KISLARRRR doktora doğum izni almaya gittim. Verdi sağolsun. Doruk tam 1960 gr olmuştosunum benim... Boyumuz da 40 cm... Artık resmen yatıştayım...
avon satıyorum ben uzun yıllardır ama catlak kremini neden bilmiyorum acaba tr de yokm ? benavonun vicut y aglarından suruyorum yada nemlendiricisindenkızlar bu lierac yerine evde avon var onu sursem bide badem yagı sursem olur herhalde. hic kazıklanmayım madem catlıycan varsa catlıon surende catlamıs surmeyende
merhaba bende ağustos annesiyim.kısmet olursa ağustosun 7si gibi kızımı kucağıma alıcam.biz birkaç arkadaş başka biryerde yazışıyorduk fakat o topiği kapattılar buraya yönlendirdiler.burda herkes muhabbeti kurmuş.biz çok yabancı kalıcaz sanırım.adım ece kızımınkide AZRA NAZ olucak inşallah.
maşallah bebişinee. şimdi evde bol bol soldan soldan yatarsın . tombiklerin hepsi 2 kg ve civarı olmuşlar. gramlardan kurtulduk laelaelaelaelae
ya 30. haftadan sonra ağrılar basıo galiba. hafiften başlıo bende de. bu arada çok merci canım verdiğin bilgiler için.
esraaaaaaakkoooooo... ya çok sevindiğim bişi yazmışsın. bebişler bizden önce odaya getirilmior deil mi. yani ben eşimin ailesinden çok korkuorum . yeni doğan bebeği hoplatma zıplatma öpme ısırma eylemlerine çok müsaitler. sevgi gösterisi yapmak zorunda hissediolar ki mutlu oldukları anlaşılsın. ve ben rahimden yeni çıkmış bebeğe yapılmasına karşıyım. yani yanında olsam engellerim de ben yokken bebeği getirirlerse engelleyemem. kafamçokkarıştı eğer ben odadayken gelirse çok sevinicem bebemmmm... mis kokulu bebeto yeni çıkmış kucaktan kucağa hoplattıramam. delikafadulden
gunaydınn herkese
[ canm biz prison break i bi internet sitesinden izliyoruz yapılan yorumlarda herkes bundan sonra mutlaka supernaturel i izleyin diye yazmış.. bakalım bu bitsin belki onada başlarız.. yerimsenibenbizim manyak ve ahlaksız ensest (aşkı memnu) dizilerinden daha iyidir.. resmen bize herşeyin norml olduguna aıştırmaya çalişiyorlar mafoldumbenya düşününce ne acı adaam yengesiyle ilişki kuruyor..ahlaki çökuntu zaten herşeyi normal kabul etmekle başlıyor..:sinifsinif:.
ay gozun aydın fasulyemm bende 31+3 de yani yarınalacagım dogum iznimi vizite kagıdımıhazırlattım az evell bugun son gunummmmmmm
KIZLARR SON GUNUMM BUGUNN ARKADASLARIM BENİM İÇİN OGLE YEMEGİ ORGİANİZE ETMİSS DISARDA YİYECEĞİZ AZ SONRA BİZİM SİRKETİN BURDA KURULANPAZAR VARHEP GİTMEYE ZAMANIM OLMAZDI YERİME ARKADASBASLADI MALUM BEN BOSTAYIM SİMDİ PAZARA GİDİYORUM ÇOK KEYİFLİB İR GUNNNNNNNN
herkese merhaba.dün itibariyle tutacağımız ev boşalmış.ev sahibiyle konuştuk anlaştık evi tutuk..sonra eve şöyle bir bakayım yeniden diye gittik..anhtarı kapıcıya bırakmamış eski kiracı.kendisinden sonra o evde oturmasını istedği bir arkadaşına bırakmışev sahibinin haberi yok adam arkadaşına vermiş evi.biz de gidip anahtarı istedik adam da bir afra tafra.evi resmi olarak tutan kontrat yapan biziz.gerizekalı eski kiracı ben 3-5 günde ancak çıkarım deyip 1 gün içinde bu yüzden evi boşaltmış.benim saf kalpli eşime demiştim bu adam bir dolap çevirecek inanmamıştı bana..neyse kadın tuttum tüm evi temizlettim.çok da güzel oldu.ama onların başında durucam diye ayaklarım nasıl ağrımış bu gün işe zor geldim.bu gün klimacı gelip klimayı takacak.sonra halı yıkamacılar gelip halıfleksleri yıkayacak.perşembeye taşımıp nevanın odasını kurduracağım.tatsız şeyler oldu ama yeni ev bir serin çevresi bir yeşillik sormayın.biraz olsun rahatlafım.bir de taşıma şirketi kaldı ayarlanacak.gelip eşyaya bakıp fiyat biçecekler..bir termosifonu dökmeye 45 tl istiyorlar ya..çok kazıkçılar
darısı başıma..5 hafta daha çalışacağım.sonrasına aktaedı doktor iznimi
Maşşallah sana. Dahada fazla içsen tam süper olucak zemuszemusartık 1 lt çok rahat bitiyo - işte gerisini zorla içiyorum ama zamanla alışacam - kurbağ oldum çıktım kaydirigubbakcemile3 Beni düşündüğün için saol cicim
bizde geldik doktordan çok yorgunum önce onu söyleyeyim merak etmeyin diye girdim yoksa ayağa kalkmaya mecalim yok
gelelim bugüne önce anası ben kilo almamışım hala aynıyım 15 kiloda kaldım yani kan ve ü ölçümlerimiz hala iki hafta ileri ama ortalamada tam haftamızı yakalmışız öyle görünüyor tosunumda iyi baş aşağı dönmüş
doktor usg bakarken aa elimi o dedim doktorda hayır pipisi ve yumurtalıkları dedi acayip oldum ya sanki yumruk yapmış eli gibiydi resminide çekti verdi bizden böyle 20 gün sonra gelin dedi ama ben daha önce gideceğim bu kesin
slm kızlarrrr
nabersiniz
valla benin keyfim keyiff tatil güzel geçiyo ama bu antika otelde odalarda wireless yokkk lobiye inip girebilicem
deniz havuz ve kumsal üçlüsü arasında gidip geliyorummm zemuszemus
yarım saat sonra yemeğe gidicezz bi yiyorum zaten orasını hiçç karıştırmimmm lülülülülülü
ama tek sorun animatörler step aerobik yaptırıyo ben ne zaman kalksam yapmaya koca oturtuyo zorla halbuki nolcaksa ayağımı zaten kaldırmıyom onlar gibiii :umursamaz:
bide göbeğimi açıyorum güneşlenirken bebeğin kafaya güneş geçmez dime ama fazla açmıyorum kimslere yokken hem rezillik hemde zararı olur diye
izmir buluşması noldu bakabildğim kadar bi geçmişe bakayımmm
SSK lı arkadaşlar..... bugün dr. bana çalışabilir raporu verecek eşim birazdan dr. a gidip raporu yazdıracak ama biz o raporu ne yapıyoruz nereye vereceğiz... işyerine mi veriyoruz yoksa ssk yamı götürüyoruz bu konuda bilginiz varmı????
Günaydın kızlarrr.... a.s.
gözün aydın deryacım..maşallah oğlumuza..herkes sölemiş zaten verilen ölçüler yaklaşık ölçüler, doğunca görecez bakalım..
merak etmiştim seni..vardı mı naptı diye..tatilin tadını çıkar, güneşe çıkmadan önce bol bol kremlen...açık büfeye saldırrrrrrrrr...
işyerinin ssk işleriyle kim ilgileniyorsa ona veriyosun..onlar ssk ya bildiriyolar..
sağol canım teşekkür ederim yardımın için.... ozaman ben o raporu diğer arkadaşa vericem o ssk ya bildirecek yazıyla falanmı bildiriliyorki oda bilmez çünkü biz 2 kişiyiz bir bay arkadaş birde ben.... artık öğreneceğiz prosedürü ne yapalım:umursamaz:
sağol esracımEsrammm benİm yerİmede yuzz bol boll
dİdecİm olsun geÇolsun guÇ olmasın derler İnsallah sonundayerleseceksİnİz
batmandan bir gideyim alıcam kendi evimi inşallah.dün bunu düşündüm dedim ki insanın kendi evi olsa böyle mi olur?mafoldumbenOh değmeyin Esranın keyfine, Allah keyfini daim etsin canım.
Ahanda az önceki alıntılar yaptığım mesajımda unuttuklarım var diye bahsettiğim mesajlardan birini buldum. Allah kolaylık versin canım elbet zordur bu işler helede bu haldeyken. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Nevanla eşinle. İnşallah bundan sonra taşınacağınız ev kendi eviniz olur.
Maşşallah sana. Dahada fazla içsen tam süper olucak zemuszemus
ben kurum müdürüne verdim ne yaptı bilmiyorum.SSK lı arkadaşlar..... bugün dr. bana çalışabilir raporu verecek eşim birazdan dr. a gidip raporu yazdıracak ama biz o raporu ne yapıyoruz nereye vereceğiz... işyerine mi veriyoruz yoksa ssk yamı götürüyoruz bu konuda bilginiz varmı????
amin amin inşallahDidooo....yeni evin hayırlı uğurlu olsun...Neva'nın gülücükleri yankılansın duvarlarında...
Esrako..pis kıksandım seni...benim de 15 günüm kaldı..
sağol canım teşekkür ederim yardımın için.... ozaman ben o raporu diğer arkadaşa vericem o ssk ya bildirecek yazıyla falanmı bildiriliyorki oda bilmez çünkü biz 2 kişiyiz bir bay arkadaş birde ben.... artık öğreneceğiz prosedürü ne yapalım:umursamaz:
Hatıra'cımm..dr.kontrolüm bugün 15.45 te...raporumu da alcam bugün..herzamanki gibi heyecanlıyım..özlem doluyum..
bu arada dün Şerife'deydim..sana bol bol selamı var...benim kızın adı Fatoş'muş..büzüşük beyinli ben karıştırmışım..Fatoş dün seminere gitmiş, Şerife halleti işimi saolsun..
herkese merhaba.dün itibariyle tutacağımız ev boşalmış.ev sahibiyle konuştuk anlaştık evi tutuk..Şeniz
Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum, daha önce bu konu konuşuldu mu bilemiyorum ama.. Eşlerinizin sizlerle birlikte doğuma girmesi konusunda ne düşünüyorsunuz acaba? Eşi ile birlikte doğuma girmeyi planlayan var mı?
Herkese günaydınnn Bn geldim doğum günü çoçuğuyum ben bugünnnnnnnn:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?