2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bende çıkıyorum gardolabımı temizliğcem bütün giysiler yıkandı toplanmak için beni beklio sonra gelirim by

baby fitlik iddiam yok valla..ben de ceviz katıyorum süte..senden öğrenmiştim..balık hamileliğim boyunca 4-5 kere yemişimdir en başlarda..bir tiksindim görüntüsüne bile dayanamıyorum.

HAYIRLI DUA
[FONT=Trebuchet
MS]
Hazreti Muhammed ahlakı,
[/FONT]
[FONT=Trebuchet
MS]
Hazreti Süleyman saadeti,
[/FONT]
[FONT=Trebuchet
MS]
Hazreti Eyyubun sabrı,
[/FONT]
[FONT=Trebuchet
MS]
Hazreti Yusufun güzelliği,
[/FONT]

Hazreti Hamzanın cesareti,

Hazreti Ömerin adaleti,
Hazreti Alinin bilgisi ve
124 bin peygamberin duası sizinle olsun.

baby fitlik iddiam yok valla..ben de ceviz katıyorum süte..senden öğrenmiştim..balık hamileliğim boyunca 4-5 kere yemişimdir en başlarda..bir tiksindim görüntüsüne bile dayanamıyorum.
yaa kızlarr cevizi ezipmi içine katıosunuz yoksa süle bilikte öle çerez nietinemi yiyorsunuz

dikişsiz olan da var tabiki..bence daha önce de konuştuğumuz gibi dr.un tecrübesine bağlı olan bişi..hemen bitsin diye dikiş atıveriyolar..bu konuda ben de tedirginim ama eğer dr.herşeyin normal derse normali deniycem..hakkımızda hayırlısı..

DıDEEE sana bir soru sormuştum bakıver bee canım el at şu kardeşine bir yardımcı ol.... şu emzirme atletini nerden aldın... ben buralarda bulamadım netten alıcam büyük ihtimal ama beden olarak gözüm yemiyor yani şuan kullandığın bedene göremi alıyorsun nasıl aldın yardımcı ol bee bacımmm....

Maşşşşaaallahh Baby.. ne gusel bakmıssın kızına.. helal olsun annesıne..

Bir masallaahhh daha..

Ne kadar

Çok guzel bı dua.. Kuzey e okudum tizesi.. saolasın.

merhaba
ben eylul annesıyım ama sıze sormak ıstedıgım bısey var.aksamdan berı ılk kez oldugunu hıssettıgım kasılmalar var karnımda.duzensız fakat yıne de korktum.bu haftada kasılmamın olması normal mıdır sızce?aynı zamanda gobek delıgımın sol yanı da acıo bıraz bunu da sormak ıstedım.bı akıl verırsenız cok sevınıcem.hepınıze saglıklı gunlera.s.

yaa kızlarr cevizi ezipmi içine katıosunuz yoksa süle bilikte öle çerez nietinemi yiyorsunuz
blendra atıyorum canım.
ben bir beden büyüğünü aldım..80-85 takıyorum kalıba göre değişiyor.atletin 85i sıktı..90 olanda biraz boşluk kaldı.90 aldım iki tane.

selam kızlar saglık ocagına gittim sabah kan şekerimi ölçtürdüm açlık iyide tokluk sınırda çıktı tabi dışarıda kahvaltı yaptım malum farkında olmadan çayıma şeker atmış bulundum sonra ultrasonada girdim kızım sat göre uyumlu çıktı kilosunu sormadım kendi dr uma gittigimde ögrenirim artık agrılarımdan bahsettim çünki yatarken karnımın yanları çok agrıyor hemde ne agrı nefes aldırmıyor sırt üstü yatmak yasak artık devamlı yan yatacakmışım dinlenme zamanı artık dedi ayakta kalmak yok dedi 31 haftayı bitirmişim

günaydın kızlar
ben sizi okuyana kadar öğlen olucak ama neyse önceden hiç bi sayfayı atlamıyodum. her muhabbete giriyodum ama bana ne oldu bilmiyorum acayip bi üşengeçlik var üstümde sizi bile takip edemiyorum en son cumartesi yazıp hemen çıkmak zorunda kaldım serap evet canım biz isim arıyoduk hala ama ikimizinde beğendigi bi isim bulduk sonunda ama yine bi kaç kişi sizce güzelmi diye soralım dedik
ben ilk size sorucam cansu ismini bulduk kızımıza sizce nasıl güzelmi bu isim fikirlerinizi bekliyorum bu arada hala çanta hazır değil haftaya hazır olur inşallah yanlız dışarı çıkmak istemiyorum. o yüzden bişeyler almak için hafta sonunu beklicem mecbur eşimle çıkıcam..
taze burcu biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun nice yıllara eşinle oğlunla beraber bu arada fotoğraflara baktım çok güzel çıkmışsın saçlarda harika

maşşallah kızına ne güzel tam uyumlu haftasıyla gelcek hafta bende yaptırıcam kan testi aynen günde 2 tane içmeme rağmen kansızlık çıkıyo 2 aydır yapıcak bi şey yok sanırım.
bencede 2 hafta sonra randevu alıp git dr nie aldın falan derse bebişi özledim görmek istedim dersin
eftalya senin bebişide maşşallah kilosu gayet güzel bence niye bu kadar kafana takıyosun ki bak milkshakelede aynı gidiyosun netten de bak isersen haftasına göre uyumlu olduğnu göreceksin boyu biraz uzun olacak heralde
gizzecim çok geçmiş olsun gerçekten baya zor bi durum atlatmışın bundan sonra böyle bir şey yaşamassın işşallah kendine çok dikkat et bol bol dinlen

maşşallah senin tonton kızına
baby ya günde 2 bardak süt içiyorum bebeğe yarıyo diye senin dediğin gibi kendime yarıyo sanırım bütün kiloları ben alıyorum. ceviz daha yararlı sanırım bide cevizli ballı deniyim senin dediğin gibi cevizin mevsimi geçti eskidi diye pek yemiyodum.bide omega 3 semiz otu ve ıspanakta var bunlardanda tüketebilrsin

Kasılmaların ıcın muhakkak doktoruna gorun.. doktora gorunene kadar da sakın kendını yorma, olabıldıgınce bol su ıç bu arada,ama doktorunu bundan hemen haberdar et..

Gobek delıgı agrııs normal.. hepımız gecırdık,hala gecırıyoruz.. normal bısı.. ama sen yıne de bunu da doktoruna soylemeyı unutma..

alakana cok tesekkur ederim.dedıklerını yapıcam.ıns sorun olmaz.cok saol:1hug:

babycim eftelyacım bebilerinize birer maşallahh.. sağlıklı büyümeleri ve zamanında gelmelerini dilerim. tüm bebişlereeeee...
taze valla saçlar süper olmuş.çok ta yakışmış. fön çekimi çok önemli dier kuaför becerememiştir. şu an süper gözüküor.
gizze canım geçmiş olsun. baya bi stres ve tehlike atlatmışsın. bebişini ve seni allah korumuş. kendine çok ii bak canım ya. artık hepimiz tetikte olmalıyız.
evriş benim de gece uykular bölünük ve kaçıor sonra gelmior. sola yattığım halde bi uyanıorum sırt üstü yatmışım. ve kuyruk sokumum belim tutulmuş sola dönerken inliorum.artık zevkli ağrılar bunlar. tam gebeyiz en hasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…