merhaba bende ağustos annesiyim.kısmet olursa ağustosun 7si gibi kızımı kucağıma alıcam.biz birkaç arkadaş başka biryerde yazışıyorduk fakat o topiği kapattılar buraya yönlendirdiler.burda herkes muhabbeti kurmuş.biz çok yabancı kalıcaz sanırım.adım ece kızımınkide AZRA NAZ olucak inşallah.
tazefasulyem maşallah oğluşunaa bu arada sanada ii dinlenmeler canımm.......
yok yok ben karar verdim bu topiğin en cılız bebeği benim oğlum olacak:)
hehekaydirigubbakcemile3kızz kadriyem benimki aynı anası ozmn uzun zayıff iiki babasına çekmemiş allah korusun nasıl doğrurdumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nerden bilyon kuzu benim kız en son kontrolümde mayısın 27 sinde 1200 gr dı canikom gayet fitt benim kızım degilmi anasına çekmemiş tombiş degil yani kaydirigubbakcemile3
allahımm 8. kutucuktayımmm
bu demekoluyorkiii 7 ay tamamen bittiii değilmi ??
yok canım heyecanım bebekten ötürü acı hissederim yada hissetmemden ötürü değil.... ne bilim onu gördüğümde heyecanlabilirim sabırsızlanabilirim görmek için hadi daha çıkmadımı falan derken benim tansiyon tavan yapabilir opuyorumnanaktan
epidural sezaryan esnasında iki olay yasadım
birinde aniden basıma siddetli bir agrı girdi saniyelikk aneztezi uzmanı zaten basımda elinde siringalarla bekliyor basım agrıdı dedim anında birsiringa omzumda duran katetere ve anında bas agrısı yok oldu
bir az sonra bir anda imidem bulandı çok kotu dedimm saniyelik bunlarhep anında bir siringa mide bulantısı geçtiy anizatentepenizde duruyor aneztezi uzmanı sizinle konusuyor surekli halinizi takip ediyor oylebası bos değilsiniz ,diyelim çok heyecan yaptınız tansiyon indi çıktı ozaman bayıltırlar zaten ama o verilen narkoz da normal ameliyat anı için verilen narkozdan çok daha hafif olur emin olunsadec euyumanız için verilir yani anezdtezi aldınız sayılmaz yani,
tek geçerim epiduralı sonrasında ne bel ne bas agrım hiçbirseyim olmadı umarım yine olmaz
bebegi ilk gorme anına aslakaçırmak istemiyorum.
benim bebek 36+5de dogmustu oyuzden hemen bana yuzunu gosterip temizlemeye ve gerekirse kuveze koymaya goturduler, ama miyadında dogan bebekleri sarıp anneye bile veriyorlarmıs, benimkinde ekip heyecanla bekledi bir sorun olcakmısolunumda falan diye ondan tamkeyfine varamadım, orda hemsiremi artıkneci iseyıkarkenagzını burnunu yandan gormustum kedi gibiydii birde o gorevliler bir rahat tutuyor kedi yavrusu tutar gibi ay birseyolcakfalansanıyorsunuz izlerken:)
sonra dikilme faslı çok uzunsuruyorbebek ondk içinde çıktı yukarı bebek odasında temizlenmye vs o arada aile izlemis yikanmasını giydirilmesini falan tam bebekhazırlanıyor hemen odaya getirmiyorlar once anne geliyor sonra bebgi anında getiriphadi emzir annesi diyoralr ayy tekrar h atırladım o gunleri inanılmaz heycanlı ve mutlu anlar,
yani bebegi ilk siz gordukten sonra aileniz goruyor ama kucaklarına vermiyorlar genelde siz odaya gelincebebek odaya geliyor,
bensahsen narkozdan uyanıp bebegi baskalarından dinlemek vesersem gibi olmak istemiyorum. agırısız acısız ilk saatlerde bebegmi rahat hrahat incelemek istiyorum
KISLARRRR doktora doğum izni almaya gittim. Verdi sağolsun. Doruk tam 1960 gr olmuştosunum benim... Boyumuz da 40 cm... Artık resmen yatıştayım...
buarada herkeze kocaman bı merhabaaa.ayyhh cok mutluyum sonunda denız sezonunu actım kaydirigubbakcemile2 gercı cmtsgunu cok yagmur yagdıgı için denız daha kendıne gelememıstı ama olsun yınede yüzdüm ve prensesımınde cok hosuna gıttı sanırım.ne güzel tekmeler savurdu ben denızdeyken sositososito buhafta inşallah havalr güzel devam ederse bol bol girmeyı planlıyorum bakalım kısmet.daha sonra giremem zaten cok sıcaklar baslar bızım burda,ki, zaten koca göbegıımi ordan oraya cevirmek zor oluyo kumsalda kaydirigubbakcemile3
merhaba bende ağustos annesiyim.kısmet olursa ağustosun 7si gibi kızımı kucağıma alıcam.biz birkaç arkadaş başka biryerde yazışıyorduk fakat o topiği kapattılar buraya yönlendirdiler.burda herkes muhabbeti kurmuş.biz çok yabancı kalıcaz sanırım.adım ece kızımınkide AZRA NAZ olucak inşallah.
yüzerim kuzuuu.valla denızden mikrop kaparmıyuım dıe bende cook düşündüm ama denıze gırmeyı dootorlkar genel olarak önerdıklerı için fazla kafaya takamdık acıkcası :1closedeyes: zaten bı buhafta gırebılırım iyice agırlastım malüm kafamçokkarıştıohh ne guzel yaa, benim icinde yuz tatlim, ben burda havuza bile giremedim daha..esim kayip duserim diye yalniz gitmemide istemiyor(( hafta sonuda hep biseyler cikiyor, bundan sonrada enfeksiyon riskini goze alamam havuzda heralde...mafoldumben
:roflol: :roflol: :roflol:> > Her gün yamaçtan tarlalarına ekine giden bi gelin-kaynana varmış.İki adam gelinle kaynanayı gözlerine kestirmişler.Bunları alıp kaldıralım,diye düşünmeye başlamışlar.Bi gün,gelinle kaynana tarlaya giderken ortalığı yıkan bi ağlama duymuşlar,dinlemişler ki,kulübeden geliyor.Çıkalım bi bakalım,demişler.Gidip kapıyı çalmışlar.Adamlardan biri kapıyı açmış.
> >
> > Kaynana ; hayırdır,ne oldu demiş.
> > Adam ; cenazemiz var,buyrun içeri,demiş.
> > Gelin kaynana içeri girmişler,giriş o giriş.
> > Adamlar işlerini halletmişler.Neyse,gelin kaynana evden çıkmışlar.
> >
> > Gelin sormuş ; ana be,naapcaz şimdi?
> > Kaynana cevap vermiş ; valla gelin seni bilmem ama ben yedisine de gelicem,kırkına da sevaptır.
Oooh maşallah kuzuya da anasına da:teytey:İyi yatışlar canım sana
Hah!Ben de size soracaktım Bepanten kullanabilir miyiz, caiz midir diye. Şu meme altı yaralarıma bir tek o iyi geldi de:kedi:
kızlar ya ben bi şey sölücem (evriş kızma ne olur ) ben hiç krem veya çatlak giderici bi şey kullanmadım. bi kere küçücük bi kakao yağı aldım 4 5 aylıkken hevesten onu haftada bir veya 2 sürdüm. şu n hiç çatlağım yok ama olur diye korkmaya başladım. doktor krem yazarsa bunu ssk güvencesiyle indirimli alabiliyomuyuz. haftasonu drye gidicem bekliyim diyorum. bide göğüs için yazdırıcam uçlarına sürmek gerekiyomuş şimdiden emerken çok acıtıyomuş bebek çünkü
Burko meme altı yarası neden oluyor acaba ? :uhm:
bizde geldik doktordan çok yorgunum önce onu söyleyeyim merak etmeyin diye girdim yoksa ayağa kalkmaya mecalim yok
gelelim bugüne önce anası ben kilo almamışım hala aynıyım 15 kiloda kaldım yani kan ve idrar tahilili yapıldı herşey yolunda suyumuzda gayet iyi yani sorun yok kan ilacımı değişti yanlız ferrum fort vermiş
şimdi danası oğluşum iyi ama canımı sıkan bir konu oldu 1 ayda boyu sadece 2mm uzamış görünüyor yani fl si 29 haftayı gösteriyor doktora sordum normal diyor usg de üç hafta sapma payı olabiliyor diyor ama ölçüm hatası olarak kabul ettim çünkü doktorum bugün formunda değildi dalgın dalgın cevap verdi hep boyumuz 42 cm geçen ay 41 di zaten kilomuz 2609gr başımız ve karın ölçümlerimiz hala iki hafta ileri ama ortalamada tam haftamızı yakalmışız öyle görünüyor tosunumda iyi baş aşağı dönmüş
doktor usg bakarken aa elimi o dedim doktorda hayır pipisi ve yumurtalıkları dedi acayip oldum ya sanki yumruk yapmış eli gibiydi resminide çekti verdi bizden böyle 20 gün sonra gelin dedi ama ben daha önce gideceğim bu kesin
bizde geldik doktordan çok yorgunum önce onu söyleyeyim merak etmeyin diye girdim yoksa ayağa kalkmaya mecalim yok
gelelim bugüne önce anası ben kilo almamışım hala aynıyım 15 kiloda kaldım yani kan ve idrar tahilili yapıldı herşey yolunda suyumuzda gayet iyi yani sorun yok kan ilacımı değişti yanlız ferrum fort vermiş
şimdi danası oğluşum iyi ama canımı sıkan bir konu oldu 1 ayda boyu sadece 2mm uzamış görünüyor yani fl si 29 haftayı gösteriyor doktora sordum normal diyor usg de üç hafta sapma payı olabiliyor diyor ama ölçüm hatası olarak kabul ettim çünkü doktorum bugün formunda değildi dalgın dalgın cevap verdi hep boyumuz 42 cm geçen ay 41 di zaten kilomuz 2609gr başımız ve karın ölçümlerimiz hala iki hafta ileri ama ortalamada tam haftamızı yakalmışız öyle görünüyor tosunumda iyi baş aşağı dönmüş
doktor usg bakarken aa elimi o dedim doktorda hayır pipisi ve yumurtalıkları dedi acayip oldum ya sanki yumruk yapmış eli gibiydi resminide çekti verdi bizden böyle 20 gün sonra gelin dedi ama ben daha önce gideceğim bu kesin
Vallahi ayıptır söylemesi, benimkiler zaten iriceydi; şimdi resmen montofon oldumkaydirigubbakcemile3E göbek de büyüyünce, ikisinin arasında kalan bölge havasız kalıyor ve terledikçe yara yapıyor. Bütün gün okulda sütyen de takınca yaralar daha da azıyor. Evde sabah akşam duş alıp memeler fora oturunca çook rahat ediyorumdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?