2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

serap ben dalıyorum mesela ama 10 dk icim gecio sonra uyanıorum bisekilde ve uykum kacıo uyuz oluyorum kalkıp wcye ordan salona gidiorum. salonda tv acıp uzerime pike alıyorum baka baka sızıyorum sonra gecnin bi vakti uyanıp yastıklarımı alıp kocisin yanıda gidiorum

eftelya bende saclarımı yapmam lazım duzlestiricyle ama hic yapasım yok ya , yarın sumsuk gitmek istemiorum dra
bende ütülüom bazen eğer içimden gelirsede düzleştiriciyle yapıom dryede giderken sorun deil allahtan başım kapalı ondan önemli:)

selamlar herkese,
bebek odamız geldi :) çok güzel içime sindi, resmini çekicem ama çok kokuyor diye nevresimini sermedim cibinliği ütüsüz asmadım, kokusu geçsin resim çeker eklerim
daha perde diktirmem lazım, duvar rafına oyuncak alıcam avizesi yok, raflara kapitone yaptırıcam.. eksikler azaldı diyordum ama uzun bir liste çıktı yine : )

ayyy haftaya izmir grubu
sonraki hafta istanbul grubuuu
acaba temmuzdada bi ankaramı yapsammm
kaydirigubbakcemile3

iyi tatiller şekerim bizim içinde yüz

Helin maşallah yavruna kocaman olmuş tosuncuk : ))

maşallah kızına mutlulugunuz daim olsun : ))

gözünaydın Didoo maşallah kuzuna

herkes güzel haberlerle gelmiş ne güzel maşalla güliz yavruna, umarım şeker ölçümlerinde iyi çıkar

çok beğendim şekeriniz güzelmiş

ya ben eskiden utuluodum ama duzlestiricide bi nevi utu yani. cok oldu utu yapmayalı kendim yapamam zaten kardesim yapıodu bekarken :) ben onu o beni:)

Geceler bende de uzun.. saga sola donmek tam bır tören edasında.. ıyıce agırlastıgımı buradan hıssedıyorum..sureklı terlıyorum,cok rahatsız edıyor bu benı gece, resmen wc ye kalkmak ıstemıyorum.. gobegı dogrultmak zor gelıyor.. neyse az kaldı..

evlatlarınızın hareket durumu nedır arkadaslar??

kızlar ben kacıorum saat 12 ye gelio . yarın ii haberlerle gorusuruzz size ii sohbetler

evris guclu tekmeler , meksika hareketi vs. ama aksamları cok oynarsa sabah uyandıgımda karın kaslarım agrıo . acıyo. vede senin gibi sagdan sola donmem 1 saati gecio :) ayrıcada cok terliorum geceleri yanıorum resmen . hergun muhakkak boyundan asagı dus alıorum ve cok onemli olmadıkca haftaici ogleden sonra dısarı cıkmıorum. yuruyusumude sabah yapıorum

Son düzenleme:
iyi akşamlar
aynen yaşadıklarımı anlatmışsın cnm ya gece her dönme ihtiyacı hissettiğimde kan ter içinde uyanıp bir saatte dönüyorum sabah kadar terden ne giydiysem sırılsıklam oluyor artı iyice ağırlaşıtyoruz da ondan sanırım
dün akşamda sormuştum ama bir bilginiz varsa cvplarsanız sevinirim doktor ne zaman doğumun normal yada sezeryan olacağı ile ilgili muayene edip bilgi veriyor yani kendi seçimimiz değil doktor çatı muayenesini falan ne zama yapıor şu ana kadar bana net bir bilgi vermedi zamanı var die ama bende iznimi buna göre ayarlayacağım eğer sezeryansa daha erken çıkacağım izne doğum öncesi iznim yansın istemiyorum çünkü

evrişim ben kalkıp bi iş yapmazsam baya hareketli kendi halinde tekmeler vuruyor ama ayakta duruyorsam bastırıyor ozmn canım acıoo resmen yitio gibii oluo

Merhaba arkadaşlar,
Birkaç gün öncesine kadar kendimi hamile gibi hissetmiyordum bile, hiç bir sorunum yoktu. Karnımın sertleşmesi sıklaştı bu günlerde. Oturup kalkarken canım acımaya başladı. Kısa süreli sancı oluyor kasığımda,gaz oluyor sonrasında da.
Hemen hemen hepimizde benzer şikayetler oluşmaya başladığına göre bunlar normal herhalde.
Biz de bugun bebek odası mobilyalarını aldık. Ancak 1 hafta sonra kurulacak sanırım. Nevresim takımı, alt açma minderi, battaniye falan da aldık.Çok mutlu oluyorum kızıma birşeyler aldığımızda...
Ben hiç öyle bebek şekeri falan almıyorum.Tüketim toplumu olduğumuz için sürekli yeni şeyler çıkarıyorlar ve buna alet olmak istemiyorum. Ama emek verip hatıra olarak saklanacak süsler yapanlar oluyor,onların yeri ayrı tabi ki. Ben doğumdan sonra çikolata, kestane şekeri falan dağıtmalarını isteyeceğim sadece.

maşşallahı var benim kızın çook hareketli ve artık sert hareketleri canım acıyo bazeen ve dışarı cıkcakmış gb ayaklarını geriyo resmen dışardan belli oluyoo canım benim ben çok seviniyorummm

hepimiz aynı durumdayz galiba, bende kanter içinde uyuyamıyorum dönmekde eziyet gibi sürekli sola yatmaktan kolum uyuşuyor

dün moralsizdim çok azdı oğluşun hareketleri benim moralimle ilgisi varmı tam bilmiyoru ama kokrtum biraz, bugüm çok iyiydi çokşükür kıpır kıpır yavrum her harektiyle mutlu ediyor bizi : ))

Hepinizin adına cok sevındım.. daim olsun bu mutluluklarımız ınsallah..

Petrikim,tabı kı bızım yorulmamızdan,üzülmemizden cok etkılenıyorlar kuzum..

Selam kızlar, biz de dün doktora gitttik. Bebişim başını aşağıya çevirmiş, doğuma hazırlanıyormuş. 1650 gr. olmuş. Doktor ne kilolu ne zayıf normal kiloda dedi. Suyumuz falan da iyi. Oturup kalkarken alt tarafıma sancı girdiğini söyledim, "sen ya da bebek hareket ettiğinde oluşan sancılar normal ama dinlenme halinde bebek hareketsizken veya idrar yaparken sancı olursa önemli" dedi. Meme çatlaklarını önlemek için Lanoise diye bir göğüs kremine başlattı beni. Piyasadaki göğüs kremlerinin en iyisi bu dedi. Günde bir kez sürüyorum. Doğum çantamı hazırlamaya başladım yerimseniben gecelik ve terlik koydum, diğer eksikleri de yarın koyacağım. Çok şükür herşeyimiz tamam gibi, önemli bir eksiğimiz kalmadı. Göğüs pompasını sordum alayım mı diye, ebemiz "ben seni yönlendireceğim belki hiç ihtiyacın olmaz. doğduktan sonra karar veririz" dedi. Onun için göğüs pompası almaktan vazgeçtim.

Babycim kapısüsü ve şekeriniz harika. Hele kapı süsünün zerafetine bayıldım. Bir ara çok aradım öyle şık bir süs bulamadım buralarda. Sonra hastanenin hediye verdiğini öğrendim. Ama gördükçe böyle modeller çok hoşuma gidiyor. Güle güle kullanın. Şekeride afiyetle yiyin canım :)

Bu hafta kızımın hareketleri coştu. İnanılmaz güçlü tekmeler atıyor. Okulda falan otururken karnımı sağa sola sallıyor, etrafta gören oluyor mu diye bakınıyorum hemen. Bu duygu çok hoşuma gitti alkisalkisalkis

evris al bendende okadar ya icimden gitti o istek ask vs gelmio ilham gelmio yani. emrah zaten yapamaz en ii yaptıgı ymurta yada kumru icin sosis kızartmak :)) tencereleri biraz calkalayıp atıom makinaya. yanlıs deilsin yani kuzum

ohh bi ben degilmisim:))

eftelya bende saclarımı yapmam lazım duzlestiricyle ama hic yapasım yok ya , yarın sumsuk gitmek istemiorum dra
susunu yerim enin, yarin iyi haberlerle gel insallah...

soyle izah edeyim, beyefendi ayaklar asagida kafa yukarida ayaklar asagida oldugu icin, kafayi once sag kaburgama dogru kaldirip sonra var gucuyle ayaklariyla mesaneme dogru tepiyor, kendisnin tepmeyi en sevdigi bolge mesane bolumu ve asagisi, bende kukumu tuta tuta tuvalete zor yetisiyorum 2 damla icin..bunu gun icinde oyun haline getirdi, once kafa cikiyor, beliriyor, sonra ayaklardatepinmeler basliyor, arada totoda gobek kismindan gorunucek sekilde disari cikiyor ve dikkat ettim arabada metroda otobuste yani tuvalet olmayan yerlerde bu hareketi daha sik yapiyor munzurum..

canim eger bebeginkafasi asagiaysa bildigim kadariyla 36. yada 37. haftaada yapiliyor o cati muayenesi, bence doktorunu arayip bi sor sen..

canım ben haziran annesiyim bizim topikte çoğumuz doğurdu bede 39 un içindeyim bu hafta normal doğum bekliyorum
ultrasonda bebek kafası aşağıda 36. haftadan beri normal dio dr um
çatı muaynesi hiç olmadtaım
ultrasonda dr rahim azını görüyo
gerçi bizim topikte herkes olmuş ama ben doğuma kadar hiç olmıycam artıkın
38. haftaya kadar çalışabiliyosun bi problem yoksa neyse çok uzattım
sizide beklios bizim topiğeopuyorumnanaktan

İyi geceler arkadaşlar, herkesin iyi olduğuna ve hamileliğin keyfini çıkardığına sevindim. Ufak tefek sıkıntılar herkeste oluyor anladığım kadarıyla, hamileliğin tatlı telaşları işte.. zemuszemus

Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum, daha önce bu konu konuşuldu mu bilemiyorum ama.. Eşlerinizin sizlerle birlikte doğuma girmesi konusunda ne düşünüyorsunuz acaba? Eşi ile birlikte doğuma girmeyi planlayan var mı?

kedici ben istiyorumda eşimin girmesini dr umla henüz konuşmadım izin vericegini sanmıyorum hemşire bir arkadaşım var oda istemiyor eşinin yanında olmasını herkesin düşüncesi farklı oluyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…