2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ECE hosgeldin burda 3 tane bebisin adı ece olcak:) sende yaz bize oyle ozel cevap bekleme , bazı arkadaslar girip kendilerine ilgi bekleyip aradıklarını bulamayıncada kızıolar umarız sen oyle olmazsın. obur topigide o arkadaslar acmıstı.

Hoşgeldın.. hepımız burada bır amaç için toplandık.. o yuzden sız-biz diye bırsey yok.. yeter ki nıyetler ıyı olsun..sorunumuz,sevıncımız oldugu surece burada bulusuyoruz bız hepımız,konularla alakamız varsa da yazıyoruz,ama alakamız yoksa halıyle cevap vermedıgımız zamanlarımız da oluyor... umarım hep guzel haberler paylasırız..

tazefasulyem maşallah oğluşunaa bu arada sanada ii dinlenmeler canımm.......
yok yok ben karar verdim bu topiğin en cılız bebeği benim oğlum olacak:)

nerden bilyon kuzu benim kız en son kontrolümde mayısın 27 sinde 1200 gr dı canikom gayet fitt benim kızım degilmi anasına çekmemiş tombiş degil yani kaydirigubbakcemile3

nerden bilyon kuzu benim kız en son kontrolümde mayısın 27 sinde 1200 gr dı canikom gayet fitt benim kızım degilmi anasına çekmemiş tombiş degil yani kaydirigubbakcemile3
hehekaydirigubbakcemile3kızz kadriyem benimki aynı anası ozmn uzun zayıff iiki babasına çekmemiş allah korusun nasıl doğrurdumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ya ben bi şey sölücem (evriş kızma ne olur ) ben hiç krem veya çatlak giderici bi şey kullanmadım. bi kere küçücük bi kakao yağı aldım 4 5 aylıkken hevesten onu haftada bir veya 2 sürdüm. şu n hiç çatlağım yok ama olur diye korkmaya başladım. doktor krem yazarsa bunu ssk güvencesiyle indirimli alabiliyomuyuz. haftasonu drye gidicem bekliyim diyorum. bide göğüs için yazdırıcam uçlarına sürmek gerekiyomuş şimdiden emerken çok acıtıyomuş bebek çünkü

seerni dr öle catlak kremi falan yazmaz canım onlar receteylede alınmıyo özel onların hepsi paranla alıcaksın yağ kullan sende bu arada ben göggüsler için sordum bepanten kullan uçlarına demişti acıdığı zamanlarda almıştım ki onuda zaten yazmıyolar 3 tl bişey zaten canım

allahımm 8. kutucuktayımmm
bu demekoluyorkiii 7 ay tamamen bittiii değilmi ??

Evet, çok az kalmış, hayırlısıyla,sağlıkla inşallah :ecrin_bebek:

Milkshake, bende bazen heyecanlanmaktan korkuyorum, ama düşünsene içimizde bu bebekler ve bir şekilde çıkacaklar, içimizde tutacak halimiz yok ya kaydirigubbakcemile3

Benimde içime korku geldiğinde dünyada hergün binlerce kadın doğum yapıyor, bir çoğunun yanında doğumuna yardımcı olacak bir doktor ,bir ağrı kesici bile olmuyor ama birşekilde doğuruyorlar.. diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.

Anneannem, ortanca dayımı köyde tarladan dönerken, bir kayanın arkasında doğurmuş, eteğine sarmış, kucağında bebekle eve dönmüş, iki gün sonra da bebeği emzirmiş, kundak yapıp eve yatırmış, sonra yine tarlaya gitmiş..

Ben bunları duyduğumdan beri, onların yanında korkuyorum falan diyemiyorum zaten alkisalkisalkis

Çok güzel anlatmışsın Esra, rüya gibi, ağzına sağlık

KISLARRRR doktora doğum izni almaya gittim. Verdi sağolsun. Doruk tam 1960 gr olmuş tosunum benim... Boyumuz da 40 cm... Artık resmen yatıştayım...

Oh oh gözün aydın, dinlen bol bol, bebeğine de maşallah maşallah

Ohh keyfini çıkar ne güzel, ama aman dikkat et, boyunu geçen yerlere gitme, Allah korusun hamilelikte kramplar falan sık oluyor, denizdeyken olursa çok zorlanırsın. Şöyle kıyıdan kıyıdan yüz kaydirigubbakcemile3

Oh oh çok sevindim bu işe. zemuszemusEvdeki bepantenin kutusunu atmışız. İnternetten belki prospektüsünü bulurum dedim onu da bulamadım. Korka korka incecik sürüyordum. İçim rahatladı vallahi babym

Hoşgeldin canım. Bak sana birkaç örnek vereyim.Yakın geçmişte aramıza katılmış arkadaşlar; jenny, serapkarakoylu, elta...daha bir sürü kişi var ama aklıma ilk gelenler bunlar. Bak bakalım geçmiş sayfalara, hiç yabancılık çekiyorlar mıyerimsenibenSen yeter ki yaz, illa ki girersin aramızaopuyorumnanaktan

ohh ne guzel yaa, benim icinde yuz tatlim, ben burda havuza bile giremedim daha..esim kayip duserim diye yalniz gitmemide istemiyor(( hafta sonuda hep biseyler cikiyor, bundan sonrada enfeksiyon riskini goze alamam havuzda heralde...mafoldumben
yüzerim kuzuuu.valla denızden mikrop kaparmıyuım dıe bende cook düşündüm ama denıze gırmeyı dootorlkar genel olarak önerdıklerı için fazla kafaya takamdık acıkcası :1closedeyes: zaten bı buhafta gırebılırım iyice agırlastım malüm kafamçokkarıştı
:roflol: :roflol: :roflol:

aramıza hoşgeldın canım.niye böyle düşünmüyorsunuzki? burda cogu kişi uzun zaman oluyo giremıyo pat die dalıverıyoruz muhabbetın ortasına.sen de öle yap.bazen sorulan sorular havada kalabılır onu zaten hiç takmayın kafanıza çünkü bukadar koyu muhabbetın arasında cogumuzun msjlarını görümüyoruz bıle zaman zaman yerimseniben.neyse hadı bebikini anlat bize.kacıncı haftadasın bebiş kac kılo oldu

Oooh maşallah kuzuya da anasına da:teytey:İyi yatışlar canım sana

Hah!Ben de size soracaktım Bepanten kullanabilir miyiz, caiz midir diye. Şu meme altı yaralarıma bir tek o iyi geldi de:kedi:

Burko meme altı yarası neden oluyor acaba ? :uhm:

bizde geldik doktordan çok yorgunum önce onu söyleyeyim merak etmeyin diye girdim yoksa ayağa kalkmaya mecalim yok
gelelim bugüne önce anası ben kilo almamışım hala aynıyım 15 kiloda kaldım yani kan ve idrar tahilili yapıldı herşey yolunda suyumuzda gayet iyi yani sorun yok kan ilacımı değişti yanlız ferrum fort vermiş
şimdi danası oğluşum iyi ama canımı sıkan bir konu oldu 1 ayda boyu sadece 2mm uzamış görünüyor yani fl si 29 haftayı gösteriyor doktora sordum normal diyor usg de üç hafta sapma payı olabiliyor diyor ama ölçüm hatası olarak kabul ettim çünkü doktorum bugün formunda değildi dalgın dalgın cevap verdi hep boyumuz 42 cm geçen ay 41 di zaten kilomuz 2609gr başımız ve karın ölçümlerimiz hala iki hafta ileri ama ortalamada tam haftamızı yakalmışız öyle görünüyor tosunumda iyi baş aşağı dönmüş
doktor usg bakarken aa elimi o dedim doktorda hayır pipisi ve yumurtalıkları dedi acayip oldum ya sanki yumruk yapmış eli gibiydi resminide çekti verdi bizden böyle 20 gün sonra gelin dedi ama ben daha önce gideceğim bu kesin

Estagfurullahh.. ne haddıme.. ama catlamak zaten genetık bırsey.. bız yıne de olayı gecıktırmek ya da derınlıgını azaltmak adına suruyoruz.Kakao yagını goğsun ıcın de kullanabılırsın.. eger emzırdıkten sonra agrırsa goguslerın o zaman ona ozgu krem alırsın.

Burko meme altı yarası neden oluyor acaba ? :uhm:

Vallahi ayıptır söylemesi, benimkiler zaten iriceydi; şimdi resmen montofon oldumkaydirigubbakcemile3E göbek de büyüyünce, ikisinin arasında kalan bölge havasız kalıyor ve terledikçe yara yapıyor. Bütün gün okulda sütyen de takınca yaralar daha da azıyor. Evde sabah akşam duş alıp memeler fora oturunca çook rahat ediyorumdelikafadulden

Maşallahh Deryam.. hadı gozun aydın.Oglunun kılosu da cok gusel.. bence de yanlıs olcum olmustur.. kılosu bu kadar ıyıyken.. takılma ayrıntılara.. saglıgı ıyı olsun da.

evriş emzirme body si aldım 14 küsür 15 de bi ara resmini eklerim atletten vazgeçip body aldım göbek bölümü toparlayıcı özellikli markası neydi ufaklık .com tr adresini veriyor kutu üzerinde ama ürünü bulamadım

saol serapcım ben o zaman kakao yağına devam ediyim hem kokusuda çok hoşuma gidiyo bepanten var zaten evde çoğu şeyde kullandığım bi krem

maşşalah oğlusuna,senınkınınde kılo almıs başını gidiyo maşşalah.bence ufak bı yalnıslık olmustur ölçümde hiç takılma derım.

deryacım takma kafana bak dr.da demiş bi yanlışlık olmuştur bak kilosu sağlığı herşeyi ii canım pipi resminizide almışsınız ne güzel bak gözün aydın işte....
benim artık midem hep kötü yaa sürekli kaynama yapıyooo ooffff

Haa anladım, bende bir rahatsızlık falan mı var acaba diye sormuştum. Benim de göğüslerim baya iridir, benden önce göğüslerim gider her yere, ama şimdi göbeğimin yanında öyle derli toplu kaldılar ki sositososito

Birşey diycem, ilaçsız bebe pudralarından dene, çok iyi gelir, teri de çeker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…