2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

haklisin serapcim ya okumamak eniyisi, kimii abartiyor, kimisi gercekten kotu deneyim yasiyor, herkesin bunyesi farkli, kendimizi kimseyle kiyasliyamayiz ki(bizim icin neyin iyi olacagini bilemiyoruz suan(yasayip gorcez...

tazem burcum dogum gunun kutlu olsun ogluşunla ,eşinle ve ailenle bir ömur boyu mutluluklar hep sennle olsun.inş.hihoyyyta.s.alkisalkisalkisopuyorumnanaktan

eşim sunnet düğünü mevlüdünde bende evde onun gelmesini bekliyorum.gelince oglumuzun odasına bakmaya gidices hem bi fiyatögrences hemde fikir edinmiş olucas.

gypsm esram şimdi denizdedir. ohhh tatilin keyfini çıkarıyorudr...

kızlar bu dogumla ilgili şeyleri çok okuyup kafanızı karıştırmayın hele dogum videosu faln sakın izlemeyin. yahu yuzyıllardır niceleri dogum yapmış bizde dogurururuz dikişimizde iyileşir hiç bişey olmaz Allahın izniyle..benm görüş açım bu..:)zaten herkes bebeğini gördüğün an hiç bi acı hissetmiyorsun diyor. demekki o minik mucizeler için herşeydeger..

yüzünüzde gebelik maskesi oluşmaya başladı mı kızlar??

Hayır canım bende olmadı hatta herkes istisnasızg ebeligin çok yakıstıgını yuzumn falan guzellestigini soyluyor surekli iltifat alyorum kendimi hiç sisman hantal cirkin falan hissetmiyorum eng uzel gunlerimdeyim sanırım belkide hayatımın

fasulyemm saclar super olmus fonsuz halini bilmemama fonluçok guzel anneannemodeli falan demistin yanlıs hatırlamıyorsam haksızlık etmissin kendine
kırmızı ojelerde her zamanki gibi yerli yerinde))

canım nasılsınnn daha iyiisin umarım, ben odamızını resmini burayayapıstırmıstım ama yirmi gun kadar once hangi sayfada hatırlamıyorum ysimdi
siz nerden almıstınız oda takımınızı bu arada modakodan ?

irem bebe bostancı nerdeee canbazz cabukyaz hemen gideyimmalum bostancı da oturuyorum

Niice mutlu yıllara tazefasulyecim.bebişinle bir omur boyu guzel yaşlara inşallah...

Sağol canımcım...

Evet, aynen beybim. Çok kötüydü, bu halini ben de beğendim. Teşekkür ederim mucks

iyki dokdun canim, nice nice mutlu huzurlu yillar onurcugunla ve dorukcugunla birlikte insallah...

Çok sağoln kıslar. a.s.

Çok güzel didecim gül güle kullanın... Ayrıca o fönle görseydin beni :)

Sağol bebeeem...

tazem burcum dogum gunun kutlu olsun ogluşunla ,eşinle ve ailenle bir ömur boyu mutluluklar hep sennle olsun.inş.hihoyyyta.s.alkisalkisalkisopuyorumnanaktan [/COLOR]

İnşaalah hepimiz... Çok teşekkürler

DERYACIM sana da geçmiş olsun diyorum. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Saçımın önceki hali oldukça uzundu. Ama bu sıcakta saçımı açamayacağıma göre, dedim duşta, kurumada kolaylık olsun, hem toplayabileyim... İyi de oldu, uzunca bir süre saç lazım değil bana :)

fasulyemm saclar super olmus fonsuz halini bilmemama fonluçok guzel anneannemodeli falan demistin yanlıs hatırlamıyorsam haksızlık etmissin kendine
kırmızı ojelerde her zamanki gibi yerli yerinde))

Çok teşekkür ederim esracım, o fön daha değişikti, bunu ben de beğendim. Kırmızı hoceler olmadan olmas ki :))

DOGUM KORKUSU

arkadaslar normal dogumu bilmem ama sezaryanım çokkolay gecmisti 10, gun kendim araba kullanarak kontrole dr a gitmistim tek basıma
yani oyle iki uçhafta cekeceğiz diye yazmıssın nurdancım ama yok okadar bir sure yani eti azgın olan agrı esigi dusuk olan ilk gunler biraz daha acıceker ama sureç o kadar uzun değil gercektende

hiç bunları dusunup takmayın diycem demesi kolaydiyceksinzi ben ne oldugnubildigimiçin çok rahatım insalah sizlerde ikincilerde aynı rahatlıgı yasarsınızama yinede birseyleri kafaya takıp korkamk endise etmekistiyorsanız dogum acısını vs degil sonrasındaki uykusuz geceleri minik bebega bakabilme endisesini falan takın kafaya onlar dogum acısındna daha etkili daha sıkıntılbı gunler olabiliyor
ben hiçbirni takmıyorum sag salim dogsun baska birsey istemiyorum
oglumdaçok sorunsuz bir gebelik geçirmistim hiç kaybetme korkusu yasamamıstım bunu zaten çok zor buldum zor karnıma dustu birde kac korku yasadım o yuzden dogum acısı vs hiçbiri umrumda dğil
çok sanslıyız bunu hep hatırlayalım

yahu 31+ oulduk bu sekizinci kutuya ne zaman gececez fasulye sen biliyormusun anacım 31+3 falanmıı bende bir heves actım artık geçtik diye ama daha yokk

selam kızlar.ÖSS de görevliydim bu gün.diyarbakır sıcaktan yanıyor.eve glir gelmez uzanıp dinlendim.evim de beşinci katta.yukarı çıkana kadar kalim duracak sanıyorum artık

kızlar arkadaşım iki ay önce sezeryanla doğum yaptı ve ertsi gün ayaktaydı.öyle günlerce haftalarca süren bi ağrı olmadığını rahat olduğunu söyledi.aslında normal doğum istiyordu.günlerce bekledi.artık günü gelmiş ve doğum başlamıyordu.doktor ya suni sancı vererek doğumu başlatacağız yada sezeryan demiş.oda sezeryanı istedi suni sancıdansa.aslında normal isteyenlerin bi çoğu kendilerini birazda olsa sezeryana hazırlasınlar.üç arkadaşımda normal isterken sezeryan olmak zorunda kaldı.biri çatı muayenesinden sonra doktoru sezeryana karar kıldı.bi arkadaşım son güne kadar bekledi inat etti normal diye.suyu gelmiş.ama rahim açılmamış.suyu tamamiyle bittiğinden ve rahim açılmadığından bebek tehlikeye girecek diye doktor acil sezeryana almış.biri de dediğim gibi günü geçti doktor artık suni sancı ya da sezeryan dedi.ben sezeryan istiyorum ama erken gelme ihtimalinide düşünerek normal doğumada psikolojimi hazırlıyorum.

Tazefasulyemmm doğum günün kutlu olsun canım oğluşun koçişinle beraber uzun sağlıklı aşk dolu bir hayat diliyorum canıma.s.

didecim
evet bazen normal doğumda dikişler fazla olabiliyor.rahmin açılma durumuna bağlı.doğum için uygun açılmaya kavuşmazsa kesi oluyor.hatta kesi olmayan hiç bi doğm duymadım.ilk doğumda kesi yapılıyor.ama bi çoğu o anda kesi acısı hissetmediğini söylüyorlar.benim çevremde çok doğum yapan var.hem akrabalarım hem arkadaşlarım arasında.normal yapanda var sezeryan yapanda.duyduğum hikayeler karşısında sezeryan yapmaya karar verdim.bazen gerçekten makata kadar kesiliyormuş.gerçi insanlar yaşadıklarını abartmayı severler ama teyzemin kızı normal doğum yaptı ve günlerce totosunun üstüne oturamadı.çok fazla dikiş atmışlardı ona.çok kolay doğuranlarda var ama.sanırım vücudun yapısıyla ilgili.ama keseceklerse bu karnım olsun derim.sonuçta her iki acıda bi gün sürüyor.artık eskisi gibide değil.kızkardeşim sezeryan oldu aynı gün ayaktaydı.

benim annemin abimde sayısız dikişi varmış çünkü fazla bastırdıkları için patlama oluşmuş ama bendede tam tersi 1 tane bile dikişi yokmuş herkesin ayrı olacak doğumları valla ben kimseden etkilenmemeye çalışıom herkes kaderindekini yaşıacak arkadaşlar allah hepimizi kolayca kurtarsın inş:Saruboceq:

helincim bende katiliyorum kimisi abartamyi seviyor kimisi gercekten sanssiz oluyor, az oncede baska bi topik okudum normal dogum icin icim rahatladi cok iyi geli, yani herkes farkli seylr yasiyor, bizim ve bebeklerimiz icin hayirlisi ne ise o olsun..ben zaten haziran sonuna kadar beklemedeyim, 30unda belli olucak kaderimiz:)))daha donmedi bizimki, pek niyetide yok gibi...donerse de secme sansm yok eger catida normalse zaten normal olucak...

doğum korkusumu sarmış herkesi benmi öyle anladım bakın hele doğurmyada az kalmış amanda aman nasıl düşünürseniz öyle olur kısalrrrrrr sakin ve rahat olun son haftalarıda zorla stresle geçirmeyin
bende sezeryan oldum ama son anda olduğu için o kadar korkunç geliyorduki çünkü sezreyanın se si bile geçmemişti ve ben hiç araştırmamıştım nedir aslında doktorumdada suç herşeyin çok iyi normal rahat doğurursun demişti çatında müsait ama sonda olabilecekler adına hiç konuşulmamıştı nasıldır diye o yüzdende çok korkmuştum bilince endişelenmiyorsunuz bakın şimdi rahatım onun için her ikisinide araştırın ve hazır olun ne kadar hazır olursanız okadar rahat olur

geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler canlarım bu gün başka yoklamadı daha iyiyim sadece yarın oğlumu görceğim için heyecanlıyım kilo tahmini yapamak gerekirse 2800 en fazla diyorum belkide daha az bakalım

günaydın evrişimmma.s.

Kuzum.. hemen cıkmıstım gormedım.. kusuruma bakma.

slm kızlar pazar pazar herkes gezmededir sanırım yada eşleriniz vardır bugün sessiz olur topiikkk..

EVRıŞ 6 haftaaaaa aaaa valla cok heyecanlı hazırmısın sen

Olmam mı?? :))

Mustesnanı yıyımm senın.. nıce mutlu senelere tum sevdıklerınle ınsallahh kuzum.

Deryacım gecmıs olsun annem.. Allaha emanet olasın evladınla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…