arkadaşlar siz bu eve temizliğe gelen kadınlara ne veriyorsunuz? duvar işini bu kadına yaptırmayacağım başka biri varmış güçlü kuvvatlı..bu kadına evi silme süpürme cam silme işi yaptıracağım..kaç para vereyim.az veririm ayıp olur.kendi de söylemz ne istediğini
arkadaşlar siz bu eve temizliğe gelen kadınlara ne veriyorsunuz? duvar işini bu kadına yaptırmayacağım başka biri varmış güçlü kuvvatlı..bu kadına evi silme süpürme cam silme işi yaptıracağım..kaç para vereyim.az veririm ayıp olur.kendi de söylemz ne istediğini
anaaa ne güsel ben bazen ütüm çok olursa sadece ütüye 20 ytl veriomOralarla buralar cok farklı annem.. sen bence kadına sor.. cok gelırse ona gore konsursun.. ama o da sanrıım hep temızlıge gıden bırı degıl.. burada 60 a gelıyorlar.. ki.. dıyarbakırda falan kuzen cok komık rakama temızletıyor.. 20 kusur cıvarı.
evrim haklısın canım.ama bu kadın öyle biri değildir.hiç konuşmaz diyebilirim.eşi bırakmış almanyaya gitmiş kaç senedir dönmemiş 6 tane çocuğu var onlar için hayat mücadelesi veriyor.saygı da duyarım kendisine..ama duvar işini ona yaptırmayacağım.ayağından operasyon geçirmişti.sonra gelirim dedi.sen bu haldesin diye.yoksa ben de vazgeçmiştim gelirim demeseydi.şimdi gelme diyemem.bir gün gelsin duvar dışındaki işleri yapsın.
Sen cok yaşa e mı?? E nesterı hıssedersen dur dersın.. dert etme.. ay delüsünn sen, ayagına ıgne falan batırılıyorlar resmen hıssetmıyorsun.. yaf dert etme orasını, kımse cozur cozur kesılmedı sımdıye kadar :)))
ben 50 tl vereyim o zaman.tuvalet-banyo,silme süpürme cam-kapı..
milkshake bulamadım halını fotosunu katalogda görmüştüm düz çizgili pembeli beyazlı çocuk odası halısı gibi durmuyo beğenirdin muhakkak
lal valla şaşırdım şimdide ben gerçkmiş demek ne kötü allah korusun
Oralarla buralar cok farklı annem.. sen bence kadına sor.. cok gelırse ona gore konsursun.. ama o da sanrıım hep temızlıge gıden bırı degıl.. burada 60 a gelıyorlar.. ki.. dıyarbakırda falan kuzen cok komık rakama temızletıyor.. 20 kusur cıvarı.
evet en güzeli bu..ben de hergün kucağıma aldığım anı hayal ediyorum.pamuk yanaklarına dokunduğumu.Açelya Akkoyun hissetmiş. Doktor hemen narkoz verelim demiş ama hayır bebeğimi görmek istiyorum demiş.Bebeğini gördükten sonra bayıltmışlar. Dayanabildiğine göre çok ta hissetmemiş herhalde. Ama bu olay çok nadir oluyordur tabi.
Teyzem de epiduralle yaptı sezeryanı. Çok memnun kaldı. Herkese göre değişiyor doğum şekli ne olursa olsun
Ben korkmuyorum doğumdan. Ne şekilde olursa olsun bebeğim sağlıklı olsun da. Milyonlarca kadın doğuruyor biz de atlatacağız. Hep kolay doğum yapacağım diye düşünüyorum, motive ediyorum kendimi.
evet boş bom boşşşBoş ev degıl mı bu??
Maşallah kuzucuğaDR DAN GELDIM
Kasılma 27. haftamda bende de oldu. Ara ara sürekli oluyor da, o bir seferde saymıştım. Düzenli aralıklarla saatte 5 sefer oldu. Ben de hemen sabahına doktora gittim. 10 gün rapor verdi doktor. Yani saatte 4-5 sefer ya da daha fazla oluyorsa doktora gitmek gerek. Bol su içmek de azaltıyormuşmerhaba
ben eylul annesıyım ama sıze sormak ıstedıgım bısey var.aksamdan berı ılk kez oldugunu hıssettıgım kasılmalar var karnımda.duzensız fakat yıne de korktum.bu haftada kasılmamın olması normal mıdır sızce?aynı zamanda gobek delıgımın sol yanı da acıo bıraz bunu da sormak ıstedım.bı akıl verırsenız cok sevınıcem.hepınıze saglıklı gunlera.s.
29. haftadan itibaren artarmış hıçkırık atakları. Normal yani. Ben gıdıklanıyorum habirekaydirigubbakcemile3Bu ara su hıckırık atakları ne kadar arttı ya... Sızde de ole mı??
1 hafta 10 gün önce ben de aynen bunu düşünmüştüm. Bu aralar neyse ki yaramazlık yapmıyor kızım. Uslu uslu yuvarlanıyorzemuszemuskizlar kendime sonda takicam artik, biktim yaa teo vurdukca altima kaciricam diye zor atiyorum wc ye...en iyisi takayim sondayi, torbasinida yanima koyar bosaltirim doldukca:)))
Sen karıştırdın canım, daha önce doğum yapmış olan Evriş değilyerimsenibenvalla evrişçim bebiş hemen çıkıcakta biz ne kadar kalıcaz onun üstüne. 30 dk da bizi dikseler hemen odaya mı alcaklar yoksa bekletçekler mi biyerde. bebişlere ne zaman kavuşçaz pekuuu... biz odaya gelince onlar odada bizi mi beklicek yosa beraber mi odaya gelcez. kafamda çok soru varrrrrrrrrrrr
evet en güzeli bu..ben de hergün kucağıma aldığım anı hayal ediyorum.pamuk yanaklarına dokunduğumu.
evet boş bom boşşş
yok yok ben epidurale dayanamam ben kalpten giderim hiç uyuşturmaya bayıltmaya gerek kalmaz direkt keserler beni ...... ben panik bir yapıya sahibim dayanamam ya... aslında çok isterdim bebeğimin doğduğu anı görmek hemen kucağıma almak ama işte şartlar uygun degil malesef
ya niye kalpten gidesin hayatım o mutlu anda bu kadar heyecanyapmassın heralde insan saskınlıkla aylardırkarnımda kımıldayan bumuydu falanoluyor hiçbayılmakyada yok acı hissetermiyim dusuncesinekapılmadım bebegi gorme heyecanı içinde, getirmeyin aklınızaboyle seyler
canım ben 60 veriyorum 12 yıldır aynıkadın geliyor ayda iki kez ama evrimin dedigi gibi oralar buralar çokfark eder istanbul içinde semtten semte değisiyor fiyatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?