2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

EeeeEEEeeeeEe? dizi de kalmadı piyasada... Nerdesiniz yahu?

Bugün ihya oldum. Levent Yüksel'in de dahil olduğu grubun (Sıfır KM) yeni albümünün çıktığını öğrendim. Sonra Levent'in gene bir başka albümde ıstanbul da dahil, 3 şarkı söylediğini öğrendim. Hastasıyımdır kendisinin :kedi:...

Ulen hepimiste ayrı sıkayet :)) yok oram acıoo, yok buramm kasılıoo.. yok hıckırıooo... kaydirigubbakcemile3

Hey gidi eski günler heyyyyy :)))

Ah kuzum.. hemen bakıyorum... tesekkur ederım paylasımın ıcın..

Bırak Levent i sezen i sımdı.. duruma bı el atıver.. cumadan ıtıbaren yokum ben,hafta sonu dahil.. bır an once bulusma zamanı belırlemek lazım gelır..

Bırak Levent i sezen i sımdı.. duruma bı el atıver.. cumadan ıtıbaren yokum ben,hafta sonu dahil.. bır an once bulusma zamanı belırlemek lazım gelır..

sen demi enize yazliga gidiyonnn:gitme:sende mi denize giricenn:sinifsinif:

KISLARRRR doktora doğum izni almaya gittim. Verdi sağolsun. Doruk tam 1960 gr olmuş tosunum benim... Boyumuz da 40 cm... Artık resmen yatıştayım...

maşallah bebişinee. şimdi evde bol bol soldan soldan yatarsın . tombiklerin hepsi 2 kg ve civarı olmuşlar. gramlardan kurtulduk laelaelaelaelae

hoşgeldin canımmmm. fazlasıyla rahat bi topiğe geldin. bazen cvp gelmez bazen sorun görülmez kimse kimseye küsmez konular atlanır bazen . sen sadece yaz . burası bayan gününe benzer. nasıl salondaki tüm kadınlar çaprazdaki bayanlarla ya da ennnnn karşıdakinle konuşur bir uğultu gürültü vardır. her kafadan farklı konu çıkar ahanda burası. hayırlı doğumlar canımkaydirigubbakcemile2kafamçokkarıştı

ayaklarım toynak gibi oldu yine oylede acıolarki inanamazsınız sandalyeye uzatmıs vaziyetteyim banamısın demio
o toynak bende de var. 2 numara büyüdü ayaklarım ve sadece terlilk giyiorum. ayakkabı giyer de ter basar bikaç numara daha büyür valla korkuorum. masaj yapanım da yokkkkk :sinifsinif:

off karnimin alti aciyoo, kukum aciyoo, ayklarim aciyoo, cisim varr...imdaatttt....

ya 30. haftadan sonra ağrılar basıo galiba. hafiften başlıo bende de. bu arada çok merci canım verdiğin bilgiler için.

çalışan anneler ne yapmayı düşünüyosunuz bebek bakımı konusunda. 5-6 ay izindi rapordu idare etcez sonra? ücretsiz izin kullanacak mısınız.

sen demi enize yazliga gidiyonnn:gitme:sende mi denize giricenn:sinifsinif:

Ah ben senı yerım.. sana kıyamam ben.. yok annem, denıse gırmıycem ben.. sadece yazlıga gıdıyorum 3 gun degısıklık olsun dıye.. daha buralarda hava denız havası degıl.. ay üsülme sen.... nanımmmm menimmm

çalışan anneler ne yapmayı düşünüyosunuz bebek bakımı konusunda. 5-6 ay izindi rapordu idare etcez sonra? ücretsiz izin kullanacak mısınız.

maalesef canım,ek ders ücretinden feragat edip alabildiğim kadar rapor alacağım ama maaştan vazgeçmek bizi aşar :1no2:

Çok teşekkürler teyzeleri :)
PETRıK hayret, Elif vermedi mi? Ben sadece sezaryen olacağımı söyledim. 38 - 39. haftada oluyor ya o da... Kendi doktorum bile değil gittiğim doktor. Verdi hemen...
bende şaşırdım beklemiyordm kendisinden napalım beklicez
Elif hamileyken kurdugu hayali anlattı : )) ortası delik yatak hayali varmış yüzükoyun yatabilmek için sabret az kaldı deyip teselli veriyor kaydirigubbakcemile3

maşallah kuzuna Derya, ben ultrason ölçümlerinin birebir çıktıgına inanmıyorum bebişler hareket halinde oluyor zaten nasıl sağlıklı ölçsünlerki boş ver

tombik su perisi gelmiş hoşgelmiş bizim içinde yüüüzz zemuszemus

Gülistan 1. sezondasınız değimi okadar heyecanlıki o bölüm anlatamam biz 3. sezondayız aynı heyecanla devam ediyor

Son düzenleme:
maalesef canım,ek ders ücretinden feragat edip alabildiğim kadar rapor alacağım ama maaştan vazgeçmek bizi aşar :1no2:

öyle yaa. sonlara yaklaştıkça bunlarda aklıma takılır oldu. yeni bebişi olmuş arkadaşlar bakıcı da bulana kadar ücretsiz kullanıyo. anneler uzak. sonrasını düşünmek bile istemirum. yine de. anneanneye güzeniyoruz sağlıkla inşallah. sizler de plan nedir..

:kedi:nerde sizin yazlikk....benide goturseneee, bi kenarda dururum sozz hic zararim dokunmazz, arada bi cisim gelir o kadar:kedi:

ilk 6 ayı annemle geçirmeyi planlıyoruz.sonra çok yorulmazsa hazirana kadar onunla devam eder,eylül 2010'da bakıcıya başlarız.

Yerinde olsam arardım "arkadaşım sezaryen olacağı için doktoru 30+6 iken izin vermiş, ben de sezaryen olacağım, acaba mümkün mü" derdim. Çok şaşırdım, ben istemeden fazla fazla rapor veren kadın ??

bak ben bunu daha once niye hic dusunmedimkii zekii hatunmuss, fanteziye bak...kaydirigubbakcemile3

canım,sen izin almadan önce yazamadım,ben o izni doğum sonrasına ekletme işini araştırdım,bizim ilçe milli eğitimin yanlış uygulamasıymış,ekletebiliyormuşuz.ben de o yüzden çalışma kararı aldım,zaten seminerler de altın günü havasında geçiyor.sen de 1-2 sınavı idare edip çalışmış görünmeyi düşünmedin mi?yoksa çok mu yoruldun?

:kedi:nerde sizin yazlikk....benide goturseneee, bi kenarda dururum sozz hic zararim dokunmazz, arada bi cisim gelir o kadar:kedi:

Ahh ya.. deme bole bole,falla üsülüyorum.. senin çiş arada gelse canıma minnet :)) bisim yaslık gümüldür de.. oranın denısı souk oluo ama.. göbek göbege oturalım seninle.. olar mı??

tmm yarın esrayı ararım...

Yafrum.. herkes artık müsait,sanmıyorum bıslerden bı sorun olsun.. sanırım gerıye kalan tek Esra nın sehıre ınme zamanına karar vermesı olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…