2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kedici ben istiyorumda eşimin girmesini dr umla henüz konuşmadım izin vericegini sanmıyorum hemşire bir arkadaşım var oda istemiyor eşinin yanında olmasını herkesin düşüncesi farklı oluyor galiba

Sevgili Başak, peki eşin ne diyor? O da seninle girmek istiyor mu? Sezeryan mı olacak doğumun, normal mi?

benim esim giricek tatlim, normalde sezeryanda olsa giricek ve o ilk anlari fotografliycak:)))sezeryan yada normalde olsa epiduralle olucam zaten...

eğer özel hastanede yapsaydım eşim mutaka gircekti oda sitiyodu bende ama sanırım normal kadın doğum hastenesinde yapıcam benim özel dr.um orda olduğu için malesef ki ordadaizin verilmiyormuşş...
fikrimiz değişir özelde yaparsam yanımdan ayrılmıycak ama nurdanınki gb resim cekemez çook heyecanlııdr benimki ağlar falan bide

tazefasulye
doğum günün kutlu olsun.ayrıca saçlar çok hoş olmuş.

Tazefasulyemmm doğum günün kutlu olsun canım oğluşun koçişinle beraber uzun sağlıklı aşk dolu bir hayat diliyorum canıma.s.

Mustesnanı yıyımm senın.. nıce mutlu senelere tum sevdıklerınle ınsallahh kuzum.

Çok sağolun kızlar... Öpüyorum hepinizi...

Ayhh ne güzel, ben de doğum öncesi iznimi almaya gidiyorum yarın. Bakalım ne kadar olmuş sıpa =) Sen de iyi haberlerle gel tamam mı?

ADAŞÇIĞIMMM NİCE YILLARA HAYATIM :içelim: ÖZLEMİNİ DUYDUĞUN HERŞEY VE HERKES SENİNLE OLSUNa.s.

Ne güzel bir dilek... Tosbimi (kız kardeşimi) özledim, neyse ki doğuma gelecek =)

TAZEBURCU saçlar cok hoş cok kokoş olmussun şekerim bence hiçde öle menepoza girmiş kadın havası yok uydurmmaaaa.

ayrıca dogum gunun kutlu olsuyn annenler içinde nicee cok uzun yıllara inşallah hepberaber

Çok teşekkürler Tubacım a.s.

Çok güzelmiş beybim... Çok zarif. Yarın güzel haberlerle dön bakalım =)

Ahanda, beybim beni anlatıyo =))

burccuuuu pasta guzelmiydi pastaaaaaaacokacimcoook

Eveeeet, bol kekli, kreması hafif =)

Bu arada kıslar ALBÜME YENİ FOTOLAR ekledim. Bakabilirsiniz...

Normal doğum yaparsam eşimin de benimle olmasını istiyorum. Sordum aşkım yanımda olur musun eğer normal doğum yaparsam diye, olurum tabi dedi.Sezeryan olursa zaten uyumuş olacağımdan yanımda olmasının anlamı olmayacak, hem o manzaraya şahit olmasını istemem.
Henüz doktoruma sormadım. Bilemiyorum ne der, hastane şartları uygun mudur...

günaydınnnnnn.....

cumartesi günü dr.daydık.... kızım 1850 gr olmuş:teytey:şükürler olsun herşey yolundaymış suyu falan yeterlişmiş, dr. kan akışına falan baktı onlarda iyiymiş güzel haberlerle döndük ama kanım hala yükselmiyor kansızlık hat safhada günde 2 tane kan hapına devammış....yanlız kafama takılan birşey oldu bizi birdaha 2 hafta sonra çağırdı ama ozaman randevu almadan gelin sadece nst ye gireceksiniz dedi muayene içinde ondan 2 hafta sonra gelin dedi uzun lafın kısası 1 ay sonra anca muayene olacakmışım bu biraz bana tuhaf geldi ozaman 36 haftalık olacağım nerdeyse doğuracamlmaz: bende diyorum nasıl olsa 2 hafta sonra nst için gidicez randevu alıp muayene olsam mıki dr birşey dermi acaba:sinifsinif:

Gözün aydın canım. Kocaman olmuş kuzucuk36 bana da geç gibi geldi ama bilemiyorum ki...CADIARZU

ben geldim kızlar doktordan bebeğim 33+2 haftalık görünüo 1864 kilo olmuş ama dr normalde bu kilo ii ama boyuna göre ii deil dedi zayıf bi bebek boyuna göre bir gün dur bir gün yumurta ye dedi onun dışında herşey çok iimiş hiç bi sorunun yok dedi:lepi:

Son düzenleme:
Günaydın herkeseee,

Günaydın Ayça, naper? Sen de benim gibi çok takılamıyorsun artık foruma... Uzak kalıyoruz ikimizde. 27 Hazirandaki buluşmaya geliyor musun?

tesekkur ederız canım.hayırdır sana ne oldu,senınmı nabzın yüksek cıktı bebegın kalp atısımı.senınde muhtemelen heycandan yada yorgunluktan öle cıkmıstır.şimdi nasılsın?

Sorma Minik, çok kötü bir cuma günü geçirdim... Sabah bir arkadaşım kahvaltıya çağırmıştı oraya gittim. Masaya tam oturduk benim karnım ağrımaya başladı... Önce önemsemedim ama uzanınca filan da geçmeyince korktum drumu aradım. Hemen gel dedi. Eşimi aradım hemen dr a gittik. Alttan muayene etti yumuşama var ama açılma yok iyi dedi. Sonra idrar tahlili ve nst istedi. NST için uzanınca sancım çok arttı sanırım ben acıdan doğru dürüst nefes filan alamadım herhalde bebişimin kalp atışları çok düştü 70-80 filan oldu. NSTyi bağlayan hemşire hemen drumu aradı dr koşa koşa geldi benim sola yatırdılar düz yatırdılar derin nefes al filan dediler neyse düzeldi sonra 140-150 ye çıktı... Dr benim yanımdan çıkınca bebeği alabilirz demiş eşime. Neyseki sonra yarım saat boyunca bir daha olmadı ama dr da beni bırakmadı 4-5 saat hastane de kalacaksın dedi. Yatırdılar beni ağrı kesici iğne yaptılar serum bağladılar. Tekrar NST ye bağladılar bu sefer bebeğimin kalp atışları 180 üzeri çıkıyor. Benim de nabzım çok yüksekmiş. Hemen oksijen bağladılar ben korktum tabi ağlamaya başladım bir süre sonra tekrar normale döndü Allaha şükür. Benii hemen dopplere gönderdiler bebeğe giden kan akışını kontrol etmek için herşey normal çıktı çok şükür:Saruboceq: Sonra tekrar odamıza tekrar serum iğne filan.. Son kez NSTye bağladılar bu sefer herşey ii çıktı. Ben de rahatlamıştım zaten. Hastane de kalmak istemedim eve gitmek istedim drumda beni taburcu etti. Kasılmayı önlemek iç,n bir ilaç verdi. O gece yine ağrım oldu ama çok rahatsız etmedi beni.. Şimdi iyiyim... Üfff çok uzun anlattımm.. Ama zor bi gündü.......

Burkoo, ben de bu modeli beğenmiştim...Ben de bundan alıcam...

Bense tam tersini düşünüyorum doğumun nasıl gerçekleştiği ile ilgili ne kadar çok bilgi öğrenirsem o kadar rahat geçirecekmişim gibi düşünüyorum... Komplikasyonları değil tabi nasıl başlayacağı, aşamaları ve nasıl biteceğiyerimseniben

Buna sonuna kadar kaltılıyorum kuzuu. Genelde daha mutlu hissediyorum kendimi. Eşimi hep öpesim koklayasım kedi gibi ona sırnaşasım var (Ayrı kalmanın etkisi de olabilir tabii bilemiyorum).. Eşim de zaten geldiğinden beri çok daha sevecen sevgi yüklü olduğumu sölüyoropuyorumnanaktan Bu halim çok hoşuna gidyormuş acaba hamilelikten miymiş hep mi hamile kalsam mıymışım falan filansırnaşık şeysırnaşık şey

Bu arada Petrik odanız hayırlı olsun kuzu... Bebişini iöinde güle güle büyüt...

Aidacım senin kuzuna kocaman bir maaşallahh.. Darısı bugün dr gideceklerin başına...

Gözün aydın canım. Kocaman olmuş kuzucuk36 bana da geç gibi geldi ama bilemiyorum ki...CADIARZU

dimi ya hatta geçen hafta bi arkadaşa dr. 1 ay sonra gel demiş ben demiştim artık 15 günde gitmemiz gerekiyor falan diye ona derken benim başıma geldimafoldumben.... 15 gün sonra çağırdı ama dr. muayene etmeyecekmiş sadece nst ye sokacakmış ama ben gitmişken muayenede olmak istiyorum.... bir değişiklik varmı diye görmüş oluruz kızım ters duruyormuş bu arada hala doğum pozisyonunu alamadı dr. dönebilir daha zamanı var ama büyüdükçe şansı azalıyor dedi bakalım nasip artık hoş o dönsede ben normal doğum yapabilirmiyim oda tartışılırlmaz:hayırlısı neyse o olsun artık....

Milkshake, Eftelya maaşallah kuzucuklarınıza

Eftelya senin bebişin boyu ne kadardı ki?

günaydın herkese....bugun forum sessiz kalmış. ahh gypsm esram yok ya ondan sanırım..

nesrin cim odanız hayırlı olsun şekerr. reismleri bekliyorus en kısa zamanda. dun bizde karar verdik oglumuzun dolabına ve beişiğine.. dolap tam istediğim gibi altında 2 çekmece 2 kapılı içinde tek taraf raflı diğer taraf askılı çok kullanışlı bi model beşiğimizde sallanır mekanizmalı veöndeki rafı asansörlü onunda altında 4 çekmecesi var. ben hep benbeyaz istiyordum ama orda fikrim değişti mavili beyazlı b i model begendik gayet güzel duruyor.. ben herşeyi unisex almak istiyordum malum 2.ci bebek için çok ara vermeyi düşünmediğimiz için belki 2ci kız olur diye ama eşim bu mavili takımda ısrarlı ..bu hafta içi gidip kesin siparişimizi verices bakalım ne zman gelir.. en fazla 10 gun surer dediler oda eger ellerinde yoksa ...
raflara benmde kapitone dikmem lazım.. hastane bavulumu henuz hazırlamadım çünkü sabahlık ve pijama takımı almadım henuz. mevlüdde giymek için bi tane kokoş bişii aldım ama henuz hastane için begenemedim. hasten için krem yeşil alcam ogluşumla takım olalım diye..:)

benden böle işte haberler..dün gece hiç rahat yatamadım sorunda akşam yediğimiz gözlemelerdi sanırım canımız gözleme istedi am öle hazır yufkadan olan değil el açması.. eşimle beraber evde tek tek açtık ve afiyetle yedik ama sanki agır geldi mideme.. soda falan içtim ama neyhse bundan sonra öle çok çok hamurişi falan yemek yok..:)

Maşallah bebeğine. Ben olsam giderdim 2 hafta sonra muayene için de. Doktorun kızacak hali yok ya, özledim bebeğimi görmek istedim dersin.
Biz en başından beri 2 haftada bir muayene olduğumuz için çok alıştım ben sık sık görmeye. 2 haftanın geçmesini dört gözle bekliyorum. Hele son haftalara doğru daha sık bile çağırıyor doktorlar.

maşallah canım bebeğine kilosu çok çok zayıf değilki ama sen yinede yumurta ye ozaman.... sağlığıda yerindeymiş maşallah hadi gözün aydın... dr. hayırlı haberlerle gelmek çok güzel.....

çok sağol canım rabbim hiç bozmasın hepimiz hep böyle güzel haberlerle dönelim dr.dan:Saruboceq:

canım teşekkür ederiz.... bende gidicem artık kapıdan kovacak hali yokya isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü misali:kedi: insan alışınca duramıyor görmeye hele artık son zamanlarımız daha sık görmek istiyor insan....

Eftelya senin bebişine de maşallah canımKilosunu dert etme. Doktor normal diyorsa problem yok. Varsın narin olsun bebecik, sen onu şişmanlatırsın doğuncayerimseniben

Gizzem büyük geçmiş olsun kuzum:teselli:Gerçekten zor bir gün yaşamışsın. Bol su içmeyi ve iyi dinlenmeyi ihmal etme. Rahatlatıcı müzikler dinle, çizgi film falan izle. Sakın bozma moralini. Bundan sonra her an hepimiz benzer şeyler yaşayabiliriz. Dikkat etmek lazımCADIARZU

csnım sordumda ölçemiyorum bu makinada dedi bu ulturasyonun öle özelliği yok yoksa bende merak ediyorum dedi dr:)
maşallah canım bebeğine kilosu çok çok zayıf değilki ama sen yinede yumurta ye ozaman.... sağlığıda yerindeymiş maşallah hadi gözün aydın... dr. hayırlı haberlerle gelmek çok güzel.....
yok dr dedi normalde bu kilo ii ama kendin gibi düşün dedi boyuna göre nasıl zayıfsan buda öle dedi boyuna göre zayıf dedi canım sizde güsel haberler alırsınız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…