evriş emzirme body si aldım 14 küsür 15 de bi ara resmini eklerim atletten vazgeçip body aldım göbek bölümü toparlayıcı özellikli markası neydi ufaklık .com tr adresini veriyor kutu üzerinde ama ürünü bulamadım
EeeeEEEeeeeEe? dizi de kalmadı piyasada... Nerdesiniz yahu?
Bugün ihya oldum. Levent Yüksel'in de dahil olduğu grubun (Sıfır KM) yeni albümünün çıktığını öğrendim. Sonra Levent'in gene bir başka albümde İstanbul da dahil, 3 şarkı söylediğini öğrendim. Hastasıyımdır kendisinin :kedi:...
Benimki hıçkırıyo gene =)))
Bırak Levent i sezen i sımdı.. duruma bı el atıver.. cumadan ıtıbaren yokum ben,hafta sonu dahil.. bır an once bulusma zamanı belırlemek lazım gelır..
KISLARRRR doktora doğum izni almaya gittim. Verdi sağolsun. Doruk tam 1960 gr olmuştosunum benim... Boyumuz da 40 cm... Artık resmen yatıştayım...
merhaba bende ağustos annesiyim.kısmet olursa ağustosun 7si gibi kızımı kucağıma alıcam.biz birkaç arkadaş başka biryerde yazışıyorduk fakat o topiği kapattılar buraya yönlendirdiler.burda herkes muhabbeti kurmuş.biz çok yabancı kalıcaz sanırım.adım ece kızımınkide AZRA NAZ olucak inşallah.
o toynak bende de var. 2 numara büyüdü ayaklarım ve sadece terlilk giyiorum. ayakkabı giyer de ter basar bikaç numara daha büyür valla korkuorum. masaj yapanım da yokkkkk :sinifsinif:ayaklarım toynak gibi oldu yine oylede acıolarki inanamazsınız sandalyeye uzatmıs vaziyetteyim banamısın demio
off karnimin alti aciyoo, kukum aciyoo, ayklarim aciyoo, cisim varr...imdaatttt....
Benimki hıçkırıyo gene =)))[/QUOTE
annem ben hıçkırırken beni hep korkutur ve gerçekten geçer hıçkırığım. bebişim hıçkırırsa bögh yapıcammmmmmmmmm zemuszemus kıyamam oğluşumaaaaa.. minik ayak
esracımmm tatilin tadını çıkar doya doya. ii eğlenceler canım sana ama lütfen göbişi fazla güneşe tutma rahatsız olurmuş bebekler sularının ısısı arttı mı.
esraaaaaaakkoooooo... ya çok sevindiğim bişi yazmışsın. bebişler bizden önce odaya getirilmior deil mi. yani ben eşimin ailesinden çok korkuorum . yeni doğan bebeği hoplatma zıplatma öpme ısırma eylemlerine çok müsaitler. sevgi gösterisi yapmak zorunda hissediolar ki mutlu oldukları anlaşılsın. ve ben rahimden yeni çıkmış bebeğe yapılmasına karşıyım. yani yanında olsam engellerim de ben yokken bebeği getirirlerse engelleyemem. kafamçokkarıştı eğer ben odadayken gelirse çok sevinicem bebemmmm... mis kokulu bebeto yeni çıkmış kucaktan kucağa hoplattıramam. delikafadulden
sen demi enize yazliga gidiyonnn:gitme:sende mi denize giricenn:sinifsinif:
çalışan anneler ne yapmayı düşünüyosunuz bebek bakımı konusunda. 5-6 ay izindi rapordu idare etcez sonra? ücretsiz izin kullanacak mısınız.
bende şaşırdım beklemiyordm kendisinden napalım beklicezÇok teşekkürler teyzeleri :)
PETRıK hayret, Elif vermedi mi? Ben sadece sezaryen olacağımı söyledim. 38 - 39. haftada oluyor ya o da... Kendi doktorum bile değil gittiğim doktor. Verdi hemen...
maşallah kuzuna Derya, ben ultrason ölçümlerinin birebir çıktıgına inanmıyorum bebişler hareket halinde oluyor zaten nasıl sağlıklı ölçsünlerki boş verbizde geldik doktordan çok yorgunum önce onu söyleyeyim merak etmeyin diye girdim yoksa ayağa kalkmaya mecalim yok
gelelim bugüne önce anası ben kilo almamışım hala aynıyım 15 kiloda kaldım yani kan ve idrar tahilili yapıldı herşey yolunda suyumuzda gayet iyi yani sorun yok kan ilacımı değişti yanlız ferrum fort vermiş
şimdi danası oğluşum iyi ama canımı sıkan bir konu oldu 1 ayda boyu sadece 2mm uzamış görünüyor yani fl si 29 haftayı gösteriyor doktora sordum normal diyor usg de üç hafta sapma payı olabiliyor diyor ama ölçüm hatası olarak kabul ettim çünkü doktorum bugün formunda değildi dalgın dalgın cevap verdi hep boyumuz 42 cm geçen ay 41 di zaten kilomuz 2609gr başımız ve karın ölçümlerimiz hala iki hafta ileri ama ortalamada tam haftamızı yakalmışız öyle görünüyor tosunumda iyi baş aşağı dönmüş
doktor usg bakarken aa elimi o dedim doktorda hayır pipisi ve yumurtalıkları dedi acayip oldum ya sanki yumruk yapmış eli gibiydi resminide çekti verdi bizden böyle 20 gün sonra gelin dedi ama ben daha önce gideceğim bu kesin
slm kızlarrrr
nabersiniz
valla benin keyfim keyiff tatil güzel geçiyo ama bu antika otelde odalarda wireless yokkk lobiye inip girebilicem
deniz havuz ve kumsal üçlüsü arasında gidip geliyorummm zemuszemus
yarım saat sonra yemeğe gidicezz bi yiyorum zaten orasını hiçç karıştırmimmm lülülülülülü
ama tek sorun animatörler step aerobik yaptırıyo ben ne zaman kalksam yapmaya koca oturtuyo zorla halbuki nolcaksa ayağımı zaten kaldırmıyom onlar gibiii :umursamaz:
bide göbeğimi açıyorum güneşlenirken bebeğin kafaya güneş geçmez dime ama fazla açmıyorum kimslere yokken hem rezillik hemde zararı olur diye
izmir buluşması noldu bakabildğim kadar bi geçmişe bakayımmm
oyyy esram gelmiş. keyfini çıkar yafrum.. ama gubeşe dikkat et ...ösledik seni...opuyorumnanaktan
bu arada kızlar biz bu haftasonu PRıSON BREAK izlemeye başladık ayhh manyk olduk yaa varya...malum yaz geldi diziler rafa kalktı süpermiş.
maalesef canım,ek ders ücretinden feragat edip alabildiğim kadar rapor alacağım ama maaştan vazgeçmek bizi aşar :1no2:
Ah ben senı yerım.. sana kıyamam ben.. yok annem, denıse gırmıycem ben.. sadece yazlıga gıdıyorum 3 gun degısıklık olsun dıye.. daha buralarda hava denız havası degıl.. ay üsülme sen.... nanımmmm menimmm
öyle yaa. sonlara yaklaştıkça bunlarda aklıma takılır oldu. yeni bebişi olmuş arkadaşlar bakıcı da bulana kadar ücretsiz kullanıyo. anneler uzak. sonrasını düşünmek bile istemirum. yine de. anneanneye güzeniyoruz sağlıkla inşallah. sizler de plan nedir..
bende şaşırdım beklemiyordm kendisinden napalım beklicez
Elif hamileyken kurdugu hayali anlattı : )) ortası delik yatak hayali varmış yüzükoyun yatabilmek için sabret az kaldı deyip teselli veriyor kaydirigubbakcemile3
bende şaşırdım beklemiyordm kendisinden napalım beklicez
Elif hamileyken kurdugu hayali anlattı : )) ortası delik yatak hayali varmış yüzükoyun yatabilmek için sabret az kaldı deyip teselli veriyor kaydirigubbakcemile3
Yerinde olsam arardım "arkadaşım sezaryen olacağı için doktoru 30+6 iken izin vermiş, ben de sezaryen olacağım, acaba mümkün mü" derdim. Çok şaşırdım, ben istemeden fazla fazla rapor veren kadın ??
:kedi:nerde sizin yazlikk....benide goturseneee, bi kenarda dururum sozz hic zararim dokunmazz, arada bi cisim gelir o kadar:kedi:
tmm yarın esrayı ararım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?