Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
-Ne var sizin karnınızda teyze,
Kadın:
-Çocuğum var evladım, diye cevap verir.
-Sizin çocuğunuz mu?
-Evet
-Onu seviyor musunuz?
-Evet
-Çok mu seviyorsunuz?
-Evet evladım.
-Öyleyse neden yediniz?
arkadaşlar şuraya bir bakın fikir olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/236194-hangi-gogus-pedini-kullaniyorsunuz.html
Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
Kadın:
-Sizin çocuğunuz mu?
-Evet
-Onu seviyor musunuz?
-Evet
-Çok mu seviyorsunuz?
-Evet evladım.
-Öyleyse neden yediniz?
:roflol: :roflol: :roflol: aksam aksam iyi geldı güldüm baya :roflol:Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
Kadın:
-Sizin çocuğunuz mu?
-Evet
-Onu seviyor musunuz?
-Evet
-Çok mu seviyorsunuz?
-Evet evladım.
-Öyleyse neden yediniz?
minisim evet ben sabah erken gidiorum dra eve geldigimde sizin icin saat 10-11 gibi filan olur. ins ii haberlerle gelirim heycanlanıyorum. excellden gelisim tablosu bile yaptım aylık olcumlerini girdim :))
eskiden siparisleri girerdim simdi ecenin gelisimini. işim gucun o oldu :)
kizlar bugun resmen tembelligin doruklarindayim, sadece bi 30-40 dk yuruyus yaptik dondurma esliginde, onun disinda dotum yataktan kalkmadii, yemegide kocisime yukledim bugun, ohh misss...daha utu yapicam am ne zaman bakalim:)))yoksa adamcagiz tisortle gidicek ise, tisortun ustune takar kravatini:))))
Al benden de o kadar.. yemek yapmak cok zor gelıyor bana artık.. tencere falan yıkayamaz oldum, belım tutmuyor resmen.. tüm işler Ozy ye kalmaya basladı.. yemek konusunda becerısı olsa onu da yapacak adam.. oyle nazlandıgımdan falan degıl, cıddı cıddı yapamıyorum,ıcımde hıc ıstek yok,yanı ac kalsam kalkacak ıstek yok, o kadar bıtık hıssedıyorum cogu kez kendımı..
Al benden de o kadar.. yemek yapmak cok zor gelıyor bana artık.. tencere falan yıkayamaz oldum, belım tutmuyor resmen.. tüm işler Ozy ye kalmaya basladı.. yemek konusunda becerısı olsa onu da yapacak adam.. oyle nazlandıgımdan falan degıl, cıddı cıddı yapamıyorum,ıcımde hıc ıstek yok,yanı ac kalsam kalkacak ıstek yok, o kadar bıtık hıssedıyorum cogu kez kendımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?