:uhm::uhm::uhm:lmaz: lmaz:süprizzzzz:jeyyar:
kızlar şimdi küçük bi kaza atlattım ama aklım çıktı karpuz kesmek için bıçağı elime aldım tam tepesinden ortadan ikiye bölecektim bıçağı tepesine değdirmemle karpuz ortadan yarıldı aniden bıçakta aradan bi, sıyrıldı direk göbeğimin üstüne battı nasıl canım yandı bi hışımla göbeğimi açtım çok şükür az ucu çizmiş halada acıyor görünmez kaza bu olsa gerek ya tam batsaydı rabbim korudu halada azcık acıyor göbüşüm
kızlar yaa sinirden çatlıcam yaaa bi akıl verin napıyım yaaa....
şimdi benim çocukluk arkdaşım var ahmet die hemde üst komşumuz berkarken oturduğum binada tabi...neyse bu askerde vee ben nişanlandıktan sonraa gökhan dayımın oğluda dahil hepsinin numarasını sildii... geçen beni bi numara aradı açtım ahmet şok oldum nerdeyse doğduğumuz günden beri arkadaşım olann kızz vermiş numaramı yaaa ahmete bişi diemedim kırılmasın die ama kıza açtım kızdım nie verdin gökhanı tanımıonmu diee ay üstüme geldi verdim dedi bana sormadan vermiş anneme söledim annesine söle aramasın diee bugün yine aradı açmadım tmm benim kardeşim gibi amaa gökhan bunu kabul etmezz bu bir ikincisi ahmet hergün dertleşelim dio arayıp hergün çağrı atıo yaa ben napıyım yaa gökhana söleyip hattı değiştirsem gökhana kim laf anlatacak ahmeti arayıp arama desem askerdeki çocuk kırılacak kalbi ben napıyım yaaaaaakötükedihüso
canım bende sevmiyorum kendime göre bi hayatım var tamam bekarken gırgır şamata neyse geçti gitti şahsen gökhanı kız arkadaşları olsa arasa ben istemem yaa annemi arayıp söledim annesi uyarmış ama hala arıyor yaaa sinir oldum yok kız arkadaşından ayırlmış bilmem nee onalrı anlatıo artık gökhan evde olunca açmıyorum teli oda nie açmıon die soruo bişide diemiomm nie verdi arkadaşım numaramı hala anlamıom yaa:mymeka:sen artık evli bi kadınsın tamam bizamanlar kankan olabilir ama hergun hergunde askerdeki biriyle ne dertlescen ayın yılın bası arayıp hal hatır sorsa neyse. ben biraz karsıyım bu tip davranıslara. benimde kanka erkek arkadaslarım var dugunumede evimede geldiler esimle agırladım ama hergun hergun arasıpta dertlesmioz yani herseyin bi sınırı var. tatlı bi dille esinin rahaztsız oldugunu belirtmelisin
canım bende sevmiyorum kendime göre bi hayatım var tamam bekarken gırgır şamata neyse geçti gitti şahsen gökhanı kız arkadaşları olsa arasa ben istemem yaa annemi arayıp söledim annesi uyarmış ama hala arıyor yaaa sinir oldum yok kız arkadaşından ayırlmış bilmem nee gökhan evde olunca açmıyorum teli oda nie açmıon die soruo bişide diemiomm nie verdi arkadaşım numaramı hala anlamıom yaa:mymeka:
kızlar şimdi küçük bi kaza atlattım ama aklım çıktı karpuz kesmek için bıçağı elime aldım tam tepesinden ortadan ikiye bölecektim bıçağı tepesine değdirmemle karpuz ortadan yarıldı aniden bıçakta aradan bi, sıyrıldı direk göbeğimin üstüne battı nasıl canım yandı bi hışımla göbeğimi açtım çok şükür az ucu çizmiş halada acıyor görünmez kaza bu olsa gerek ya tam batsaydı rabbim korudu halada azcık acıyor göbüşüm
haklısın msj atıp aramamsını sölemek en iisii yoksa gökhan öğrenirse aramız açılacakozaman msj at yada acık acık soyle bence aramasın gokhan haklı acmasan bu sefer suphelenecek aranda biseymi var die allah korusun bence acıkca soyle beni hersaat arama esim rahatsız oluyo de kızarsa kızsın hicbisey senin esinden ve cocugundan onemli deil artık.
off evet o zaman bende almadimm daha onu 2 kat carsafin altina musamba turu bisimi koysam diyorum, daha cok erken cunku cis kaka gecmesi icin, bezden tasicak kadar yapmazlar.. bence bezden ayirdigimiz 1.5-2 yas donemi gerekli olucak gibi..
bunu 14.50 zannedersem o fiyata aldım içi odada onunda ekelrim kociş görevden geldi uyuyor rahatsız etmemek için odaya girmedim 7 tl yede var 15 tl yede var atletler ortoalama böyleydi bebefox vardı oda 16 gimsa marketten aldım bi tane daha alıcam dün doktor dönüşü alışverişe girdik aklıma gelimşken baktık aldım aceleyle daha denemedimde
EFTELYA DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN MUTLU OL SENELERCE....eşinle oglunla ailenle ve tüüm sevdikleirnle saglıklı mutlu ve hayırlı ömurler diliyorum sana...ayhh ne çok haziran dogumlu var yahu...
hatıra'cım bişey sormak istiyorum...
rapor almaya gittiğinde herhangi bir evrak istedi mi vural??
canım benimde eşim çok kıskançtır benden küçük kaynım varr onunla aramız ii mesafeli deiliz die gökhan kaç gün kardeşine küs kaldı düşün elin oğluna izin veririmi ...bu arada tşk ederim canımm iğrenç bi doğum günü geçiriorum vallaamannn deryacım geçmiş olsun daha dikkatli ol canım....çok şükr bişey olmamış.ucuz atlatmışsın gerçekden....
eftelya cım eşinin nasıl karşılıyacagına baglı valla benm eşimde kıskançtır. facebook listeme bile bakar kimler var diye..eşini en iyi sen tanırısın.nasıl davrancagın konusunda biz yanıltıcı olmayalım. eger eşin sinirlencek se bugun bu konuyu açma malum dogum gunun zehir olmasın...
(bu arad bende senn dogum gunu kultadım ama gözden kaçmış olmasın unutmaım yani... baaaak alıntı yaptım kendimden...)
canım çok saol..eftalyacım öncelıkle hihoyyyt:içelim::teytey:iyiki doğdun cnmŞeniz:lepi:hihoyyytumarım cok mutlu eşin bebişinle nice senelere :teytey::dance:
hmm gelelım arkadaş konusuna şimdikin eşine deme bence arkadaşınla konuşman en doğrusu sonuçta oda erkek anlayacaktır kırmadan söylersen senı anlayacagından emınım ama eğer annen cocugun annesıyle konusup çocugun annesi askerdekı arkadasına derse arama dıye işde o zaman cocuk kırılabılır tabıkı bızım huzurumuz cok onemlı ama sonucta oda askerde onun pisikolojısını düşünürsek uygun bir dılle sen anlat cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?