opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanımmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmm çok saollll tatlımmmmmmmm:1hug:
zemuszemuskaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bende de olmaya başladı bu hafta.. ınternetten biraz baktım, sanırım yalancı sancı dedikleri şey bu fisfisfis Bir de minik kelebek gibi dün aynen göbek deliğimin çevresi acıdı hafif hafif :bbo: Sıkıntılı zamanlar başladı... mafoldumbenbu arada adet agrısı gibi hafif bir bel agrısı hissediyorum bugun. sabah da vardı ara ara yine oluyor acaba yalancı sancı bumudur?
doktora yatış pozizyonunu sordum genllikle sola yat dedi sırt üstü yatarsan fenalık geçirirsin bebek ana damarlara bası yapar kalbe az kan gider bayılma hissi baş dönmesi olur dedi.birkerede başıma gelmişti çok fena oluyor
hangi şehirde yaşıyosun?..
Bence bugünlerimizi arıycaz canım. Ama değer her şeye demi .
Ne güzel rüya. Bende doğum yapmış olarak gördüm kendimi ama bebişi görmedim hatta hemşirelere topuktan kan alıp almadıklarını filan sordum ama göremedim keratamı
kızlar ya hani bize diolar ya hamisligin tadını cıkarın cocuk dogunca cok zor olcak hersey die ozelliklede uykusuz geceler vs den bahsediolar..acıkcası bana artık keyifli gelmio cunku cok problemlerim var hepimizin yasadıgı seyler yani. uykusuzluksa bari ozaman bebisimiizi uyutmak icin uykusuz kalcaz zaten uyuyamıoz aynı sey. en keyifli donemi 5-6-7idi galiba bu surecin :))
bu arada adet agrısı gibi hafif bir bel agrısı hissediyorum bugun. sabah da vardı ara ara yine oluyor acaba yalancı sancı bumudur?
Oğluşun seninle, annen de geliomuş.. gerisi yalan zaten yerimsenibenben çıkıom kızlar evimi toplayımm bu arada hayatımın bir gerçeğinide söleyim daha annemden başka kimse kutlamadıı başkasının doğum günü oldumuu sabahtan çarşıya çıkılırr hediesi filan alınırr hatta 40 yaşındakileri bile kutladık eşimin ailesinde daha beni kimse aramadıı kutlamadı buna eşimdee dahill hatta kayınvalidem aradıki yengenlere gidiom dioo allam yaa neysee bana oğluşum yeterr şimdilik beraberiz doğum günümdee onunla sonrada kesin annem gelirrr yavru kuşum hiç beni yanlız bırakmazz onun için annem gelmeden evi toplayım
Merhaba Nazancım, ii olmana sevindim çook... Cimcimene de kocaman bi maşallahselam arkadaşlar,
4 gündür giremiyorum. ne evde ne de bankada fırsat bulamadım. aslında her sabah girip hal hatır sorup çıksam iyi olurdu ama yapamadım işte.
ben iyiyim. herkes iyi mi?
erken doğum riski olan var mı?
ben dün akşam doktordaydım, cimcimem 2060gr olmuş. doktor normal doğum için kilosunun uygun olacağını, büyük bir bebek olmayacağı için doğumu rahat yapabileceğimi söyledi. herşey yolundaymış. 20 temmuzdan sonra heran tetikte ol dedi. yani o vakte kadar herhangi bir tehlike şimdilik görmüyor. kasılmam filan hiç olmadı. ayaklarımın şişi de 3 gündür indi. eski ayakkabılarımı giyebiliyorum artık (biraz sıksa da....)
Herkese günaydınnn Bn geldim doğum günü çoçuğuyum ben bugünnnnnnnn:lepi:
selam arkadaşlar,
4 gündür giremiyorum. ne evde ne de bankada fırsat bulamadım. aslında her sabah girip hal hatır sorup çıksam iyi olurdu ama yapamadım işte.
ben dün akşam doktordaydım, cimcimem 2060gr olmuş. doktor normal doğum için kilosunun uygun olacağını, büyük bir bebek olmayacağı için doğumu rahat yapabileceğimi söyledi. herşey yolundaymış. 20 temmuzdan sonra heran tetikte ol dedi. yani o vakte kadar herhangi bir tehlike şimdilik görmüyor. kasılmam filan hiç olmadı. ayaklarımın şişi de 3 gündür indi. eski ayakkabılarımı giyebiliyorum artık (biraz sıksa da....)
nice nice mutlu senelere bebeginle ve esinle canim...Herkese günaydınnn Bn geldim doğum günü çoçuğuyum ben bugünnnnnnnn:lepi:
kesinlikle katiliyorum, balayi donemi bitti, iskence donemi basladikızlar ya hani bize diolar ya hamisligin tadını cıkarın cocuk dogunca cok zor olcak hersey die ozelliklede uykusuz geceler vs den bahsediolar..acıkcası bana artık keyifli gelmio cunku cok problemlerim var hepimizin yasadıgı seyler yani. uykusuzluksa bari ozaman bebisimiizi uyutmak icin uykusuz kalcaz zaten uyuyamıoz aynı sey. en keyifli donemi 5-6-7idi galiba bu surecin :))
Ben de 2 gecedir rüyamda doğuruyorum. Hayırdır inşallah. İnşallah iyi doğumlar yaparız.:Saruboceq:
Amin canım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Doktor 5. aya girdiğimde 5-7 ay arası hamileliğin en güzel, en rahat dönemi keyfini çıkar demişti. Hakikaten öyleymiş.
selam arkadaşlar,
Hemen yazıyım.. sonra gecmısle ılgıleneyım,
İzmirli Yavru Anneler;
Yarın İzmir bulusması ayarlamak nıyetındeyız.. Esracıgımızda o gun uygun.. sabahtan bulusubılırız.. hatta guzel bır kahvaltı yapalım dıyorum.. ivedi bir sekılde önerilerinizi bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?