hpşgeldin aramıza.sen yaz bak göreceksin kısa süre sonra aylardır yazışıyormuş gibi hissedeceksin.biz aylardır sevincimizi üzüntümüzü paylaştık yeri geldi tüm topik birimiz için dua ettik.yeni katılan ama kısa sürede kaynaşan bi sürü arkadaşımız varmerhaba bende ağustos annesiyim.kısmet olursa ağustosun 7si gibi kızımı kucağıma alıcam.biz birkaç arkadaş başka biryerde yazışıyorduk fakat o topiği kapattılar buraya yönlendirdiler.burda herkes muhabbeti kurmuş.biz çok yabancı kalıcaz sanırım.adım ece kızımınkide AZRA NAZ olucak inşallah.
maşallah deryacım.oğluşunun kilosu çok iyi.bencede bi hata olmuştur boyu konusunda.ben iki haftada bi gidiyorum 2 cm uzamış oluyor.yani ayda 4 cm almış alıyor.en son gittiğimde 46.6 cm idi.yaklaşık 47 cm dedi doktorum.tabii biz yaklaşık olanı söylüyoruz dedi.takılma bunlara.senin kilonda çok iyi.bizde geldik doktordan çok yorgunum önce onu söyleyeyim merak etmeyin diye girdim yoksa ayağa kalkmaya mecalim yok
gelelim bugüne önce anası ben kilo almamışım hala aynıyım 15 kiloda kaldım yani kan ve idrar tahilili yapıldı herşey yolunda suyumuzda gayet iyi yani sorun yok kan ilacımı değişti yanlız ferrum fort vermiş
şimdi danası oğluşum iyi ama canımı sıkan bir konu oldu 1 ayda boyu sadece 2mm uzamış görünüyor yani fl si 29 haftayı gösteriyor doktora sordum normal diyor usg de üç hafta sapma payı olabiliyor diyor ama ölçüm hatası olarak kabul ettim çünkü doktorum bugün formunda değildi dalgın dalgın cevap verdi hep boyumuz 42 cm geçen ay 41 di zaten kilomuz 2609gr başımız ve karın ölçümlerimiz hala iki hafta ileri ama ortalamada tam haftamızı yakalmışız öyle görünüyor tosunumda iyi baş aşağı dönmüş
doktor usg bakarken aa elimi o dedim doktorda hayır pipisi ve yumurtalıkları dedi acayip oldum ya sanki yumruk yapmış eli gibiydi resminide çekti verdi bizden böyle 20 gün sonra gelin dedi ama ben daha önce gideceğim bu kesin
canım,sen izin almadan önce yazamadım,ben o izni doğum sonrasına ekletme işini araştırdım,bizim ilçe milli eğitimin yanlış uygulamasıymış,ekletebiliyormuşuz.ben de o yüzden çalışma kararı aldım,zaten seminerler de altın günü havasında geçiyor.sen de 1-2 sınavı idare edip çalışmış görünmeyi düşünmedin mi?yoksa çok mu yoruldun?
sanırım satlarımız arasında 3-4 gün var.benim sat 28 ekim.en son cuma kontrolümde benim oğlumunda boyu yaklaşık 47 cm idi.yanılma yoktur.zaten bebeklerimiz önde gidiyorlar.yanlız benim fl ye gore boyu 46 cm cıkıo cok uzun geldi bana sanki yanlıs olcmus gibi boyle giderse boyu kac olacak bu cocugun :) gerci olcume gorede 34 + 2 cıkıo
doğum iznim bittikten sonra 40 günlük raporumu kullanacağım.sonrada ikinci döneme kadar ücretsiz izin alacağım.okulun ilk dönemini kapatacağım ikinci dönem başlayacağım.okul lojmanımın hemen yanında.istediğim an gelip bebeği görüp tekrar okula gidebilirim.bi arkadaşım saat onda gidiyor emziriyor.saat 12 den 13.30 a kadar öğle tatilinde gidip emziriyor.üçtede okul bitiyor evine geliyor.evimin hemen yanında okulun olması avantaj ama dediğim gibi doğum iznim ve raporlarım bitince ilk dönemi kapatacak kadar ücretsiz izin alacağımçalışan anneler ne yapmayı düşünüyosunuz bebek bakımı konusunda. 5-6 ay izindi rapordu idare etcez sonra? ücretsiz izin kullanacak mısınız.
nora
tansiyonun düşmüş olabilir.iki gün önce bende duş alyım diye banyoya gitim.suyun altına girince nefes alamıyor boğuluyorum sandım.nerdeyse bayılacaktım.eşimi çağırıp banyonun penceresini açtırttım.artık tansiyonumuzda klp ritmimizde ani değişiklikler olabiliyor.benim bide sanki ayaklarımı altı yanıyor.resmen menopozlu kadınlara döndüm.artık son aylar.şikayetlerimiz artacak canım.bi de ben diyarbakırda son katta oturuyorum.
kizlar ya az once ilk defa cok tuhaf bisi oldu, burasi cok sicak degil, bana durduk yerde menopozlu kadinlar gibi ates basti, nefesim yetmedi bi anda, oturduk yerden basim dondu, dedim tibete ac camlari, nefes alamiyorum,zar zor balkona attim kendimi, bi 15 dk sonra ancak kendime geldim, derin derin nefes aldim,buz gibi hava iyi geldi,dolasimla ilgili mi acaba, tansiyonum dusmus gibi hissettim, kalbim hizli carpmaya basladi.. hayirdir ya ilk defa oluyor...
Vallahi ayıptır söylemesi, benimkiler zaten iriceydi; şimdi resmen montofon oldumkaydirigubbakcemile3E göbek de büyüyünce, ikisinin arasında kalan bölge havasız kalıyor ve terledikçe yara yapıyor. Bütün gün okulda sütyen de takınca yaralar daha da azıyor. Evde sabah akşam duş alıp memeler fora oturunca çook rahat ediyorumdelikafadulden
bizde geldik doktordan çok yorgunum önce onu söyleyeyim merak etmeyin diye girdim yoksa ayağa kalkmaya mecalim yok
gelelim bugüne önce anası ben kilo almamışım hala aynıyım 15 kiloda kaldım yani kan ve idrar tahilili yapıldı herşey yolunda suyumuzda gayet iyi yani sorun yok kan ilacımı değişti yanlız ferrum fort vermiş
şimdi danası oğluşum iyi ama canımı sıkan bir konu oldu 1 ayda boyu sadece 2mm uzamış görünüyor yani fl si 29 haftayı gösteriyor doktora sordum normal diyor usg de üç hafta sapma payı olabiliyor diyor ama ölçüm hatası olarak kabul ettim çünkü doktorum bugün formunda değildi dalgın dalgın cevap verdi hep boyumuz 42 cm geçen ay 41 di zaten kilomuz 2609gr başımız ve karın ölçümlerimiz hala iki hafta ileri ama ortalamada tam haftamızı yakalmışız öyle görünüyor tosunumda iyi baş aşağı dönmüş
doktor usg bakarken aa elimi o dedim doktorda hayır pipisi ve yumurtalıkları dedi acayip oldum ya sanki yumruk yapmış eli gibiydi resminide çekti verdi bizden böyle 20 gün sonra gelin dedi ama ben daha önce gideceğim bu kesin
slm kızlarrrr
nabersiniz
valla benin keyfim keyiff tatil güzel geçiyo ama bu antika otelde odalarda wireless yokkk lobiye inip girebilicem
deniz havuz ve kumsal üçlüsü arasında gidip geliyorummm zemuszemus
yarım saat sonra yemeğe gidicezz bi yiyorum zaten orasını hiçç karıştırmimmm lülülülülülü
ama tek sorun animatörler step aerobik yaptırıyo ben ne zaman kalksam yapmaya koca oturtuyo zorla halbuki nolcaksa ayağımı zaten kaldırmıyom onlar gibiii :umursamaz:
bide göbeğimi açıyorum güneşlenirken bebeğin kafaya güneş geçmez dime ama fazla açmıyorum kimslere yokken hem rezillik hemde zararı olur diye
izmir buluşması noldu bakabildğim kadar bi geçmişe bakayımmm
oyyy esram gelmiş. keyfini çıkar yafrum.. ama gubeşe dikkat et ...ösledik seni...opuyorumnanaktan
bu arada kızlar biz bu haftasonu PRİSON BREAK izlemeye başladık ayhh manyk olduk yaa varya...malum yaz geldi diziler rafa kalktı süpermiş.
ayaklarım toynak gibi oldu yine oylede acıolarki inanamazsınız sandalyeye uzatmıs vaziyetteyim banamısın demio
Selam kızlar
Birkaç gündür giremiyorum sık sık - bir tembellik var üstümde sersem gibiyim - yatıyorum o kanapeden bu kanapeye yer bulamıyorum kendime
geçmişe biraz göz gezdirim diyorum ama siz şimdi doldurmuşunuzdur 100 sayfa son 3-4 günde - umarım herkes iyidir - kuzucuklar da öyle :)
evet canım henuz yeni başladık ama manyak bişi ya çok heycanlı her akşam 3 bölum izliyoruz..biz zaten böyle filmlere bayılırız eşimle iyi oldu bunu bulmamız...kaydirigubbakcemile5Gülistan 1. sezondasınız değimi okadar heyecanlıki o bölüm anlatamam biz 3. sezondayız aynı heyecanla devam ediyor
canm biz prison break i bi internet sitesinden izliyoruz yapılan yorumlarda herkes bundan sonra mutlaka supernaturel i izleyin diye yazmış.. bakalım bu bitsin belki onada başlarız.. yerimsenibenbizim manyak ve ahlaksız ensest (aşkı memnu) dizilerinden daha iyidir.. resmen bize herşeyin norml olduguna aıştırmaya çalişiyorlar mafoldumbenya düşününce ne acı adaam yengesiyle ilişki kuruyor..ahlaki çökuntu zaten herşeyi normal kabul etmekle başlıyor..:sinifsinif:.Evt oda süper dizi ya bu Amerikalılar nerdeyse her konuda olduğu gibi bu konudada işi biliyolar valla olmasalardı ne izliycektik bilmem. Bende 4. sezona başlıycam OZ a başlıycaktım vazgeçip Supernaturela başladım o bitince de prison break. ıyi seyirler sanada.
artık 1 lt çok rahat bitiyo - işte gerisini zorla içiyorum ama zamanla alışacam - kurbağ oldum çıktım kaydirigubbakcemile3 Beni düşündüğün için saol cicimSuyla aran düzeldi demi senin.
darısı başıma..5 hafta daha çalışacağım.sonrasına aktaedı doktor iznimiKISLARRRR doktora doğum izni almaya gittim. Verdi sağolsun. Doruk tam 1960 gr olmuştosunum benim... Boyumuz da 40 cm... Artık resmen yatıştayım...
kıcıksın hala biliyosun değil mi?Şenizslm kızlarrrr
nabersiniz
valla benin keyfim keyiff tatil güzel geçiyo ama bu antika otelde odalarda wireless yokkk lobiye inip girebilicem
deniz havuz ve kumsal üçlüsü arasında gidip geliyorummm zemuszemus
yarım saat sonra yemeğe gidicezz bi yiyorum zaten orasını hiçç karıştırmimmm lülülülülülü
ama tek sorun animatörler step aerobik yaptırıyo ben ne zaman kalksam yapmaya koca oturtuyo zorla halbuki nolcaksa ayağımı zaten kaldırmıyom onlar gibiii :umursamaz:
bide göbeğimi açıyorum güneşlenirken bebeğin kafaya güneş geçmez dime ama fazla açmıyorum kimslere yokken hem rezillik hemde zararı olur diye
izmir buluşması noldu bakabildğim kadar bi geçmişe bakayımmm
ben de ben deBu arada bu uzmantv.com çok müthiş bişey ya - benim gibi hiç bişey bilmeyenler için çok yararlı - basit basit anlatmışlar çok hoşuma gidiyo defalarca izliyorum videoları
bu arada beklenen oldu... göbeğimin altı yani tam pıtışımın üstündeki küçük küçük sinek ısırıgı gibi olana hafif kırmızımsı şeyler meger çatlakmış resmen bugun şok oldum ya umarım sadece bu kadarla kalır...saydım tam 5 tame var bunlar nokta kadardı ama şimdi yukarı dogru çizgiler halinde buyumuşler.. demekki neymiş genetikmiş.. ne sürersek sürelim kaderde varsa çatlıyos...
sadece alt kızımda olursa o kadar problem değil napalım.. saglıgımız yerinde olsunda...bu sabah moralim bozuldu ben hep çatlamıcam zannediyordum ama kaçış yok...sonradana kendikendime moral verdim napalım dunyanın en guzel duygusu için bunlar ne ki?hiç bişey Rabbim saglıkla kavustursun bebişlerimizede olursa olsun..annelik fedakarlıktır.. ve bu fedakarlık anne karnındaki şlk gunden başlar...Feda olsun MEHMET AKİFime.
gecen sabah kramp girince aklımdan yine aynı şeyleir geçirdim feda olsun vucudumdaki tum vitami,nler kalsiyumlar magnezyumlar ogluşuma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?