didem sen ne zmndır kullanıosun
yaa kızlarr cevizi ezipmi içine katıosunuz yoksa süle bilikte öle çerez nietinemi yiyorsunuzbaby fitlik iddiam yok valla..ben de ceviz katıyorum süte..senden öğrenmiştim..balık hamileliğim boyunca 4-5 kere yemişimdir en başlarda..bir tiksindim görüntüsüne bile dayanamıyorum.
normal doğumda kesi işini araştıryorum.resmen ter bastı.http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/167528-normal-dogum-dikisleri-nezaman-iyilesir.html burada arkadşlar yazmış..abartmış olabilirler mi? benim aklım almadı..tecrübeli annelerimizden normal doğum yapanlar bir anlatıversin..gerildim biraz.sezeryanda dikiş var diye kaçarken.neredeyse sezeryan kadar dikiş yapılıyormuş..olmuyor mu dikişsiz yav? kafam çok karıştı.mafoldumben
tazecim çok datlu olmuşsun..saçın başın herbişeyin...fıstık gibisin maşallah..şu boleroyu rodiden mi aldın?.aynısı bende de var..bu tarz bi elbisemle giyiyorum ben de..
Günaydın kıslar...
Bugün hem annemlerin evlilik yıldönümü, hem de benim doğumgünüm (1 yıl var arada). Anneme kahvaltıya geldik. Akşama da kaynanamla görümcem gelecek, dünkü düğün
NURDAN, SERAP saçımı ben de beğenmeye başladım, sağolun kıslar :)
tazecim doğumgünün kutlu olsun..evladınla, tüm sevdiklerinle mutlu günlerde...
pervin her iklisi de çok cici..güle güle kullan..
burcucum cok guzel bu kraftin modeli, y herkesler kirmizi oldu ne guzelll, arabin derdi kirmizi pabuc misali:)))))benimde gozum ilk kirmiziya gidiyor...
bis de kırmızı aldık..:)) ama kutusunda henüz kurmadık..benim bi arkadaş doğumdan önce eve koymayın uğursuzluk dedi, aslında inanmam böle şeylere ama etkilendim işte..işyerinin arşivine koydum..doğum sonrası alıcam..
İyi geceler arkadaşlar, herkesin iyi olduğuna ve hamileliğin keyfini çıkardığına sevindim. Ufak tefek sıkıntılar herkeste oluyor anladığım kadarıyla, hamileliğin tatlı telaşları işte.. zemuszemus
Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum, daha önce bu konu konuşuldu mu bilemiyorum ama.. Eşlerinizin sizlerle birlikte doğuma girmesi konusunda ne düşünüyorsunuz acaba? Eşi ile birlikte doğuma girmeyi planlayan var mı?
ben üniv.hastanesine gidiyorum..malesef eşler içeri alınmıyormuş..eşimin de işine geldi , girmek istemiyodu, bayılırım diyodu..normal değil de sezeryan da girmesini isterdim açıkcası..
günaydınnnnnn.....
cumartesi günü dr.daydık.... kızım 1850 gr olmuş:teytey:şükürler olsun herşey yolundaymış suyu falan yeterlişmiş, dr. kan akışına falan baktı onlarda iyiymiş güzel haberlerle döndük ama kanım hala yükselmiyor kansızlık hat safhada günde 2 tane kan hapına devammış....yanlız kafama takılan birşey oldu bizi birdaha 2 hafta sonra çağırdı ama ozaman randevu almadan gelin sadece nst ye gireceksiniz dedi muayene içinde ondan 2 hafta sonra gelin dedi uzun lafın kısası 1 ay sonra anca muayene olacakmışım bu biraz bana tuhaf geldi ozaman 36 haftalık olacağım nerdeyse doğuracam lmaz: bende diyorum nasıl olsa 2 hafta sonra nst için gidicez randevu alıp muayene olsam mıki dr birşey dermi acaba:sinifsinif:
maşallah allah bağışlasın sibelcim..herşey normalse bence dert etme..bi sorun hissedersen gidersin sen de..
ben geldim kızlar doktordan bebeğim 33+2 haftalık görünüo 1864 kilo olmuş ama dr normalde bu kilo ii ama boyuna göre ii deil dedi zayıf bi bebek boyuna göre bir gün dur bir gün yumurta ye dedi onun dışında herşey çok iimiş hiç bi sorunun yok dedi:lepi:
efteyla gözün aydın..yumurtanı ihmal etme..bebişlerimiz için çok faydalı..ben herzaman şunu derim, evladım zayıf olsun ama sağlıklı olsun..takma kafana sen de..
Günaydın herkeseee,
bebeğe giden kan akışını kontrol etmek için herşey normal çıktı çok şükür:Saruboceq: Sonra tekrar odamıza tekrar serum iğne filan.. Son kez NSTye bağladılar bu sefer herşey ii çıktı. Ben de rahatlamıştım zaten. Hastane de kalmak istemedim eve gitmek istedim drumda beni taburcu etti. Kasılmayı önlemek iç,n bir ilaç verdi. O gece yine ağrım oldu ama çok rahatsız etmedi beni.. Şimdi iyiyim... Üfff çok uzun anlattımm.. Ama zor bi gündü.......
Aidacım senin kuzuna kocaman bir maaşallahh.. Darısı bugün dr gideceklerin başına...
Gizzecim geçmiş olsun..çok şükür bişeyin yokmuş..bu aralar hepimiizin tetikte olması gerekiyor gerçekten..sonlara yaklaşıyoruz..
DR DAN GELDIM
evet azonce geldim kızlar cok sukur hersey yolunda . masallah topus kızım 2350 gr olmus sata gore 32+1 ama olcumlere gore 34 h. dr ilk defa onde olmasından bahsetti boyle giderse tombis olcak dedi. ama ilerde durabilirmiste kilo alımı durmayabilirmiste. yani sez dan hic bahsetmedi ileride belli olcak suan normale gore odaklanıoruz. cok mutluyum gordum kızım cok tatlı bi yuzu var dedi gosterdi bana ama anlamadım pek bisey hehe dedim sadece agzını acıp kapıodu onu gordum onada acıkmıs dedi.
ntsye baglandık oda normal cok sukur 2 hafta sonra randevumuz. darısı dra gitcek arkadasların basına ins herkes ii haberlerle gelir.
pervin maşallah ece'ye..kocaman olmuş annesi..çok sevindim valla...yarın da ben dr.dayım..bakalım napıyor minik sıpam..
DR DAN GELDIM
evet azonce geldim kızlar cok sukur hersey yolunda . masallah topus kızım 2350 gr olmus sata gore 32+1 ama olcumlere gore 34 h. dr ilk defa onde olmasından bahsetti boyle giderse tombis olcak dedi. ama ilerde durabilirmiste kilo alımı durmayabilirmiste. yani sez dan hic bahsetmedi ileride belli olcak suan normale gore odaklanıoruz. cok mutluyum gordum kızım cok tatlı bi yuzu var dedi gosterdi bana ama anlamadım pek bisey hehe dedim sadece agzını acıp kapıodu onu gordum onada acıkmıs dedi.
ntsye baglandık oda normal cok sukur 2 hafta sonra randevumuz. darısı dra gitcek arkadasların basına ins herkes ii haberlerle gelir.
günaydınnnnnn.....
cumartesi günü dr.daydık.... kızım 1850 gr olmuş:teytey:şükürler olsun herşey yolundaymış suyu falan yeterlişmiş, dr. kan akışına falan baktı onlarda iyiymiş güzel haberlerle döndük ama kanım hala yükselmiyor kansızlık hat safhada günde 2 tane kan hapına devammış....yanlız kafama takılan birşey oldu bizi birdaha 2 hafta sonra çağırdı ama ozaman randevu almadan gelin sadece nst ye gireceksiniz dedi muayene içinde ondan 2 hafta sonra gelin dedi uzun lafın kısası 1 ay sonra anca muayene olacakmışım bu biraz bana tuhaf geldi ozaman 36 haftalık olacağım nerdeyse doğuracam lmaz: bende diyorum nasıl olsa 2 hafta sonra nst için gidicez randevu alıp muayene olsam mıki dr birşey dermi acaba:sinifsinif:
ben geldim kızlar doktordan bebeğim 33+2 haftalık görünüo 1864 kilo olmuş ama dr normalde bu kilo ii ama boyuna göre ii deil dedi zayıf bi bebek boyuna göre bir gün dur bir gün yumurta ye dedi onun dışında herşey çok iimiş hiç bi sorunun yok dedi:lepi:
HAYIRLI DUA
[FONT=Trebuchet
MS]
Hazreti Muhammed ahlakı,[/FONT] [FONT=Trebuchet
MS]
Hazreti Süleyman saadeti,[/FONT] [FONT=Trebuchet
MS]
Hazreti Eyyubun sabrı,[/FONT] [FONT=Trebuchet
MS]
Hazreti Yusufun güzelliği,[/FONT]
Hazreti Hamzanın cesareti,
Hazreti Ömerin adaleti,
Hazreti Alinin bilgisi ve
124 bin peygamberin duası sizinle olsun.
Maşşşşaaallahh Baby.. ne gusel bakmıssın kızına.. helal olsun annesıne..
Bir masallaahhh daha..
Ne kadar
Çok guzel bı dua.. Kuzey e okudum tizesi.. saolasın.
blendra atıyorum canım.yaa kızlarr cevizi ezipmi içine katıosunuz yoksa süle bilikte öle çerez nietinemi yiyorsunuz
ben bir beden büyüğünü aldım..80-85 takıyorum kalıba göre değişiyor.atletin 85i sıktı..90 olanda biraz boşluk kaldı.90 aldım iki tane.DİDEEE sana bir soru sormuştum bakıver bee canım el at şu kardeşine bir yardımcı ol.... şu emzirme atletini nerden aldın... ben buralarda bulamadım netten alıcam büyük ihtimal ama beden olarak gözüm yemiyor yani şuan kullandığın bedene göremi alıyorsun nasıl aldın yardımcı ol bee bacımmm....
maşşallah kızınagünaydınnnnnn.....
eftalya senin bebişide maşşallahben geldim kızlar doktordan bebeğim 33+2 haftalık görünüo 1864 kilo olmuş ama dr normalde bu kilo ii ama boyuna göre ii deil dedi zayıf bi bebek boyuna göre bir gün dur bir gün yumurta ye dedi onun dışında herşey çok iimiş hiç bi sorunun yok dedi:lepi:
gizzecim çok geçmiş olsun gerçekten baya zor bi durum atlatmışın bundan sonra böyle bir şey yaşamassın işşallah kendine çok dikkat et bol bol dinlenGünaydın herkeseee,
Sorma Minik, çok kötü bir cuma günü geçirdim... Sabah bir arkadaşım kahvaltıya çağırmıştı oraya gittim. Masaya tam oturduk benim karnım ağrımaya başladı... Önce önemsemedim ama uzanınca filan da geçmeyince korktum drumu aradım. Hemen gel dedi. Eşimi aradım hemen dr a gittik. Alttan muayene etti yumuşama var ama açılma yok iyi dedi. Sonra idrar tahlili ve nst istedi. NST için uzanınca sancım çok arttı sanırım ben acıdan doğru dürüst nefes filan alamadım herhalde bebişimin kalp atışları çok düştü 70-80 filan oldu. NSTyi bağlayan hemşire hemen drumu aradı dr koşa koşa geldi benim sola yatırdılar düz yatırdılar derin nefes al filan dediler neyse düzeldi sonra 140-150 ye çıktı... Dr benim yanımdan çıkınca bebeği alabilirz demiş eşime. Neyseki sonra yarım saat boyunca bir daha olmadı ama dr da beni bırakmadı 4-5 saat hastane de kalacaksın dedi. Yatırdılar beni ağrı kesici iğne yaptılar serum bağladılar. Tekrar NST ye bağladılar bu sefer bebeğimin kalp atışları 180 üzeri çıkıyor. Benim de nabzım çok yüksekmiş. Hemen oksijen bağladılar ben korktum tabi ağlamaya başladım bir süre sonra tekrar normale döndü Allaha şükür. Benii hemen dopplere gönderdiler bebeğe giden kan akışını kontrol etmek için herşey normal çıktı çok şükür:Saruboceq: Sonra tekrar odamıza tekrar serum iğne filan.. Son kez NSTye bağladılar bu sefer herşey ii çıktı. Ben de rahatlamıştım zaten. Hastane de kalmak istemedim eve gitmek istedim drumda beni taburcu etti. Kasılmayı önlemek iç,n bir ilaç verdi. O gece yine ağrım oldu ama çok rahatsız etmedi beni.. Şimdi iyiyim... Üfff çok uzun anlattımm.. Ama zor bi gündü.......
...
maşşallahDR DAN GELDIM
merhaba
ben eylul annesıyım ama sıze sormak ıstedıgım bısey var.aksamdan berı ılk kez oldugunu hıssettıgım kasılmalar var karnımda.duzensız fakat yıne de korktum.bu haftada kasılmamın olması normal mıdır sızce?aynı zamanda gobek delıgımın sol yanı da acıo bıraz bunu da sormak ıstedım.bı akıl verırsenız cok sevınıcem.hepınıze saglıklı gunlera.s.
Kasılmaların ıcın muhakkak doktoruna gorun.. doktora gorunene kadar da sakın kendını yorma, olabıldıgınce bol su ıç bu arada,ama doktorunu bundan hemen haberdar et..
Gobek delıgı agrııs normal.. hepımız gecırdık,hala gecırıyoruz.. normal bısı.. ama sen yıne de bunu da doktoruna soylemeyı unutma..
Anne karnında bebeğin hareketleri | Video
kızlar bi video buldum bebek acayip hareket ediyo annesinin karnında sizdede böyle oluyomu
bide kadın acayip çatlamış çok kötü gözüküyo karnı derisi ince sanırım
alakana cok tesekkur ederim.dedıklerını yapıcam.ıns sorun olmaz.cok saol:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?