ben daha başlamadım lasinoh alıcam 1 ay kala sürmeye başlarımGöğüs ucuna krem kullanmaya başlayan var mııııııııııııııı?
daha öncede bugun 3572. sayfada yazmıştım ama cvp alamadım
Göğüs ucuna krem kullanmaya başlayan var mııııııııııııııı?
merhabalar kızlar bugün dra gittim çok şükür oğlum iiyi 1970gr olmuş flye bakınca boyu 43cm falan çıkıyobu arada ben 32+5 günlüğüm dra izin işini söledin normalde ben 1 hafta aktarılması gerekiyo diye biliyodum direk 32 hafta gebelik doğum öncesi 8 hafta izne ayrılması uygundur yazdı verdi aklım karıstı ben mı yanlış biliyorumm 31 haftadan sonra izne ayrılabiliyoruz die o zaman benim 1.5 haftam boşa gitmiş olmuyo mu v:uhm: sinir oldum bu arada daha bizim hiç renkli ultrason resmimiz olmadı bugünde oğlum eli ve ayagıyla yüzünü saklamıştı normal pozisyona dönmüş oğlum kafası altta artıkım :teytey: :dance:
kızlar bebeklerin uyku setini yıkıcaz mı bugün çamaşırlarını yıkıcamda oğluşumun
Evt oda süper dizi ya bu Amerikalılar nerdeyse her konuda olduğu gibi bu konudada işi biliyolar valla olmasalardı ne izliycektik bilmem. Bende 4. sezona başlıycam OZ a başlıycaktım vazgeçip Supernaturela başladım o bitince de prison break. İyi seyirler sanada.
Tazefasulyem oğluna maşşallah. Fotonuda gördüm elbise çok yakışmış saçlarda. Doğumgünün geçmiş ama olsun ben yinede kutluycam tabi oğlunla eşinle nice uzun ve hayırlı senelere inşallah.
evet canım henuz yeni başladık ama manyak bişi ya çok heycanlı her akşam 3 bölum izliyoruz..biz zaten böyle filmlere bayılırız eşimle iyi oldu bunu bulmamız...kaydirigubbakcemile5
tazem burcum valla biz eşimle akşamları izliyoruz ama pause şansımız var.bebek aglayınca durdururuz...delikafadulden:roflol:ben mutfaga giderken bile donduruyoruz gelince devam ediyoruz..:lepi:.ben eşim saolsun sürekli bi şeyler yeme gayretin de ben de hep diyorumki sadece bebek bende:CüvCüv: yani tüm özelliklerimiz aynı aşermek canı bişey istemek vs vs vs....
canm biz prison break i bi internet sitesinden izliyoruz yapılan yorumlarda herkes bundan sonra mutlaka supernaturel i izleyin diye yazmış.. bakalım bu bitsin belki onada başlarız.. yerimsenibenbizim manyak ve ahlaksız ensest (aşkı memnu) dizilerinden daha iyidir.. resmen bize herşeyin norml olduguna aıştırmaya çalişiyorlar mafoldumbenya düşününce ne acı adaam yengesiyle ilişki kuruyor..ahlaki çökuntu zaten herşeyi normal kabul etmekle başlıyor..:sinifsinif:.
Bu arada bu uzmantv.com çok müthiş bişey ya - benim gibi hiç bişey bilmeyenler için çok yararlı - basit basit anlatmışlar çok hoşuma gidiyo defalarca izliyorum videoları
herkese merhaba.dün itibariyle tutacağımız ev boşalmış.ev sahibiyle konuştuk anlaştık evi tutuk..sonra eve şöyle bir bakayım yeniden diye gittik..anhtarı kapıcıya bırakmamış eski kiracı.kendisinden sonra o evde oturmasını istedği bir arkadaşına bırakmışev sahibinin haberi yok adam arkadaşına vermiş evi.biz de gidip anahtarı istedik adam da bir afra tafra.evi resmi olarak tutan kontrat yapan biziz.gerizekalı eski kiracı ben 3-5 günde ancak çıkarım deyip 1 gün içinde bu yüzden evi boşaltmış.benim saf kalpli eşime demiştim bu adam bir dolap çevirecek inanmamıştı bana..neyse kadın tuttum tüm evi temizlettim.çok da güzel oldu.ama onların başında durucam diye ayaklarım nasıl ağrımış bu gün işe zor geldim.bu gün klimacı gelip klimayı takacak.sonra halı yıkamacılar gelip halıfleksleri yıkayacak.perşembeye taşımıp nevanın odasını kurduracağım.tatsız şeyler oldu ama yeni ev bir serin çevresi bir yeşillik sormayın.biraz olsun rahatlafım.bir de taşıma şirketi kaldı ayarlanacak.gelip eşyaya bakıp fiyat biçecekler..bir termosifonu dökmeye 45 tl istiyorlar ya..çok kazıkçılar
darısı başıma..5 hafta daha çalışacağım.sonrasına aktaedı doktor iznimi
Herkese günaydınnn Bn geldim doğum günü çoçuğuyum ben bugünnnnnnnn:lepi:
bu arada adet agrısı gibi hafif bir bel agrısı hissediyorum bugun. sabah da vardı ara ara yine oluyor acaba yalancı sancı bumudur?
kızlar şimdi küçük bi kaza atlattım ama aklım çıktı karpuz kesmek için bıçağı elime aldım tam tepesinden ortadan ikiye bölecektim bıçağı tepesine değdirmemle karpuz ortadan yarıldı aniden bıçakta aradan bi, sıyrıldı direk göbeğimin üstüne battı nasıl canım yandı bi hışımla göbeğimi açtım çok şükür az ucu çizmiş halada acıyor görünmez kaza bu olsa gerek ya tam batsaydı rabbim korudu halada azcık acıyor göbüşüm
Kızlar gülmeyin ama aklıma şimdi bişey takıldı bebişler 9 ay 10 gun de doğmuyormu 9 ay 10 gun 37 hafta 3 gunlük olur ama nette hep 40 haftada doğum verıyorlar ve hesaplayıcılarda öyle hesaplıyolar benımkı şimdi 6 kasım 2008 satım 28 ıne falan gelıyo temmuzun ama ağustosun 13 ü dıyo netde dr. Da şimdikim aklım karıştııııcadıarzu
kızlar yaa sinirden çatlıcam yaaa bi akıl verin napıyım yaaa....
şimdi benim çocukluk arkdaşım var ahmet die hemde üst komşumuz berkarken oturduğum binada tabi...neyse bu askerde vee ben nişanlandıktan sonraa gökhan dayımın oğluda dahil hepsinin numarasını sildii... geçen beni bi numara aradı açtım ahmet şok oldum nerdeyse doğduğumuz günden beri arkadaşım olann kızz vermiş numaramı yaaa ahmete bişi diemedim kırılmasın die ama kıza açtım kızdım nie verdin gökhanı tanımıonmu diee ay üstüme geldi verdim dedi bana sormadan vermiş anneme söledim annesine söle aramasın diee bugün yine aradı açmadım tmm benim kardeşim gibi amaa gökhan bunu kabul etmezz bu bir ikincisi ahmet hergün dertleşelim dio arayıp hergün çağrı atıo yaa ben napıyım yaa gökhana söleyip hattı değiştirsem gökhana kim laf anlatacak ahmeti arayıp arama desem askerdeki çocuk kırılacak kalbi ben napıyım yaaaaaakötükedihüso
tazefasulye-aftabru bizimde iliskimiz sizinkiler gibi emrahta benim arkadaslarıma karısmaz gelmez bulusmalara filan bende onun kızarkadaslarına -birkacı haric- karısmam. yani rahatız ama bikactanesi varki cıngar cıkarttım gorusturmuorum yani istersen sen gorus ama evimize birdaha gelmeyecekler bende gorusmuycem dedim. haklı sebeplerim var
ooo size yetişmek an meselesi.eltacım yine buldum seni.azra naz büyüyo gün geçtikçe.dediğiniz gibi burda lafa karışmayınca sonda kalırsın.benim kızım kısmet olursa ağustos 7 gibi doğucak.ayın başında hastaneye gittiğimizde 1800 grdı.simdi ne kadar oldu bilmiyorum.son aylarda daha fazla alır diyolar öylemi?mesela son 2 ayda ortalama kaç kilo alırki bebişler.gerçi bizim 1,5 ayımız kaldı gibi bişey.
--------------------------------------------------------------------------------
Kızlar gülmeyin ama aklıma şimdi bişey takıldı bebişler 9 ay 10 gun de doğmuyormu 9 ay 10 gun 37 hafta 3 gunlük olur ama nette hep 40 haftada doğum verıyorlar ve hesaplayıcılarda öyle hesaplıyolar benımkı şimdi 6 kasım 2008 satım 28 ıne falan gelıyo temmuzun ama ağustosun 13 ü dıyo netde dr. Da şimdikim aklım karıştııııcadıarzu
Herkese günaydınnn Bn geldim doğum günü çoçuğuyum ben bugünnnnnnnn:lepi:
kızlar şimdi küçük bi kaza atlattım ama aklım çıktı karpuz kesmek için bıçağı elime aldım tam tepesinden ortadan ikiye bölecektim bıçağı tepesine değdirmemle karpuz ortadan yarıldı aniden bıçakta aradan bi, sıyrıldı direk göbeğimin üstüne battı nasıl canım yandı bi hışımla göbeğimi açtım çok şükür az ucu çizmiş halada acıyor görünmez kaza bu olsa gerek ya tam batsaydı rabbim korudu halada azcık acıyor göbüşüm
ben lansinohun gogüs ucu kreemi ile göğüs pedini aldım.bir de yıka yıka kullan olanlar vardı ama bana cok mantıklı gelmedi kullan at aldım.
gögüs ucu kremini şimdiden kulanmaya başlayanllar varmı aranızda?
kızlar bebeklerin uyku setini yıkıcaz mı bugün çamaşırlarını yıkıcamda oğluşumun
Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık 1 haftadır girmedim. Şimdi de biraz geçmişe baktım. Hepsini okuyamasam da ...
Çok geçmiş olsun. Umarım herşey yolunda gider de bebeğin istediğin kadar karnında kalabilir. Erken almak zorunda kalsalar bile bu planlı olacağından dolayı bebeğin sağlıklı olacaktır.
Güzel haberleri almak ümidiyle...
bi solukda okudum teşekkürler cnm opuyorumnanaktanGebelikte vücudunuzda oluşan değişiklikler hamilelikte gebelikte sırt ağrıları ödem kalça ağrıları gebelikte kabızlık karın gerilmesi
bu linki muhakkak okuyun bizim icin cok yararlı bilgiler var
Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık 1 haftadır girmedim. Şimdi de biraz geçmişe baktım. Hepsini okuyamasam da genel olarak herşey yolunda gözüküyor. Hatta İzmir buluşması bilem olacakmış. GYPSYM, de Kuşadasına tatile gitmiş. Ne güzel yaaa, ben de buluşmalara katılmak isterdim. İçim gidiyooo valla.,
SAKALEYN, büyük kaza atlatmışsın geçmiş olsun canım.
EVRİŞ, şu topuklu ayakkabı meselene çok güldüm valla. Ama benim tedbirli arkadaşım hemen olaya el koymuş tabiii. Yaşa sen...
AFTABRU, ilk doğum yapacak kişi olarak Sakaleyn görünüyor demişsin ama beni unutmuşssun sanırım.
Yani şöyle; aslında topiğe de biraz canım sıkkın diye girmiyordum zaten.
Geçen hafta doktora gittiğimizde bize Kalp doktorumun kendisini aradığını ve kalpteki kaçağın çok fazla olduğunu bebişi 32. haftada almalarını konuştuklarını söyledi. Sonra 34. haftaya kadar idare eder diyerek Hatta bize 26 hazirana gün bile verdi.
Ben bari 36. hafta olsun 34 çok erken dedim. Ama sonuçta kalp doktoru ne derse o olucak. Sonra kalp doktorumuzla konuştuk. Neyse burda tüm ayrıntıları uzun uzun anlatıp sizi sıkmak istemiyorum. Ama sonuç olarak 26 hazirandan sonra her gün alınabilirmiş bebişim, bana yükleyeceği risklere göre.
Veee 38. haftaya kalmayız, o kadar büyük bir riske giremeyiz, senin sağlığını da düşünmek zorundayız dedi.
Yani benim doğumum 26 Haziran ile 20 Temmuz arası herhangi bir gün olabilir gibi görünüyor. Bu durumda en erken doğum yapanlardan biri olacağım sanırım. Ben de bebişim zamanında ve sağlıklı doğsun istiyordum. O yüzden çok canım sıkılmıştı. Geçen hafta bayağı etkilendim. Ama biraz alıştırdım artık kendimi bu duruma. Şimdi ne kadar geç, zamanına yakın doğması için dua ediyorum. Sizler de dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Burada hep bir yürek olduğumuza ve hepimizin duaları sayesinde Allah'a çok şükür sıkıntıları atlatabildiğimize inanıyorum.
Allah'ım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin, içi sıra bize de sağlık versin, inşallah...
Bu arada Ben 8. aya girdiğimden beri yaklaşık 1 haftadır Lansinoh krem kullanıyorum. Kim sormuştu hatırlamıyorum ama.
Ayrıca bebişimin uyku setini de yıkamıştım. Üstünde 30 derecede makinede yıkanabilir yazıyordu. Elyaf sanırım içi, ama hiçbir zarar görmedi yıkanmaktan dolayı. İçiniz rahat etmiyorsa rahatlıkla yıkayabilirsiniz bence.
anrtık korkuyorum bir arkadasyazacak benyoktum su kadar gundur dogurdum diycek diye tedirginim valla inanılmaz heyecanlı gunler bizi bekliyorr,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?