yüzünüzde gebelik maskesi oluşmaya başladı mı kızlar??
http://
Oto koltugu ıcın fıkrım bu dur.. goruslerınıı almak ıstıyorum dostlarım..
ona gore bı karar verecegım.
[U]Dıdom.. [/U]gusel haberlerını okudum.. cok sevındım kuzum.[/QUOTE]
evrimcim benimde oglum olsaydı bu koltuktan alacaktık toyikide gormustumçok begenmistim bence guzel secim
[quote="tazefasulye, post: 7446310"][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/9220/dsc03571s.jpg
.imageshack.us/img211/2397/dsc03584.jpg[/IMG]
Herkese günaydıııınnnnn!!!!!!
yine uzun ara verince geçmişe gömülü kaldım kac saattir okuyorum ama ara verdim.yazışayım dedim.
bu arada esrako
eeylem2007
dide
minik kelebek
norraa
pinky
taze fasulye
evriş
burko
babymom
ve kaçırdığım arkadaslar varsa onlarada
iyi dileklerininz için teşekkur ederim...
şimdi tekrar biraz geçmişi okuyayım.
bu arada ben de istanbuldaki arkadaşlara bir yer onereyim.eminonundeki irem bebenin subesi 2 katlı bir magaza bstancıda acılmış.cok güzel şeyler var.eminonune gitmeye gerek yok yani.ben co kguzel ciciler ldım:))
2. bilgi mothercare outlet kozyatagı koprusunun karsısında asya fnansın orada ki binada demsa group varmış oradaymış bayagı uyguna alınıyormu.ben en ks zamanda gidicem.
bilginize
Niice mutlu yıllara tazefasulyecim.bebişinle bir omur boyu guzel yaşlara inşallah...
tazefasulyem ne guzel ya evlilik yıldonumleriyle senin dogumgununun aynı olması . annenlere daha nce n,ce beraber olmalaı temennisiyle uzun bir omur diliorum sanada dorukcugun ve onurcugunla beraber guzel yıllar diliorum canım. cok mutlu olun ailece insallah
tazefasulyem cok guzel cıkmıssınız ailece fotolarda. saclarında guzel haksızlık etme ama kimbilir ilk kestirdiginde nası fon cektiki oyle hissettin tahmin edebiliorum canım. gayet hos gorunuosun
iyki dokdun canim, nice nice mutlu huzurlu yillar onurcugunla ve dorukcugunla birlikte insallah...
TAZE BURCUM,doğum günün kutlu olsun canım,nice yıllara...
saçların da güzel olmuş,elbisen de.kemeraltı'nda görüp bu model bizde iyi durmaz demiştik ama sana yakışmış canım,benim gibi yerden bitme tombul sosislere yakışmıyor sadece mafoldumben
biz de bebek arabasını chicco aldık.çok kolay kapanıyor ve rahatlıkla bagaja konuyor.
işte bu..ama rengi daha canlı:))
taze inan çok güzel olmuşsun..saçların da gayet güzel..boşuna kamuoyunu meşgul ettin menepoz teyzeyim diye.yalançi
Tazecim, eşinle ve bebişinle beraber nicee sağlıklı, mutlu ve herşeyin gönlünce olacağı yıllar diliyorum senin için... Hepi Börtdey opuyorumnanaktan Annenlere de maaşallah canım... Bu arada düğünde çok hoş olmuşssun gerçekten... Saçlar kıyafet çook yakışmış...
tazem burcum dogum gunun kutlu olsun ogluşunla ,eşinle ve ailenle bir ömur boyu mutluluklar hep sennle olsun.inş.hihoyyyta.s.alkisalkisalkisopuyorumnanaktan [/COLOR]
fasulyemm saclar super olmus fonsuz halini bilmemama fonluçok guzel anneannemodeli falan demistin yanlıs hatırlamıyorsam haksızlık etmissin kendine
kırmızı ojelerde her zamanki gibi yerli yerinde))
yahu 31+ oulduk bu sekizinci kutuya ne zaman gececez fasulye sen biliyormusun anacım 31+3 falanmıı bende bir heves actım artık geçtik diye ama daha yokk
günaydın evrişimmma.s.
slm kızlar pazar pazar herkes gezmededir sanırım yada eşleriniz vardır bugün sessiz olur topiikkk..
EVRıŞ 6 haftaaaaa aaaa valla cok heyecanlı hazırmısın sen
Günaydın kıslar...
Bugün hem annemlerin evlilik yıldönümü, hem de benim doğumgünüm (1 yıl var arada). Anneme kahvaltıya geldik. Akşama da kaynanamla görümcem gelecek, dünkü düğün yormuş beni, hiç bir yere çıkasım yok. Evde kutlıycassss. Onur "haftaiçi bir akşam ikimiz çıkalım" dedi, gabul ettim.
EVRıM yapma kuzu, O KADAR DA şişmiyorum normalde ben yaf.. Dünkü hakkaten pek bi müstesna idi. :)
NURDAN, SERAP saçımı ben de beğenmeye başladım, sağolun kıslar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?