2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

:roflol::roflol::roflol:

tazecimm

milkshake

babymom maşallah bebişşlerinize artık hızla kilo alıyorlarr..

tazecim iznin hayırlı olsunn

gizze sanada gecmişş olsun canımm....

Dünürüm... ınan ki bizdeki delik de oldu bu kadar kaydirigubbakcemile2 !! Zaten battık, şurda gireceğim 3-4 sınav görevi bizi kurtaracak olsa belki totomu sıkardım ama, ı ıh lmaz: Battı balık yan going hesabı, bari dinleneyim, dedim. Umarım sen de çok zorlanmadan izne ayrılabilirsin....

Avon un neyı var Baby.. ıcerıgıne bı bak bakalım.. ondan sonra kullan kuzu.. onun yerıne arada bepanten de sür.. hücre yenıleyıcı ya.. en azından dermo..

avon solutions re-fine strech mark smooter-avon catlakları onlemeye yardımcı bakım kremi

bi arkadasım vermisti surersin die bikere surdum dahada surmedim . bepanten var evde surerim canım hic aklıma gelmedi saol. zaten badem yagı suruodurm hergun zeytinyaglı sabun ve dus jeliyle dus alıorum cıkıncada yaglanıorum bakalım olursa olur napalım limon kahveyle gecirmeye calısırz artık

Oh bee sonunda Sezen Aksu'nun sesinden Lale Devri'ni dinleyebilicem... Yeni albümü çıkmış, sağa sola verdiği şarkıları kendi yorumlamış. Çok sevindim. Zaten bu sene konserine gidemedim... ısteyen varsa yollayabilirim linki...

Canım bende hep avonun nemlendiricisini kullanıyorum - göbeyim iyi şimdilik

Kozmetık urunlerını kullanmayın derım.. sonucta karacıger tarafından emılımı gerceklesıyor.. vucudumuza surdugumuz hersey gıbı..

bugun dayak yemis gibiyim ayaklarımın altı cok agrıo sebebini bilmiorum yukarıda uzatım sandalyeyede kar etmedi.

busabah namaza kaltım 6ya dogru sonra bebis uyandı tekmeye basladı sonra ben uyumaya calıstım derken saati 7 zor yaptık ben kalktım sonundaa. ama bi acıkmısımki sormayın cocukta acıktımı naptı tekmeledi durdu. anca kendime kahvaltı hazırladım bayılcaktım nerdeyse midem oyle kazınmıs halbuki pazargunu dısara yemistik neyse tabi ozamana kadar esimi kaldırdım ise yolladım ben dra cıktım gittim geldim evde kackere uyumaya calıstım yorgun ve uykusuz oldugum halde gelmio meret uyku ucmus drada soyledim hatta artık olur demisti geceler icin. vede anca yemekleri yaptım halsizim bitkinim uykusuzum ama yatınca uyuyamıorum nasıl istir sastım kaldım valla

benim netim kredili olmasaydı seve seve dinlerdim ama konturumu yiyio sonra ayın ortasında netsiz kalıorum. sınırsız cok pahalı burda nerdeyse 200 ytl ye tekabul edio

KISLARRRR doktora doğum izni almaya gittim. Verdi sağolsun. Doruk tam 1960 gr olmuş tosunum benim... Boyumuz da 40 cm... Artık resmen yatıştayım...
Oooh maşallah kuzuya da anasına da:teytey:İyi yatışlar canım sana
Avon un neyı var Baby.. ıcerıgıne bı bak bakalım.. ondan sonra kullan kuzu.. onun yerıne arada bepanten de sür.. hücre yenıleyıcı ya.. en azından dermo..

Hah!Ben de size soracaktım Bepanten kullanabilir miyiz, caiz midir diye. Şu meme altı yaralarıma bir tek o iyi geldi de:kedi:

tazefasulye
sana bol bol yatışlar diyorum.tadını çıkar evde olmanın.bizde de seminerler başladı.hiç bi şey yaptığımız yok.boş boş gidip geliyoruz.9-12 arası okuldayım.öğretmen arkadaşlarla film izliyoruz.ayın 26 sında 1 temmuzdan önce izne ayrılacağım.tatilim 1 temmuzda başlıyor.idarecim 1 temmuzdan önce başlat ki tatildesin diye problem çıkarmasınlar dedi.doruk'a da maşallah.iki kilo olmuş nerdeyse.

tazefasulyem maşallah oğluşunaa bu arada sanada ii dinlenmeler canımm.......
yok yok ben karar verdim bu topiğin en cılız bebeği benim oğlum olacak:)

Oooh maşallah kuzuya da anasına da:teytey:ıyi yatışlar canım sana

Teşekkürler helin :) 10 günün falan kalmış senin de..

EFTELYACIM sana da teşekkür ederim ama lütfen böyle düşünme... Senin bebeğin gayet sağlıklı...

Son düzenleme:
kızlar hani bizim listemiz vardı onu biri bi güncellese doğum yapacağımız tarihleri bi görsek

Teşekkürler helin :) 10 günün falan kalmış senin de..

EFTELYACIM sana da teşekkür ederim ama lütfen böyle düşünme... Senin bebeğin gayet sağlıklı...
yok teyzesi iide hafatalarka kıyaslayınca öle çıkıo daha 1864 kg olmuş teyzesi

merhaba bende ağustos annesiyim.kısmet olursa ağustosun 7si gibi kızımı kucağıma alıcam.biz birkaç arkadaş başka biryerde yazışıyorduk fakat o topiği kapattılar buraya yönlendirdiler.burda herkes muhabbeti kurmuş.biz çok yabancı kalıcaz sanırım.adım ece kızımınkide AZRA NAZ olucak inşallah.

ademir hoşgeldin canım olsun kaynasırsın sen sürekli dal muhabbete cvp gelsede gelmesede burda herkes kafasına göre takılıyoo zamanla alısırsınız

Oooh maşallah kuzuya da anasına da:teytey:İyi yatışlar canım sana

Hah!Ben de size soracaktım Bepanten kullanabilir miyiz, caiz midir diye. Şu meme altı yaralarıma bir tek o iyi geldi de:kedi:

burkocum bepanteni bana burnum kanadıgı donemde dr vermisti burnumun derinliklerine suruodum kulak cubuguyla ne gunlerdi ya :)) neyse onun prospektusunde okumustum hamilelikte guvenle kullanabilirsiniz diye. rahat ol canım sur heryerine. bide memis altına bebe pudrası sursene canım pişik olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…