ha bi de o var..bi arkadaşım epidurale girdi fakat uyuşmadı bi türlü, genel anestezi yaptılar..ama kesmeden önce kaç defa kontrol ediyolar..olmadım ama olan arkadaşlarımdan biliyorum..
sağol meltemSelam
Gizze çok geçmiş olsun inşallah böyle olayları hiçbirimiz yaşamayız
nesrin odanız hayırlı olsun bekliyoruz fotoları
evriiiiim duy bunları duy! Allahım sen beni koru
zemuszemus tecavüze uğrasak farketmeyiz heralde
evrişim hepsini okuyum diene kadar doğrursun anacım tek isim daha kolayıma geldii:))Affıyet olsun sımdıden.. emınım güsel olacaktır.
Koy kuzum.. bende koyacagım.. yannıs sana danısmak ıstedıgım bısı var Nurdan;sütün gelmesı ıcın az da olsa sancı cekmek gerekyormus.. boylece sut kanalları devreye gırıyormus, dogru mudur??
Onun yerıne tüm Esma-ül Hüsna yı okuyun daha ıyı değil mi?? :)
saol canım rabbim kabul etsinDideee, Seerni, Lalece, Başak, Evriş, Norra, Petrikçok teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için... Ondan sonra dinlendim. Şimdi çok iiyim Allaha şükür.
Pervin, maaşallah tontoş kızına. Ne güssel kilo almış
Çok güssel bir dua Eftelya saolasın...
valla eczacıya sordum bunu önerdi nettende baktım etkili zaten pahalı bişi deilki esrakom 48 ytl demiş olurum en azından aklımda kalmaz inş dr min dediği gibi yırtılmaz hiç öle durmuo dedi bi çizik bile yok hala dediolmaz sende dedi ama inşcanım çok geçmis olsun ya nek adar korkmussunudr tahmin edebiliyorum alla tekrar yasatmasın ,
aynısından 4-5 tup kullandım ogluma hamile ikenkarnım su anharita gibi çatlayacagınızı varsa yine catlıyorsunuz çok kez yazdım denk gelmedin sanırım cildin kuru ise çatlamaktan kaçınılmaz ben olsam okadar para verip o urunleri almazdım,
gozun aydın pervincim massallah yaa ece lerin ikisi sisko olacak sanırım darısı diger ece mizin basına birazda o kilo alsa insallahh,
hani bunların içinde makyaj cantası falann didee suslenmiycenmi ?? sacına kurdela falan takmıycanmı lohusa kurdelası
oldu oldu bir arkadas 29+3 de erken dogum yaptı birtane de ikizler var erken dogan tup bebekler sanırım hepsi kuvezde ama iyiler diye okumustuk ,
benimde kasılmalarım 27-28 lerde baslamıstıpes pese bir saat içinde4 kez falanolmuyorsa sorun yok amayinede dr unu haberdar etmelisin sakaya gelmez
goobek deligi ozellikle ayakta uzun sure kalınca falan acıyor benimde bu da normal
canım interneten ucretsiz kargo ile alınan siteler vardı benimhalının aynısını ben karogo ile almayı dusunumustum bir ara esimde boyun fitigi var tasımayalımf alan diye sonra aldık gidip sabırsızlanıp
ben de çoketkili olmustu epidural ignesi 7-8 saatte ancak hissedip yurume moduna geçtim ama super bisey lal vallahi ya o kadar sure agrı sızı yok bebegi incele mincikla rahatca emzir gelen gidenle hasır nesir ol hiçbir acı agırı hisetmeden sonraki agrılarda yavastan baslıyor genel anezteziden çok dah akolay bence epidural sezaryan
ben bitane bellonadan beğendim orda varsa bi bak oraya çok güzel pembeli bulursam fotosunu koyarım şimdikuzum işte 2 çeşit birşey bakıyorum aklımda 2 tane halı şekli var hangisini uyguna bulursam alıcam ama ilçede olduğum için seçenek kısıtlı malesef... zaten disneyin halıları çok pahalı onu eliyorum mecburen sanırım esralar 90 liraya almışlardı aynı halıyı ben 225 veremem... duvarlarımız lila rengi beşimizin ana rengi beyaz çekmeceler pembe ve lila o yüzden halıyıda sade birşey en azından ufak pembe yada lila halkalar falan olabilir diyorum ama kafamdaki gibi içime sinen birşey bulamadım burda canım çok sıkılıyor şu halı olayınıda bir halletsem....
sırnaşık şey sırnaşık şey alemsin lal neler geliyo aklınazemuszemus tecavüze uğrasak farketmeyiz heralde
bende aynen korkuyorum sezeryandanneler yazmışsınız :bbo: ben sezeryandan çok korkuyorum kabuslar görüyorum sezeryanla ilgili, her akşam dua ediyorum normal doğurabilmek için... biraz fazla abartıyorum ama sezeryan fikrine alışamadım hakkımda hayırlısı :sinifsinif:
allah yardım edecek inşallah..neler gördük biz..ne ki bunlar pehDide..
özellikle bu ara çevremde biçok arkadaşım epiduralli sezeryanla doğum yaptı ama hiç birisinden kötü bişi duymadım şimdiye kadar..hepsi tavsiye ediyor..ben şahsi olarak bi problemin olmazsa normal düşünüyorum ama..
bi arkadaşım dediğim gibi uyuşmadı ve genel anestezi yaptılar,
başka bi arkadaşım ise bebeği görünce heyecan yaptı ve tansiyonu fırladı hemen genel anesteziyle kontrol altına aldılar..
ve sen hastane ortamında olacağın için korkma derim ben..
dediğim gibi çoğunlukla iyi şeyler duydum epidural sezeryan hakkında..
bir de lohusa döneminde ayaklarını kesinlikle üşütmemen ve ağır kaldırmaman gerekiyor dikişlerinin kalitesi açısından..daha düzgün bişekilde kaynaması için..
çok teşekkür ederim..ilgi gösterip yazmışsın.tecrübe ayrı şey tabi.didecim ben epidurelli sezaryan oldum 2005 de hiç canını sıkma bunlara takılma ben gayet başarılı bir ameliyat geçirdim ameliyat esnasındada sonrasındada hiçbir sıkıntı yaşamadım zaten anesteziyi yaptıktan sonra uyuşup uyuşmadığını test ediyorlar iğneyi yapar yapmaz direk kesmeye geçmiyorlar o konuda rahat ol sana nacizane tavsiyem anestezi sırasında kendini bırakabildiğin kadar rahat bırak ben kızıma kavuşacağım dakikaları hayal ederek geçirdim o evreyi sende bebeğini düşün ve rahat ol:))))) hayırlı sağlıklı sorunsuz bir doğum geçirirsin inşallah
bence konuştukça daha çok korkçaz. aklıma gelmeyenleri getirdiniz ödüm patladı. hiç bayılamam filan die düşümemiştim :kedi: bence bebetomuz gelicek kavuşçaz die düşünürsek daha bile anlamlı gelebilir epidural o anları göreceğimiz için. bence oraya odaklanalım. normal doğumda bile bazen vajinal kesi uyuşturulmadan yapılıyor yani her çeşit acı var bence.
evriş sen sıcaklara bağladın ama cidden yaşanmış bir olay bu. nasıl yaşandıysa ama tecavüz olayı çıkmıştı gazetelere 3-4 sene evvel. o kadar kalabalıkta nasıl olduysa anlam veremedim ben de şimdi :umursamaz:
ben bu batmanlılardan hiç bir halt anlamadım.bir ev vardı taşınmak için bekliyorduk.adam bağdattan gelip evi taşıyacaktı.apartman yöneticisi adam evi taşımaya başlayınca heber veririm dedi..ses çıkmayınca dün gittik eve adam eşyaları topluyor.neyse ne zaman çıkacaksın dedik. 3-4 gün sonra anca dedi..neyse tesadüfen öğrendik ki adam bu gün boşaltmış evi gitmiş.haber de vermedi denyo..ev sahibinin adamın taşınacağından bile haberi yoktu biz söylemesek..bana baştan söylesene dürzü herif ben de ayarlayayım kendimi.şimdi bizim burada çalışan bir çaycı kadın var ona dedim temizliğe gelir misin? duvar felan silinecek..kadın bacağım ağırabilir dedi..ben de ağıracaksa hiç gelme ben üzülürüm bir de işim görülmez. kadınlar da adam gibi temizlik yapamıyor..salih de tutturdu içine sinmezse ben yapayım..kıyamam da ona..kadında sonradan gelirim dedi. bakalım ne olacak.bu gün gidip temizlemek lazım 5'ten sonra.
eger epidural alirsan sezeryanda bebisini once sana veriyorlar zaten bikac dk, sonra temizleyip odasina goturuyorlar esini yanina falan, sende direk odaya aliniyorsun, ama cogu epiduralde bencede sonda takilmiyor kizlar, yani ben hic hatirlamiyorum???valla evrişçim bebiş hemen çıkıcakta biz ne kadar kalıcaz onun üstüne. 30 dk da bizi dikseler hemen odaya mı alcaklar yoksa bekletçekler mi biyerde. bebişlere ne zaman kavuşçaz pekuuu... biz odaya gelince onlar odada bizi mi beklicek yosa beraber mi odaya gelcez. kafamda çok soru varrrrrrrrrrrr
inşiallah esra ya. bir dişçi bir sonda en büyük korkum. ayrıca epiduralden sonra ne kadar zamanda uyuşma başlıor ya da kesime hazır hale gelinior:)
arkadaşlar siz bu eve temizliğe gelen kadınlara ne veriyorsunuz? duvar işini bu kadına yaptırmayacağım başka biri varmış güçlü kuvvatlı..bu kadına evi silme süpürme cam silme işi yaptıracağım..kaç para vereyim.az veririm ayıp olur.kendi de söylemz ne istediğini
ben bahar temizliğindede aynı parayı veriorum canım 60 ytl 1 günde normaldede 50 ytlye gelioarkadaşlar siz bu eve temizliğe gelen kadınlara ne veriyorsunuz? duvar işini bu kadına yaptırmayacağım başka biri varmış güçlü kuvvatlı..bu kadına evi silme süpürme cam silme işi yaptıracağım..kaç para vereyim.az veririm ayıp olur.kendi de söylemz ne istediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?