2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

o yatak koruyucu ortumu canim, hani yatagin ustune geciriliyor carsaftan once cis gecmesin diye??

demek izmirliler buluşuyor ohh maaşallah keyfinize..... istanbullu hatunlar yahu biri bizi kalkındırsın olmuyor böle ama dediğim gibi eger ablamlar 27 haziranda gitmemiş olurlarsa ben buluşmaya gelememe.. ablam ilk kez istanbula gelicek eniştem ve cocuklarıyla onları evde bırakıp gelemem ..ama eger 26 sında falan giderlerse gelirim..:)

su konusunda size bir tüyo ben baştan beri hep 1 lt lik şişemden içiyordum ama 3 gundur 500 lük şaşaldan içiyorum sanki daha çabuk bitiyor inanın içtikçe içesim geliyor..bittikçe gaza geliyorum hemen bitane daha doldurup içiyorum..:)

bi arkadasım bebegiyle ilgili bi sorun yuzunde hastanede yatıyordu en ufak riskde sezeryanla bebgi almak için. doktorla rhep sola yatmasını sölemişler hatta her 1 saatte gelip kontrol ediolarmış sola mı yatıyor diye.. ve bebeği çok şükür 1 kiloyu aştı.doktorlar bunun tek açıklamasınn annenin sola yatmış olmasına baglıyolar.en fazla besin kan ve oksijen akımını sagladıgı için.. tekrar tekrar söylüyorum sola ytalım kızlar ve bol bol su tuketelim...valla kendinizi rahatsızda hissetseniz mutlaka sola yatııııııııııınnn...

sen ne kadara aldin deryacim??bide asagi yukari emzirme sutyeni fiyatlari nedir??

Hemen bakıorum kuzu..

o yatak koruyucu ortumu canim, hani yatagin ustune geciriliyor carsaftan once cis gecmesin diye??

Yesssss..

pinky tatlim ya sabah yine kendimi sirt ustu yataraken buldum, uyandikca sola yatiyorum, kalcam uyusuyor yinede direniyorum ama nafile dalinca uykuya hoop en rahat pozisyona geciyor vucut..
bide ben cise kalkarken bi yere carpmayim diye kapiya yakin tarafa gectim, yerleri degistik,sola yatinca esim arkamda kaliyor, ona da sarilamiyorum, o yuzden de uyuyamiyorum...saga yatsam icim rahat etmiyor...off amuda kalkicam hee..

merhba arkadaşlar,
hafta sonu kuzenim aradı ve cok tatlı bir beşik oldugunu soyledi.arkadaşı vermiş.ben o tarz beşikleri modokoda sormuştum 450 -600 civarındaysı.cok gereksz bir masraf demiştim.ama aklım da kalmadı degil.
beşigi veren arkadaşının tup bebbegi oldugu için cok ozenmişler dedi.once krem rengi satenden bambunun ustune kaplanmış.sonra bebekleri erkek olunca mavi kaplatmışlar ustunde inciler falan.ben gordum aldım hemen mavi kılıfını soktum malum kızımız olacak inşallah..
sonra sepetitinin oldugu yeri soktum yıkadım hijyen yaptım içinede yeni yatak yaptırdım.hafta sonuda süs malazemeleri aldım bir heves suslemeye başaldım eserimi bitirince size mutlaka resmini gostericem.cok heyaecanlıandım.paylaşayım dedim...opuyorumnanaktan

kızlar şimdi küçük bi kaza atlattım ama aklım çıktı karpuz kesmek için bıçağı elime aldım tam tepesinden ortadan ikiye bölecektim bıçağı tepesine değdirmemle karpuz ortadan yarıldı aniden bıçakta aradan bi, sıyrıldı direk göbeğimin üstüne battı nasıl canım yandı bi hışımla göbeğimi açtım çok şükür az ucu çizmiş halada acıyor görünmez kaza bu olsa gerek ya tam batsaydı rabbim korudu halada azcık acıyor göbüşüm

ben lansinohun gogüs ucu kreemi ile göğüs pedini aldım.bir de yıka yıka kullan olanlar vardı ama bana cok mantıklı gelmedi kullan at aldım.
gögüs ucu kremini şimdiden kulanmaya başlayanllar varmı aranızda?

Kızlar gÜlmeyın ama aklıma Şımdı bıŞey takıldı bebıŞler 9 ay 10 gun de doĞmuyormu 9 ay 10 gun 37 hafta 3 gunlÜk olur ama nette hep 40 haftada doĞum verıyorlar ve hesaplayıcılarda Öyle hesaplıyolar benımkı Şımdı 6 kasım 2008 satım 28 ıne falan gelıyo temmuzun ama aĞustosun 13 Ü dıyo netde dr. Da Şımdıkım aklım karıŞtııııcadıarzu

Kızlar gülmeyin ama aklıma şimdi bişey takıldı bebişler 9 ay 10 gun de doğmuyormu 9 ay 10 gun 37 hafta 3 gunlük olur ama nette hep 40 haftada doğum verıyorlar ve hesaplayıcılarda öyle hesaplıyolar benımkı şimdi 6 kasım 2008 satım 28 ıne falan gelıyo temmuzun ama ağustosun 13 ü dıyo netde dr. Da şimdikim aklım karıştııııcadıarzu

geçmiş olsun arkadasım ucuz atlatmışsın yani.bebişlerimizi melekler koruyor zaten ama yine de dikkat edelim.

off evet o zaman bende almadimm daha onu 2 kat carsafin altina musamba turu bisimi koysam diyorum, daha cok erken cunku cis kaka gecmesi icin, bezden tasicak kadar yapmazlar.. bence bezden ayirdigimiz 1.5-2 yas donemi gerekli olucak gibi..

delikafadulden AY OKURKEN BILE AKLIM CIKTI YFYUM BNM DİKKAT ET TABIKI GÖRÜNMEZ KAZA AMA RABBİM MELEKLERIMIZI KORUYOR SENDE DERIN NEFES AL O KORKUYU AT ÜZERINDENKI MELEGINDE :ecrin_bebek:ICERDE HUZURSUZ OLMASIN

bunu 14.50 zannedersem o fiyata aldım içi odada onunda ekelrim kociş görevden geldi uyuyor rahatsız etmemek için odaya girmedim 7 tl yede var 15 tl yede var atletler ortoalama böyleydi bebefox vardı oda 16 gimsa marketten aldım bi tane daha alıcam dün doktor dönüşü alışverişe girdik aklıma gelimşken baktık aldım aceleyle daha denemedimde

kızlar yaa sinirden çatlıcam yaaa bi akıl verin napıyım yaaa....
şimdi benim çocukluk arkdaşım var ahmet die hemde üst komşumuz berkarken oturduğum binada tabi...neyse bu askerde vee ben nişanlandıktan sonraa gökhan dayımın oğluda dahil hepsinin numarasını sildii... geçen beni bi numara aradı açtım ahmet şok oldum nerdeyse doğduğumuz günden beri arkadaşım olann kızz vermiş numaramı yaaa ahmete bişi diemedim kırılmasın die ama kıza açtım kızdım nie verdin gökhanı tanımıonmu diee ay üstüme geldi verdim dedi bana sormadan vermiş anneme söledim annesine söle aramasın diee bugün yine aradı açmadım tmm benim kardeşim gibi amaa gökhan bunu kabul etmezz bu bir ikincisi ahmet hergün dertleşelim dio arayıp hergün çağrı atıo yaa ben napıyım yaa gökhana söleyip hattı değiştirsem gökhana kim laf anlatacak ahmeti arayıp arama desem askerdeki çocuk kırılacak kalbi ben napıyım yaaaaaakötükedihüso

geçmiş olsun arkadasım ucuz atlatmışsın yani.bebişlerimizi melekler koruyor zaten ama yine de dikkat edelim.

delikafadulden AY OKURKEN BILE AKLIM CIKTI YFYUM BNM DİKKAT ET TABIKI GÖRÜNMEZ KAZA AMA RABBİM MELEKLERIMIZI KORUYOR SENDE DERIN NEFES AL O KORKUYU AT ÜZERINDENKI MELEGINDE :ecrin_bebek:ICERDE HUZURSUZ OLMASIN

sağolun
evet çok korktum hala acıyor ufak bi çizik ama ya göbeğime girsydi zaten moralim pek yok birde bu of

lmaz:lmaz:süprizzzzz:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…