2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

a.s. İyi ki doğdun eftelya, :1hug: mutlu yıllar sana, kocan ve bebişinle sağlıklı bir ömür dilerim.a.s.
canım benim çok tşk ederim hepimiz bebişlerimiz ve ailemizle bir ömür mutlu oluruz inş çok saol canımmm:1hug:

kaydirigubbakcemile3...
yaramaz poz verdi geçen sefer..dudağını büzmüş ağladı ağlıycak pozisyonda..genelde naz yapıyo vermek istemiyo ama..

Maşallahh Deryam.. hadı gozun aydın.Oglunun kılosu da cok gusel.. bence de yanlıs olcum olmustur.. kılosu bu kadar ıyıyken.. takılma ayrıntılara.. saglıgı ıyı olsun da.

maşşalah oğlusuna,senınkınınde kılo almıs başını gidiyo maşşalah.bence ufak bı yalnıslık olmustur ölçümde hiç takılma derım.

sakaleyncim gozun aydın tatlım hersey yolundaymıs boyunu takma ben,m yigenim 3950 kg ve 50 cm dogdu ama okadar cabuk uzadıki boyu inanamazsın. simdi 8.5 aylık sıpamız hem boydan hem kilodan masallahı var yani

teşekkürler kızlar önemli olan sağlıklı olması ablamız 52 cm doğmuştu ölçüm hatası var sanırım doktorumda dün formunda değildi pek önceden kendisi anlatırdı dün zorla sorduk öğrendik herşeyi 10 gün sonra filan tekrar giderim artıkın
aynısının tıpkısı az önce duş alırken bana oldu tam çıtım kızımda geldi birde onu yıkadım baygınlık geçiriyordum nefesim gitti uzandım ama banamısın demedi bol su içince az rahatladım susuz kalmamaya dikkat et
doktora yatış pozizyonunu sordum genllikle sola yat dedi sırt üstü yatarsan fenalık geçirirsin bebek ana damarlara bası yapar kalbe az kan gider bayılma hissi baş dönmesi olur dedi.birkerede başıma gelmişti çok fena oluyor
hadi gözün aydın taşınmakda zor Allah yardımcın olsun tekmisin yanına kimse gelmeyecekmi
gözün aydın deryacım..maşallah oğlumuza..herkes sölemiş zaten verilen ölçüler yaklaşık ölçüler, doğunca görecez bakalım..

..

evte canım sağolun hepiniz evet doğunca görücez kuzları maşallah hepsine

Herkese günaydınnn Bn geldim doğum günü çoçuğuyum ben bugünnnnnnnn:lepi:

nice güzel yaşlara..oğlunla, tüm sevdiklerinle..

hangi şehirde yaşıyosun?..

EFTELYA DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN MUTLU OL SENELERCE....eşinle oglunla ailenle ve tüüm sevdikleirnle saglıklı mutlu ve hayırlı ömurler diliyorum sana...ayhh ne çok haziran dogumlu var yahu...

sanırım satlarımız arasında 3-4 gün var.benim sat 28 ekim.en son cuma kontrolümde benim oğlumunda boyu yaklaşık 47 cm idi.yanılma yoktur.zaten bebeklerimiz önde gidiyorlar.

helincim cok tskler benimde kaam karısmıstı.

canımbenim kıyamam sana... ama banada oluyo bazen heryerim yanıo klimyı actım dun gece ayaklarım vucudum serinlesinde oyle uyuyum die gece saat kactı gittim kocisin yanına bilmiorum .cok agrıdı ayaklarım hem şişti hem sızladı agladım durdum bitaraftanda ..neyse sonra sızmısım zaten sabahta esimi yolladıktan sonra yine uyudum anca 11bucuktu kalktıgımda ... şimdide basım agrıo napcaz bilmem

avon satıyorum ben uzun yıllardır ama catlak kremini neden bilmiyorum acaba tr de yokm ?

canım tr den gelmis bu zaten avon solutions catlakları onlemeye yardımcı bakım kremi yazıo ustunde. mor ambalajlı. re-fine strech mark smooteer da yazıo.

nice nice yıllara eftelyacım esinle bebisinle

hadi bakalım sende görecen kuzunu güzel haberlerle gel canım

a.s.opuyorumnanaktandoğum günün kutlu olsun sağlıkla mutluluk dolu yıllar sana eşinle bebişinle a.s.opuyorumnanaktan

kızlar ya hani bize diolar ya hamisligin tadını cıkarın cocuk dogunca cok zor olcak hersey die ozelliklede uykusuz geceler vs den bahsediolar..acıkcası bana artık keyifli gelmio cunku cok problemlerim var hepimizin yasadıgı seyler yani. uykusuzluksa bari ozaman bebisimiizi uyutmak icin uykusuz kalcaz zaten uyuyamıoz aynı sey. en keyifli donemi 5-6-7idi galiba bu surecin :))

hadi bakalım sende görecen kuzunu güzel haberlerle gel canım

a.s.opuyorumnanaktandoğum günün kutlu olsun sağlıkla mutluluk dolu yıllar sana eşinle bebişinle a.s.opuyorumnanaktan
tşk ederimm canlarımmm:1hug:a.s.

bu arada gece rüyamda kızımı gördümm doğmuuşş ve öylle tatlı sevimliydiki bi öptüm bi öpptüm ağzını burnunu aayyyy ccoook güzell oluyomuşş yaaaaa ççook sevindim ve çook mutluyumm hatta emzirmeye calışıyodum bi emiyodukii cork corkk aaayyyyyy sabırsızlandımm birdennn..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

babymom sana katılıyorum bebek doğunca tek uykusuzluk şikayetimiz olsun önemli değill şimdide uyuyamıyoruuzz kii

Selamlar herkese,
çok uykusuzum bugün sıkı kahvaltı yaptıgım halde doyamadım, canm tatlı pasta çikolata istiyor :sinifsinif:

ama ben sezeryan istemiyorum neyse bu haftada bitti sayılır kaldı 1 hafta ağrım sızım yok çok şükür, işede geç geliyorum istediğim zaman çıkıyorum biraz daha idare ederim

bak ben bunu daha once niye hic dusunmedimkii zekii hatunmuss, fanteziye bak...kaydirigubbakcemile3
evt çok iyi fikir öyle bir yatak olsa kesin çok satar : )))

güle güle oturun yeni evinizde taşınırken dikkat et çok yorma kendini ağır felan kaldırma sakın

ooo negüzel darısı başıma...sende zezeryanolacaksın ondan erken alabilyorsun,
iyi tatiller sana :))

Hatıra'cımm..dr.kontrolüm bugün 15.45 te...raporumu da alcam bugün..herzamanki gibi heyecanlıyım..özlem doluyum....
güzel haberlerle gel mercimek

nice mutlu yıllara doğum günü çocugu : )a.s.

kaydirigubbakcemile3...
yaramaz poz verdi geçen sefer..dudağını büzmüş ağladı ağlıycak pozisyonda..genelde naz yapıyo vermek istemiyo ama..

Oy kıyamam ben ona.

Bence bugünlerimizi arıycaz canım. Ama değer her şeye demi .

Ne güzel rüya. Bende doğum yapmış olarak gördüm kendimi ama bebişi görmedim hatta hemşirelere topuktan kan alıp almadıklarını filan sordum ama göremedim keratamı

tşklr canımmma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…