2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ha bi de o var..bi arkadaşım epidurale girdi fakat uyuşmadı bi türlü, genel anestezi yaptılar..ama kesmeden önce kaç defa kontrol ediyolar..olmadım ama olan arkadaşlarımdan biliyorum..

evriiiiim duy bunları duy! Allahım sen beni koru

eftelya
gözün aydın canım.kiloyu dert etme.hepsi doğduktan sonra alacaklar kiloyu

milkshake
kızına maşallah.benim doktorum artık sık sık göreşeceğiz dedi.sıklaştırdı kontrolleri iyice.

gizze
çok geçmiş olsun canım.zor anlar yaşamışsın.ama korkma.her an aynı şeyleri bizlerde yaşayabiliriz.bebklerimiz çok şükür yaşayabilecek durumdalar.

inşiallah esra ya. bir dişçi bir sonda en büyük korkum. ayrıca epiduralden sonra ne kadar zamanda uyuşma başlıor ya da kesime hazır hale gelinior:)

yok yok ben epidurale dayanamam ben kalpten giderim hiç uyuşturmaya bayıltmaya gerek kalmaz direkt keserler beni ...... ben panik bir yapıya sahibim dayanamam ya... aslında çok isterdim bebeğimin doğduğu anı görmek hemen kucağıma almak ama işte şartlar uygun degil malesef

Taze Burcu doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara sevdiklerinle
saçların çok yakışmış tombul yanaklı güzel çıkmışsın : ))

Selam
Gizze çok geçmiş olsun inşallah böyle olayları hiçbirimiz yaşamayız
nesrin odanız hayırlı olsun bekliyoruz fotoları
sağol meltem

evriiiiim duy bunları duy! Allahım sen beni koru

Ya tamam annem de.. ıste hatır hutur kesmeyecekler.. ıyıce bakacaklar, olmadı uyusmadın.. genel anestezı yaparlar.. ondan ıcın rahat olsun.. oralara takılı kalma sımdı sen :)) cozumu olan seyler bunlar..

Dide..
özellikle bu ara çevremde biçok arkadaşım epiduralli sezeryanla doğum yaptı ama hiç birisinden kötü bişi duymadım şimdiye kadar..hepsi tavsiye ediyor..ben şahsi olarak bi problemin olmazsa normal düşünüyorum ama..
bi arkadaşım dediğim gibi uyuşmadı ve genel anestezi yaptılar,
başka bi arkadaşım ise bebeği görünce heyecan yaptı ve tansiyonu fırladı hemen genel anesteziyle kontrol altına aldılar..
ve sen hastane ortamında olacağın için korkma derim ben..
dediğim gibi çoğunlukla iyi şeyler duydum epidural sezeryan hakkında..
bir de lohusa döneminde ayaklarını kesinlikle üşütmemen ve ağır kaldırmaman gerekiyor dikişlerinin kalitesi açısından..daha düzgün bişekilde kaynaması için..

neler yazmışsınız :bbo: ben sezeryandan çok korkuyorum kabuslar görüyorum sezeryanla ilgili, her akşam dua ediyorum normal doğurabilmek için... biraz fazla abartıyorum ama sezeryan fikrine alışamadım hakkımda hayırlısı :sinifsinif:

didecim ben epidurelli sezaryan oldum 2005 de hiç canını sıkma bunlara takılma ben gayet başarılı bir ameliyat geçirdim ameliyat esnasındada sonrasındada hiçbir sıkıntı yaşamadım zaten anesteziyi yaptıktan sonra uyuşup uyuşmadığını test ediyorlar iğneyi yapar yapmaz direk kesmeye geçmiyorlar o konuda rahat ol sana nacizane tavsiyem anestezi sırasında kendini bırakabildiğin kadar rahat bırak ben kızıma kavuşacağım dakikaları hayal ederek geçirdim o evreyi sende bebeğini düşün ve rahat ol:))))) hayırlı sağlıklı sorunsuz bir doğum geçirirsin inşallah

evrişim hepsini okuyum diene kadar doğrursun anacım tek isim daha kolayıma geldii:))
saol canım rabbim kabul etsin
valla eczacıya sordum bunu önerdi nettende baktım etkili zaten pahalı bişi deilki esrakom 48 ytl demiş olurum en azından aklımda kalmaz inş dr min dediği gibi yırtılmaz hiç öle durmuo dedi bi çizik bile yok hala dediolmaz sende dedi ama inş

bence konuştukça daha çok korkçaz. aklıma gelmeyenleri getirdiniz ödüm patladı. hiç bayılamam filan die düşümemiştim :kedi: bence bebetomuz gelicek kavuşçaz die düşünürsek daha bile anlamlı gelebilir epidural o anları göreceğimiz için. bence oraya odaklanalım. normal doğumda bile bazen vajinal kesi uyuşturulmadan yapılıyor yani her çeşit acı var bence.
evriş sen sıcaklara bağladın ama cidden yaşanmış bir olay bu. nasıl yaşandıysa ama tecavüz olayı çıkmıştı gazetelere 3-4 sene evvel. o kadar kalabalıkta nasıl olduysa anlam veremedim ben de şimdi :umursamaz:

ben bu batmanlılardan hiç bir halt anlamadım.bir ev vardı taşınmak için bekliyorduk.adam bağdattan gelip evi taşıyacaktı.apartman yöneticisi adam evi taşımaya başlayınca heber veririm dedi..ses çıkmayınca dün gittik eve adam eşyaları topluyor.neyse ne zaman çıkacaksın dedik. 3-4 gün sonra anca dedi..neyse tesadüfen öğrendik ki adam bu gün boşaltmış evi gitmiş.haber de vermedi denyo..ev sahibinin adamın taşınacağından bile haberi yoktu biz söylemesek..bana baştan söylesene dürzü herif ben de ayarlayayım kendimi.şimdi bizim burada çalışan bir çaycı kadın var ona dedim temizliğe gelir misin? duvar felan silinecek..kadın bacağım ağırabilir dedi..ben de ağıracaksa hiç gelme ben üzülürüm bir de işim görülmez. kadınlar da adam gibi temizlik yapamıyor..salih de tutturdu içine sinmezse ben yapayım..kıyamam da ona..kadında sonradan gelirim dedi. bakalım ne olacak.bu gün gidip temizlemek lazım 5'ten sonra.

ben bitane bellonadan beğendim orda varsa bi bak oraya çok güzel pembeli bulursam fotosunu koyarım şimdi
zemuszemus tecavüze uğrasak farketmeyiz heralde
sırnaşık şey sırnaşık şey alemsin lal neler geliyo aklına
bende aynen korkuyorum sezeryandan
normalde de çok beklemekten saatlerce doğuramamaktan korkuyorum napcam bilmem

allah yardım edecek inşallah..neler gördük biz..ne ki bunlar peh
çok teşekkür ederim..ilgi gösterip yazmışsın.tecrübe ayrı şey tabi.

organize bir işmiş bu demek ki..yuh yani yuh.Allah belelarını versin.olamaz böyle bir şey..bunlar insan değil

Anam sızın orada da her ıs bu kadar zor mu yaaa... caycı kadından baska bırı yok mu?? etrafında calısan ınsanları evıne getırme derımm ben nacızane.. cunku kımın ne konusacagını, ne zaman nerede ne dıyecegını bılemezsın.. baska bırını bulmaya calıssana..

eger epidural alirsan sezeryanda bebisini once sana veriyorlar zaten bikac dk, sonra temizleyip odasina goturuyorlar esini yanina falan, sende direk odaya aliniyorsun, ama cogu epiduralde bencede sonda takilmiyor kizlar, yani ben hic hatirlamiyorum???

inşiallah esra ya. bir dişçi bir sonda en büyük korkum. ayrıca epiduralden sonra ne kadar zamanda uyuşma başlıor ya da kesime hazır hale gelinior:)

hemen etki ediyor tatlim, cok fazla beklemiyorsun...

kizlar buarada epidural anestezide agri duyusu azaliyor amùa ufak dokunus tarzi seyleri ust deriden hissedebilisiniz ama agri aci degil dikkatinizi cekerim cunku agri aci sifira indiriliyor, yani discide bile uyusunca minik dokunuslar hissedersiniz ya oyyle, sakin korkmayin agri aci yok....

arkadaşlar siz bu eve temizliğe gelen kadınlara ne veriyorsunuz? duvar işini bu kadına yaptırmayacağım başka biri varmış güçlü kuvvatlı..bu kadına evi silme süpürme cam silme işi yaptıracağım..kaç para vereyim.az veririm ayıp olur.kendi de söylemz ne istediğini

ben 50 tl veriyom...o gün ne iş varsa hepsini yapıyor..halı yıkama, cam-koltuk silme, ütü vs.ne olursa..günlüğü öle..

ben bahar temizliğindede aynı parayı veriorum canım 60 ytl 1 günde normaldede 50 ytlye gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…