2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu arada adet agrısı gibi hafif bir bel agrısı hissediyorum bugun. sabah da vardı ara ara yine oluyor acaba yalancı sancı bumudur?

bu arada adet agrısı gibi hafif bir bel agrısı hissediyorum bugun. sabah da vardı ara ara yine oluyor acaba yalancı sancı bumudur?
Bende de olmaya başladı bu hafta.. ınternetten biraz baktım, sanırım yalancı sancı dedikleri şey bu fisfisfis Bir de minik kelebek gibi dün aynen göbek deliğimin çevresi acıdı hafif hafif :bbo: Sıkıntılı zamanlar başladı... mafoldumben

Ben sırt üstü yatamıyorum artıkın. Göğsüm sıkışıyor. "ayyyh diye bağırıp dönüyorum kocam da birşey oldu sanıp korkuyor. Sola da dönemiyorum. Çünkü bizim kız solda konuşlanmış durumda. Sola döndüğümde tekme atıp beni çevirmeye çalışıyor. O tekmeleyene kadar solda yatabiliyorum ancak. Tek çare sağa dönüyorum.

hangi şehirde yaşıyosun?..

Yalovadayım canım. Neden?

Ben de 2 gecedir rüyamda doğuruyorum. Hayırdır inşallah. İnşallah iyi doğumlar yaparız.:Saruboceq:

Doktor 5. aya girdiğimde 5-7 ay arası hamileliğin en güzel, en rahat dönemi keyfini çıkar demişti. Hakikaten öyleymiş.

ben çıkıom kızlar evimi toplayımm bu arada hayatımın bir gerçeğinide söleyim daha annemden başka kimse kutlamadıı başkasının doğum günü oldumuu sabahtan çarşıya çıkılırr hediesi filan alınırr hatta 40 yaşındakileri bile kutladık eşimin ailesinde daha beni kimse aramadıı kutlamadı buna eşimdee dahill hatta kayınvalidem aradıki yengenlere gidiom dioo allam yaa neysee bana oğluşum yeterr şimdilik beraberiz doğum günümdee onunla sonrada kesin annem gelirrr yavru kuşum hiç beni yanlız bırakmazz onun için annem gelmeden evi toplayım

Pinky, seninle de avatarımız aynı. Bir fırsat bulunca benimkini değiştireyim bari yerimseniben

Bu arada, sancı bende de vardı dün akşam. Ama ayırt edemiyorum doğrusu acaba gaz sancısı mı yoksa rahimden gelen birşey mi diye. Malum, kiraz vs meyveyi de görmemişler gibi yediğimden kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar,
4 gündür giremiyorum. ne evde ne de bankada fırsat bulamadım. aslında her sabah girip hal hatır sorup çıksam iyi olurdu ama yapamadım işte.
ben iyiyim. herkes iyi mi?
erken doğum riski olan var mı?
ben dün akşam doktordaydım, cimcimem 2060gr olmuş. doktor normal doğum için kilosunun uygun olacağını, büyük bir bebek olmayacağı için doğumu rahat yapabileceğimi söyledi. herşey yolundaymış. 20 temmuzdan sonra heran tetikte ol dedi. yani o vakte kadar herhangi bir tehlike şimdilik görmüyor. kasılmam filan hiç olmadı. ayaklarımın şişi de 3 gündür indi. eski ayakkabılarımı giyebiliyorum artık (biraz sıksa da....)

Oğluşun seninle, annen de geliomuş.. gerisi yalan zaten yerimseniben

Merhaba Nazancım, ii olmana sevindim çook... Cimcimene de kocaman bi maşallah Yaklaşık bir ayın var, ondan sonra tetik de olmalısın demek.. :1shok: Tanrııım yavaş yavaş maratonun sonuna geliyoruuz, sen bize yardııım ett :Saruboceq:

Herkese günaydınnn Bn geldim doğum günü çoçuğuyum ben bugünnnnnnnn:lepi:

doğum günün kultuu mutlu olsun canım - ailenle birlikte ömür boyu mutlulukşar dilerim

Maşallah bebişine canım ne güze 2 kg görmüşsün ( hayalim) Sen içini rahat tut o zmanında gelecek annesi gerektiği kadar karnında kalacak merak etme

Hemen yazıyım.. sonra gecmısle ılgıleneyım,

ızmirli Yavru Anneler;

Yarın ızmir bulusması ayarlamak nıyetındeyız.. Esracıgımızda o gun uygun.. sabahtan bulusubılırız.. hatta guzel bır kahvaltı yapalım dıyorum.. ivedi bir sekılde önerilerinizi bekliyorum
..

Herkese günaydınnn Bn geldim doğum günü çoçuğuyum ben bugünnnnnnnn:lepi:
nice nice mutlu senelere bebeginle ve esinle canim...

kesinlikle katiliyorum, balayi donemi bitti, iskence donemi basladi( az kaldi az kaldi...

Esracıgımız uygun
Nevinim uygun
Ben uygun
Taze Burcum da uygun..
Gerıye diger gelmek ısteyen arkadaslarımız kaldı..

Bır de nerede bulusulacagı..

Maşşallah cimcimene. 20 Temmuz ha vakit yaklaştı Allah yardımcımız olsun

bana uyar tatlim, inciraltin'da guzel bi kahvalti yapip miss gibi ufur pufur deniz havasi aliriz, ozellikle patlican'in gozlemelerini oneririrm:)))saat kac uygun...opuyorumnanaktan

EFTELYA,
canım bugün senin doğumgünün mü? kutluyorum canı gönülden.... daha nice yıllara, sevdiklerinle, seveceklerinle....

nazanim masallah bebisine , hadi bakalim az kaldi....pitir pitir dokulucek yavrular:))

JENNY, sen nasıl oldun? bol su içip istirahat ediyor musun? tekrar gittin mi doktora?
EVRıŞ, bence de inciraltında buluşun. bizim GYPSY de mi geliyor? o şimdi tatilde di mi? ayyyy içim gidiyor. ama bana uzun yol yasak. yoksa hiç düşünmez ben de gelirdim izmire.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…