2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Çok hoştu ya :))

Buradan cıkacak sonuc bebedor un pedının alınmaması :))
Ben chıccoo nunkını aldım.. bakalım.. belkı de hıc kullanmayacagız.. ama chıcco dan memnunmus herkes.. buna da sukur :))

ben bunu seneler once okumustum ama sonunda okadar seviyoduysan nie yedin diodu cok ama cok gulmustum halada cok komik tenks

burcucum cok guzel bu kraftin modeli, y herkesler kirmizi oldu ne guzelll, arabin derdi kirmizi pabuc misali:)))))benimde gozum ilk kirmiziya gidiyor...

kizlar bugun resmen tembelligin doruklarindayim, sadece bi 30-40 dk yuruyus yaptik dondurma esliginde, onun disinda dotum yataktan kalkmadii, yemegide kocisime yukledim bugun, ohh misss...daha utu yapicam am ne zaman bakalim:)))yoksa adamcagiz tisortle gidicek ise, tisortun ustune takar kravatini:))))

:roflol: :roflol: :roflol: aksam aksam iyi geldı güldüm baya :roflol:

sorma bütün işimiz gücümüz tüm düşüncemız bebeklerımız.onu diyorum daha dogmadan bukadar sevgının bedenimizi kaplamıs olması müthiş bi duygu.dogduklarında bu sevgı kaça katlancak hesaplayamıyorum delikafadulden insan sevdikçe güzelleşir gençleşirmiş yaa,kesınlıkle dogru.güngectıkce kendimi bı başka hissediyorum.ufacık kalbimizde ne cok sevgı varmıs meger.şöle bı düşününce sevdıklerımızı ve gelecek olan bebeklerımızi.herkeze yetıyor sevgı ve insana eniyi gelen terapi sevmek benceeeee.opuyorumnanaktan

buda mevlut sekerimiz , sekerini burdan alıcaz yazısınıda burdan yapıcaz. istanbuldan bana benden size. kvaldem gelirken getircek sagolsun. bide tul filan alcakmıs karyolasını suslemek icin . cok heycanladım ya beni motive etti hastane ve bunlar :)

cok tsklerrr canlarım nihayet benimde bisilerim oldu :) cicilerde almıs onlarıda yolladılar cekip, onları cicilere ekliycem ama sonra .ekleyince yazarım

aa bu bebek sekerınız benım yapacak olduguma benzıyor azbucukkk.benımkıde kelebeklı olcak inşallah.cok güzellmıs.bende bıan önce sipariş verıip yapmaya başlamalıyımm sanırım

Al benden de o kadar.. yemek yapmak cok zor gelıyor bana artık.. tencere falan yıkayamaz oldum, belım tutmuyor resmen.. tüm işler Ozy ye kalmaya basladı.. yemek konusunda becerısı olsa onu da yapacak adam.. oyle nazlandıgımdan falan degıl, cıddı cıddı yapamıyorum,ıcımde hıc ıstek yok,yanı ac kalsam kalkacak ıstek yok, o kadar bıtık hıssedıyorum cogu kez kendımı..

ayynen aynen aynen bende öle canımm içimden hiç bişey yapmak gelmiyoo yaparsamda valla eskisi kadar özenli yapmıyorumm hemen olsun bitsin istiyorumm

valla rahatladım yazıları görünce benmi pasifleştim die üzülüodum sabah kahvaltıdan sonra bi oturuom tv karşısına bi taraftada laptop hiç kalkasım gelmio bugün kışlık kazaklarımın hepsini yıkadım dolabıda silerim diee tekrar bıraktım hiç bi iş yapasım gelmioo gökhan her geldiğinde soruo uyuyormuydun diee hep uykulu gezdiğim için:))banyo yaptım 2 saat oldu hala başımda havluyla geziorum kalkıp kurutasım bile yok:bbo:

Son düzenleme:

evris al bendende okadar ya icimden gitti o istek ask vs gelmio ilham gelmio yani. emrah zaten yapamaz en ii yaptıgı ymurta yada kumru icin sosis kızartmak :)) tencereleri biraz calkalayıp atıom makinaya. yanlıs deilsin yani kuzum

bak işte hepimizin aynı olmasna bende sevindimm alkisalkisalkis alkisalkisalkis ben tek değilmişim ddemekki bu da bi dönem bunuda geciricezz ben geceleride uyuyamıyorumm artık şöle tam dalamıyorum sürekli uyanıyorum ya wc için yada kemiklerim acıdığı içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…