2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Oralarla buralar cok farklı annem.. sen bence kadına sor.. cok gelırse ona gore konsursun.. ama o da sanrıım hep temızlıge gıden bırı degıl.. burada 60 a gelıyorlar.. ki.. dıyarbakırda falan kuzen cok komık rakama temızletıyor.. 20 kusur cıvarı.

evrim haklısın canım.ama bu kadın öyle biri değildir.hiç konuşmaz diyebilirim.eşi bırakmış almanyaya gitmiş kaç senedir dönmemiş 6 tane çocuğu var onlar için hayat mücadelesi veriyor.saygı da duyarım kendisine..ama duvar işini ona yaptırmayacağım.ayağından operasyon geçirmişti.sonra gelirim dedi.sen bu haldesin diye.yoksa ben de vazgeçmiştim gelirim demeseydi.şimdi gelme diyemem.bir gün gelsin duvar dışındaki işleri yapsın.

canım fiyatlar şehire göre değişiyor ama bizim buralarda 50 - 60 -70 arası gelen kadına göre değişiyor.....

anaaa ne güsel ben bazen ütüm çok olursa sadece ütüye 20 ytl veriom

Dogrudur.. vardır senın bı bıldıgın, asla supsem olmaz bundan zaten.

Açelya Akkoyun hissetmiş. Doktor hemen narkoz verelim demiş ama hayır bebeğimi görmek istiyorum demiş.Bebeğini gördükten sonra bayıltmışlar. Dayanabildiğine göre çok ta hissetmemiş herhalde. Ama bu olay çok nadir oluyordur tabi.

Teyzem de epiduralle yaptı sezeryanı. Çok memnun kaldı. Herkese göre değişiyor doğum şekli ne olursa olsun

Ben korkmuyorum doğumdan. Ne şekilde olursa olsun bebeğim sağlıklı olsun da. Milyonlarca kadın doğuruyor biz de atlatacağız. Hep kolay doğum yapacağım diye düşünüyorum, motive ediyorum kendimi.

milkshake bulamadım halını fotosunu katalogda görmüştüm düz çizgili pembeli beyazlı çocuk odası halısı gibi durmuyo beğenirdin muhakkak
lal valla şaşırdım şimdide ben gerçkmiş demek ne kötü allah korusun

sağol tatlım... burda bir mağaza var bellonanın ürünlerini satıyor ama orjinal bellona mağazası değil tabi bir bakayım ona bu akşam.... ilgin için teşekkür ederim.....

neyse kızlar benim mola bitti gidiyim gardolabın geri kalan kısmınıda siliyim sonra gelirim bi ara yine

burdada buyuk temizlik yani halı cam kapı perde duvar aklına ne gelirse 40 tl gibi bi paraya yapılıo .yani cok uygun

ayrıca epiudralde bebek cıkarken bi baskı hissediomussun okadar baska bisey hissetmiomussun belki uyusmadım dedikleri odur. yoksa insan uyusmadan kendini kestirirmi ne sacma

evet en güzeli bu..ben de hergün kucağıma aldığım anı hayal ediyorum.pamuk yanaklarına dokunduğumu.
Boş ev degıl mı bu??
evet boş bom boşşş

Maşallah kuzucuğaKocaman olmuş annesi. Ay tü tü tü tü maşallah:Saruboceq:Ne güzel haberler geliyor miniklerdenopuyorumnanaktan
Kasılma 27. haftamda bende de oldu. Ara ara sürekli oluyor da, o bir seferde saymıştım. Düzenli aralıklarla saatte 5 sefer oldu. Ben de hemen sabahına doktora gittim. 10 gün rapor verdi doktor. Yani saatte 4-5 sefer ya da daha fazla oluyorsa doktora gitmek gerek. Bol su içmek de azaltıyormuş
Bu ara su hıckırık atakları ne kadar arttı ya... Sızde de ole mı??
29. haftadan itibaren artarmış hıçkırık atakları. Normal yani. Ben gıdıklanıyorum habirekaydirigubbakcemile3
kizlar kendime sonda takicam artik, biktim yaa teo vurdukca altima kaciricam diye zor atiyorum wc ye...en iyisi takayim sondayi, torbasinida yanima koyar bosaltirim doldukca:)))
1 hafta 10 gün önce ben de aynen bunu düşünmüştüm. Bu aralar neyse ki yaramazlık yapmıyor kızım. Uslu uslu yuvarlanıyorzemuszemus
Sen karıştırdın canım, daha önce doğum yapmış olan Evriş değilyerimseniben

Ya benim hormonlarıma bir haller oldu kızlar. 7 aydır uykuda olan hormonlar 2-3 gündür tavan yaptı:bbo:Yuh! diyorum kendime, başka da birşey demiyorum yane!

ya niye kalpten gidesin hayatım o mutlu anda bu kadar heyecanyapmassın heralde insan saskınlıkla aylardırkarnımda kımıldayan bumuydu falanoluyor hiçbayılmakyada yok acı hissetermiyim dusuncesinekapılmadım bebegi gorme heyecanı içinde, getirmeyin aklınızaboyle seyler

canım ben 60 veriyorum 12 yıldır aynıkadın geliyor ayda iki kez ama evrimin dedigi gibi oralar buralar çokfark eder istanbul içinde semtten semte değisiyor fiyatlar

yok canım heyecanım bebekten ötürü acı hissederim yada hissetmemden ötürü değil.... ne bilim onu gördüğümde heyecanlabilirim sabırsızlanabilirim görmek için hadi daha çıkmadımı falan derken benim tansiyon tavan yapabilir opuyorumnanaktan

epidural sezaryan esnasında iki olay yasadım

birinde aniden basıma siddetli bir agrı girdi saniyelikk aneztezi uzmanı zaten basımda elinde siringalarla bekliyor basım agrıdı dedim anında birsiringa omzumda duran katetere ve anında bas agrısı yok oldu
bir az sonra bir anda imidem bulandı çok kotu dedimm saniyelik bunlarhep anında bir siringa mide bulantısı geçtiy anizatentepenizde duruyor aneztezi uzmanı sizinle konusuyor surekli halinizi takip ediyor oylebası bos değilsiniz ,diyelim çok heyecan yaptınız tansiyon indi çıktı ozaman bayıltırlar zaten ama o verilen narkoz da normal ameliyat anı için verilen narkozdan çok daha hafif olur emin olunsadec euyumanız için verilir yani anezdtezi aldınız sayılmaz yani,

tek geçerim epiduralı sonrasında ne bel ne bas agrım hiçbirseyim olmadı umarım yine olmaz
bebegi ilk gorme anına aslakaçırmak istemiyorum.

benim bebek 36+5de dogmustu oyuzden hemen bana yuzunu gosterip temizlemeye ve gerekirse kuveze koymaya goturduler, ama miyadında dogan bebekleri sarıp anneye bile veriyorlarmıs, benimkinde ekip heyecanla bekledi bir sorun olcakmısolunumda falan diye ondan tamkeyfine varamadım, orda hemsiremi artıkneci iseyıkarkenagzını burnunu yandan gormustum kedi gibiydii birde o gorevliler bir rahat tutuyor kedi yavrusu tutar gibi ay birseyolcakfalansanıyorsunuz izlerken:)

sonra dikilme faslı çok uzunsuruyorbebek ondk içinde çıktı yukarı bebek odasında temizlenmye vs o arada aile izlemis yikanmasını giydirilmesini falan tam bebekhazırlanıyor hemen odaya getirmiyorlar once anne geliyor sonra bebgi anında getiriphadi emzir annesi diyoralr ayy tekrar h atırladım o gunleri inanılmaz heycanlı ve mutlu anlar,

yani bebegi ilk siz gordukten sonra aileniz goruyor ama kucaklarına vermiyorlar genelde siz odaya gelincebebek odaya geliyor,

bensahsen narkozdan uyanıp bebegi baskalarından dinlemek vesersem gibi olmak istemiyorum. agırısız acısız ilk saatlerde bebegmi rahat hrahat incelemek istiyorum

milkshake canım hiçmeraketme bebegi anında çıkarıyorlarr
senin hissetme hissetmeme testini yaptıktan sonra dr lar karsılıkıl geçiyorlar iki yanına nester elinde baslıyoruz diyor cizik atma hissi duyuyorsun yanihiç hisyokdeğil agrı acı hissi yokksadece biri parmagını karnında gezdiriyor gibi his var bıcakkesrken sayet bunutam bilmezde oan hissettim diyep aniklerseniz bu ayrı birsey
acı agrıyok his tamamen yok değilll
dokunuldgun hissediyorsunuz
ama biri oksuyor gibi bir his bu.

sonra bebegi çekistirme hareketi oluyor oyle koca birkesik atıp guzelce çıkmıyor bebek yine kuçuk bir kesiden çekerek çıkarıyor dr itilip kakılma hissi oluyor karında acelya akkoyunlu bunları hissettiginden bahsediyordur belki, bunlar tabiki varr, ama acı yok beni istedikleri kadar itip kaksınlar nolcakkii:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…