2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

amannn deryacım allah kormuş hakikaten..geçmiş olsun..

sen artık evli bi kadınsın tamam bizamanlar kankan olabilir ama hergun hergunde askerdeki biriyle ne dertlescen ayın yılın bası arayıp hal hatır sorsa neyse. ben biraz karsıyım bu tip davranıslara. benimde kanka erkek arkadaslarım var dugunumede evimede geldiler esimle agırladım ama hergun hergun arasıpta dertlesmioz yani herseyin bi sınırı var. tatlı bi dille esinin rahaztsız oldugunu belirtmelisin

hatıra'cım bişey sormak istiyorum...
rapor almaya gittiğinde herhangi bir evrak istedi mi vural??

sakaleyn cim gecmis olsun allah koruyor yavrularımızı...

bende dun metroya adım atar atmaz kapısı kapandı yani saniyelikti biriki tel sacım kapıya sıkıstı hatta yani. cok sukur Allaha emanetiz bizde yavrularımızda..

AFTABRU cok sevindim ii haberlerine. buarada sanırım dogumun cok kolay olcak nedense hep seninle ilgili bu tip hisler icindeyim yani kızın seni cok acıtmıycak. az kaldı bakalım ins zamanını doldursunda gelsin bebisin

canım bende sevmiyorum kendime göre bi hayatım var tamam bekarken gırgır şamata neyse geçti gitti şahsen gökhanı kız arkadaşları olsa arasa ben istemem yaa annemi arayıp söledim annesi uyarmış ama hala arıyor yaaa sinir oldum yok kız arkadaşından ayırlmış bilmem nee onalrı anlatıo artık gökhan evde olunca açmıyorum teli oda nie açmıon die soruo bişide diemiomm nie verdi arkadaşım numaramı hala anlamıom yaa:mymeka:

EMZIRME ATLETLERI VE SUTYENLERI HK

bunları alırken deniyormusunuz bedenini neye gore alıosunz bana kardesim emzirme sutyeni yollamıs nbb ama kucuk geldi takamadım bile sırttan kavusmadı. bende netten filan bakmak istiyorum ama bedene karar veremedim XL mi alcaz benim tum atlerim XL suanda

ozaman msj at yada acık acık soyle bence aramasın gokhan haklı acmasan bu sefer suphelenecek aranda biseymi var die allah korusun bence acıkca soyle beni hersaat arama esim rahatsız oluyo de kızarsa kızsın hicbisey senin esinden ve cocugundan onemli deil artık.

gecmis olsun canim ucuz atlatmissin...

haklısın msj atıp aramamsını sölemek en iisii yoksa gökhan öğrenirse aramız açılacak

Her karpuz kesıtıgımde aklıma gelmıo degıl bu durum.. o yuzden lavabonun ıcınde kesıyorum artık karpuzu.. cok gecmıs be yavrum.. aman dıkkat et.

off evet o zaman bende almadimm daha onu 2 kat carsafin altina musamba turu bisimi koysam diyorum, daha cok erken cunku cis kaka gecmesi icin, bezden tasicak kadar yapmazlar.. bence bezden ayirdigimiz 1.5-2 yas donemi gerekli olucak gibi..

Al benden de o kadar.. buyuk yatagına gecınce alırım.. 2 yasında.

Çok ıyı fıyata almıssın.. hele kı uzun vadede kullanılacak bısı olmayan bısı ıcın.. cok cok ıyı rakam.

amannn deryacım geçmiş olsun daha dikkatli ol canım....çok şükr bişey olmamış.ucuz atlatmışsın gerçekden....

eftelya cım eşinin nasıl karşılıyacagına baglı valla benm eşimde kıskançtır. facebook listeme bile bakar kimler var diye..eşini en iyi sen tanırısın.nasıl davrancagın konusunda biz yanıltıcı olmayalım. eger eşin sinirlencek se bugun bu konuyu açma malum dogum gunun zehir olmasın...
(bu arad bende senn dogum gunu kultadım ama gözden kaçmış olmasın unutmaım yani... baaaak alıntı yaptım kendimden...)

EFTELYA DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN MUTLU OL SENELERCE....eşinle oglunla ailenle ve tüüm sevdikleirnle saglıklı mutlu ve hayırlı ömurler diliyorum sana...ayhh ne çok haziran dogumlu var yahu...

hatıra'cım bişey sormak istiyorum...
rapor almaya gittiğinde herhangi bir evrak istedi mi vural??

Vural Bey bi kağıt veriyo sekreterliğe ver diye sekreter hallediyo işlemleri nüfus cüzdanı fotokobisini istediler sadece.

Skaleyn çok geçmiş olsun Allahtan bi şey olmamış.

Eftelya arkadaşına eşinin rahatsız olduğunu böyle bi şeye izin vermeyeceğini söyle başkada yapılacak bi şey yok gibi eğer bunu söylemezsen eşinle nane limon olucan Allah korusun.

eftalyacım öncelıkle hihoyyyt:içelim::teytey:iyiki doğdun cnmŞeniz:lepi:hihoyyytumarım cok mutlu eşin bebişinle nice senelere :teytey::dance:

hmm gelelım arkadaş konusuna şimdikin eşine deme bence arkadaşınla konuşman en doğrusu sonuçta oda erkek anlayacaktır kırmadan söylersen senı anlayacagından emınım ama eğer annen cocugun annesıyle konusup çocugun annesi askerdekı arkadasına derse arama dıye işde o zaman cocuk kırılabılır tabıkı bızım huzurumuz cok onemlı ama sonucta oda askerde onun pisikolojısını düşünürsek uygun bir dılle sen anlat cnm

eftalyacım öncelıkle hihoyyyt:içelim::teytey:iyiki doğdun cnmŞeniz:lepi:hihoyyytumarım cok mutlu eşin bebişinle nice senelere :teytey::dance:

hmm gelelım arkadaş konusuna şimdikin eşine deme bence arkadaşınla konuşman en doğrusu sonuçta oda erkek anlayacaktır kırmadan söylersen senı anlayacagından emınım ama eğer annen cocugun annesıyle konusup çocugun annesi askerdekı arkadasına derse arama dıye işde o zaman cocuk kırılabılır tabıkı bızım huzurumuz cok onemlı ama sonucta oda askerde onun pisikolojısını düşünürsek uygun bir dılle sen anlat cnm

SAKALEYN, canım gerçekten sen en geç 25 temmuzda mı doğuracaksın? yanlış anlamadım di mi? e o zaman belki de ilk sen doğuracaksın. ben normal olursa sonuna kadar beklerim ki bu da 2 ağustosu bile bulabilir. ama yine de doktor sezeryan olması ihtimaline karşılık 20 temmuzdan sonra hazırlıklı ol dedi. inşalla temmuz sonunu bekler kuzum da normal doğururum.

canım benimde eşim çok kıskançtır benden küçük kaynım varr onunla aramız ii mesafeli deiliz die gökhan kaç gün kardeşine küs kaldı düşün elin oğluna izin veririmi ...bu arada tşk ederim canımm iğrenç bi doğum günü geçiriorum valla
canım çok saol..
canım annesi uyarmı eskisi gibi deil kızı arama demiş amaa anlamıo yine arıo bugün aradı açmadım annem yine sölicek inş aramaz bir dahaa

ben çıkıyorum 1-2 saate kadar yine gelirim çok tşk ederim fikirleriniz için kızlar grşrz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…