2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben burda saat basi ucreti veriyorum, saat basi fix bir fiyati oluyor, 3 saat 5 saat 7 saat ne kadar kalirsa okadar veriyorum:))

GİZZECİM geçmiş olsun, inşallah tekrarlamaz...

günaydınnnnnn....

Maşallah kızına dünürcüm, aferin iyi bakıyon :)

dr den gelirken ben eczaneye uğradım bunu verdiler etkili die netten araştırdım iimiş sizde kullanan varmı çatlaklar için

eveet, ben!!!! Sabahları bunu sürüp giyiniyorum hemen, gece yağlanıp, göbeğimi açıp bekliyorum cildim yağı iyice emsin diye

Maşallah Ece'ye...

Canım, öncelikle çok teşekkür ederim. Boleroyu rodiden değil, yol üstünde bi penyeciden almıştım geçen sene. Siyahı da var, straplezlerin üstüne çok güzel duruyor, ilk alırken amacım oydu. Şimdi etlerimi kapatsın diye giyiyorum :) Onur'unkinden geniş omuzlarım oldu nerdeyse :)))

taze valla saçlar süper olmuş.çok ta yakışmış. fön çekimi çok önemli dier kuaför becerememiştir. şu an süper gözüküor.

Çok teşekkür ederim Lalcim.

Katılıyorum.

zemuszemus tecavüze uğrasak farketmeyiz heralde

=))) Çok fantezik gördüm seni :)))

Taze Burcu doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara sevdiklerinle
saçların çok yakışmış tombul yanaklı güzel çıkmışsın : ))

Sağol Nesrincim =)

canım çok sağol çok güzel anlatmışsın inan sanki saniye saniye yaşadım anlattıkların gözümün önünden geçti..... bakalım ben büyük ihtimal sezeryan olacağım ama dr. la daha konuşmadık nasıl olacağını ama genelde epidurali miğreni ve bel fıtığı olanlara yapmıyorlarmış bende ikiside mevcut hayırlısı bakalım evlatlarımızı kucaklarımıza alalımda öyle yada böyle hepsi geçecek......

KISLARRRR doktora doğum izni almaya gittim. Verdi sağolsun. Doruk tam 1960 gr olmuş tosunum benim... Boyumuz da 40 cm... Artık resmen yatıştayım...

eeee TAZE dünürüm besliyom kızımı sen beğenesinde oğluna alasın diye......geçmişi okuyamadığımdan epey birikmiş çünkü sanırım birşeyler kaçırdım ama kusuruma bakma.....

KISLARRRR doktora doğum izni almaya gittim. Verdi sağolsun. Doruk tam 1960 gr olmuş tosunum benim... Boyumuz da 40 cm... Artık resmen yatıştayım...

ooh ooh süper...maşallah Doruk'a...sana iyi yatışlar..
ben de yarın almaya gidicem raporumu ama ay sonuna kadar çalışıcam..gelsin 1temmuz...kaydirigubbakcemile2

ooo hadi gözünaydın... maşallah sende damadıma iyi bakmışsın.... aayy ne güzel artık izinlisin keşke bende evde olup dinlenebilsem... dr. da beni yarın çağırdı rapor yazmak için çalışabilmem için ama ben gitmicem eşim gidecek benim gitmeme gerek yokmuş.... benim yerimede yat valla özendim şimdimafoldumben

maşallah Doruk'a sanada iyi yatışlar : )
ee sen 31. haftadasın nasıl verdi doktorun bana 32+1 olmadan veremem dedi

kızlar bu lierac yerine evde avon var onu sursem bide badem yagı sursem olur herhalde. hic kazıklanmayım madem catlıycan varsa catlıon surende catlamıs surmeyende

Tazefurcumm.. masalllahh ogluma.. ıyı bakıo annesı tüm engellere ragmen :)) annelıgın cılvelerı ıste :))

kızlar bu lierac yerine evde avon var onu sursem bide badem yagı sursem olur herhalde. hic kazıklanmayım madem catlıycan varsa catlıon surende catlamıs surmeyende

Avon un neyı var Baby.. ıcerıgıne bı bak bakalım.. ondan sonra kullan kuzu.. onun yerıne arada bepanten de sür.. hücre yenıleyıcı ya.. en azından dermo..

canim ben baska bi marka aldim burda cok onermislerdi bana fiyatida gayet uygundu, yanina badem yagi karistirip suruyorum sabah aksam+bebege yagida her dustan sonra..suna na kadar bisey yok 18 kiloya ragmen...masallah kasiyim totoyu, dilimi de isirayim nazar degmesin...nemlendirebildigim kadar nemlendiriyorum..

ohh maşşallah kızınaa..hadı gözünaydın canım hep iyi haberler alalım böyle inşallah.benım doktorda ay7nını söledı,2 hafta sonra nts ye giricem sonucu görcek eger ters gıden bişi görürse ona göre muayeneye alıcak.boşuna telas yapma,son zmanalarda bebeklerımız zaten cok büyüdüğü için ultrasonu her doktor önermıyor.hele yurt dısında 32.haftadan sonra zatemn doğru dürüst usg ye bıle almıyolar
ayy canım cok büyük gecmıs olsun gercekten zor bırgun gecırmıssın.,neysekı hersey yoluna girmiş.işte olabuılıyor bazen sende hepten ben gıbı panık olunca nabzın falan fırladı tabı.hayırlısıyla kucagımıza alıcaz inşallah bebeklerımızı.....
ohh ohh ohh suna bak suna 2 hafta öne atmıs bile.pamuk yanaklı bı kızın olcak desene.maşşalah
Bu ara su hıckırık atakları ne kadar arttı ya... Sızde de ole mı??
delikafadulden evet evet bende artık cıok net farkedıyorum cok hosuma gıdıyo.o hıçkırdıkca benım gülesim gelıyo.canım kızım suyunumu yutuyo yalnıslıkla napıyo kimbilir.

ohh ohh ohh maşşşalah oğlusuna.aynı gıdıyoruz burcucum,benimde kızım 32.haftamda 1900 gr cıkmıştı.Allah ım hayırlısıyla saglıkla bı dogsunlardaa koklayalım doya doya inşallah

tazecimm gozun aydın olsun . dorugada masallah canım. oh yatısa gec bakalım keyfini cıkar

ohh tazemm gozun aydin, iyi yatislarrr...masallah tosuna..

maşallah Doruk'a sanada iyi yatışlar : )
ee sen 31. haftadasın nasıl verdi doktorun bana 32+1 olmadan veremem dedi

Tazefurcumm.. masalllahh ogluma.. ıyı bakıo annesı tüm engellere ragmen :)) annelıgın cılvelerı ıste :))

Çok teşekkürler teyzeleri :)

PETRİK hayret, Elif vermedi mi? Ben sadece sezaryen olacağımı söyledim. 38 - 39. haftada oluyor ya o da... Kendi doktorum bile değil gittiğim doktor. Verdi hemen...

buarada herkeze kocaman bı merhabaaa.ayyhh cok mutluyum sonunda denız sezonunu actım kaydirigubbakcemile2 gercı cmtsgunu cok yagmur yagdıgı için denız daha kendıne gelememıstı ama olsun yınede yüzdüm ve prensesımınde cok hosuna gıttı sanırım.ne güzel tekmeler savurdu ben denızdeyken sositososito buhafta inşallah havalr güzel devam ederse bol bol girmeyı planlıyorum bakalım kısmet.daha sonra giremem zaten cok sıcaklar baslar bızım burda,ki, zaten koca göbegıımi ordan oraya cevirmek zor oluyo kumsalda kaydirigubbakcemile3

> > Her gün yamaçtan tarlalarına ekine giden bi gelin-kaynana varmış.ıki adam gelinle kaynanayı gözlerine kestirmişler.Bunları alıp kaldıralım,diye düşünmeye başlamışlar.Bi gün,gelinle kaynana tarlaya giderken ortalığı yıkan bi ağlama duymuşlar,dinlemişler ki,kulübeden geliyor.Çıkalım bi bakalım,demişler.Gidip kapıyı çalmışlar.Adamlardan biri kapıyı açmış.
> >
> > Kaynana ; hayırdır,ne oldu demiş.
> > Adam ; cenazemiz var,buyrun içeri,demiş.
> > Gelin kaynana içeri girmişler,giriş o giriş.
> > Adamlar işlerini halletmişler.Neyse,gelin kaynana evden çıkmışlar.
> >
> > Gelin sormuş ; ana be,naapcaz şimdi?
> > Kaynana cevap vermiş ; valla gelin seni bilmem ama ben yedisine de gelicem,kırkına da sevaptır.

ohh ne guzel yaa, benim icinde yuz tatlim, ben burda havuza bile giremedim daha..esim kayip duserim diye yalniz gitmemide istemiyor(( hafta sonuda hep biseyler cikiyor, bundan sonrada enfeksiyon riskini goze alamam havuzda heralde...mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…