2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nora deme öle sonda kelimesi tüylerimi kaldırıo. en korktuğum şeyyyyyy. sezo olucam ondan hiç korkmuorum ama o sonda yok mjuuu

Affıyet olsun sımdıden.. emınım güsel olacaktır.

gizze canim cok gecmis olsun...
didee bende insallah su haftayi atlatinca onumuzdeki hafta totomu kaldirip esyalari yikayip hazirliycam cantamizi..birde biberon koymaya gerek varmi acaba 1 tane nolur nolmaz??

Koy kuzum.. bende koyacagım.. yannıs sana danısmak ıstedıgım bısı var Nurdan;sütün gelmesı ıcın az da olsa sancı cekmek gerekyormus.. boylece sut kanalları devreye gırıyormus, dogru mudur??

Onun yerıne tüm Esma-ül Hüsna yı okuyun daha ıyı değil mi?? :)

nora deme öle sonda kelimesi tüylerimi kaldırıo. en korktuğum şeyyyyyy. sezo olucam ondan hiç korkmuorum ama o sonda yok mjuuu

O sonda cıkarıldıktan sonra... resmen idrarımımı normal yollardan yapabılmek ıcın dua etmek zorunda kalmıstım.. ama sonda bende 1 saatten fazla kaldı,belkı ondandır..

Sondanın takıldıgını asla hıssetmıyorsun korkma... cıkarıldıgının da farkına varmıyorsun.. sadece bende cok uzun sure kaldıgı ıcın bı sure tatsızlık yasamıstım gecen sene..

arkadaşlar bu bebek odasına halı aldınızmı???? ben hala nasıl birşey alacağıma karar veremedim şu disneyin halılları hoşuma gidiyor hatta esralarda almıştı ama onlar burda çok pahalı 225 lira diyorlar winnie the poo olanından istiyorum okadar para veremicem onun haricindede nasıl birşey alacağım bilemiyorum.....

sezeryanda ne kadar kalıcak ki. ne kadar süre bacakları hissetmicez . çünkü tahminimce o kadar süre kalıcakk :bbo:

Doktorlar bebek odasına halı önermiyorlar aslında artık.
Biz de zaten halı sevmiyoruz, evde çok az halımız var yok gibi birşey yani.

Kızım biraz büyüyüp yerde oturma oynama ihtiyacı olunca alacağım.

sezeryanda ne kadar kalıcak ki. ne kadar süre bacakları hissetmicez . çünkü tahminimce o kadar süre kalıcakk :bbo:

sen epidural sezeryandan bahsediyorsun sanırım canım onda ne kadar duruyor bilmiyorum ama genel anesteziyle yapılan sezeryandada sonda takıyorlar malesef ama ne kadar kalıyor bilmiyorum 1 gün kalıyordur herhalde.....

Selamlar herkese,

nesrin-elta odalarinizniz hayirli olsunn..
aidaa masallah kuzunaaa...
Teşşekürler teyzesi

gözünaydın milkshake maşallah kuzuna

maşallah oğluna eftelya, benim doktorum hergün yumurta yememi istemişti, hatta diyetisyen et yemediğin öğünde yumurta ye dedi, bebeğe faydalı ihmal etme

Gizze geçmiş olsun kötü birgün geçirmişsin tekrarlamaz inşallah, rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... hepimizin

Sağol Gülistan daha alınacak çok şey var yapılacak çok iş vardimi, ama tatlı telaşlar bunlar, eşimle Çağan'ın odasından her geçişimizde bakıyoruz beşiğini sallayıyoruz : ))
bende geceleri iyi uyuyamıyorum çok terliyorum uykularım bölünüyor, işyerinde de uyukluyorum çözüm bulmak lazım

Maşallah kızına tombis olmuş , bende oğluşun ağzını açıp kapadıgını gördüm son gittiğimde dr suyundan içiyor demişti : )

izlerken tuaf oldum etkilendim, ne kdr çok çatlamış biizmde öyle olmaz inş.
bu hereketler son aylarda oluyormuş çok tuaf ama kaydirigubbakcemile3

evet canım haklısın ama şimdi yerler boş olmayacak mecbur alıcaz bir tane bende zaten öyle çok çok büyük bir halı istemiyorum yerler zaten laminent sadece ortada dursa yeter heryeri kaplamasını istemiyorum...

Dideee, Seerni, Lalece, Başak, Evriş, Norra, Petrikçok teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için... Ondan sonra dinlendim. Şimdi çok iiyim Allaha şükür.

Pervin, maaşallah tontoş kızına. Ne güssel kilo almış

Çok güssel bir dua Eftelya saolasın...

Son düzenleme:
Selam
Gizze çok geçmiş olsun inşallah böyle olayları hiçbirimiz yaşamayız
nesrin odanız hayırlı olsun bekliyoruz fotoları

Ben ıkı bucuk saat kalmısım Lal.. esıme sordum sımdı :)) bızım sezeryanlar Allahın ıznıyle,normalde; 45 dk.. maksımum bı saat surer.. 15 dk da beebgı alıyorlar.. bızım ıslemlerımız 45 dk kadar suruyor dıye bılıyorum.. genel anestezı ıle sezeryan cok zor bısı deıl mı yaa?? ayılmak falan.. neden tercıh edılıyor kı acaba??

valla evrişçim bebiş hemen çıkıcakta biz ne kadar kalıcaz onun üstüne. 30 dk da bizi dikseler hemen odaya mı alcaklar yoksa bekletçekler mi biyerde. bebişlere ne zaman kavuşçaz pekuuu... biz odaya gelince onlar odada bizi mi beklicek yosa beraber mi odaya gelcez. kafamda çok soru varrrrrrrrrrrr

canım bende genel anesteziyle olurum büyük bir ihtimal sezeryan olursam.... onu herkesi uygulamıyorlar miğreni ve bel fıtığı olanlara epidural sezeryan yapmıyorlar dolayısıyla tek yöntem genel anestezi kalıyor.....

Ben sezeryan olursan genel anestezi isteyeceğim, doktor fikrimi değiştirmezse tabi. Çoğu doktor artık epidurali önermiyor. Ben risklerinden ve baş ağrısı gibi yan etkilerinden korkuyorum. Hem de keserler hissetme (bazıları acı bile hissedebiliyor) olayı var. Ben ay şimdi kestiler ay açtılar derken bayılabilirim.

selam herkese,
doktordan iyi haberlerle dönen herkese kocamaaaaaaan bir maaşallah diyorum ve yine kaçıyorum :1ninca:

evet canım haklısın ama şimdi yerler boş olmayacak mecbur alıcaz bir tane bende zaten öyle çok çok büyük bir halı istemiyorum yerler zaten laminent sadece ortada dursa yeter heryeri kaplamasını istemiyorum...

ılla sekıllı semallı bısı konusunda ısrarlı degılsen.. bence odanın rengıne uygun, temızlenmesı kolay.. hatta simli falan bısı bulursan, hem kızına uygun hem de uzun vadelı kullanımlı bı halı olur.. mıckey mous lu bı halıyı sonra kıza kakalayamazsın :))

Herkes epidural anestezi için uygun olmayabiliyor, mesela tansiyon problemi olanlar. Ben de heyecanlanmaktan ve tansiyonumun oynamasından korktuğum için epidural konusunda kararsızım. Bir tanıdığım, epidural oldu girdi doğuma, doğum esnasında çok heyecanlanmış ve tansiyonunu düzenleyememişler. Bu yüzden doğum esnasında genel anestezi verilmiş bir daha :sinifsinif:

canım gözünaydın herşeyin yolunda olmasına sevindim

benim eşimin girecek cesareti olduğunu sanmıyorum.bakamaz kana kesiğe.o yüzden beni dışarda bekleyecek.
canim zaten esler dogumm aninda senin tarafinda duruyor, yani ortunun diger tarafinda ve gorevi sana destek olmak yani bakmak zorunda degil obur tarafa, bebisi de direk kucagina veriyorlar zaten , bi tek isterse gobek bagini keserken gorucek kani:))

canim sanciyi saglayan oksitosin hormonu, ayni zamlanda rahimi kasan hormon ve bu hormon prolaktini aktive deip sut kanallarini calistiriyor aninda, ama prolaktini aktive eden diger bi etken ise memeyi uyarmak yani bebisin emme olayi...sezeryan bile olsan rahim kendini ntoparlarken oksitosin salgilabniyor zaten bu prolaktini aktive ediyor, ama eger sut gelmese bile sezeryan sonrasi emzirebildigin kadar emzir bebegi ve meme basini uyarsin, sut sonradan gelicek...

orasını düşünürsek ben de heycanlanırım ama orda şu an buramı kestiler şuramı deşiolar die düşünmeyi planlamıorum. eğer sağlık sorunum çıkmazsa epidural düşünüorum. dünyada şu an binlerce kadın o yöntemle doğuruor diye kendimi rahatlatıorum da. genel anesteziden sonra ben ya kustum ya bayıldım çok ağır gelior bana. mümkün olduğunca çabuk bi şekilde bebeme sarılmak istiorum. yoksa her yöntem korkunç bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…