günaydınnnnnn.....
cumartesi günü dr.daydık.... kızım 1850 gr olmuş:teytey:şükürler olsun herşey yolundaymış suyu falan yeterlişmiş, dr. kan akışına falan baktı onlarda iyiymiş güzel haberlerle döndük ama kanım hala yükselmiyor kansızlık hat safhada günde 2 tane kan hapına devammış....yanlız kafama takılan birşey oldu bizi birdaha 2 hafta sonra çağırdı ama ozaman randevu almadan gelin sadece nst ye gireceksiniz dedi muayene içinde ondan 2 hafta sonra gelin dedi uzun lafın kısası 1 ay sonra anca muayene olacakmışım bu biraz bana tuhaf geldi ozaman 36 haftalık olacağım nerdeyse doğuracam lmaz: bende diyorum nasıl olsa 2 hafta sonra nst için gidicez randevu alıp muayene olsam mıki dr birşey dermi acaba:sinifsinif:
ben geldim kızlar doktordan bebeğim 33+2 haftalık görünüo 1864 kilo olmuş ama dr normalde bu kilo ii ama boyuna göre ii deil dedi zayıf bi bebek boyuna göre bir gün dur bir gün yumurta ye dedi onun dışında herşey çok iimiş hiç bi sorunun yok dedi:lepi:
bendede hiç çatlak yok ama kaşıntılar başladı karnımda yırtılmadan önlemimi alıyım dedim dr me sordum oda karının hiç yırtılacak gibi durmuo dedi ama ben yinede sürüyüm benim boyum filan uzarken çok yırtıldı bacakjlarım filan ergenlik çağındaeftelyacım drum bugun bana bunu yazdı. simdiye kadar catlamamısım ama 32.haftadan sonra catlıomussun vede bunu karnına baldırlarına sur dedi. kendide bunu kullanmıs
canım üzüldüm çünkü benimkininde drmin anlatışına göre bacakları başı 33+2 günlük görünüo karnın olduğu bölege 30+3 günlük gösterio dr em ii dedi ama ne biliim ya üzüldüm bian zayıfmı kuzum diee demekki annesine çekti :)eftelyacım yapıylada alakalı nie uzuluosunki seninki haftasına gore normal benimki 2 hafta onde burda onde olan bicok arkadasımız var belkide erken olcak dogumlar belli olmaz. ama kaldıgı kadar kalsın istiorum ben saglıgı tehlikeye girmeden
pervinim ben çalışmıyorum zaten canımm su ara hiç yumurta yemedim ama sütü ihmal etmedim hergün içiorumda en az 2 3 haftadır ağzıma yumurta vurmadımmilkshake cok sevindim ii haberlerine. ama bence 2 haftadabir muayenede ol doguma kadar dikkat etmemiz gerekio artık az vaktimiz kaldı
sabahları 1 yumurta muhakkak yemelisin yemiorum deme sakın. 1 bardak sut ve 1 yumurta fix menumuz yanındada domates salatalık ve allah ne verdiyse. işteyim die bahane uydurma sabah hasla yumurtanı gotur yemekhanede ye yada yarım saat erken kalk muhakkak canım
48 ytl canımm burda netten baktım aynı nettede aynı fiatı gösterioeftelya lierac nekadar turkiyede . burda daha sormadım heryerde yokmus ona gore kıyaslama yapmak istiyorum
DR DAN GELDIM
evet azonce geldim kızlar cok sukur hersey yolunda . masallah topus kızım 2350 gr olmus sata gore 32+1 ama olcumlere gore 34 h. dr ilk defa onde olmasından bahsetti boyle giderse tombis olcak dedi. ama ilerde durabilirmiste kilo alımı durmayabilirmiste. yani sez dan hic bahsetmedi ileride belli olcak suan normale gore odaklanıoruz. cok mutluyum gordum kızım cok tatlı bi yuzu var dedi gosterdi bana ama anlamadım pek bisey hehe dedim sadece agzını acıp kapıodu onu gordum onada acıkmıs dedi.
ntsye baglandık oda normal cok sukur 2 hafta sonra randevumuz. darısı dra gitcek arkadasların basına ins herkes ii haberlerle gelir.
su demişken 4 lt içiyorum deim doktor neee dedi su zehirlenmesi olursun diye maytap geçti benimle..kasma okadar dedi..ben de ne kasması doktor dedim kendiliğinden oluyor..şaşırdı adam.
lierac için 49 iyi fiyat ben 63 tlye almıştım..yine bir kazık vakası.
bende sevmiyorum hatta bana dedilerki gece yatmadan için daha faydalıymış öle dediler amaa ben zaten sabahları zor içiorum gece hiç içemem sabah kahvaltıyı hazırlarken koyuyorum bardağa kahvaltıdan sonra içiyorum benim sütüm asla sıcak ve şekerli olmaması lazım sıcak şekerli sütü hiç sevmiorumyumurta bebegin gelisimi icin cok onemli bir protein kaynagı 2-3 haftada az bi sure deil zorlada olsa yemeye calıs tatlım.bence deli gib sut icmek bitek anneye yarıo gunde 1 lt sut icmenin alemi yok bence. ben 1 bardak iciorum oda sabahları. oda zaten hamileligim boyunca 1 aydır iciorum sutu en tiksindigim seydi anca icmeye basladım
didem sen ne zmndır kullanıosunlierac için 49 iyi fiyat ben 63 tlye almıştım..yine bir kazık vakası.
yumurta bebegin gelisimi icin cok onemli bir protein kaynagı 2-3 haftada az bi sure deil zorlada olsa yemeye calıs tatlım.bence deli gib sut icmek bitek anneye yarıo gunde 1 lt sut icmenin alemi yok bence. ben 1 bardak iciorum oda sabahları. oda zaten hamileligim boyunca 1 aydır iciorum sutu en tiksindigim seydi anca icmeye basladım
ben 2 aydır aynı kilodayım 63 heralde ben 65le giderim:))ben milkshake sayesinde 1 bardak içiyorum hergün..için de 2 top dondurma ve değişik meyveler ile.o da bana yarıyordur de mi pervin..valla ben de hızlı alıyorum geçen ay 66 ile bitirdim 68 olmuşum..doktora söylemedim tabi.70 ile doğuma girsem iyidir:)) belki fazlası da vardır 3 gün oldu tartıya çıkmayalı
ben milkshake sayesinde 1 bardak içiyorum hergün..için de 2 top dondurma ve değişik meyveler ile.o da bana yarıyordur de mi pervin..valla ben de hızlı alıyorum geçen ay 66 ile bitirdim 68 olmuşum..doktora söylemedim tabi.70 ile doğuma girsem iyidir:)) belki fazlası da vardır 3 gün oldu tartıya çıkmayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?