canım benim çok tşk ederim hepimiz bebişlerimiz ve ailemizle bir ömür mutlu oluruz inş çok saol canımmm:1hug:a.s. İyi ki doğdun eftelya, :1hug: mutlu yıllar sana, kocan ve bebişinle sağlıklı bir ömür dilerim.a.s.
Muhasebe işleriyle kim ilgileniyorsa o halletmeye çalışsın canım, İkinizde yetersiz kalırsanız bi muhasebeciyle görüşürsünüz o yönlendirir sizi.
Ne güzel görcen oğluşunu iyice tombikleşmiştir annesi o şimdi. Hala poz vermedimi beyimiz.
Aleykümselam. Yılın sorusu şerifemi fatoşmu :))
Herkese günaydınnn Bn geldim doğum günü çoçuğuyum ben bugünnnnnnnn:lepi:
Maşallahh Deryam.. hadı gozun aydın.Oglunun kılosu da cok gusel.. bence de yanlıs olcum olmustur.. kılosu bu kadar ıyıyken.. takılma ayrıntılara.. saglıgı ıyı olsun da.
maşşalah oğlusuna,senınkınınde kılo almıs başını gidiyo maşşalah.bence ufak bı yalnıslık olmustur ölçümde hiç takılma derım.
tatlim oyle dusunme, sana bi ornek vereyim, benim is arkadasim 3 hafta once dogum yapti ve gecen gun bebegi gostermeye ve kart basmislar onu vrmeye geldi, kadin hamileligi boyunca 9 kilo aldi, boy desen 1.70-1.75, her gordugumde bi kendime bi ona bakardim(dedim bide icimden bunun bebis minnacik dogar heralde, gidim gidim yiyor,, gobekde yok, cocuk 41.haftada dogdu, 3.750gr, 53.5cm boyunda, kadinda kilodan eser yok tabi, masallah dedim... o yuzden merak tme senin bebisde tosuncuk olucak..
hosgeldin canim, allah hayirli dogumlar nasip etsin..
masallah annesi, kilosu super masallah, boyunda yanilma payi olabiliyor, bazen farkli bi pozisyondan bile olcunce onamalar oluyor, takma kafana, bizimki hep guduk cikiyor haftasina gore:)))insallah degildir:))
esrakuss keyiff sende vallaa, ohhh yarasin kusumaaaa...opuyorumnanaktan
sakaleyncim gozun aydın tatlım hersey yolundaymıs boyunu takma ben,m yigenim 3950 kg ve 50 cm dogdu ama okadar cabuk uzadıki boyu inanamazsın. simdi 8.5 aylık sıpamız hem boydan hem kilodan masallahı var yani
teşekkürler kızlar önemli olan sağlıklı olması ablamız 52 cm doğmuştu ölçüm hatası var sanırım doktorumda dün formunda değildi pek önceden kendisi anlatırdı dün zorla sorduk öğrendik herşeyi 10 gün sonra filan tekrar giderim artıkınhpşgeldin aramıza.sen yaz bak göreceksin kısa süre sonra aylardır yazışıyormuş gibi hissedeceksin.biz aylardır sevincimizi üzüntümüzü paylaştık yeri geldi tüm topik birimiz için dua ettik.yeni katılan ama kısa sürede kaynaşan bi sürü arkadaşımız var
maşallah deryacım.oğluşunun kilosu çok iyi.bencede bi hata olmuştur boyu konusunda.ben iki haftada bi gidiyorum 2 cm uzamış oluyor.yani ayda 4 cm almış alıyor.en son gittiğimde 46.6 cm idi.yaklaşık 47 cm dedi doktorum.tabii biz yaklaşık olanı söylüyoruz dedi.takılma bunlara.senin kilonda çok iyi.
aynısının tıpkısı az önce duş alırken bana oldu tam çıtım kızımda geldi birde onu yıkadım baygınlık geçiriyordum nefesim gitti uzandım ama banamısın demedi bol su içince az rahatladım susuz kalmamaya dikkat etkizlar ya az once ilk defa cok tuhaf bisi oldu, burasi cok sicak degil, bana durduk yerde menopozlu kadinlar gibi ates basti, nefesim yetmedi bi anda, oturduk yerden basim dondu, dedim tibete ac camlari, nefes alamiyorum,zar zor balkona attim kendimi, bi 15 dk sonra ancak kendime geldim, derin derin nefes aldim,buz gibi hava iyi geldi,dolasimla ilgili mi acaba, tansiyonum dusmus gibi hissettim, kalbim hizli carpmaya basladi.. hayirdir ya ilk defa oluyor...
doktora yatış pozizyonunu sordum genllikle sola yat dedi sırt üstü yatarsan fenalık geçirirsin bebek ana damarlara bası yapar kalbe az kan gider bayılma hissi baş dönmesi olur dedi.birkerede başıma gelmişti çok fena oluyorbenim universitedeyken cok zayifldigim donemde tansiyonum dustugunde ayni sikayet olurdu, nefes alamazdim, tasikardim oludu, anlardim tansiyon yerlerde..bu sefer buna ates basmasi eklendi..sirt ustu yarim yatiyordum acaba bebisi damarlardan birine basi mi yapti anlamadim...of neyse azz kaldii..senin isin daha zor tatlim, allah kolaylik versin..
hadi gözün aydın taşınmakda zor Allah yardımcın olsun tekmisin yanına kimse gelmeyecekmiherkese merhaba.dün itibariyle tutacağımız ev boşalmış.ev sahibiyle konuştuk anlaştık evi tutuk..sonra eve şöyle bir bakayım yeniden diye gittik..anhtarı kapıcıya bırakmamış eski kiracı.kendisinden sonra o evde oturmasını istedği bir arkadaşına bırakmışev sahibinin haberi yok adam arkadaşına vermiş evi.biz de gidip anahtarı istedik adam da bir afra tafra.evi resmi olarak tutan kontrat yapan biziz.gerizekalı eski kiracı ben 3-5 günde ancak çıkarım deyip 1 gün içinde bu yüzden evi boşaltmış.benim saf kalpli eşime demiştim bu adam bir dolap çevirecek inanmamıştı bana..neyse kadın tuttum tüm evi temizlettim.çok da güzel oldu.ama onların başında durucam diye ayaklarım nasıl ağrımış bu gün işe zor geldim.bu gün klimacı gelip klimayı takacak.sonra halı yıkamacılar gelip halıfleksleri yıkayacak.perşembeye taşımıp nevanın odasını kurduracağım.tatsız şeyler oldu ama yeni ev bir serin çevresi bir yeşillik sormayın.biraz olsun rahatlafım.bir de taşıma şirketi kaldı ayarlanacak.gelip eşyaya bakıp fiyat biçecekler..bir termosifonu dökmeye 45 tl istiyorlar ya..çok kazıkçılar
darısı başıma..5 hafta daha çalışacağım.sonrasına aktaedı doktor iznimi
kıcıksın hala biliyosun değil mi?Şeniz
gözün aydın deryacım..maşallah oğlumuza..herkes sölemiş zaten verilen ölçüler yaklaşık ölçüler, doğunca görecez bakalım..
..
Didecim iyi, mutlu, sağlıklı günlerde hepbirlikte oturun, yeni eviniz size kısmet getirsin.
Benim kocam "ben de doğuma giricem dimi" dediğinde şok olmuştum.delikafadulden Çok hassas bir bünyesi vardır ve dayanamaz ama yine de girmek istiyor. Ben de doktora sordum, eğer bir sorun çıkmazsa, şu anki plana göre benimle doğuma girecek, ve normal doğum planlıyoruz. Anaa sırnaşık şey düşünemiyorum kocamı başımda. Bebek çıkana kadar kendini sıkar ama çıkar çıkmaz bebeği görmeden bayılabilir bizimki kaydirigubbakcemile3
Mutlu yıllar sana eşinle bebeğinle. İnşallah çok uzun hayırlı yıllar görürsünüz.
Doğum günün kutlu olsun eftelya :) Bebişinle nice mutlu yıllar geçirmeniz dileklerimle.. a.s.
hepinize ayrı ayrı çooooookkkkkk tşk ediyorum çok saolun güsel annelerr:1hug:nice güzel yaşlara..oğlunla, tüm sevdiklerinle..
hangi şehirde yaşıyosun?..
sanırım satlarımız arasında 3-4 gün var.benim sat 28 ekim.en son cuma kontrolümde benim oğlumunda boyu yaklaşık 47 cm idi.yanılma yoktur.zaten bebeklerimiz önde gidiyorlar.
kizlar ya az once ilk defa cok tuhaf bisi oldu, burasi cok sicak degil, bana durduk yerde menopozlu kadinlar gibi ates basti, nefesim yetmedi bi anda, oturduk yerden basim dondu, dedim tibete ac camlari, nefes alamiyorum,zar zor balkona attim kendimi, bi 15 dk sonra ancak kendime geldim, derin derin nefes aldim,buz gibi hava iyi geldi,dolasimla ilgili mi acaba, tansiyonum dusmus gibi hissettim, kalbim hizli carpmaya basladi.. hayirdir ya ilk defa oluyor...
avon satıyorum ben uzun yıllardır ama catlak kremini neden bilmiyorum acaba tr de yokm ?
hadi bakalım sende görecen kuzunu güzel haberlerle gel canımHatıra'cımm..dr.kontrolüm bugün 15.45 te...raporumu da alcam bugün..herzamanki gibi heyecanlıyım..özlem doluyum..
bu arada dün Şerife'deydim..sana bol bol selamı var...benim kızın adı Fatoş'muş..büzüşük beyinli ben karıştırmışım..Fatoş dün seminere gitmiş, Şerife halleti işimi saolsun..
helincim cok tskler benimde kaam karısmıstı.
canımbenim kıyamam sana... ama banada oluyo bazen heryerim yanıo klimyı actım dun gece ayaklarım vucudum serinlesinde oyle uyuyum die gece saat kactı gittim kocisin yanına bilmiorum .cok agrıdı ayaklarım hem şişti hem sızladı agladım durdum bitaraftanda ..neyse sonra sızmısım zaten sabahta esimi yolladıktan sonra yine uyudum anca 11bucuktu kalktıgımda ... şimdide basım agrıo napcaz bilmem
canım tr den gelmis bu zaten avon solutions catlakları onlemeye yardımcı bakım kremi yazıo ustunde. mor ambalajlı. re-fine strech mark smooteer da yazıo.
nice nice yıllara eftelyacım esinle bebisinle
tşk ederimm canlarımmm:1hug:a.s.hadi bakalım sende görecen kuzunu güzel haberlerle gel canım
a.s.opuyorumnanaktandoğum günün kutlu olsun sağlıkla mutluluk dolu yıllar sana eşinle bebişinle a.s.opuyorumnanaktan
saol canımm çok tşk ederim dilekleriniz içindoğuum günün kutlluu olsunn canım nice uzun mutlu sağlıklı yıllara
Canııııııııııııım tüm sevdiklerinle beraber nice güzel yaşlara inşallahHerkese günaydınnn Bn geldim doğum günü çoçuğuyum ben bugünnnnnnnn:lepi:
ama ben sezeryan istemiyorum neyse bu haftada bitti sayılır kaldı 1 hafta ağrım sızım yok çok şükür, işede geç geliyorum istediğim zaman çıkıyorum biraz daha idare ederimYerinde olsam arardım "arkadaşım sezaryen olacağı için doktoru 30+6 iken izin vermiş, ben de sezaryen olacağım, acaba mümkün mü" derdim. Çok şaşırdım, ben istemeden fazla fazla rapor veren kadın ??
evt çok iyi fikir öyle bir yatak olsa kesin çok satar : )))bak ben bunu daha once niye hic dusunmedimkii zekii hatunmuss, fanteziye bak...kaydirigubbakcemile3
güle güle oturun yeni evinizde taşınırken dikkat et çok yorma kendini ağır felan kaldırma sakınherkese merhaba.dün itibariyle tutacağımız ev boşalmış.ev sahibiyle konuştuk anlaştık evi tutuk..sonra eve şöyle bir bakayım yeniden diye gittik..anhtarı kapıcıya bırakmamış eski kiracı.kendisinden sonra o evde oturmasını istedği bir arkadaşına bırakmışev sahibinin haberi yok adam arkadaşına vermiş evi.biz de gidip anahtarı istedik adam da bir afra tafra.evi resmi olarak tutan kontrat yapan biziz.gerizekalı eski kiracı ben 3-5 günde ancak çıkarım deyip 1 gün içinde bu yüzden evi boşaltmış.benim saf kalpli eşime demiştim bu adam bir dolap çevirecek inanmamıştı bana..neyse kadın tuttum tüm evi temizlettim.çok da güzel oldu.ama onların başında durucam diye ayaklarım nasıl ağrımış bu gün işe zor geldim.
KIZLARR SON GUNUMM BUGUNN ARKADASLARIM BENİM İÇİN OGLE YEMEGİ ORGİANİZE ETMİSS DISARDA YİYECEĞİZ AZ SONRA BİZİM SİRKETİN BURDA KURULANPAZAR VARHEP GİTMEYE ZAMANIM OLMAZDI YERİME ARKADASBASLADI MALUM BEN BOSTAYIM SİMDİ PAZARA GİDİYORUM ÇOK KEYİFLİB İR GUNNNNNNNN
güzel haberlerle gel mercimekHatıra'cımm..dr.kontrolüm bugün 15.45 te...raporumu da alcam bugün..herzamanki gibi heyecanlıyım..özlem doluyum....
nice mutlu yıllara doğum günü çocugu : )a.s.Herkese günaydınnn Bn geldim doğum günü çoçuğuyum ben bugünnnnnnnn:lepi:
canımmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmm çok saollll tatlımmmmmmmm:1hug:Canııııııııııııım tüm sevdiklerinle beraber nice güzel yaşlara inşallahDoğum günün kutlu olsun opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3...
yaramaz poz verdi geçen sefer..dudağını büzmüş ağladı ağlıycak pozisyonda..genelde naz yapıyo vermek istemiyo ama..
kızlar ya hani bize diolar ya hamisligin tadını cıkarın cocuk dogunca cok zor olcak hersey die ozelliklede uykusuz geceler vs den bahsediolar..acıkcası bana artık keyifli gelmio cunku cok problemlerim var hepimizin yasadıgı seyler yani. uykusuzluksa bari ozaman bebisimiizi uyutmak icin uykusuz kalcaz zaten uyuyamıoz aynı sey. en keyifli donemi 5-6-7idi galiba bu surecin :))
bu arada gece rüyamda kızımı gördümm doğmuuşş ve öylle tatlı sevimliydiki bi öptüm bi öpptüm ağzını burnunu aayyyy ccoook güzell oluyomuşş yaaaaa ççook sevindim ve çook mutluyumm hatta emzirmeye calışıyodum bi emiyodukii cork corkk aaayyyyyy sabırsızlandımm birdennn..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
babymom sana katılıyorum bebek doğunca tek uykusuzluk şikayetimiz olsun önemli değill şimdide uyuyamıyoruuzz kii
tşklr canımmma.s.Selamlar herkese,
çok uykusuzum bugün sıkı kahvaltı yaptıgım halde doyamadım, canm tatlı pasta çikolata istiyor :sinifsinif:
ama ben sezeryan istemiyorum neyse bu haftada bitti sayılır kaldı 1 hafta ağrım sızım yok çok şükür, işede geç geliyorum istediğim zaman çıkıyorum biraz daha idare ederim
evt çok iyi fikir öyle bir yatak olsa kesin çok satar : )))
güle güle oturun yeni evinizde taşınırken dikkat et çok yorma kendini ağır felan kaldırma sakın
ooo negüzel darısı başıma...sende zezeryanolacaksın ondan erken alabilyorsun,
iyi tatiller sana :))
güzel haberlerle gel mercimek
nice mutlu yıllara doğum günü çocugu : )a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?