2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kuzum.. hemen cıkmıstım gormedım.. kusuruma bakma.

Olmam mı?? :))

Mustesnanı yıyımm senın.. nıce mutlu senelere tum sevdıklerınle ınsallahh kuzum.
ne kusuru evrişim olur yaa görmemişsindir canım benimm cigerimmmopuyorumnanaktan

derya geçmiş olsun.yalancı sancı mı yaşıyorsun?

:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben çıkıom kızlar bu gece koçiş yok yine sabah karşı 6 filan gelecekmiş gelincede kahvaltı yapacağız oğluşumu görmeye gideceğiz yarın neyse bende kışlıkları yıkadım kaldırıyım die onları bi toparlayım yine gelirim hemde bişiler yiyim bariicokacimcoook

ikiniz de haklısınız.bünye meselesi bir yerde..ama şunu anladım ki normal doğumun da bir normalliği kalmamış.alttan üsten hep kesiyorlar yani.
selam kızlar.ÖSS de görevliydim bu gün.diyarbakır sıcaktan yanıyor.eve glir gelmez uzanıp dinlendim.evim de beşinci katta.yukarı çıkana kadar kalim duracak sanıyorum artık
helinciğim sorma ben de görevliydim.yedektim yüksekokulda.diğer okullarda eksik gözetmen olunca gönderiyorlardı.neyseki bana sora gelmedi.Batman da çk sıcak benim evim de 5. kat.asansör olmasa mümkün değil çıkamam.hatta geldim bir günbe elektrik yok.hemen arkadaşa gittim.
sezeryan da kafama takılan tek şey hani diyorlarya yıllar geçse de dikiş yerim sızlıyor diye..doğru mudur acaba..ha bir de karın sarkması var.normal doğum yapanlar da şikayetçi bu durumdan.nurdanın dedği gibi yaşayacağız ve göreceğiz.doktor bana bebeğin normal doğum pızisyonu almış şuradan çıkayım diyor dedikten sonra araştırdım o yüzden biraz kaygı yaşadım.sonuçta özel hastane zorla normal doğurtacak değil beni.karar vermeliyim bu aralar.

lalcim iiki iranda deilsin buaralar baksana karısmıs ortalık. aklıma hemen sen geldin dedim iiki izmirde tahranda deil .cok guzel olcak senin icin biraz daha sabret hayatım

kızlar ben hani turk klinigine gidiorum ya turk doktoruna orası sadece klinik yatıs yok onların dogum icin anlasmalı oldugu hastaneye gittik bugun esimle. odaları gezdik ortamı gorduk ikimizinde endisei vardı eve cok yakın bi yer onunda + yonu var ve cok begendik resmen dogurasım geldi hemen :)) orda hayal ettim esim ailem biaradayız bebis dogmus filan . ikimizinde ici rahatladı cok sukur. bence sizde dogum odalarını filan gorun doguma girmeden cok ii gelio.

yarın şimdi ben doktora gidiorum sakaleyn gidio , eftelya gidio varmı baska artıran :)))

dun esim kulagını karnıma dayadı ve dayardayamaz bi tepik yedi :)) neyse sonrasında uzun sure dinledi icerde muazzam bi su sesi varmıs ve surekli hareket ettiginde su sesi geliomus cıpır cıpır ben hızlı nefes alınca hareketi duruyomus normal nefes alınca devam ediomus

dogum korkusuna gelince sanırım ben herikisindede epiudral olcam yani sez olursa %100 de normalde de drum demisti eger dayanamaz gibi olursan yaparız diye . suanda hersey catı muayenesine ve bebisin kilosuna baglı . bakalım artık nasipte ne var

Son düzenleme:
BABYMOM hadi gözün aydın ne gzel içine sinmişşş önemli olan o zaten..

bugün napıyoki millet yaaa ben hep yattım sabah bacağımın çooook ağrısı oldu o gecti belime vurdu ordan kasıklarıma hafif hafif adet sancısı gb bende hep yattım şimdi iiyimm

Selam kızlar. Geçmişi okumam çok uzun sürdü ve teker teker alıntı yaparak sayfayı katletmek istemiyorum. O yüzden;

Doktordan güzel haberlerle dönen herkesin gözü aydın. Hep böyle gelirsiniz inşallah

Ağrısı olanlara geçmişler olsun. Az kaldı kızlar, sabır...

Doktora gideceklerin güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

-------------------------------------
Oto koltuğu konuşulmuş. Ben çok araştırdım. 1 yaşına kadar zaten travel sistemin ana kucağını bağlayacağım arabaya. O 13 kiloya kadar. Sonrasında da adam gibi bir oto koltuğu alıp mümkünse 3-4 yaşına kadar kullanmak istiyorum. Britax-Römer ve Chicco Key 1 tavsiye ediliyor. En güvenliler bunlarmış. Öyle hikayeler duydum ki, hayatta öyle görünüşüne falan kanıp oto koltuğu almam. Bizim hayatımızın çoğu arabada geçiyor. Milyar da vermem gerekse çook güvenilir birşey almak istiyorum. AMAN KIZLAR, BUNU SAKIN ACELEYE GETıRMEYıN. ÇOK ÇOK ÇOK ÖNEMLı!!!! Ben şöyle bir liste buldum seçim yapmak için:

Çocuk Koltuğu Satın Alırken : Kontrol Listesi

--------------------------------------
Dün dışarıda otururken nereden geldiğini hiç anlamadım, bir uğurböceği gelip tam Buseciğimin üzerine konduopuyorumnanaktanÇoook duygusal bir andı benim için. Uzun süre de ayrılmadı:asigim:
--------------------------------------
ADAŞÇIĞIMMM NıCE YILLARA HAYATIM:içelim:ÖZLEMıNı DUYDUĞUN HERŞEY VE HERKES SENıNLE OLSUNa.s.

dunurcum senin travel sistemin resmi varmi, koyabilimsin, nasil bisey??

kızlar dedemizle babaannemiz eminonunden kapı susu filan almıslar msnden yolluyolar resimleri gelsin ekliycem buraya cok sevindim ya . bende acaba burda bulabilirmiyim die dusunuyodum.bugun gusel gunumdeyim

burkocum gecen hafta pikniktede ben bisuru ugur bocegi gordum ins bebislerimize guzellik getirirler ama seninki busenin uzerine konmus cok guzel

canım bence bu kesilere fazla takılma.sonucta sezeryanda kac dikiş atıldıgını düşün bıde.ayrıca kestıklerı yer vajına bölgesı gıbı tek kat degıl,tam 7 kat kesılıyor sezeryanda :1shok: hem artıık estetık dikiş yapılıyormus.bellı zaman sonra kayboluyormus nerdeyse.bırde yalnıs okumussun kluzu,eskıden sanırım makata dogru kesık atıyolkarmıstı yada yalnıslıkla olan bişeydi galiba.noraanında dedıgı gıbı hafıf yanlara çapraz şekılde atılıyormus kesıkler.hiç bunları düşünüp strese girme bence.(ayrıca sana böle ferah ferah anlattıgıma bakm a bende cok korkuyom normal dogumdan kesıklerden vs. ama kendıme d0ogumun cok kolay gececegıne inandırmaya calısıyorum kafamçokkarıştı)
GiZZe;7450820[COLOR="magenta" .!.:
Miniğim[/COLOR], senin de kızına maşşallah Kalp atışlarında b,r problem olmamasına sevindim. Ben de aynı problemi yaşadım cuma günü offfff çok moral bozucuydumafoldumben......
tesekkur ederız canım.hayırdır sana ne oldu,senınmı nabzın yüksek cıktı bebegın kalp atısımı.senınde muhtemelen heycandan yada yorgunluktan öle cıkmıstır.şimdi nasılsın?
tahmın yapıyım enfazla 2800gr

vuyyy kuzu sen ne dıyonnn 2800 gr mıııı :1shok: nıye okadar yüksek bı kılo beklıyonkıneee? bebek cok öndemi gidiyodu senın hatırlayamadım ama.çünkü ben gıttıımde tam 32 haftalıktık 1900gr cktım bebegım ve doktor 3 gün kadar önde dedı.eger tabı helın gıbı 3 hafta öndeysen bılemem tabeee.ozaman siz patır patır dogurusunuz temmuz 15 e kadar kaydirigubbakcemile2
neyse hadı hayırlı haberlerle gel canım

BABY im sende doktora gidicekmıssın galiba hadı hayırlı haberlerle gel canım :1hug:

TAZEBURCU saçlar cok hoş cok kokoş olmussun şekerim bence hiçde öle menepoza girmiş kadın havası yok uydurmmaaaa.

ayrıca dogum gunun kutlu olsuyn annenler içinde nicee cok uzun yıllara inşallah hepberaber

dunurcum senin travel sistemin resmi varmi, koyabilimsin, nasil bisey??

Canım benim için hafif ve rahat katlanılır bir puset önemli. Kraftın 6,8 kglık bir modelini görmüştüm bir yerde. Bulursam resmini koyayım. Onu aldıracağım hediye olarakyerimseniben

Bu arada normal doğumda kesikleri fazla olmuş olanların topiğine hiç takılmayın derim ben. Siz olsanız, doğumunuz çok kolay geçtiğinde bunu mu paylaşmak isterdiniz insanlarla, yoksa zor geçen bir doğumla ilgili yorumunuzu yapmayı mı tercih ederdiniz? Bence o topiğe girenler zaten zorluk çekmiş oldukları için deşarj olma ihtiyacı hissedenlerdir. Sizin için de aynısı olacak diye birşey yok. Sezeryan istiyorsanız sezeryanda ün yapmış (en azından tanıdıklarınız tarafından denenmiş), normal istiyorsanız da normalde ün yapmış bir hastane-doktor tercih ettiniz mi o riskler otomatikman ortadan kalkar

Buldum dünürüm

Kraft Energy. Ben bunun Matrix 2009 modelini incelemiştim mağazada. İçime bayağı sinmişti. Bu da ondan kilo dışında farklı görünmüyor. Ama mağazada incelemek isterim önce:

Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
-Ne var sizin karnınızda teyze,
Kadın:
-Çocuğum var evladım, diye cevap verir.
-Sizin çocuğunuz mu?
-Evet
-Onu seviyor musunuz?
-Evet
-Çok mu seviyorsunuz?
-Evet evladım.
-Öyleyse neden yediniz?

bende vazgectim artık dogumu dusunmekten
bugun hastaneyi gorunce gecti tum korkum endisem
bakalım yine baslar biaara gelirler :)

minisim evet ben sabah erken gidiorum dra eve geldigimde sizin icin saat 10-11 gibi filan olur. ins ii haberlerle gelirim heycanlanıyorum. excellden gelisim tablosu bile yaptım aylık olcumlerini girdim :))
eskiden siparisleri girerdim simdi ecenin gelisimini. işim gucun o oldu :)

aynen burko ssana katılıyorumm ben normal doğum videosu izledimm o kesiyi nasıl yapıp diktiklerini falan şimdi kendime söz verdim beni etkileyecek ne bişey okuycam nede izliycem die evde bebeğim tv bile yasak artıkk..alıştım biraz birazz...ne olursa olsun iyi geçicek önemli olan bebeğimin sağlıkla doğması ve kucağıma alıp onu koklamam diğerleri gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…