2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

petibor canım benim kasılmalarım 25. haftada başladı. hemen doktora gitmiştim ve normal demişti. ama mutlaka görün doktora. artık kasılma sayma dönemlerindeyiz. evriş demiş zaten bol bol su ve sola yatıp dinlenme.

GİZZE canım geçmiş olsun atlamışım yazdığını kusura bakma.... çok zor şeyler yaşamışsın rabbim bir daha yaşatmasın.... bol bol dinlen kendini yorma sakın.....

gizze canım çok geçmiş olsun yaa allah esirgesinde bir daha böle bişi olmasın canımmm

gizze canım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendinea.s.

Çok teşekkür ederim arkadaşlara.s.. Umarım kimse yaşamaz böle şeyler… Gerçekten çok zordu. Ama geçti bitti şimdi. Artık ne zaman rahmimde kasılma hissetsem artık derin derin nefes alıyorum… Sanki bebişime çok oksijen gitmiyor gibi hissediyorum. Bence gün içerisinde ara ara derin nefes egzersizleri yapmakta fayda var.

csnım sordumda ölçemiyorum bu makinada dedi bu ulturasyonun öle özelliği yok yoksa bende merak ediyorum dedi dr:)

Anladım tatlım. Olsun zayıf olsun.. Dogduktan sonra sen besler büyütürsün onu annesi. Zaten hemen kilo almaya başlıyorlarmış…

gizze canım çok çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın kendine dikkat et güzelim inşallah vaktinde zamanınıda saglıkla gelir bebegin

gunaydin kizlar..
milkshake, eftelya, baby masallah kuzulariniza bence hepsinin kilosu cok guzell...

becerikli anneler sizlerden yardım istiyorum bana bir fikir verin.....

takı yastığı yapmak istiyorum ama benim dikiş makinem yok.... şimdi bu akşam bir parça kumaş alıp beyaz onu elimle makine dikişi diksem 30*30 yapmak istiyorum yani kare olsun içini elyaf doldurup yine ağzını makine dikişiyle elde kapatsam olur dimi... onun üstünüde saten beyaz kumaşla kaplasam üstünü biblo bebekle süslesem kenarlarınada fırfırdan organze kumaş geçsem olur herhalde.... ayyy anlatamadım ama sizlerden yapan varsa nasıl yaptınız tarif edebilirmisiniz.....

Yok valla her turlu yolu denedım.. olmuo Seernii

ben o kırmızı çatlakları görünce çok fena oldum bakamadım gerisine..çatlak öyle mi oluşuyor..ya çok ilginç..ben daha farklı olur diye düşünmüştüm..bu kadarı çok fazla de mi?

canlarım masallahlarınız icin cok tsk ederim hepinize ayrı ayrı.

ve sonunda koca totomu kaldırıp ecenin cicilerini yıkadım 1 makina cıktı burdakiler ve askıya tam sıgdı. annemle k.valdemde gelirken getircekler onlarıda ozaman yıkarım. bebe deterjanı almıstım resmen koklarken bebek kokuyo ya sanki dogmusta kirketmiste asıomusum gibi hissettim.

evrisss senin gibi bi corba yaptım ne bulduysam kattım tadını merak ediorum :)) simdi rondodan gecircem bakalım :))

Maşşşşaaallahh Baby.. ne gusel bakmıssın kızına.. helal olsun annesıne..

Bir masallaahhh daha..

Ne kadar

Çok guzel bı dua.. Kuzey e okudum tizesi.. saolasın.
oyy teyzesi yesin yaa onu rabbim bütün dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:evrişimm
saol canımmm:1hug:
öle valla teyzesi içerden kilo almasını beceremezsem bide dışardan denerimkaydirigubbakcemile3
gunaydin kizlar..
milkshake, eftelya, baby masallah kuzulariniza bence hepsinin kilosu cok guzell...
saol canımmmmkaydirigubbakcemile5

gizze canim cok gecmis olsun...
didee bende insallah su haftayi atlatinca onumuzdeki hafta totomu kaldirip esyalari yikayip hazirliycam cantamizi..birde biberon koymaya gerek varmi acaba 1 tane nolur nolmaz??

Kızlar ben bişi duydum ve bunu gökhanın amcasının kızı yapmış doğuma gitmeden eline yazmış heycandan unutmayım die doğum yaparkende hep eline bakıp okumuş...ALLAH'IN 99 İSMİNDEN
''EL-BASIT'' BUNU HEP OKUMUŞ ANLAMI AÇAN GENİŞLETEN MANASINDA ARKADAŞLAR PAYLAŞMAK İSTEDİM:1hug:

kizlar kendime sonda takicam artik, biktim yaa teo vurdukca altima kaciricam diye zor atiyorum wc ye...en iyisi takayim sondayi, torbasinida yanima koyar bosaltirim doldukca:)))

canım gözünaydın herşeyin yolunda olmasına sevindim

benim eşimin girecek cesareti olduğunu sanmıyorum.bakamaz kana kesiğe.o yüzden beni dışarda bekleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…