2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Gizze, geçmiş olsun. Sen ağladım falan deyince benim de gözlerim doldu. Umarım bundan sonra doğuma kadar bir problem çıkmaz. Nst için sırt üstü yattığından tansiyonun düşmüştür belki. Bir arkaşadımın da nst de aynısı olmuştu. Soluna yatırmışlar düzelmiş bir süre sonra.

söylemeyi unuttum.... hafta sonu dr. dan geldikten sonra güne gittim arkadaş dönüşte arabayla bize eve bırakacaktı ön koltuga ben oturayım dedim oturacağım yeri tutturamadım ve koltuğun sert köşesine oturdum canım çok acıdı tam şeyime denk geldi eve varıncaya kadar korktum eve gittim ilk işim wc ye gitmek oldu çamaşırımda nokta kadar kan gördüm ama sonra devamı gelmedi bebeğimde hareket edince umursamadım sanırım darbeden dolayı gelen birşeydi ama çok korktum birşey olacak diye.... sakınılan göze çöp batıyor derler ya hakikaten çok doğru bir söz....

GıZZE canım geçmiş olsun atlamışım yazdığını kusura bakma.... çok zor şeyler yaşamışsın rabbim bir daha yaşatmasın.... bol bol dinlen kendini yorma sakın.....

gizze canım çok geçmiş olsun yaa allah esirgesinde bir daha böle bişi olmasın canımmm

kızlar ben çıkıyorum kahvaltı yapıyım azda evi toparlayım gelirim ara sıra yine

eftalyacım maşalah bebişine
gizze canım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendinea.s.

benim esim giricek tatlim, normalde sezeryanda olsa giricek ve o ilk anlari fotografliycak:)))sezeryan yada normalde olsa epiduralle olucam zaten...

Eşinde buna istekli anladığım kadarıyla, çok güzel :)

Evet özel hastaneler dışındaki hastanelerde izin verilmiyormuş, bende öyle biliyorum. Benim eşimde heyecandan bayılacağını iddia ediyor naniknanik

Genelde özel hastanelerde izin veriyorlarmış, sezeryanı epidural olarsan eşinde yanında olabilir belki.

Biz hamileliğimi ilk öğrendiğimizde, eşimle birlikte bir kaç normal doğum videosu seyretmiştik. O zamandan beri eşim sürekli, nolur normal doğum yapma diyip duruyor kaydirigubbakcemile3 . Zaten sağlık sorunlarımdan dolayı normal doğum yapamayacağım ama, ben eğer normal doğum olacaksa, eşlerin doğuma katılmasından yana değilim.. Bu konuda bir kaç olumsuz hikaye duydum çünkü..

dr den gelirken ben eczaneye uğradım bunu verdiler etkili die netten araştırdım iimiş sizde kullanan varmı çatlaklar için

Günaydın Pinky, Esra olmayınca forum sessiz kalıyor hakkaten:gitme::gitme: Çok öslettmeden gelse bari. Ara ara girerim demişti ama ne zaman girebilecek bakalım:CüvCüv::CüvCüv:

Bu arada ben de hastane çantamı hazırladımmm. Kendime doğuma girerken giymek için dandik bir gecelik, doğumdan sonra giymek için güssel bir gecelik-sabahlık takım bir de ne olur ne olmas die bi tane pijama takım koydum. 1 emzirme sütyeni bir de emzirme atleti koydum. 1 tane daha emzirme sütyeni koymak istiyorum ama önden açılan bulamadım maalesef. Netten buldum ama denemeden alınır mı ki???

Bebişime deeee 5 tane kısa kollu body, 4 tane patikli alt, 3 tulum, 1 tane kalından biraz ince penye hırka, çoraplar, eldivenler, önlük ve başlık koydum. Bir de 2 penye battaniye, 1 normal battaniye koydum... 1 paket yenidoğan bebek bezim de hazır. Sadece ağız ve alt bezleri kaldı.. Tülbent aldım yıkadım onlar parça parça kesip teğelemem lazım... Başka eksik var mı kısslar? Benim aklıma gelenler bunlar.

kız mevlütte gecelikmi giyeceksin.... ben oğluşma beyaz takım aldığım için kendimede beyaz keten takım aldım gecelik filan giymicem okadar kalabalıkta napıım zaten ramazandan sonra yada 20si çıkınca okunacak bizde

HERKESE GÜZEL HARİKA BİR GÜN DİLİYORUM.
Buradan cıkacak sonuc bebedor un pedının alınmaması :))
Ben chıccoo nunkını aldım.. bakalım.. belkı de hıc kullanmayacagız.. ama chıcco dan memnunmus herkes.. buna da sukur :))
BEN DE CHİCCO VE LANSİNOH ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM HASTANEYE GİDERKEN ÇANTADA BULUNSUN.LANSİNOH'UN ARTISI PEDLER TEK TEK PAKETLENMİŞ ŞEKİLDE.BÖYLECE HİJYENİK OLUR ÇANTADA TAŞIYABİLİRİZBİR DE ÇAMAŞIRA YAPIŞAN KISMI VAR BU DA İYİ.

pervinciğim güle güle kullanın.nasibi bol olsun böyle hep.
salifonun da tek yapamadığı şey yemek.bir makarna yapabilir bir de yumurta kırar ha bir de tatlı yapar ama ben de tatlı yemem pek..bazen bir yapıyorum yemek 3 gün yiyoruz.dayanıyoruz meyveye,ayrana..böyle idare edeceğiz artık.
ben o dönme töreni için müzikte besteledim..ayyy ayyyy la başlayıp off offf la bitiyor.hareket konusuna gelince eskisi kadar çılgın hareketler yapmasada daha az ve daha şiddetli hareketlerde bulunuyor.karnım iki yana sallanıyor bazen..bir de ayaklarıyla kaburgamı acıtıyor.doktor herketlerin bu devrede bu kadar belirgin olması iyi bir şey dedi.çünkü plesanta yukarıdaymış.ideal olan da buymuş.elhamdülillah.
beni de doktorummuayene etti nts ye soktu..sonra herşey çok iyi deyip 1 ay sonrasına randevu verdi.bu konu hiç kafamı kurcalamıyor.ters birşey ıolsa daha erken çağırırdı.üstelik tititzdir benim doktorum.ama gelmek istersen acil bir şey olursa gelebilirsin dedi.zaten telefonu da açık 24 saat.bence sen de endişelenme.
gizze ço çok geçmiş olsun..kendine çok dikkat et canım.allah bizi ve yavrularımızı korusun.az kaldı inşallah
pinky şimdiden hayırlı olsun..sen de benim gibi koca totoluk yapma hızlandır hazırlıkları.ben hastane çantamı hazırladım.dün yeni doğan bezini de koydum.göğüs pedi kaldı..bir de bakalım soracağım hastaneye bir şey istiyorlar mı?

DR DAN GELDIM

evet azonce geldim kızlar cok sukur hersey yolunda . masallah topus kızım 2350 gr olmus sata gore 32+1 ama olcumlere gore 34 h. dr ilk defa onde olmasından bahsetti boyle giderse tombis olcak dedi. ama ilerde durabilirmiste kilo alımı durmayabilirmiste. yani sez dan hic bahsetmedi ileride belli olcak suan normale gore odaklanıoruz. cok mutluyum gordum kızım cok tatlı bi yuzu var dedi gosterdi bana ama anlamadım pek bisey hehe dedim sadece agzını acıp kapıodu onu gordum onada acıkmıs dedi.
ntsye baglandık oda normal cok sukur 2 hafta sonra randevumuz. darısı dra gitcek arkadasların basına ins herkes ii haberlerle gelir.

maşallah canımm bende geldim drden haftalarımız aynı ama benim bebek zayıf yaa bak bizimkide 1864 arada baya fark var yaa:sinifsinif:mafoldumben

Son düzenleme:

ooo maşallah kızına pervincim kocaman olmuş hakkımızda hayırlısı ne ise o olacak ne yapalım normal yada sezeryan.... gözün aydın inşallah hep böyle güzel haberler gelirsinkaydirigubbakcemile5

ben de yazayım hastane çantamın içeriğini.eksik varsa söyleyin olur mu?
annesi için
1-iki adet pijama takımı( biri sabahlıklı)
2-bir çift çorap
3-ped
4-terlik
5-4 adet don( 2 si büyüğünden 2 si orta boyundan
6-2 adet emzirme atleti
7-yüz yıkama jeli
8-deodorant
9-tarak-toka
10-diş fırçası,macunu
11-göğüsucu kremi(koymadım dah kullandığım için ama listeye yazdım koyacağım)
nevası için
1-2 takım yeni doğan giysisi( çıtçıtlı badili üst alt takımlı)
2-3 adet çıtçıtlı badi
3-2 adet pijama altı
3-3 çift çorap
4-şapka eldiven takımı
5-10 adet yenidoğan bezi(sayıyı arttırabilirm)
6-bir paket pamuk (popo silerim diye)
7-bir paket ıslak mendil
8-pişik önleyici krem
9-4 adet ağız bezi
10-bir adet penye battaniye
11-bir adet başlıklı banyo havlusu( ne olur ne olmaz diye)

sanırım bu kadardı.orta boy bir tekerlekli valiz doldu.ama tıka basa olmadı.rahat rahat sığdı..eşyalar minik olunca:))

dr den gelirken ben eczaneye uğradım bunu verdiler etkili die netten araştırdım iimiş sizde kullanan varmı çatlaklar için

eftelyacım drum bugun bana bunu yazdı. simdiye kadar catlamamısım ama 32.haftadan sonra catlıomussun vede bunu karnına baldırlarına sur dedi. kendide bunu kullanmıs

eftelyacım yapıylada alakalı nie uzuluosunki seninki haftasına gore normal benimki 2 hafta onde burda onde olan bicok arkadasımız var belkide erken olcak dogumlar belli olmaz. ama kaldıgı kadar kalsın istiorum ben saglıgı tehlikeye girmeden

ellerine sağlık dide ne güzel hazırlamışsın çantanı o ben koca totolu kısma giriyorum daha hazırlayamadım pijamalarımı yarın alıcam artık bu hafta hazırlarım inşallah:kedi:

birşey sorcam ben burda emzirme atleti bulamadım hatta bana güldüler öyle birşey mi var eminminiz diyşe:mymeka: netten falan aldıysanız nerden aldınız... birde beden olarak nasıl onlar normal sütyeni kaç beden gidiyorsanız atletidemi öyle aldınız.....

kızlar ya ne çok şey koyuyorsunuz çantaya :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…