saol serapcım ben o zaman kakao yağına devam ediyim hem kokusuda çok hoşuma gidiyo bepanten var zaten evde çoğu şeyde kullandığım bi krem
merhaba bende ağustos annesiyim.kısmet olursa ağustosun 7si gibi kızımı kucağıma alıcam.biz birkaç arkadaş başka biryerde yazışıyorduk fakat o topiği kapattılar buraya yönlendirdiler.burda herkes muhabbeti kurmuş.biz çok yabancı kalıcaz sanırım.adım ece kızımınkide AZRA NAZ olucak inşallah.
slm kızlarrrr
nabersiniz
valla benin keyfim keyiff tatil güzel geçiyo ama bu antika otelde odalarda wireless yokkk lobiye inip girebilicem
deniz havuz ve kumsal üçlüsü arasında gidip geliyorummm zemuszemus
yarım saat sonra yemeğe gidicezz bi yiyorum zaten orasını hiçç karıştırmimmm lülülülülülü
ama tek sorun animatörler step aerobik yaptırıyo ben ne zaman kalksam yapmaya koca oturtuyo zorla halbuki nolcaksa ayağımı zaten kaldırmıyom onlar gibiii :umursamaz:
bide göbeğimi açıyorum güneşlenirken bebeğin kafaya güneş geçmez dime ama fazla açmıyorum kimslere yokken hem rezillik hemde zararı olur diye
izmir buluşması noldu bakabildğim kadar bi geçmişe bakayımmm
evdet evriş kesinlikle genetik benim de göğsümün altında oluşmuştu çatlaklar ama ben onu bi kaç arkadaşıma sordum herkeste var onlar dediler süt yolu mu ne oluşuyomuş şimdide kendiliğinden azaldı çok sevindim
tazefasulyem maşallah oğluşunaa bu arada sanada ii dinlenmeler canımm.......
yok yok benkarar verdim bu topiğin en cılız bebeği benim oğlum olacak:)
merhaba bende ağustos annesiyim.kısmet olursa ağustosun 7si gibi kızımı kucağıma alıcam.biz birkaç arkadaş başka biryerde yazışıyorduk fakat o topiği kapattılar buraya yönlendirdiler.burda herkes muhabbeti kurmuş.biz çok yabancı kalıcaz sanırım.adım ece kızımınkide AZRA NAZ olucak inşallah.
masallah annesi, kilosu super masallah, boyunda yanilma payi olabiliyor, bazen farkli bi pozisyondan bile olcunce onamalar oluyor, takma kafana, bizimki hep guduk cikiyor haftasina gore:)))insallah degildir:))bizde geldik doktordan çok yorgunum önce onu söyleyeyim merak etmeyin diye girdim yoksa ayağa kalkmaya mecalim yok
gelelim bugüne önce anası ben kilo almamışım hala aynıyım 15 kiloda kaldım yani kan ve idrar tahilili yapıldı herşey yolunda suyumuzda gayet iyi yani sorun yok kan ilacımı değişti yanlız ferrum fort vermiş
şimdi danası oğluşum iyi ama canımı sıkan bir konu oldu 1 ayda boyu sadece 2mm uzamış görünüyor yani fl si 29 haftayı gösteriyor doktora sordum normal diyor usg de üç hafta sapma payı olabiliyor diyor ama ölçüm hatası olarak kabul ettim çünkü doktorum bugün formunda değildi dalgın dalgın cevap verdi hep boyumuz 42 cm geçen ay 41 di zaten kilomuz 2609gr başımız ve karın ölçümlerimiz hala iki hafta ileri ama ortalamada tam haftamızı yakalmışız öyle görünüyor tosunumda iyi baş aşağı dönmüş
doktor usg bakarken aa elimi o dedim doktorda hayır pipisi ve yumurtalıkları dedi acayip oldum ya sanki yumruk yapmış eli gibiydi resminide çekti verdi bizden böyle 20 gün sonra gelin dedi ama ben daha önce gideceğim bu kesin
inş teyzesiii inş benimki şaka tabi yeterki sağlığı ii olsunn:Saruboceq:tatlim oyle dusunme, sana bi ornek vereyim, benim is arkadasim 3 hafta once dogum yapti ve gecen gun bebegi gostermeye ve kart basmislar onu vrmeye geldi, kadin hamileligi boyunca 9 kilo aldi, boy desen 1.70-1.75, her gordugumde bi kendime bi ona bakardim(dedim bide icimden bunun bebis minnacik dogar heralde, gidim gidim yiyor,, gobekde yok, cocuk 41.haftada dogdu, 3.750gr, 53.5cm boyunda, kadinda kilodan eser yok tabi, masallah dedim... o yuzden merak tme senin bebisde tosuncuk olucak..
hosgeldin canim, allah hayirli dogumlar nasip etsin..
masallah annesi, kilosu super masallah, boyunda yanilma payi olabiliyor, bazen farkli bi pozisyondan bile olcunce onamalar oluyor, takma kafana, bizimki hep guduk cikiyor haftasina gore:)))insallah degildir:))
esrakuss keyiff sende vallaa, ohhh yarasin kusumaaaa...opuyorumnanaktan
nerden bilyon kuzu benim kız en son kontrolümde mayısın 27 sinde 1200 gr dı canikom gayet fitt benim kızım degilmi anasına çekmemiş tombiş degil yani kaydirigubbakcemile3
tazemmm geçmiş doğumgünün kutlu olsun tatlım nice mutlu yıllara eşinle ve bebişinle inşallahhh
fotoda çok güzel çıkmışsınnn elbisen çok yakışmışşş öpüyorum kocaman senii
bu arada kızlar biz bu haftasonu PRİSON BREAK izlemeye başladık ayhh manyk olduk yaa varya...malum yaz geldi diziler rafa kalktı süpermiş.
ayaklarım toynak gibi oldu yine oylede acıolarki inanamazsınız sandalyeye uzatmıs vaziyetteyim banamısın demio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?