kedici ben istiyorumda eşimin girmesini dr umla henüz konuşmadım izin vericegini sanmıyorum hemşire bir arkadaşım var oda istemiyor eşinin yanında olmasını herkesin düşüncesi farklı oluyor galiba
İyi geceler arkadaşlar, herkesin iyi olduğuna ve hamileliğin keyfini çıkardığına sevindim. Ufak tefek sıkıntılar herkeste oluyor anladığım kadarıyla, hamileliğin tatlı telaşları işte.. zemuszemus
Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum, daha önce bu konu konuşuldu mu bilemiyorum ama.. Eşlerinizin sizlerle birlikte doğuma girmesi konusunda ne düşünüyorsunuz acaba? Eşi ile birlikte doğuma girmeyi planlayan var mı?
tazefasulye
doğum günün kutlu olsun.ayrıca saçlar çok hoş olmuş.
Tazefasulyemmm doğum günün kutlu olsun canım oğluşun koçişinle beraber uzun sağlıklı aşk dolu bir hayat diliyorum canıma.s.
Mustesnanı yıyımm senın.. nıce mutlu senelere tum sevdıklerınle ınsallahh kuzum.
ben çıkıom kızlar bu gece koçiş yok yine sabah karşı 6 filan gelecekmiş gelincede kahvaltı yapacağız oğluşumu görmeye gideceğiz yarın neyse bende kışlıkları yıkadım kaldırıyım die onları bi toparlayım yine gelirim hemde bişiler yiyim bariicokacimcoook
ADAŞÇIĞIMMM NİCE YILLARA HAYATIM :içelim: ÖZLEMİNİ DUYDUĞUN HERŞEY VE HERKES SENİNLE OLSUNa.s.
TAZEBURCU saçlar cok hoş cok kokoş olmussun şekerim bence hiçde öle menepoza girmiş kadın havası yok uydurmmaaaa.
ayrıca dogum gunun kutlu olsuyn annenler içinde nicee cok uzun yıllara inşallah hepberaber
evris guclu tekmeler , meksika hareketi vs. ama aksamları cok oynarsa sabah uyandıgımda karın kaslarım agrıo . acıyo. vede senin gibi sagdan sola donmem 1 saati gecio :) ayrıcada cok terliorum geceleri yanıorum resmen . hergun muhakkak boyundan asagı dus alıorum ve cok onemli olmadıkca haftaici ogleden sonra dısarı cıkmıorum. yuruyusumude sabah yapıorum
burccuuuu pasta guzelmiydi pastaaaaaaacokacimcoook
İyi geceler arkadaşlar, herkesin iyi olduğuna ve hamileliğin keyfini çıkardığına sevindim. Ufak tefek sıkıntılar herkeste oluyor anladığım kadarıyla, hamileliğin tatlı telaşları işte.. zemuszemus
Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum, daha önce bu konu konuşuldu mu bilemiyorum ama.. Eşlerinizin sizlerle birlikte doğuma girmesi konusunda ne düşünüyorsunuz acaba? Eşi ile birlikte doğuma girmeyi planlayan var mı?
nesrin-elta odalarinizniz hayirli olsunn..
aidaa masallah kuzunaaa...
günaydınnnnnn.....
cumartesi günü dr.daydık.... kızım 1850 gr olmuş:teytey:şükürler olsun herşey yolundaymış suyu falan yeterlişmiş, dr. kan akışına falan baktı onlarda iyiymiş güzel haberlerle döndük ama kanım hala yükselmiyor kansızlık hat safhada günde 2 tane kan hapına devammış....yanlız kafama takılan birşey oldu bizi birdaha 2 hafta sonra çağırdı ama ozaman randevu almadan gelin sadece nst ye gireceksiniz dedi muayene içinde ondan 2 hafta sonra gelin dedi uzun lafın kısası 1 ay sonra anca muayene olacakmışım bu biraz bana tuhaf geldi ozaman 36 haftalık olacağım nerdeyse doğuracam lmaz: bende diyorum nasıl olsa 2 hafta sonra nst için gidicez randevu alıp muayene olsam mıki dr birşey dermi acaba:sinifsinif:
tesekkur ederız canım.hayırdır sana ne oldu,senınmı nabzın yüksek cıktı bebegın kalp atısımı.senınde muhtemelen heycandan yada yorgunluktan öle cıkmıstır.şimdi nasılsın?
Buldum dünürüm
Kraft Energy. Ben bunun Matrix 2009 modelini incelemiştim mağazada. İçime bayağı sinmişti. Bu da ondan kilo dışında farklı görünmüyor. Ama mağazada incelemek isterim önce:
aynen burko ssana katılıyorumm ben normal doğum videosu izledimm o kesiyi nasıl yapıp diktiklerini falan şimdi kendime söz verdim beni etkileyecek ne bişey okuycam nede izliycem die evde bebeğim tv bile yasak artıkk..alıştım biraz birazz...ne olursa olsun iyi geçicek önemli olan bebeğimin sağlıkla doğması ve kucağıma alıp onu koklamam diğerleri gecer
sorma bütün işimiz gücümüz tüm düşüncemız bebeklerımız.onu diyorum daha dogmadan bukadar sevgının bedenimizi kaplamıs olması müthiş bi duygu.dogduklarında bu sevgı kaça katlancak hesaplayamıyorum delikafadulden insan sevdikçe güzelleşir gençleşirmiş yaa,kesınlıkle dogru.güngectıkce kendimi bı başka hissediyorum.ufacık kalbimizde ne cok sevgı varmıs meger.şöle bı düşününce sevdıklerımızı ve gelecek olan bebeklerımızi.herkeze yetıyor sevgı ve insana eniyi gelen terapi sevmek benceeeee.opuyorumnanaktan
Gözün aydın canım. Kocaman olmuş kuzucuk36 bana da geç gibi geldi ama bilemiyorum ki...CADIARZU
günaydınnnnnn.....
cumartesi günü dr.daydık.... kızım 1850 gr olmuş:teytey:şükürler olsun herşey yolundaymış suyu falan yeterlişmiş, dr. kan akışına falan baktı onlarda iyiymiş güzel haberlerle döndük ama kanım hala yükselmiyor kansızlık hat safhada günde 2 tane kan hapına devammış....yanlız kafama takılan birşey oldu bizi birdaha 2 hafta sonra çağırdı ama ozaman randevu almadan gelin sadece nst ye gireceksiniz dedi muayene içinde ondan 2 hafta sonra gelin dedi uzun lafın kısası 1 ay sonra anca muayene olacakmışım bu biraz bana tuhaf geldi ozaman 36 haftalık olacağım nerdeyse doğuracam lmaz: bende diyorum nasıl olsa 2 hafta sonra nst için gidicez randevu alıp muayene olsam mıki dr birşey dermi acaba:sinifsinif:
ben geldim kızlar doktordan bebeğim 33 haftalık görünüo 1864 kilo olmuş ama dr normalde bu kilo ii ama boyuna göre ii deil dedi zayıf bi bebek boyuna göre bir gün dur bir gün yumurta ye dedi onun dışında herşey çok iimiş hiç bi sorunun yok dedi:lepi:
Milkshake, Eftelya maaşallah kuzucuklarınıza
Eftelya senin bebişin boyu ne kadardı ki?
Maşallah bebeğine. Ben olsam giderdim 2 hafta sonra muayene için de. Doktorun kızacak hali yok ya, özledim bebeğimi görmek istedim dersin.
Biz en başından beri 2 haftada bir muayene olduğumuz için çok alıştım ben sık sık görmeye. 2 haftanın geçmesini dört gözle bekliyorum. Hele son haftalara doğru daha sık bile çağırıyor doktorlar.
csnım sordumda ölçemiyorum bu makinada dedi bu ulturasyonun öle özelliği yok yoksa bende merak ediyorum dedi dr:)Milkshake, Eftelya maaşallah kuzucuklarınıza
Eftelya senin bebişin boyu ne kadardı ki?
yok dr dedi normalde bu kilo ii ama kendin gibi düşün dedi boyuna göre nasıl zayıfsan buda öle dedi boyuna göre zayıf dedi canım sizde güsel haberler alırsınız inşmaşallah canım bebeğine kilosu çok çok zayıf değilki ama sen yinede yumurta ye ozaman.... sağlığıda yerindeymiş maşallah hadi gözün aydın... dr. hayırlı haberlerle gelmek çok güzel.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?