allah icine sindirsin pervincim cok cici sekerlerde..
bende ütülüom bazen eğer içimden gelirsede düzleştiriciyle yapıom dryede giderken sorun deil allahtan başım kapalı ondan önemli:)eftelya bende saclarımı yapmam lazım duzlestiricyle ama hic yapasım yok ya , yarın sumsuk gitmek istemiorum dra
ayyy haftaya izmir grubu
sonraki hafta istanbul grubuuu
acaba temmuzdada bi ankaramı yapsammm
kaydirigubbakcemile3
Helin maşallah yavruna kocaman olmuş tosuncuk : ))DOKTORDAN GELDİM
selam kızlar.aslında kontrolüm yarındı.bugün karneleri erken dağıtınca ve pazarda ÖSS de görevli olduğumdan yarın bana kalsın dedim ve doktora bi gün önce gittim.oğlum çok büyümüş.2700 gr olmuş,boyuda yaklaşık 47 cm.üç hafta önde gidiyoruz.sat'a göre 32+5 günlüğüm.ultrasona göre ise 35+4 günlük çıkıyor.tabii ben sat'ı baz alıyorum.kalbini dinledi çok güzel dedi.akciğerlerine bağırsak ve midesine baktı sorun yok dedi.yüzünü yine göremedim.kafasını iyice aşağıya dayamış ve yüzünü dönmüştü.tansiyonum 11'e 8.toplamda 18 kilo almışım inanamadım.ama oğlumu öyle büyümüş görünce hiç sorun etmedim.sadece annesine yaramıyor yedikleri diye kendimi teselli ettim.şimdi misafirliğe gideceğim.gelince geçmişi okuyacağım
maşallah kızına mutlulugunuz daim olsun : ))iyi aksamlar kızlar ben geldım kaydirigubbakcemile2
kuzumu gördümm aslında pek poz vermedı ama çabaladıkca anladıkkı parmagını emıyor canım kızım.benım prenses 1900 gr olmus :dance: annesı bilir onun kılosunu hemen hemnen dogru tahmın etmısım.1850 olmustur diyodum.neyse gelısımı gayet guzel sattan 3 gun falan önce cıktı cok iyi dedi.suyumuz yerınde,kafa aşağıda ama dogum pozisyonu için erken dedı,daha cook döner kızın dedi.yanı kızımla ilgili olan kısım Allah ıma şükürler olsun cok güzel.buarada bebeğimin kalp atısları cok normal ogun ben heycanlanmısım nabzım 100 e cıkınca halıyle bebegımınkıde 180ne vurmus ara ara.suan normal hiç bı problem yok dedı
[[/B][/COLOR]
herkese merhaba..bu gün doktora gittik.herşey çok normalmiş..nevam tam normal doğu pozisyonu almış.kilosu 2140 gr.2 kiloyu görmüş bulunduk yani.doktorum haftasına göre biraz ileride olduğunu söyledi.ntsektirdim o da gayet normalmiş..doktorum bana ferro sanol yazdı.eski doktorum ferplex yazdığından ona devam et demiş.dedi ki ben tüm astalarıma ferro sanol yazarım.ama çok fark yoktur aralarında diye ekledi.sonra kayınvalideyi aradım haber ver demişti.dedim haftasına göre ilerideymiş.ne dese beğenirsiniz ayyy takmışlar bunlarda ileride ileride.ben de kilo olmasını istemiyorum sağlıklı olsun yeter dedim.tombiştorun manyağı kendisidir.kızının oğlu zayıf diye üzülüp duruyor..oysa çocuk normal kilolu.aradığımıza da pişman olduk.bize torunu zie basıp dede diyormuş ınu anlatıyor.paylaşsana sevincimizi be deli kadın..neyse salifo da dedi kıskançlık işte boşver..salladık bir tarafa. .
kızlarrr doktordan geldimmmmm
1350 gr olmuş oğlumm. herşeyi gayet iyi, bebekle ilgili hiçbir sıkıntımız yok dedi. sat'tan 3 gün önde sadece. 1 hafta önden gidiyordu 3 güne düşmüş. poposu göbek deliğimde, kafası da sağ kasığımda. eğer sağ kasığında baskı ya da sertleşme hisserdersen hemen beni ara dedi, sonra da korkulacak bişey yok dedi :) iki kilo almışım bende oldum 59... 3 hafta sonra tekrar gideceğim 61 in üstünü görmek istemiyorum dedi. şeker ölçümlerimi biraz yüksek buldu ama 2. saat ölçümün 140 ın üzerrine çıkmazsa sorun yok dedi. kafasını dayamış olduğu için yüzünü yine göremedik poz vermeyi sevmiyor dedi oynattı oynattı dönmedi çok inatçı bu dedi :)) ay canım çok tatlıydı yaaa.. geçmişi okuyayım şimdi de....
[
buda mevlut sekerimiz , sekerini burdan alıcaz yazısınıda burdan yapıcaz. istanbuldan bana benden size. kvaldem gelirken getircek sagolsun. bide tul filan alcakmıs karyolasını suslemek icin . cok heycanladım ya beni motive etti hastane ve bunlar :)
iyi akşamlarGeceler bende de uzun.. saga sola donmek tam bır tören edasında.. ıyıce agırlastıgımı buradan hıssedıyorum..sureklı terlıyorum,cok rahatsız edıyor bu benı gece, resmen wc ye kalkmak ıstemıyorum.. gobegı dogrultmak zor gelıyor.. neyse az kaldı..
evlatlarınızın hareket durumu nedır arkadaslar??
evrişim ben kalkıp bi iş yapmazsam baya hareketli kendi halinde tekmeler vuruyor ama ayakta duruyorsam bastırıyor ozmn canım acıoo resmen yitio gibii oluoGeceler bende de uzun.. saga sola donmek tam bır tören edasında.. ıyıce agırlastıgımı buradan hıssedıyorum..sureklı terlıyorum,cok rahatsız edıyor bu benı gece, resmen wc ye kalkmak ıstemıyorum.. gobegı dogrultmak zor gelıyor.. neyse az kaldı..
Geceler bende de uzun.. saga sola donmek tam bır tören edasında.. ıyıce agırlastıgımı buradan hıssedıyorum..sureklı terlıyorum,cok rahatsız edıyor bu benı gece, resmen wc ye kalkmak ıstemıyorum.. gobegı dogrultmak zor gelıyor.. neyse az kaldı..
Geceler bende de uzun.. saga sola donmek tam bır tören edasında.. ıyıce agırlastıgımı buradan hıssedıyorum..sureklı terlıyorum,cok rahatsız edıyor bu benı gece, resmen wc ye kalkmak ıstemıyorum.. gobegı dogrultmak zor gelıyor.. neyse az kaldı..
buda mevlut sekerimiz , sekerini burdan alıcaz yazısınıda burdan yapıcaz. istanbuldan bana benden size. kvaldem gelirken getircek sagolsun. bide tul filan alcakmıs karyolasını suslemek icin . cok heycanladım ya beni motive etti hastane ve bunlar :)
bu kapı susumuz
evris al bendende okadar ya icimden gitti o istek ask vs gelmio ilham gelmio yani. emrah zaten yapamaz en ii yaptıgı ymurta yada kumru icin sosis kızartmak :)) tencereleri biraz calkalayıp atıom makinaya. yanlıs deilsin yani kuzum
susunu yerim enin, yarin iyi haberlerle gel insallah...eftelya bende saclarımı yapmam lazım duzlestiricyle ama hic yapasım yok ya , yarın sumsuk gitmek istemiorum dra
soyle izah edeyim, beyefendi ayaklar asagida kafa yukarida ayaklar asagida oldugu icin, kafayi once sag kaburgama dogru kaldirip sonra var gucuyle ayaklariyla mesaneme dogru tepiyor, kendisnin tepmeyi en sevdigi bolge mesane bolumu ve asagisi, bende kukumu tuta tuta tuvalete zor yetisiyorum 2 damla icin..bunu gun icinde oyun haline getirdi, once kafa cikiyor, beliriyor, sonra ayaklardatepinmeler basliyor, arada totoda gobek kismindan gorunucek sekilde disari cikiyor ve dikkat ettim arabada metroda otobuste yani tuvalet olmayan yerlerde bu hareketi daha sik yapiyor munzurum..Geceler bende de uzun.. saga sola donmek tam bır tören edasında.. ıyıce agırlastıgımı buradan hıssedıyorum..sureklı terlıyorum,cok rahatsız edıyor bu benı gece, resmen wc ye kalkmak ıstemıyorum.. gobegı dogrultmak zor gelıyor.. neyse az kaldı..
iyi akşamlar
aynen yaşadıklarımı anlatmışsın cnm ya gece her dönme ihtiyacı hissettiğimde kan ter içinde uyanıp bir saatte dönüyorum sabah kadar terden ne giydiysem sırılsıklam oluyor artı iyice ağırlaşıtyoruz da ondan sanırım
dün akşamda sormuştum ama bir bilginiz varsa cvplarsanız sevinirim doktor ne zaman doğumun normal yada sezeryan olacağı ile ilgili muayene edip bilgi veriyor yani kendi seçimimiz değil doktor çatı muayenesini falan ne zama yapıor şu ana kadar bana net bir bilgi vermedi zamanı var die ama bende iznimi buna göre ayarlayacağım eğer sezeryansa daha erken çıkacağım izne doğum öncesi iznim yansın istemiyorum çünkü
iyi akşamlar
aynen yaşadıklarımı anlatmışsın cnm ya gece her dönme ihtiyacı hissettiğimde kan ter içinde uyanıp bir saatte dönüyorum sabah kadar terden ne giydiysem sırılsıklam oluyor artı iyice ağırlaşıtyoruz da ondan sanırım
dün akşamda sormuştum ama bir bilginiz varsa cvplarsanız sevinirim doktor ne zaman doğumun normal yada sezeryan olacağı ile ilgili muayene edip bilgi veriyor yani kendi seçimimiz değil doktor çatı muayenesini falan ne zama yapıor şu ana kadar bana net bir bilgi vermedi zamanı var die ama bende iznimi buna göre ayarlayacağım eğer sezeryansa daha erken çıkacağım izne doğum öncesi iznim yansın istemiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?