2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ayni seyi gecen ben yasadim ki metronun soforu gordu ilk kapidan biniyor oldugumu o sirada kapiyi kapatti manyak, kolumu carptim allah korudu, ya gobusse gelseydi..

aman tatlim dikkat et ya, esin bi hic yuzunden suphelenmesin, bencede o arkadasina acik acik soyle, yani askerde olabilir ama evli barkli kadinsin, dusunmesi gerek...

--------------------------------------------------------------------------------

Kızlar gülmeyin ama aklıma şimdi bişey takıldı bebişler 9 ay 10 gun de doğmuyormu 9 ay 10 gun 37 hafta 3 gunlük olur ama nette hep 40 haftada doğum verıyorlar ve hesaplayıcılarda öyle hesaplıyolar benımkı şimdi 6 kasım 2008 satım 28 ıne falan gelıyo temmuzun ama ağustosun 13 ü dıyo netde dr. Da şimdikim aklım karıştııııcadıarzu

geçmiş olsun canım aman dikkat et ben geçen yıl nasıl becerdiysem hala çözmüş değilim karpu keserken elimin içini kestim öle küçük falan değil ha 8 dikiş atıldı allahtan sinirlere denk gelmemiş te sorun olmadı hala eşim karpuz keserken başımdan ayrılmaz kafamçokkarıştı

EFTELYAAAAAA doğum günün kutlu olsun allah eşin ve çocuğunla uzun seneler nasip etsin a.s.

ohhh 2 saat içinde amma kaynatmışsınız oku oku anca bitirebildim....

NAZANCIM maşallah kızına kocaman olmuş hadi bakalım çok az kalmış inşallah gönlündeki gibi normal doğum yaparsın....

SKALEYNMASTER canım seni kuzunda kocaman olmuş demek temmuz sonu doğuracaksın ha ayyy çok az kaldı sona yaklaşıyoruz ama bana hala çok varmış gibi geliyor hayırlısıyla alsak kucaklarımıza..... bu arada geçmiş olsun dikkat et aman olur olmaz kazalar gelebiliyor işte bende hafta sonu arabada koltuğa oturayım derken hart diye yert yerine oturdum aklım çıktı eve geldi nokta kadar kan gelmiş ama sonra birşey olmadı ama çok korktum....

EFTELYA canım doğum günün kutlu olsun bebeğinle ve eşinle beraber geçireceğin nice mutlu ve sağlıklı yıllara......

okuduklarımdan bunlar aklımda kalmış atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar malum hamileyim ben beynim büzüşük:))))

merhabalar kızlar bugün dra gittim çok şükür oğlum iiyi 1970gr olmuş flye bakınca boyu 43cm falan çıkıyo bu arada ben 32+5 günlüğüm dra izin işini söledin normalde ben 1 hafta aktarılması gerekiyo diye biliyodum direk 32 hafta gebelik doğum öncesi 8 hafta izne ayrılması uygundur yazdı verdi aklım karıstı ben mı yanlış biliyorumm 31 haftadan sonra izne ayrılabiliyoruz die o zaman benim 1.5 haftam boşa gitmiş olmuyo mu v:uhm: sinir oldum bu arada daha bizim hiç renkli ultrason resmimiz olmadı bugünde oğlum eli ve ayagıyla yüzünü saklamıştı normal pozisyona dönmüş oğlum kafası altta artıkım :teytey: :dance:

oo baya kalabalıklastı okuyucularımız tek tek gelıyo annişler bu arada şu doğum listesının son halı ne oldu kızlar vespartalılar kaç oldu

ben gebelik sonrasını düşünüp aldım atletlerim L emzirme atletimi M aldım göbiş inince kocaman bişey giymeyeyim diye

maşallah oğluşuna izin işlerini bilemiyorum çalışan arkedeşler ilgileniyor doğum pozisyonunu almış çok iyi

eşimle konuştuk şimdi raporumu hazırlamışlar başhekime imza için bekliyormuş 21 Temmuz'a kadar çalışabilir raporu yazmış dr. içim kan ağlıyor ben çalışmak istemiyorum artık evde durup dinlenmek istiyorummafoldumben

maşallah canım kocaman olmuş oğluşun.... benimde bugün eşim alıyor raporumu dr. a hafta sonu gitmiştik bugün için çağırdı rapor için ve temmuz 21'e kadar çalışabilir yazmış bugünden itibaren 33. haftaya giriyorum benim de hafta sonunda gittiğimde 32. haftanın içindeydim ozaman yazmadı bir bildikleri vardır herhalde... benim içni farketmiyor ben ne doğum öncesini nede sonrasını yani toplam 4 ayı kullanamayacağım için :gitme:

sanada geçmiş olsun dikket eksiliğimiz var sanırm :kedi:

hayırlı olsun bıtanem cok sevındım valla hepimiz iyiyiz şükürler olsunkı pozisyonada girmiş prensine maşallah o zaman

kızlar bebeklerin uyku setini yıkıcaz mı bugün çamaşırlarını yıkıcamda oğluşumun

canım ben yıkamayı düşünmüyorum şimdilik ama sonrası ne olur bilmiyorum sonuçta şuan için bebeklerin tenleri temas etmiyor uyku setiyle havalar yaz malum yatağa yatırırken bile altına bir battaniye serip öyle yatıracağız beşiğin kenarında duran uyku setininde bebeğe bir etkisi olacağını sanmıyorum..... birde sonuçta içlerinde elyaf var topaklanırlarsa diyede korkuyorum ileriye doğru fikrim değişmezse ben yıkamayı düşünmüyorum şimdilik.....

maşallah kuzuna, iyi olmanıza sevindim umarım normal olur doğumun
( bak Naz demiyorum:) )adını değiştirmek istiyordun ne olacak ?

geçmiş olsun Derya karpuz keserken bıçaktan hep korkarım eşime kestiriyorum şimdi, zaten fazla yiyemiyorum

Evros maşallah oğluşuna, benim doktorumun söylediği 32+1 olunca izin raporu verebiliyor sende tam haftasındasın, senin 4 gün fark ediyor, aklına takılanları sordaydın keşke

evros masallah bebisine kocaman omus,bizim randevumuz haftaya bugun:)) bakalim biz ne kadar olcazz:))

nazancım sende doktora gitmişsin maşallah naz kızımıza...

bugun mutfakda temzilik ve duzenleme yapıyorum yavas yavas yaptıgımiçin epey vakit alıyor ama en zor mutfakmış ya çekmece içlerini düzenlemek bile ne kadar zaman alıyor bu haldeyken.. malum haftasonu annemler ablamlar gelicek dahada önem veriyorum ayhh bende duzen takıntısı var sanırım ...evde herşeyin yeri sabittir ve ufak bi dagınıklık bile beni uyuz ediyor...

anlattığın olayın içinde kendimi hiç hayal edemedim. sana bir yol göstermek isterdim ama inan böyle bir durumda kalabileceğim hiç aklıma gelmediği için "ben senin yerinde olsam ne yapardım" gibi bir empati kuramadım. biz eşimle olan ilişkimizde çok rahatız. yani ne o beni kısıtlar ne ben onu. ikimiz de eski arkadaşlarımızla çok rahat görüşürüz. hatta geçen yıl sevgililer gününde sinan fuardaydı ve avrupa tarafında uzakta bir otelde kalıyorlardı yurtdışından gelen misafirlerle. haftaiçine de denk geldiği için akşamın o saatinde kalkıp gelmesini beklemiyordum. zaten benim için çok manalı da değildir bu tarz günler. neyse işte ben de sinanla ne de olsa görüşemeyeceğiz diye şehirdışından gelen eski bir arkadaşımla randevulaştım. o da evli ve kardeş gibiyiz. çok çok severim. ikimiz de ne de olsa müsaitiz diye sözleşmiştik ki meğer sinan bana süpriz yapıp yemek için rezervasyon yapmış. arayıp özür diledim murattan. ama sinan da çok üzüldü arkadaşına ayıp oldu diye. o kadar anlayışlıdır yani. ki etrafımdaki iş arkadaşlarımın bazıları "ne yani sen sevgililer gününde başka bir adamla mı yemeğe çıkacaksın" diye şaşırmışlardı.
EFTELYAcım demem o ki, gökhan bu durumdan hazetmeyebilir, ama senin bir suçun olmadığını da görebilmeli. bence ahmet de seni bu kadar sık aramamalı. hep erkeklerin kafasına askere gidince dank eder ya eski arkadaşlar, birden kanka olacakları tutar. dertleşmek için kendisine başka birisini bulsun bence. arada bir konuşmanın tabi sakıncası yok ama hergün olursa eşin de huylanabilir. bence sen münasip bir dille ahmete hissettir rahatsız olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…