sakaleyn cim gecmis olsun allah koruyor yavrularımızı...
bende dun metroya adım atar atmaz kapısı kapandı yani saniyelikti biriki tel sacım kapıya sıkıstı hatta yani. cok sukur Allaha emanetiz bizde yavrularımızda..
kızlar yaa sinirden çatlıcam yaaa bi akıl verin napıyım yaaa....
şimdi benim çocukluk arkdaşım var ahmet die hemde üst komşumuz berkarken oturduğum binada tabi...neyse bu askerde vee ben nişanlandıktan sonraa gökhan dayımın oğluda dahil hepsinin numarasını sildii... geçen beni bi numara aradı açtım ahmet şok oldum nerdeyse doğduğumuz günden beri arkadaşım olann kızz vermiş numaramı yaaa ahmete bişi diemedim kırılmasın die ama kıza açtım kızdım nie verdin gökhanı tanımıonmu diee ay üstüme geldi verdim dedi bana sormadan vermiş anneme söledim annesine söle aramasın diee bugün yine aradı açmadım tmm benim kardeşim gibi amaa gökhan bunu kabul etmezz bu bir ikincisi ahmet hergün dertleşelim dio arayıp hergün çağrı atıo yaa ben napıyım yaa gökhana söleyip hattı değiştirsem gökhana kim laf anlatacak ahmeti arayıp arama desem askerdeki çocuk kırılacak kalbi ben napıyım yaaaaaakötükedihüso
geçmiş olsun canım aman dikkat et ben geçen yıl nasıl becerdiysem hala çözmüş değilim karpu keserken elimin içini kestim öle küçük falan değil ha 8 dikiş atıldı allahtan sinirlere denk gelmemiş te sorun olmadı hala eşim karpuz keserken başımdan ayrılmaz kafamçokkarıştıkızlar şimdi küçük bi kaza atlattım ama aklım çıktı karpuz kesmek için bıçağı elime aldım tam tepesinden ortadan ikiye bölecektim bıçağı tepesine değdirmemle karpuz ortadan yarıldı aniden bıçakta aradan bi, sıyrıldı direk göbeğimin üstüne battı nasıl canım yandı bi hışımla göbeğimi açtım çok şükür az ucu çizmiş halada acıyor görünmez kaza bu olsa gerek ya tam batsaydı rabbim korudu halada azcık acıyor göbüşüm
EMZIRME ATLETLERI VE SUTYENLERI HK
bunları alırken deniyormusunuz bedenini neye gore alıosunz bana kardesim emzirme sutyeni yollamıs nbb ama kucuk geldi takamadım bile sırttan kavusmadı. bende netten filan bakmak istiyorum ama bedene karar veremedim XL mi alcaz benim tum atlerim XL suanda
merhabalar kızlar bugün dra gittim çok şükür oğlum iiyi 1970gr olmuş flye bakınca boyu 43cm falan çıkıyobu arada ben 32+5 günlüğüm dra izin işini söledin normalde ben 1 hafta aktarılması gerekiyo diye biliyodum direk 32 hafta gebelik doğum öncesi 8 hafta izne ayrılması uygundur yazdı verdi aklım karıstı ben mı yanlış biliyorumm 31 haftadan sonra izne ayrılabiliyoruz die o zaman benim 1.5 haftam boşa gitmiş olmuyo mu v:uhm: sinir oldum bu arada daha bizim hiç renkli ultrason resmimiz olmadı bugünde oğlum eli ve ayagıyla yüzünü saklamıştı normal pozisyona dönmüş oğlum kafası altta artıkım :teytey: :dance:
merhabalar kızlar bugün dra gittim çok şükür oğlum iiyi 1970gr olmuş flye bakınca boyu 43cm falan çıkıyobu arada ben 32+5 günlüğüm dra izin işini söledin normalde ben 1 hafta aktarılması gerekiyo diye biliyodum direk 32 hafta gebelik doğum öncesi 8 hafta izne ayrılması uygundur yazdı verdi aklım karıstı ben mı yanlış biliyorumm 31 haftadan sonra izne ayrılabiliyoruz die o zaman benim 1.5 haftam boşa gitmiş olmuyo mu v:uhm: sinir oldum bu arada daha bizim hiç renkli ultrason resmimiz olmadı bugünde oğlum eli ve ayagıyla yüzünü saklamıştı normal pozisyona dönmüş oğlum kafası altta artıkım :teytey: :dance:
sakaleyn cim gecmis olsun allah koruyor yavrularımızı...
bende dun metroya adım atar atmaz kapısı kapandı yani saniyelikti biriki tel sacım kapıya sıkıstı hatta yani. cok sukur Allaha emanetiz bizde yavrularımızda..
kızlar bebeklerin uyku setini yıkıcaz mı bugün çamaşırlarını yıkıcamda oğluşumun
maşallah kuzuna, iyi olmanıza sevindim umarım normal olur doğumunselam arkadaşlar ben dün akşam doktordaydım, cimcimem 2060gr olmuş. doktor normal doğum için kilosunun uygun olacağını, büyük bir bebek olmayacağı için doğumu rahat yapabileceğimi söyledi. herşey yolundaymış. 20 temmuzdan sonra heran tetikte ol dedi. yani o vakte kadar herhangi bir tehlike şimdilik görmüyor. kasılmam filan hiç olmadı. ayaklarımın şişi de 3 gündür indi. eski ayakkabılarımı giyebiliyorum artık (biraz sıksa da....)
geçmiş olsun Derya karpuz keserken bıçaktan hep korkarım eşime kestiriyorum şimdi, zaten fazla yiyemiyorumkızlar şimdi küçük bi kaza atlattım ama aklım çıktı karpuz kesmek için bıçağı elime aldım tam tepesinden ortadan ikiye bölecektim bıçağı tepesine değdirmemle karpuz ortadan yarıldı aniden bıçakta aradan bi, sıyrıldı direk göbeğimin üstüne battı nasıl canım yandı bi hışımla göbeğimi açtım çok şükür az ucu çizmiş halada acıyor görünmez kaza bu olsa gerek ya tam batsaydı rabbim korudu halada azcık acıyor göbüşüm
kızlar bebeklerin uyku setini yıkıcaz mı bugün çamaşırlarını yıkıcamda oğluşumun
kızlar yaa sinirden çatlıcam yaaa bi akıl verin napıyım yaaa....
şimdi benim çocukluk arkdaşım var ahmet die hemde üst komşumuz berkarken oturduğum binada tabi...neyse bu askerde vee ben nişanlandıktan sonraa gökhan dayımın oğluda dahil hepsinin numarasını sildii... geçen beni bi numara aradı açtım ahmet şok oldum nerdeyse doğduğumuz günden beri arkadaşım olann kızz vermiş numaramı yaaa ahmete bişi diemedim kırılmasın die ama kıza açtım kızdım nie verdin gökhanı tanımıonmu diee ay üstüme geldi verdim dedi bana sormadan vermiş anneme söledim annesine söle aramasın diee bugün yine aradı açmadım tmm benim kardeşim gibi amaa gökhan bunu kabul etmezz bu bir ikincisi ahmet hergün dertleşelim dio arayıp hergün çağrı atıo yaa ben napıyım yaa gökhana söleyip hattı değiştirsem gökhana kim laf anlatacak ahmeti arayıp arama desem askerdeki çocuk kırılacak kalbi ben napıyım yaaaaaakötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?