eftalyacım nice güzel yıllara..... tüm sevdiklerinle beraber tabiki
doğum günün kultuu mutlu olsun canım - ailenle birlikte ömür boyu mutlulukşar dilerim
Maşallah bebişine canım ne güze 2 kg görmüşsün ( hayalim) Sen içini rahat tut o zmanında gelecek annesi gerektiği kadar karnında kalacak merak etme
nice nice mutlu senelere bebeginle ve esinle canim...
kesinlikle katiliyorum, balayi donemi bitti, iskence donemi basladi( az kaldi az kaldi...
hepinize çok çok çoooookk tşk ederim kızlar iiki varsınızz:1hug:EFTELYA,
canım bugün senin doğumgünün mü? kutluyorum canı gönülden.... daha nice yıllara, sevdiklerinle, seveceklerinle....
JENNY, sen nasıl oldun? bol su içip istirahat ediyor musun? tekrar gittin mi doktora?
EVRİŞ, bence de inciraltında buluşun. bizim GYPSY de mi geliyor? o şimdi tatilde di mi? ayyyy içim gidiyor. ama bana uzun yol yasak. yoksa hiç düşünmez ben de gelirdim izmire.
ben dün akşam doktordaydım, cimcimem 2060gr olmuş. doktor normal doğum için kilosunun uygun olacağını, büyük bir bebek olmayacağı için doğumu rahat yapabileceğimi söyledi. herşey yolundaymış. 20 temmuzdan sonra heran tetikte ol dedi. yani o vakte kadar herhangi bir tehlike şimdilik görmüyor. kasılmam filan hiç olmadı. ayaklarımın şişi de 3 gündür indi. eski ayakkabılarımı giyebiliyorum artık (biraz sıksa da....)
artık 1 lt çok rahat bitiyo - işte gerisini zorla içiyorum ama zamanla alışacam - kurbağ oldum çıktım kaydirigubbakcemile3 Beni düşündüğün için saol cicim
Herkese günaydınnn Bn geldim doğum günü çoçuğuyum ben bugünnnnnnnn:lepi:
bana uyar tatlim, inciraltin'da guzel bi kahvalti yapip miss gibi ufur pufur deniz havasi aliriz, ozellikle patlican'in gozlemelerini oneririrm:)))saat kac uygun...opuyorumnanaktan
JENNY, sen nasıl oldun? bol su içip istirahat ediyor musun? tekrar gittin mi doktora?
EVRİŞ, bence de inciraltında buluşun. bizim GYPSY de mi geliyor? o şimdi tatilde di mi? ayyyy içim gidiyor. ama bana uzun yol yasak. yoksa hiç düşünmez ben de gelirdim izmire.
bende burdan eniştenin doğum günün kutluyorum vee çok tşk ederim evrişimmm çok saol:1hug:Sen kurbaga ısen.. benım 4.5 lıtreye varan su ıcmelerım de acep ben ne tür bir canlı oluyorum :))) Aazzzz Canan.. 1 lıtre su cok az... zorla kendını, bu bır gorev, canın ıstegıne bakma.. dık kafana.. hadı annem.
Bugun benım esımın de dogum gunu :))
Nıce nıce evladınla.. sevdıklerınle uzun omurlu yıllar dılerım.. dogum gunun kutlu olsun kuzu..
Sen nereden bılıosun patlıcan daki gözlemeleri.. aa sıpa senı :))) ıncıraltı oglen saatlerınde sıcak coktu mu kotu oluoo annem.. tam sabahtan da bulusamıyoruzz.. ıkı arkadasımız anca ogle saatlerınde musaıt olacaklar.. yoksa bıze heryer Roma.. serin ve acık havası olan bı yer lasım..
Gelme mi?? onun serefıne toplanılıyor zaten.. Lal de olacak.. sahane gececek yıne,emınım..
Sen nereden bılıosun patlıcan daki gözlemeleri.. aa sıpa senı :))) ıncıraltı oglen saatlerınde sıcak coktu mu kotu oluoo annem.. tam sabahtan da bulusamıyoruzz.. ıkı arkadasımız anca ogle saatlerınde musaıt olacaklar.. yoksa bıze heryer Roma.. serin ve acık havası olan bı yer lasım..
..
ya eşin girebiliyomuş ya normal doğuma öle bir anda merak ettim nerde acaba diye..burdaki hastanelerde izin yok malesef..Ben sırt üstü yatamıyorum artıkın. Göğsüm sıkışıyor. "ayyyh diye bağırıp dönüyorum kocam da birşey oldu sanıp korkuyor. Sola da dönemiyorum.
Yalovadayım canım. Neden?
Ben de 2 gecedir rüyamda doğuruyorum. Hayırdır inşallah. İnşallah iyi doğumlar yaparız.:Saruboceq:
.
selam arkadaşlar,
4 gündür giremiyorum. ne evde ne de bankada fırsat bulamadım. aslında her sabah girip hal hatır sorup çıksam iyi olurdu ama yapamadım işte.
ben iyiyim. herkes iyi mi?
erken doğum riski olan var mı?
ben dün akşam doktordaydım, cimcimem 2060gr olmuş. doktor normal doğum için kilosunun uygun olacağını, büyük bir bebek olmayacağı için doğumu rahat yapabileceğimi söyledi. herşey yolundaymış. 20 temmuzdan sonra heran tetikte ol dedi. yani o vakte kadar herhangi bir tehlike şimdilik görmüyor. kasılmam filan hiç olmadı. ayaklarımın şişi de 3 gündür indi. eski ayakkabılarımı giyebiliyorum artık (biraz sıksa da....)
Hemen yazıyım.. sonra gecmısle ılgıleneyım,
İzmirli Yavru Anneler;
Yarın İzmir bulusması ayarlamak nıyetındeyız.. Esracıgımızda o gun uygun.. sabahtan bulusubılırız.. hatta guzel bır kahvaltı yapalım dıyorum.. ivedi bir sekılde önerilerinizi bekliyorum..
Sen kurbaga ısen.. benım 4.5 lıtreye varan su ıcmelerım de acep ben ne tür bir canlı oluyorum :))) Aazzzz Canan.. 1 lıtre su cok az... zorla kendını, bu bır gorev, canın ıstegıne bakma.. dık kafana.. hadı annem.
..
1 lt ye kadar zorlanmadan içiyorum yavru - ondan sonra da zorla daha 1-2 litre
yani günde 1 bardaktan zorlanmadan 1 lt ye çıkardım - zorlanarak ta 1-2 litre etti 3 lt - e bunun üstünü de içemem komaya girerim herhalde - zaten wc favori mekanım oldu - wc içi her yer dergi gazete oldu
valla buyuk asama kaydettin, bravo sana...
ahh be yavrum kilometreler olsa da arada kalbim Ege'de kaldi benim, 25 sene gecirdim, bilmedigim yeri yok kine:)):sinifsinif:gelemesemde geliyomusum gibi hayal ediyim barii..:gitme:
bana da uyar..mafoldumben
1 lt ye kadar zorlanmadan içiyorum yavru - ondan sonra da zorla daha 1-2 litre
yani günde 1 bardaktan zorlanmadan 1 lt ye çıkardım - zorlanarak ta 1-2 litre etti 3 lt - e bunun üstünü de içemem komaya girerim herhalde - zaten wc favori mekanım oldu - wc içi her yer dergi gazete oldu
kizlar sabahtan beri hapsurmaktan cocuk beyin sarsintisi gecirdi icerde, allahim bu allerji oldurucek beni...ictigim tum su burun yoluyla cikti hee, tuvalete gitmeme gerek kalmadi....
kızlar ben bişey sorcam - belki konuşulmuştur - tekrarlıyosam kusura bakmayın kaçırmışımdır - siz Su Geçirmez Alez kullanmayı düşünüyomusunuz ? - bunun artıları eksileri olabilir mi bebişlerimiz için?
maşallha bebişine nazan bizimde 22 temmuz 25 bulmaz diyor doktor az kaldı kocaman bi maşallahta bizeselam arkadaşlar,
4 gündür giremiyorum. ne evde ne de bankada fırsat bulamadım. aslında her sabah girip hal hatır sorup çıksam iyi olurdu ama yapamadım işte.
ben iyiyim. herkes iyi mi?
erken doğum riski olan var mı?
buluşmalara benimde içim gidiyorda elden gelen birşey yokdaha iyim - moralim iyi gibi - su içiyorum o mevzuyu artık mevzu etmemeye karar verdim - su iyidir güzeldir içmenin faydalarını görecez kontrolde bakalım
doktora yarın gidecem 12.00 ye randevu aldım - kızım şöyle 1,5 kg olmuş olsun istiyorum :) çok mu istiyorum
o buluşma için benim ee içim gidiyo - ben daha yakınım 2 saat yol ama okadar büyüyo ki gözümde mesafeler - tatile gitmekten bile vazgeçtim ( bişey olursa doktordan uszak kalmamk için)
Umarım yarın iyi haberlerle gelecem
kızlar ya hani bize diolar ya hamisligin tadını cıkarın cocuk dogunca cok zor olcak hersey die ozelliklede uykusuz geceler vs den bahsediolar..acıkcası bana artık keyifli gelmio cunku cok problemlerim var hepimizin yasadıgı seyler yani. uykusuzluksa bari ozaman bebisimiizi uyutmak icin uykusuz kalcaz zaten uyuyamıoz aynı sey. en keyifli donemi 5-6-7idi galiba bu surecin :))
az önce eleman geldi anahtarları bıraktı işten ayrıldı of yaaaaaaaaaaaaaaa kötükedihüso insanlar nekadar sorumsuz nekadar kolay atıveriyolar anahtarı
Şimdi işin yoksa eleman ara - zaten artık durmuyorum dükkanda fazla - eşim tek başına nasıl duracak okadar saat(
Elimi çabuk tutiim de ilan verim hemen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?