2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

DıDE canım havlu koymamışsın.... hem el havlusu koy hemde büyük bir tane koy bazı hastaneler banyo yaptırıyormuş sütün gelsin diye sen her ihtimale karşı çantanda bulunsun istersen....birde gögüs pedi koymamışsın.....ben birde şey koymayı düşünüyorum burda bir yerde okumuştum hastaneye giderken yanımda götürdügüm en gerekli şey diye yazmıştı bayanın biri yelpaze koymuş sıcakta doğum yapacağımız için çokta memnun kaldım demiş klima açsa bebeğe çarpabilir oda yelpaze götürmüş bende koymayı düşünüyorum çantama....

NEVA içinse yelek koyabilirsin bir tane çantanda bulunsun.... benimde aklıma gelenler bunlar hatırladıkça yazarım .....

benim için,
1 tane pijama takımı (sabahlıklı)
1 tane gecelik
terlik
3 tane hasta bezi
3 tane ped
nevresim takımı
havlu
peçete
makyaj malzemelerinin bi kaçı:)
tarak çorap
inca ipten ben ördüm hırka
mustafam için,
zıbın
1 penye 1 normal battaniye
çorap
eldiven
2 tane takım götürüorum takımın içindekiler şunlar
2 şapka
2 eldiven
2 çorap
bir alt ayaklı pijama ve üstü
1 tulum
bir normal ayaksız pijama ve üstü
3 tane bebek bezi
bebeği giydirmeden silmeleri için narin güsel 2 çeşit bez mendil
2 adet ağız mendili
2 önlük
(bende eşortman ve spor ayakkabısı hazırladım doğuma giderken giymek için)

milkshake cok sevindim ii haberlerine. ama bence 2 haftadabir muayenede ol doguma kadar dikkat etmemiz gerekio artık az vaktimiz kaldı

sabahları 1 yumurta muhakkak yemelisin yemiorum deme sakın. 1 bardak sut ve 1 yumurta fix menumuz yanındada domates salatalık ve allah ne verdiyse. işteyim die bahane uydurma sabah hasla yumurtanı gotur yemekhanede ye yada yarım saat erken kalk muhakkak canım

eftelyacım drum bugun bana bunu yazdı. simdiye kadar catlamamısım ama 32.haftadan sonra catlıomussun vede bunu karnına baldırlarına sur dedi. kendide bunu kullanmıs
bendede hiç çatlak yok ama kaşıntılar başladı karnımda yırtılmadan önlemimi alıyım dedim dr me sordum oda karının hiç yırtılacak gibi durmuo dedi ama ben yinede sürüyüm benim boyum filan uzarken çok yırtıldı bacakjlarım filan ergenlik çağında
canım üzüldüm çünkü benimkininde drmin anlatışına göre bacakları başı 33+2 günlük görünüo karnın olduğu bölege 30+3 günlük gösterio dr em ii dedi ama ne biliim ya üzüldüm bian zayıfmı kuzum diee demekki annesine çekti :)

pervinim ben çalışmıyorum zaten canımm su ara hiç yumurta yemedim ama sütü ihmal etmedim hergün içiorumda en az 2 3 haftadır ağzıma yumurta vurmadım

EFTELYACIM uzulme kendini besin degeri yuksek yiyeceklere ve suya ver. yani istahsızlık yapma kısma bogazından bak hepimiz deli gibi yiyoruz. buarada ben 2 haftada 2 kilo almısım yani artık ipin ucu gitmis yuruyuse devam ediom yinede

[maşallah topuşuna pervin.senin de durum bizimkiyle aynı..tek korkum doktorun dediği gibi tontiş olursa normal doğum nasıl olur..dediğin gibi son ay durabilir bu hızlı kilo alımı.neva 1 haftada 300 gram almışondan önce haftada ortalam 100 gr alıyordu.sağlıkla inşallah doğsunlar da. QUOTE=eftelya66;7460743]maşallah canımm bende geldim drden haftalarımız aynı ama benim bebek zayıf yaa bak bizimkide 1864 arada baya fark var yaa:sinifsinif:mafoldumben[/QUOTE]
fark dediğin çok bir fark değil.doktorun sorun yok diyorsa yoktur.ne ıolur böyle şeyleri takma..sağlıklı olsunlar yeterki.

su demişken 4 lt içiyorum deim doktor neee dedi su zehirlenmesi olursun diye maytap geçti benimle..kasma okadar dedi..ben de ne kasması doktor dedim kendiliğinden oluyor..şaşırdı adam.

yumurta bebegin gelisimi icin cok onemli bir protein kaynagı 2-3 haftada az bi sure deil zorlada olsa yemeye calıs tatlım.bence deli gib sut icmek bitek anneye yarıo gunde 1 lt sut icmenin alemi yok bence. ben 1 bardak iciorum oda sabahları. oda zaten hamileligim boyunca 1 aydır iciorum sutu en tiksindigim seydi anca icmeye basladım

lierac için 49 iyi fiyat ben 63 tlye almıştım..yine bir kazık vakası.

bende sevmiyorum hatta bana dedilerki gece yatmadan için daha faydalıymış öle dediler amaa ben zaten sabahları zor içiorum gece hiç içemem sabah kahvaltıyı hazırlarken koyuyorum bardağa kahvaltıdan sonra içiyorum benim sütüm asla sıcak ve şekerli olmaması lazım sıcak şekerli sütü hiç sevmiorum

ben milkshake sayesinde 1 bardak içiyorum hergün..için de 2 top dondurma ve değişik meyveler ile.o da bana yarıyordur de mi pervin..valla ben de hızlı alıyorum geçen ay 66 ile bitirdim 68 olmuşum..doktora söylemedim tabi.70 ile doğuma girsem iyidir:)) belki fazlası da vardır 3 gün oldu tartıya çıkmayalı

ben 2 aydır aynı kilodayım 63 heralde ben 65le giderim:))

dondurma bebegede cok yarıomus die duydum ama sanki anneye yarıo didom ya bende bi hafta dondurma yesem bacaklarım tavuk budu gibi oluyo basenler yani :))ben ceviz ve bal koyuyorum sute o hem bana hem eceye yarıo . ama onu kısamam cunku balık yiyemiorum cocugumun omega3u biskilde alması lazım.

sen yine cok iisin benim artık ipin ucu kactı 75le doguma girsem diodum ama artık nasip diorum :)))))))))))))))

ins boyle fit devam edersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…