabul ettim.
EVRİM yapma kuzu, O KADAR DA şişmiyorum normalde ben yaf.. Dünkü hakkaten pek bi müstesna idi. :)
NURDAN, SERAP saçımı ben de beğenmeye başladım, sağolun kıslar :)
dün vardı birde bu sabah ama şimdi iyiyim canım birazdanda uzanacağımderyacim sanciyla birlikte kasilma yada sertlesme var mi karnindaa??? hemen dinlen tatlim, hic bisey yapma...
salifo da üzülüyor..yazık sana doğurma bari içeride büyütelim diyor kızımızı:) başa gelen çekilir ne yapalım..bir de internette gördüm kesi yapılırken.bir tür makasla kesiyorlardı.epidural mi olsam dedim.kararsızım ben de.temmuzda doktorumla konuşacağım bu konuyu.demek orada da fiyatlar değişmiyor nurdan.lazım olunca mecbur alınıyor. çocuk özellikle arabada nerede oturacağını bilmeli çok önemli bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?