2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hpşgeldin aramıza.sen yaz bak göreceksin kısa süre sonra aylardır yazışıyormuş gibi hissedeceksin.biz aylardır sevincimizi üzüntümüzü paylaştık yeri geldi tüm topik birimiz için dua ettik.yeni katılan ama kısa sürede kaynaşan bi sürü arkadaşımız var

maşallah deryacım.oğluşunun kilosu çok iyi.bencede bi hata olmuştur boyu konusunda.ben iki haftada bi gidiyorum 2 cm uzamış oluyor.yani ayda 4 cm almış alıyor.en son gittiğimde 46.6 cm idi.yaklaşık 47 cm dedi doktorum.tabii biz yaklaşık olanı söylüyoruz dedi.takılma bunlara.senin kilonda çok iyi.

Nevincim doktor zaten sezaryen olacağım için "ben sana doğum sonrası 3 ay rapor vericem" dedi. Ben de 1-2 sınav ve 3 toplantıdansa evde dinlenmeyi tercih ettim. Okulda henüz 4 aydır çalıştığım için çok eğlenceli bir yer değil benim için. Arkadaşlar iyiler sağ olsunlar ama, çok kaynaşmadık daha... Okula eğlenmeye gidemiyorum henüz.

yanlız benim fl ye gore boyu 46 cm cıkıo cok uzun geldi bana sanki yanlıs olcmus gibi boyle giderse boyu kac olacak bu cocugun :) gerci olcume gorede 34 + 2 cıkıo
sanırım satlarımız arasında 3-4 gün var.benim sat 28 ekim.en son cuma kontrolümde benim oğlumunda boyu yaklaşık 47 cm idi.yanılma yoktur.zaten bebeklerimiz önde gidiyorlar.

Son düzenleme:
kizlar ya az once ilk defa cok tuhaf bisi oldu, burasi cok sicak degil, bana durduk yerde menopozlu kadinlar gibi ates basti, nefesim yetmedi bi anda, oturduk yerden basim dondu, dedim tibete ac camlari, nefes alamiyorum,zar zor balkona attim kendimi, bi 15 dk sonra ancak kendime geldim, derin derin nefes aldim,buz gibi hava iyi geldi,dolasimla ilgili mi acaba, tansiyonum dusmus gibi hissettim, kalbim hizli carpmaya basladi.. hayirdir ya ilk defa oluyor...

çalışan anneler ne yapmayı düşünüyosunuz bebek bakımı konusunda. 5-6 ay izindi rapordu idare etcez sonra? ücretsiz izin kullanacak mısınız.
doğum iznim bittikten sonra 40 günlük raporumu kullanacağım.sonrada ikinci döneme kadar ücretsiz izin alacağım.okulun ilk dönemini kapatacağım ikinci dönem başlayacağım.okul lojmanımın hemen yanında.istediğim an gelip bebeği görüp tekrar okula gidebilirim.bi arkadaşım saat onda gidiyor emziriyor.saat 12 den 13.30 a kadar öğle tatilinde gidip emziriyor.üçtede okul bitiyor evine geliyor.evimin hemen yanında okulun olması avantaj ama dediğim gibi doğum iznim ve raporlarım bitince ilk dönemi kapatacak kadar ücretsiz izin alacağım

nora
tansiyonun düşmüş olabilir.iki gün önce bende duş alyım diye banyoya gitim.suyun altına girince nefes alamıyor boğuluyorum sandım.nerdeyse bayılacaktım.eşimi çağırıp banyonun penceresini açtırttım.artık tansiyonumuzda klp ritmimizde ani değişiklikler olabiliyor.benim bide sanki ayaklarımı altı yanıyor.resmen menopozlu kadınlara döndüm.artık son aylar.şikayetlerimiz artacak canım.bi de ben diyarbakırda son katta oturuyorum.

benim universitedeyken cok zayifldigim donemde tansiyonum dustugunde ayni sikayet olurdu, nefes alamazdim, tasikardim oludu, anlardim tansiyon yerlerde..bu sefer buna ates basmasi eklendi..sirt ustu yarim yatiyordum acaba bebisi damarlardan birine basi mi yapti anlamadim...of neyse azz kaldii..senin isin daha zor tatlim, allah kolaylik versin..

Evrim olsaydı şimdi, "hamile olmayasın, git bi test yap bakalım" derdi :) normal bunlar norracım. Menapozlu gibiyiz...

tüh kimse kalmamış fırsat bulamıyorum girmeye hepinizicok öpüyorum kızım ve ben cok iiyiz teyzoşları hepinizin ellerınden öper kızım

Günaydııın.
Bugün kimse erken uyanmadı herhalde.
Tembellik ettim, yürüyüşe çıkmadım hala.
Gece zor uykuya geçebildim. Bu gece sık sık rahmimim kasıldığını hissettim.Hiç ağrı olmadı ama çok sertleşti karnım.

Selam kızlar
Birkaç gündür giremiyorum sık sık - bir tembellik var üstümde sersem gibiyim - yatıyorum o kanapeden bu kanapeye yer bulamıyorum kendime
geçmişe biraz göz gezdirim diyorum ama siz şimdi doldurmuşunuzdur 100 sayfa son 3-4 günde - umarım herkes iyidir - kuzucuklar da öyle :)

Herkeşe günaydınnn

Aynen anacım benimkilerde aynı durumda yara değil gerçi ama kaşıntısından ölüyorum e böyle kaşımaya devam edersem yara yaparım diye tırnaklarımıda kıssacık kestim krem neyimde kar etmiyo 10 saat işyerinde kapalı kaldığından zavallıcıklar.

Maşşallah oğluşunada anasınada. Bu ölçümler zaten yaklaşık değil mi , yani kesin değil bildiğim kadarıyla. Benim druma bi kere söyletebildik boyunu oda zorla herşeyi normalse boyu önemli değil diyor.

Oh ne güzeelllll keyif senin valla, ama imrenmedim çünkü Alanya da yaşıyorum lülülülülülü

Evt oda süper dizi ya bu Amerikalılar nerdeyse her konuda olduğu gibi bu konudada işi biliyolar valla olmasalardı ne izliycektik bilmem. Bende 4. sezona başlıycam OZ a başlıycaktım vazgeçip Supernaturela başladım o bitince de prison break. İyi seyirler sanada.

ayaklarım toynak gibi oldu yine oylede acıolarki inanamazsınız sandalyeye uzatmıs vaziyetteyim banamısın demio

Ah ah ayak bi yandan göğüsler bi yandan ben terlik bulamadım biliyonuz mu 40 giyiyodum normalde e şiş ayakları varın siz tahmin edin bende düzgünce bi deniz terliğim var parmak arası onu giyip geliyorum bi tane vardı onu hallettim 2 günde dayanamadı parmak arasıydı koptu inşallah ayağımdaki uzun ömürlü olur.

Suyla aran düzeldi demi senin.

Tazefasulyem oğluna maşşallah. Fotonuda gördüm elbise çok yakışmış saçlarda. Doğumgünün geçmiş ama olsun ben yinede kutluycam tabi oğlunla eşinle nice uzun ve hayırlı senelere inşallah.

Mercimekim toktura gidecektin gelince haberdar et bizi.
Bi kaç şey daha yazcaktım unuttum( Yeni gelenler hoşgelmişler, dr dan iyi haberlerle gelen herkesinde gözü aydın deyip bu mesajıma burada son veriyim en iyisi

gunaydınn herkese
bugun evdeyim bi arar mutfaka temizliği yapmam gerek ara ara girerim nete..bu haftasonu ablamlar gelio inş.hihoyyyt:1hug: yaprak aldım sarma sarcam eniştem bayılır.ablamda zeytinyaglı dolmasever onların sevdiği yemekleri yapıcam:)
onlarda benm sevdiğim burma kadayıf getirceklercokacimcoook..Diyarbakırdalar da..:)3yılda bir geziolar malesef

Gülistan 1. sezondasınız değimi okadar heyecanlıki o bölüm anlatamam biz 3. sezondayız aynı heyecanla devam ediyor
evet canım henuz yeni başladık ama manyak bişi ya çok heycanlı her akşam 3 bölum izliyoruz..biz zaten böyle filmlere bayılırız eşimle iyi oldu bunu bulmamız...kaydirigubbakcemile5

tazem burcum valla biz eşimle akşamları izliyoruz ama pause şansımız var.bebek aglayınca durdururuz...delikafadulden:roflol:ben mutfaga giderken bile donduruyoruz gelince devam ediyoruz..:lepi:.ben eşim saolsun sürekli bi şeyler yeme gayretin de ben de hep diyorumki sadece bebek bende:CüvCüv: yani tüm özelliklerimiz aynı aşermek canı bişey istemek vs vs vs....
canm biz prison break i bi internet sitesinden izliyoruz yapılan yorumlarda herkes bundan sonra mutlaka supernaturel i izleyin diye yazmış.. bakalım bu bitsin belki onada başlarız.. yerimsenibenbizim manyak ve ahlaksız ensest (aşkı memnu) dizilerinden daha iyidir.. resmen bize herşeyin norml olduguna aıştırmaya çalişiyorlar mafoldumbenya düşününce ne acı adaam yengesiyle ilişki kuruyor..ahlaki çökuntu zaten herşeyi normal kabul etmekle başlıyor..:sinifsinif:.

bu arada beklenen oldu... göbeğimin altı yani tam pıtışımın üstündeki küçük küçük sinek ısırıgı gibi olana hafif kırmızımsı şeyler meger çatlakmış resmen bugun şok oldum ya umarım sadece bu kadarla kalır...saydım tam 5 tame var bunlar nokta kadardı ama şimdi yukarı dogru çizgiler halinde buyumuşler.. demekki neymiş genetikmiş.. ne sürersek sürelim kaderde varsa çatlıyos...
sadece alt kızımda olursa o kadar problem değil napalım.. saglıgımız yerinde olsunda...bu sabah moralim bozuldu ben hep çatlamıcam zannediyordum ama kaçış yok...sonradana kendikendime moral verdim napalım dunyanın en guzel duygusu için bunlar ne ki?hiç bişey Rabbim saglıkla kavustursun bebişlerimizede olursa olsun..annelik fedakarlıktır.. ve bu fedakarlık anne karnındaki şlk gunden başlar...Feda olsun MEHMET AKıFime.
gecen sabah kramp girince aklımdan yine aynı şeyleir geçirdim feda olsun vucudumdaki tum vitami,nler kalsiyumlar magnezyumlar ogluşuma..

Bu arada bu uzmantv.com çok müthiş bişey ya - benim gibi hiç bişey bilmeyenler için çok yararlı - basit basit anlatmışlar çok hoşuma gidiyo defalarca izliyorum videoları

herkese merhaba.dün itibariyle tutacağımız ev boşalmış.ev sahibiyle konuştuk anlaştık evi tutuk..sonra eve şöyle bir bakayım yeniden diye gittik..anhtarı kapıcıya bırakmamış eski kiracı.kendisinden sonra o evde oturmasını istedği bir arkadaşına bırakmışev sahibinin haberi yok adam arkadaşına vermiş evi.biz de gidip anahtarı istedik adam da bir afra tafra.evi resmi olarak tutan kontrat yapan biziz.gerizekalı eski kiracı ben 3-5 günde ancak çıkarım deyip 1 gün içinde bu yüzden evi boşaltmış.benim saf kalpli eşime demiştim bu adam bir dolap çevirecek inanmamıştı bana..neyse kadın tuttum tüm evi temizlettim.çok da güzel oldu.ama onların başında durucam diye ayaklarım nasıl ağrımış bu gün işe zor geldim.bu gün klimacı gelip klimayı takacak.sonra halı yıkamacılar gelip halıfleksleri yıkayacak.perşembeye taşımıp nevanın odasını kurduracağım.tatsız şeyler oldu ama yeni ev bir serin çevresi bir yeşillik sormayın.biraz olsun rahatlafım.bir de taşıma şirketi kaldı ayarlanacak.gelip eşyaya bakıp fiyat biçecekler..bir termosifonu dökmeye 45 tl istiyorlar ya..çok kazıkçılar
KISLARRRR doktora doğum izni almaya gittim. Verdi sağolsun. Doruk tam 1960 gr olmuş tosunum benim... Boyumuz da 40 cm... Artık resmen yatıştayım...
darısı başıma..5 hafta daha çalışacağım.sonrasına aktaedı doktor iznimi
kıcıksın hala biliyosun değil mi?Şeniz

Bu arada bu uzmantv.com çok müthiş bişey ya - benim gibi hiç bişey bilmeyenler için çok yararlı - basit basit anlatmışlar çok hoşuma gidiyo defalarca izliyorum videoları
ben de ben de

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…