2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

saol serapcım ben o zaman kakao yağına devam ediyim hem kokusuda çok hoşuma gidiyo bepanten var zaten evde çoğu şeyde kullandığım bi krem

bepantenin zaten çok cabuk iileştirici özelliği var benim alt komsumda hemsire bebeğinin poposuna pişik kremi olarak sadece onu kullanıyo banada alma en ii gelen bu zaten dedi..

bende kakao yağı ve zeytinyagı sürüyorum karnıma ve göğüslerime canımm çook ii geliyoo

slm kızlarrrr
nabersiniz
valla benin keyfim keyiff tatil güzel geçiyo ama bu antika otelde odalarda wireless yokkk lobiye inip girebilicem
deniz havuz ve kumsal üçlüsü arasında gidip geliyorummm zemuszemus
yarım saat sonra yemeğe gidicezz bi yiyorum zaten orasını hiçç karıştırmimmm lülülülülülü
ama tek sorun animatörler step aerobik yaptırıyo ben ne zaman kalksam yapmaya koca oturtuyo zorla halbuki nolcaksa ayağımı zaten kaldırmıyom onlar gibiii :umursamaz:
bide göbeğimi açıyorum güneşlenirken bebeğin kafaya güneş geçmez dime ama fazla açmıyorum kimslere yokken hem rezillik hemde zararı olur diye
izmir buluşması noldu bakabildğim kadar bi geçmişe bakayımmm

evdet evriş kesinlikle genetik benim de göğsümün altında oluşmuştu çatlaklar ama ben onu bi kaç arkadaşıma sordum herkeste var onlar dediler süt yolu mu ne oluşuyomuş şimdide kendiliğinden azaldı çok sevindim

tazemmm geçmiş doğumgünün kutlu olsun tatlım nice mutlu yıllara eşinle ve bebişinle inşallahhh
fotoda çok güzel çıkmışsınnn elbisen çok yakışmışşş öpüyorum kocaman senii

ayy esra gelmiş ne güzel bol bol d vitamini alıyosun bebişe ama güneş kremi sürmeyi unutma leke olmasın vücudunay buluşun biran öncede fotoları görelim

Hoşgeldin Ece a.s.

Azra Hanım nasıllar?

Oh oh Allah keyfini daim etsin canım. Ama güneşlenme işine dikkatlmaz:Tehlikeli saatlerde çıkma sakın dışarı

Benim de göğüslerimin altları çatladı.
Ama kendi kendine azalmaz onlar. Renkleri beyazlaşmaya başladığı ve göğüsler gerilmeye devam ettiği için az farkedilir hale gelmişlerdir.
Arrık emzirme döneminde sonra çaresine bakmaya çalışacağız. Çatlakları iyileştirici kremler var ama hamilelikte kullanılmıyor. Ben sadece önleyici sürmekle yetiniyorum, bir işe yarıyor mu bilemiyorum da.

kızlar yarımyamalak okudum biraz ama doğum muhabbeti olmuş korkular sarmış herkesi kesikler felannn ben artık istanbula dönünce düşünürüm bunlarıı giricem yineee malum yemeğe gidiyommm çok açımmm
öpüldünüzzzzzzz

gizze çok geçmiş olsun canım bendede üç gündür var ama hemen geçiyor doktorumada söyledim geçiği için ve uzamadığı için fazla üstünde durmadık
eftelya milk ve baby sizinde gözünüz aydın maşallah bebişlere
esracım taili fet etmişsin oh keyfini çıkar canım bizim adımızada eğlen

oyyy esram gelmiş. keyfini çıkar yafrum.. ama gubeşe dikkat et ...ösledik seni...opuyorumnanaktan

bu arada kızlar biz bu haftasonu PRıSON BREAK izlemeye başladık ayhh manyk olduk yaa varya...malum yaz geldi diziler rafa kalktı süpermiş.

aayy kızlar sankii saatlerce yürümüşm gb sağ bacağımm nasıl sızım sızım ağrıyoo dün sol bacağımdı ne oluyoo yaaa böle anlamıyorum yatıyorum bu kezde kalça kemiklerim acıyoo çok şikayet eder gb oldum ama artık rahat edemiyorummm

tazefasulyem maşallah oğluşunaa bu arada sanada ii dinlenmeler canımm.......
yok yok benkarar verdim bu topiğin en cılız bebeği benim oğlum olacak:)

tatlim oyle dusunme, sana bi ornek vereyim, benim is arkadasim 3 hafta once dogum yapti ve gecen gun bebegi gostermeye ve kart basmislar onu vrmeye geldi, kadin hamileligi boyunca 9 kilo aldi, boy desen 1.70-1.75, her gordugumde bi kendime bi ona bakardim(dedim bide icimden bunun bebis minnacik dogar heralde, gidim gidim yiyor,, gobekde yok, cocuk 41.haftada dogdu, 3.750gr, 53.5cm boyunda, kadinda kilodan eser yok tabi, masallah dedim... o yuzden merak tme senin bebisde tosuncuk olucak..

hosgeldin canim, allah hayirli dogumlar nasip etsin..
masallah annesi, kilosu super masallah, boyunda yanilma payi olabiliyor, bazen farkli bi pozisyondan bile olcunce onamalar oluyor, takma kafana, bizimki hep guduk cikiyor haftasina gore:)))insallah degildir:))

esrakuss keyiff sende vallaa, ohhh yarasin kusumaaaa...opuyorumnanaktan

inş teyzesiii inş benimki şaka tabi yeterki sağlığı ii olsunn:Saruboceq:

sakaleyncim gozun aydın tatlım hersey yolundaymıs boyunu takma ben,m yigenim 3950 kg ve 50 cm dogdu ama okadar cabuk uzadıki boyu inanamazsın. simdi 8.5 aylık sıpamız hem boydan hem kilodan masallahı var yani

yanlız benim fl ye gore boyu 46 cm cıkıo cok uzun geldi bana sanki yanlıs olcmus gibi boyle giderse boyu kac olacak bu cocugun :) gerci olcume gorede 34 + 2 cıkıo

nerden bilyon kuzu benim kız en son kontrolümde mayısın 27 sinde 1200 gr dı canikom gayet fitt benim kızım degilmi anasına çekmemiş tombiş degil yani kaydirigubbakcemile3

:roflol: İlahi Kadriyem... çok güldüm.

KEDİCİ iyi dileklerin için teşekkür ederim kuzuu...

tazemmm geçmiş doğumgünün kutlu olsun tatlım nice mutlu yıllara eşinle ve bebişinle inşallahhh
fotoda çok güzel çıkmışsınnn elbisen çok yakışmışşş öpüyorum kocaman senii

Sağol canım benim. sana da iyi tatiller.. Nasıl gidiyor ev sahiplİği, çok misafir kabul etmiyon di mi artık =))

Kız bak bakayım, EVRİM hafta içi buluşalım diyo, sen ne dersin? Sana hangi gün uyar?

bu arada kızlar biz bu haftasonu PRİSON BREAK izlemeye başladık ayhh manyk olduk yaa varya...malum yaz geldi diziler rafa kalktı süpermiş.

hıh yaaa... ben de ne izlesem diyodum. Malum lostu bitirdik. İyi fikir. Gülistan, bu diziye başlıyomuşuz, sonra bebişler geliveriyomuş. Ama diziden kopamayıp emzirirken falan prison break izliyomuşuz =))

EFTELYACIM, benim sıpanın da karın hacmi haftasına göre geniş, bacak boyu da kısa çıkıyo... Ben de Onur'la dalga geçiyorum, "bu çocuk senin gibi kısa bacaklı olacak" diyorum. :roflol: Halbuki kısa bacaklı değil ama, uzun da değil hani... Kan akışı iyi mi, suyu iyi mi, bunlar önemli canım benim. Sen diğer şeylere takılma yerimseniben

ayaklarım toynak gibi oldu yine oylede acıolarki inanamazsınız sandalyeye uzatmıs vaziyetteyim banamısın demio

ah sorma pervin benimkilerde oyle, spor ayakkabi giymistim bugun bi cikardim orabim bileklerimin icine gocmuss( basamiyorum(

off karnimin alti aciyoo, kukum aciyoo, ayklarim aciyoo, cisim varr...imdaatttt....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…