2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

KISLARRRR doktora doğum izni almaya gittim. Verdi sağolsun. Doruk tam 1960 gr olmuş tosunum benim... Boyumuz da 40 cm... Artık resmen yatıştayım...

ay gozun aydın fasulyemm bende 31+3 de yani yarınalacagım dogum iznimi vizite kagıdımıhazırlattım az evell bugun son gunummmmmmm

kızlar bu lierac yerine evde avon var onu sursem bide badem yagı sursem olur herhalde. hic kazıklanmayım madem catlıycan varsa catlıon surende catlamıs surmeyende
avon satıyorum ben uzun yıllardır ama catlak kremini neden bilmiyorum acaba tr de yokm ? benavonun vicut y aglarından suruyorum yada nemlendiricisinden

hosgeldin eceee
benim kizmiin adıda ece olacakkkkk sempatim var ece lere yani :)

ya lalcim her hastane aynımıdır bilmem ama benim gordugum birkaç dogum hep boyle oldu zaten bebegi yikayıp paklayıp giydirmeleri yok ayak izi alıyorlar yok topuk kanı alınması vs drken senin odaya gelis anına denk geliyor sure
anne gelmeden bebegi getirmezler genelde
niye getirsinlerki aileye gosteriyorlar bebek odasının camındna zaten asıl anneye odul gibi anne odayabebek yanına ayy çok guzel anlarrr

KIZLARR SON GUNUMM BUGUNN ARKADASLARIM BENİM İÇİN OGLE YEMEGİ ORGİANİZE ETMİSS DISARDA YİYECEĞİZ AZ SONRA BİZİM SİRKETİN BURDA KURULANPAZAR VARHEP GİTMEYE ZAMANIM OLMAZDI YERİME ARKADASBASLADI MALUM BEN BOSTAYIM SİMDİ PAZARA GİDİYORUM ÇOK KEYİFLİB İR GUNNNNNNNN

Esrammm benım yerımede yuzz bol boll

dıdecım olsun geÇolsun guÇ olmasın derler ınsallah sonundayerleseceksınız

Ya bu adamlar hakkaten işi biliyor yani onlardada üvey anneyle yada babayla beraber olan çocuklar var mesala dizilerde yada sinema filmlerinde ama adamlar öyle bi işliyoki konuyu ancak bu kadar iyi anlatılır diyosun. Mesela Oz adlı dizi bi kaç bölümünü izledim eşim izlerken , hapisane dizisi, aklına ne gelirse var belki aklına gelmiycek şeyler bile yani adamlar diyorki bizim hapishanelerimiz böyle aklı olan içeri düşmez, ama böyle bi diziyi bizimkiler çekseydi kesin çoğumuz eleştirirdik özendirme var çocuklarımızı hapishaneye imrendiriyolar diye neden peki işleyiş anlatış farklı.
Supernaturelin 1. sezonunu bitirmek üzereyim 2 bölümcüğüm kaldı. Hatta işyerine getirdim. Dershanede kimsecikler yok müdür gelene kadar izliycem. Sürükleyici bi dizi eşim bundan sonrasının daha da heyecanlı olacağını söylüyo gerilim var işin içinde izlemiyim diyorum bu halde ama dayanamıyorum :)))

Çatlaklarla ilgili mevzuya gelince evrimlede konuşmuştuk daha önce demiştim onada çatlayacağımız varsa ne yaparsak yapalım çatlıycaz diye ki hepimizin gidişatıda onu gösteriyo. Ama hiç birimiz inşallah dün burkonun gönderdiği linkteki kadın gibi olmayalımda karnındaki bebişin hareketlerinden çok kadının çatlaklarından etkilendim gibi.Seninde dediğin gibi Allah bize öyle bi güzellik verdiki herşeye değer.

günaydın güzel anneler çok uykusuz bir gece geçirdim dahası hala çok yorgunum dün ve bir önceki gün sanki hamiş bir bayan değilmişim gibi hareket edince böyle oldu elim kolumda kalkmıyor

Oh değmeyin Esranın keyfine, Allah keyfini daim etsin canım.

Ahanda az önceki alıntılar yaptığım mesajımda unuttuklarım var diye bahsettiğim mesajlardan birini buldum. Allah kolaylık versin canım elbet zordur bu işler helede bu haldeyken. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Nevanla eşinle. İnşallah bundan sonra taşınacağınız ev kendi eviniz olur.

artık 1 lt çok rahat bitiyo - işte gerisini zorla içiyorum ama zamanla alışacam - kurbağ oldum çıktım kaydirigubbakcemile3 Beni düşündüğün için saol cicim
Maşşallah sana. Dahada fazla içsen tam süper olucak zemuszemus

SSK lı arkadaşlar..... bugün dr. bana çalışabilir raporu verecek eşim birazdan dr. a gidip raporu yazdıracak ama biz o raporu ne yapıyoruz nereye vereceğiz... işyerine mi veriyoruz yoksa ssk yamı götürüyoruz bu konuda bilginiz varmı????

gözün aydın deryacım..maşallah oğlumuza..herkes sölemiş zaten verilen ölçüler yaklaşık ölçüler, doğunca görecez bakalım..

merak etmiştim seni..vardı mı naptı diye..tatilin tadını çıkar, güneşe çıkmadan önce bol bol kremlen...açık büfeye saldırrrrrrrrr...

işyerinin ssk işleriyle kim ilgileniyorsa ona veriyosun..onlar ssk ya bildiriyolar..

Didooo....yeni evin hayırlı uğurlu olsun...Neva'nın gülücükleri yankılansın duvarlarında...

Esrako..pis kıksandım seni...benim de 15 günüm kaldı..

sağol canım teşekkür ederim yardımın için.... ozaman ben o raporu diğer arkadaşa vericem o ssk ya bildirecek yazıyla falanmı bildiriliyorki oda bilmez çünkü biz 2 kişiyiz bir bay arkadaş birde ben.... artık öğreneceğiz prosedürü ne yapalım:umursamaz:

Hatıra'cımm..dr.kontrolüm bugün 15.45 te...raporumu da alcam bugün..herzamanki gibi heyecanlıyım..özlem doluyum..

bu arada dün Şerife'deydim..sana bol bol selamı var...benim kızın adı Fatoş'muş..büzüşük beyinli ben karıştırmışım..Fatoş dün seminere gitmiş, Şerife halleti işimi saolsun..

bak ordan sonrasını ben de bilmiyorum..bizimkiler bize ver gerisini biz hallederiz dediler o kadar..

Esrammm benİm yerİmede yuzz bol boll

dİdecİm olsun geÇolsun guÇ olmasın derler İnsallah sonundayerleseceksİnİz
sağol esracım
batmandan bir gideyim alıcam kendi evimi inşallah.dün bunu düşündüm dedim ki insanın kendi evi olsa böyle mi olur?mafoldumben
ben kurum müdürüne verdim ne yaptı bilmiyorum.
Didooo....yeni evin hayırlı uğurlu olsun...Neva'nın gülücükleri yankılansın duvarlarında...

Esrako..pis kıksandım seni...benim de 15 günüm kaldı..
amin amin inşallah

Muhasebe işleriyle kim ilgileniyorsa o halletmeye çalışsın canım, İkinizde yetersiz kalırsanız bi muhasebeciyle görüşürsünüz o yönlendirir sizi.

Ne güzel görcen oğluşunu iyice tombikleşmiştir annesi o şimdi. Hala poz vermedimi beyimiz.
Aleykümselam. Yılın sorusu şerifemi fatoşmu :))

Herkese günaydınnn Bn geldim doğum günü çoçuğuyum ben bugünnnnnnnn:lepi:

herkese merhaba.dün itibariyle tutacağımız ev boşalmış.ev sahibiyle konuştuk anlaştık evi tutuk..Şeniz

Didecim iyi, mutlu, sağlıklı günlerde hepbirlikte oturun, yeni eviniz size kısmet getirsin.

Benim kocam "ben de doğuma giricem dimi" dediğinde şok olmuştum.delikafadulden Çok hassas bir bünyesi vardır ve dayanamaz ama yine de girmek istiyor. Ben de doktora sordum, eğer bir sorun çıkmazsa, şu anki plana göre benimle doğuma girecek, ve normal doğum planlıyoruz. Anaa sırnaşık şey düşünemiyorum kocamı başımda. Bebek çıkana kadar kendini sıkar ama çıkar çıkmaz bebeği görmeden bayılabilir bizimki kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar,

İlk defa bu saatte giriyorum, başka zaman kimsenin olmadığı saatlere denk geliyorum. Aslında işyerinden okuyorum sizleri ama yazmaya dalmayayım sonra bu kız hepten işi boşladı derler diye :)

Dide'cim, yeni eviniz hayırlı olsun. İnşallah çok güzel günler geçireceksiniz içinde. Ama anlattıklarına bakılırsa birileri evi fena sahiplenmiş. Siz iyisimi anahtarını şimdiden değiştirin evin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…