> > Her gün yamaçtan tarlalarına ekine giden bi gelin-kaynana varmış.İki adam gelinle kaynanayı gözlerine kestirmişler.Bunları alıp kaldıralım,diye düşünmeye başlamışlar.Bi gün,gelinle kaynana tarlaya giderken ortalığı yıkan bi ağlama duymuşlar,dinlemişler ki,kulübeden geliyor.Çıkalım bi bakalım,demişler.Gidip kapıyı çalmışlar.Adamlardan biri kapıyı açmış.
> >
> > Kaynana ; hayırdır,ne oldu demiş.
> > Adam ; cenazemiz var,buyrun içeri,demiş.
> > Gelin kaynana içeri girmişler,giriş o giriş.
> > Adamlar işlerini halletmişler.Neyse,gelin kaynana evden çıkmışlar.
> >
> > Gelin sormuş ; ana be,naapcaz şimdi?
> > Kaynana cevap vermiş ; valla gelin seni bilmem ama ben yedisine de gelicem,kırkına da sevaptır.
Avon un neyı var Baby.. ıcerıgıne bı bak bakalım.. ondan sonra kullan kuzu.. onun yerıne arada bepanten de sür.. hücre yenıleyıcı ya.. en azından dermo..
Canım bende hep avonun nemlendiricisini kullanıyorum - göbeyim iyi şimdilik
avon solutions re-fine strech mark smooter-avon catlakları onlemeye yardımcı bakım kremi
bi arkadasım vermisti surersin die bikere surdum dahada surmedim . bepanten var evde surerim canım hic aklıma gelmedi saol. zaten badem yagı suruodurm hergun zeytinyaglı sabun ve dus jeliyle dus alıorum cıkıncada yaglanıorum bakalım olursa olur napalım limon kahveyle gecirmeye calısırz artık
Oh bee sonunda Sezen Aksu'nun sesinden Lale Devri'ni dinleyebilicem... Yeni albümü çıkmış, sağa sola verdiği şarkıları kendi yorumlamış. Çok sevindim. Zaten bu sene konserine gidemedim... İsteyen varsa yollayabilirim linki...
benim netim kredili olmasaydı seve seve dinlerdim ama konturumu yiyio sonra ayın ortasında netsiz kalıorum. sınırsız cok pahalı burda nerdeyse 200 ytl ye tekabul edio
Oooh maşallah kuzuya da anasına da:teytey:KISLARRRR doktora doğum izni almaya gittim. Verdi sağolsun. Doruk tam 1960 gr olmuştosunum benim... Boyumuz da 40 cm... Artık resmen yatıştayım...
Avon un neyı var Baby.. ıcerıgıne bı bak bakalım.. ondan sonra kullan kuzu.. onun yerıne arada bepanten de sür.. hücre yenıleyıcı ya.. en azından dermo..
Oooh maşallah kuzuya da anasına da:teytey:ıyi yatışlar canım sana
tazefasulye
sana bol bol yatışlar diyorum.tadını çıkar evde olmanın.bizde de seminerler başladı.hiç bi şey yaptığımız yok.boş boş gidip geliyoruz.9-12 arası okuldayım.öğretmen arkadaşlarla film izliyoruz.ayın 26 sında 1 temmuzdan önce izne ayrılacağım.tatilim 1 temmuzda başlıyor.idarecim 1 temmuzdan önce başlat ki tatildesin diye problem çıkarmasınlar dedi.doruk'a da maşallah.iki kilo olmuş nerdeyse.
yok teyzesi iide hafatalarka kıyaslayınca öle çıkıo daha 1864 kg olmuş teyzesiTeşekkürler helin :) 10 günün falan kalmış senin de..
EFTELYACIM sana da teşekkür ederim ama lütfen böyle düşünme... Senin bebeğin gayet sağlıklı...
Oooh maşallah kuzuya da anasına da:teytey:İyi yatışlar canım sana
Hah!Ben de size soracaktım Bepanten kullanabilir miyiz, caiz midir diye. Şu meme altı yaralarıma bir tek o iyi geldi de:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?