acılmıooo vıdeo :1no2:
Gizzem büyük geçmiş olsun kuzum:teselli:Gerçekten zor bir gün yaşamışsın. Bol su içmeyi ve iyi dinlenmeyi ihmal etme. Rahatlatıcı müzikler dinle, çizgi film falan izle. Sakın bozma moralini. Bundan sonra her an hepimiz benzer şeyler yaşayabiliriz. Dikkat etmek lazımCADIARZU
Gizze, geçmiş olsun. Sen ağladım falan deyince benim de gözlerim doldu. Umarım bundan sonra doğuma kadar bir problem çıkmaz. Nst için sırt üstü yattığından tansiyonun düşmüştür belki. Bir arkaşadımın da nst de aynısı olmuştu. Soluna yatırmışlar düzelmiş bir süre sonra.
GİZZE canım geçmiş olsun atlamışım yazdığını kusura bakma.... çok zor şeyler yaşamışsın rabbim bir daha yaşatmasın.... bol bol dinlen kendini yorma sakın.....
gizze canım çok geçmiş olsun yaa allah esirgesinde bir daha böle bişi olmasın canımmm
gizze canım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendinea.s.
csnım sordumda ölçemiyorum bu makinada dedi bu ulturasyonun öle özelliği yok yoksa bende merak ediyorum dedi dr:)
Anne karnında bebeğin hareketleri | Video
kızlar bi video buldum bebek acayip hareket ediyo annesinin karnında sizdede böyle oluyomu
bide kadın acayip çatlamış çok kötü gözüküyo karnı derisi ince sanırım
Yok valla her turlu yolu denedım.. olmuo Seernii
Bu ara su hıckırık atakları ne kadar arttı ya... Sızde de ole mı??
oyy teyzesi yesin yaa onu rabbim bütün dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:evrişimmMaşşşşaaallahh Baby.. ne gusel bakmıssın kızına.. helal olsun annesıne..
Bir masallaahhh daha..
Ne kadar
Çok guzel bı dua.. Kuzey e okudum tizesi.. saolasın.
saol canımmm:1hug:babycim eftelyacım bebilerinize birer maşallahh.. sağlıklı büyümeleri ve zamanında gelmelerini dilerim. tüm bebişlereeeee...
taze valla saçlar süper olmuş.çok ta yakışmış. fön çekimi çok önemli dier kuaför becerememiştir. şu an süper gözüküor.
gizze canım geçmiş olsun. baya bi stres ve tehlike atlatmışsın. bebişini ve seni allah korumuş. kendine çok ii bak canım ya. artık hepimiz tetikte olmalıyız.
evriş benim de gece uykular bölünük ve kaçıor sonra gelmior. sola yattığım halde bi uyanıorum sırt üstü yatmışım. ve kuyruk sokumum belim tutulmuş sola dönerken inliorum.artık zevkli ağrılar bunlar. tam gebeyiz en hasından
öle valla teyzesi içerden kilo almasını beceremezsem bide dışardan denerimkaydirigubbakcemile3Çok teşekkür ederim arkadaşlara.s.. Umarım kimse yaşamaz böle şeyler… Gerçekten çok zordu. Ama geçti bitti şimdi. Artık ne zaman rahmimde kasılma hissetsem artık derin derin nefes alıyorum… Sanki bebişime çok oksijen gitmiyor gibi hissediyorum. Bence gün içerisinde ara ara derin nefes egzersizleri yapmakta fayda var.
Anladım tatlım. Olsun zayıf olsun.. Dogduktan sonra sen besler büyütürsün onu annesi. Zaten hemen kilo almaya başlıyorlarmış…
saol canımmmmkaydirigubbakcemile5gunaydin kizlar..
milkshake, eftelya, baby masallah kuzulariniza bence hepsinin kilosu cok guzell...
canım gözünaydın herşeyin yolunda olmasına sevindimSelam kızlar, biz de dün doktora gitttik. Bebişim başını aşağıya çevirmiş, doğuma hazırlanıyormuş. 1650 gr. olmuş. Doktor ne kilolu ne zayıf normal kiloda dedi. Suyumuz falan da iyi. Oturup kalkarken alt tarafıma sancı girdiğini söyledim, "sen ya da bebek hareket ettiğinde oluşan sancılar normal ama dinlenme halinde bebek hareketsizken veya idrar yaparken sancı olursa önemli" dedi. Meme çatlaklarını önlemek için Lanoise diye bir göğüs kremine başlattı beni. Piyasadaki göğüs kremlerinin en iyisi bu dedi. Günde bir kez sürüyorum. Doğum çantamı hazırlamaya başladım yerimseniben gecelik ve terlik koydum, diğer eksikleri de yarın koyacağım. Çok şükür herşeyimiz tamam gibi, önemli bir eksiğimiz kalmadı. Göğüs pompasını sordum alayım mı diye, ebemiz "ben seni yönlendireceğim belki hiç ihtiyacın olmaz. doğduktan sonra karar veririz" dedi. Onun için göğüs pompası almaktan vazgeçtim.
benim eşimin girecek cesareti olduğunu sanmıyorum.bakamaz kana kesiğe.o yüzden beni dışarda bekleyecek.ıyi geceler arkadaşlar, herkesin iyi olduğuna ve hamileliğin keyfini çıkardığına sevindim. Ufak tefek sıkıntılar herkeste oluyor anladığım kadarıyla, hamileliğin tatlı telaşları işte.. zemuszemus
Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum, daha önce bu konu konuşuldu mu bilemiyorum ama.. Eşlerinizin sizlerle birlikte doğuma girmesi konusunda ne düşünüyorsunuz acaba? Eşi ile birlikte doğuma girmeyi planlayan var mı?
ben o kırmızı çatlakları görünce çok fena oldum bakamadım gerisine..çatlak öyle mi oluşuyor..ya çok ilginç..ben daha farklı olur diye düşünmüştüm..bu kadarı çok fazla de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?