arkadaşlar siz bu eve temizliğe gelen kadınlara ne veriyorsunuz? duvar işini bu kadına yaptırmayacağım başka biri varmış güçlü kuvvatlı..bu kadına evi silme süpürme cam silme işi yaptıracağım..kaç para vereyim.az veririm ayıp olur.kendi de söylemz ne istediğini
günaydınnnnnn....
dr den gelirken ben eczaneye uğradım bunu verdiler etkili die netten araştırdım iimiş sizde kullanan varmı çatlaklar için
DR DAN GELDIM
tazecim çok datlu olmuşsun..saçın başın herbişeyin...fıstık gibisin maşallah..şu boleroyu rodiden mi aldın?.aynısı bende de var..bu tarz bi elbisemle giyiyorum ben de..
tazecim doğumgünün kutlu olsun..evladınla, tüm sevdiklerinle mutlu günlerde...
taze valla saçlar süper olmuş.çok ta yakışmış. fön çekimi çok önemli dier kuaför becerememiştir. şu an süper gözüküor.
orasını düşünürsek ben de heycanlanırım ama orda şu an buramı kestiler şuramı deşiolar die düşünmeyi planlamıorum. eğer sağlık sorunum çıkmazsa epidural düşünüorum. dünyada şu an binlerce kadın o yöntemle doğuruor diye kendimi rahatlatıorum da. genel anesteziden sonra ben ya kustum ya bayıldım çok ağır gelior bana. mümkün olduğunca çabuk bi şekilde bebeme sarılmak istiorum. yoksa her yöntem korkunç bence
zemuszemus tecavüze uğrasak farketmeyiz heralde
Taze Burcu doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara sevdiklerinle
saçların çok yakışmış tombul yanaklı güzel çıkmışsın : ))
milkshake canım hiçmeraketme bebegi anında çıkarıyorlarr
senin hissetme hissetmeme testini yaptıktan sonra dr lar karsılıkıl geçiyorlar iki yanına nester elinde baslıyoruz diyor cizik atma hissi duyuyorsun yanihiç hisyokdeğil agrı acı hissi yokksadece biri parmagını karnında gezdiriyor gibi his var bıcakkesrken sayet bunutam bilmezde oan hissettim diyep aniklerseniz bu ayrı birsey
acı agrıyok his tamamen yok değilll
dokunuldgun hissediyorsunuz
ama biri oksuyor gibi bir his bu.
sonra bebegi çekistirme hareketi oluyor oyle koca birkesik atıp guzelce çıkmıyor bebek yine kuçuk bir kesiden çekerek çıkarıyor dr itilip kakılma hissi oluyor karında acelya akkoyunlu bunları hissettiginden bahsediyordur belki, bunlar tabiki varr, ama acı yok beni istedikleri kadar itip kaksınlar nolcakkii:))))
KISLARRRR doktora doğum izni almaya gittim. Verdi sağolsun. Doruk tam 1960 gr olmuştosunum benim... Boyumuz da 40 cm... Artık resmen yatıştayım...
KISLARRRR doktora doğum izni almaya gittim. Verdi sağolsun. Doruk tam 1960 gr olmuştosunum benim... Boyumuz da 40 cm... Artık resmen yatıştayım...
kızlar bu lierac yerine evde avon var onu sursem bide badem yagı sursem olur herhalde. hic kazıklanmayım madem catlıycan varsa catlıon surende catlamıs surmeyende
kızlar bu lierac yerine evde avon var onu sursem bide badem yagı sursem olur herhalde. hic kazıklanmayım madem catlıycan varsa catlıon surende catlamıs surmeyende
Avon un neyı var Baby.. ıcerıgıne bı bak bakalım.. ondan sonra kullan kuzu.. onun yerıne arada bepanten de sür.. hücre yenıleyıcı ya.. en azından dermo..
ohh maşşallah kızınaa..hadı gözünaydın canım hep iyi haberler alalım böyle inşallah.benım doktorda ay7nını söledı,2 hafta sonra nts ye giricem sonucu görcek eger ters gıden bişi görürse ona göre muayeneye alıcak.boşuna telas yapma,son zmanalarda bebeklerımız zaten cok büyüdüğü için ultrasonu her doktor önermıyor.hele yurt dısında 32.haftadan sonra zatemn doğru dürüst usg ye bıle almıyolargünaydınnnnnn.....
cumartesi günü dr.daydık.... kızım 1850 gr olmuş:teytey:şükürler olsun herşey yolundaymış suyu falan yeterlişmiş, dr. kan akışına falan baktı onlarda iyiymiş güzel haberlerle döndük ama kanım hala yükselmiyor kansızlık hat safhada günde 2 tane kan hapına devammış....yanlız kafama takılan birşey oldu bizi birdaha 2 hafta sonra çağırdı ama ozaman randevu almadan gelin sadece nst ye gireceksiniz dedi muayene içinde ondan 2 hafta sonra gelin dedi uzun lafın kısası 1 ay sonra anca muayene olacakmışım bu biraz bana tuhaf geldi ozaman 36 haftalık olacağım nerdeyse doğuracam lmaz: bende diyorum nasıl olsa 2 hafta sonra nst için gidicez randevu alıp muayene olsam mıki dr birşey dermi acaba:sinifsinif:
ayy canım cok büyük gecmıs olsun gercekten zor bırgun gecırmıssın.,neysekı hersey yoluna girmiş.işte olabuılıyor bazen sende hepten ben gıbı panık olunca nabzın falan fırladı tabı.hayırlısıyla kucagımıza alıcaz inşallah bebeklerımızı.....[
Sorma Minik, çok kötü bir cuma günü geçirdim... Sabah bir arkadaşım kahvaltıya çağırmıştı oraya gittim. Masaya tam oturduk benim karnım ağrımaya başladı... Önce önemsemedim ama uzanınca filan da geçmeyince korktum drumu aradım. Hemen gel dedi. Eşimi aradım hemen dr a gittik. Alttan muayene etti yumuşama var ama açılma yok iyi dedi. Sonra idrar tahlili ve nst istedi. NST için uzanınca sancım çok arttı sanırım ben acıdan doğru dürüst nefes filan alamadım herhalde bebişimin kalp atışları çok düştü 70-80 filan oldu. NSTyi bağlayan hemşire hemen drumu aradı dr koşa koşa geldi benim sola yatırdılar düz yatırdılar derin nefes al filan dediler neyse düzeldi sonra 140-150 ye çıktı... Dr benim yanımdan çıkınca bebeği alabilirz demiş eşime. Neyseki sonra yarım saat boyunca bir daha olmadı ama dr da beni bırakmadı 4-5 saat hastane de kalacaksın dedi. Yatırdılar beni ağrı kesici iğne yaptılar serum bağladılar. Tekrar NST ye bağladılar bu sefer bebeğimin kalp atışları 180 üzeri çıkıyor. Benim de nabzım çok yüksekmiş. Hemen oksijen bağladılar ben korktum tabi ağlamaya başladım bir süre sonra tekrar normale döndü Allaha şükür. Benii hemen dopplere gönderdiler bebeğe giden kan akışını kontrol etmek için herşey normal çıktı çok şükür:Saruboceq: Sonra tekrar odamıza tekrar serum iğne filan.. Son kez NSTye bağladılar bu sefer herşey ii çıktı. Ben de rahatlamıştım zaten. Hastane de kalmak istemedim eve gitmek istedim drumda beni taburcu etti. Kasılmayı önlemek iç,n bir ilaç verdi. O gece yine ağrım oldu ama çok rahatsız etmedi beni.. Şimdi iyiyim... Üfff çok uzun anlattımm.. Ama zor bi gündü.......
ohh ohh ohh suna bak suna 2 hafta öne atmıs bile.pamuk yanaklı bı kızın olcak desene.maşşalahDR DAN GELDIM
evet azonce geldim kızlar cok sukur hersey yolunda . masallah topus kızım 2350 gr olmus sata gore 32+1 ama olcumlere gore 34 h. dr ilk defa onde olmasından bahsetti boyle giderse tombis olcak dedi. ama ilerde durabilirmiste kilo alımı durmayabilirmiste. yani sez dan hic bahsetmedi ileride belli olcak suan normale gore odaklanıoruz. cok mutluyum gordum kızım cok tatlı bi yuzu var dedi gosterdi bana ama anlamadım pek bisey hehe dedim sadece agzını acıp kapıodu onu gordum onada acıkmıs dedi.
ntsye baglandık oda normal cok sukur 2 hafta sonra randevumuz. darısı dra gitcek arkadasların basına ins herkes ii haberlerle gelir.
delikafadulden evet evet bende artık cıok net farkedıyorum cok hosuma gıdıyo.o hıçkırdıkca benım gülesim gelıyo.canım kızım suyunumu yutuyo yalnıslıkla napıyo kimbilir.Bu ara su hıckırık atakları ne kadar arttı ya... Sızde de ole mı??
ooo hadi gözünaydın... maşallah sende damadıma iyi bakmışsın.... aayy ne güzel artık izinlisin keşke bende evde olup dinlenebilsem... dr. da beni yarın çağırdı rapor yazmak için çalışabilmem için ama ben gitmicem eşim gidecek benim gitmeme gerek yokmuş.... benim yerimede yat valla özendim şimdimafoldumben
tazecimm gozun aydın olsun . dorugada masallah canım. oh yatısa gec bakalım keyfini cıkar
ohh tazemm gozun aydin, iyi yatislarrr...masallah tosuna..
maşallah Doruk'a sanada iyi yatışlar : )
ee sen 31. haftadasın nasıl verdi doktorun bana 32+1 olmadan veremem dedi
Tazefurcumm.. masalllahh ogluma.. ıyı bakıo annesı tüm engellere ragmen :)) annelıgın cılvelerı ıste :))
buarada herkeze kocaman bı merhabaaa.ayyhh cok mutluyum sonunda denız sezonunu actım kaydirigubbakcemile2 gercı cmtsgunu cok yagmur yagdıgı için denız daha kendıne gelememıstı ama olsun yınede yüzdüm ve prensesımınde cok hosuna gıttı sanırım.ne güzel tekmeler savurdu ben denızdeyken sositososito buhafta inşallah havalr güzel devam ederse bol bol girmeyı planlıyorum bakalım kısmet.daha sonra giremem zaten cok sıcaklar baslar bızım burda,ki, zaten koca göbegıımi ordan oraya cevirmek zor oluyo kumsalda kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?