2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Göğüs ucuna krem kullanmaya başlayan var mııııııııııııııı?
daha öncede bugun 3572. sayfada yazmıştım ama cvp alamadım

ooo size yetişmek an meselesi.eltacım yine buldum seni.azra naz büyüyo gün geçtikçe.dediğiniz gibi burda lafa karışmayınca sonda kalırsın.benim kızım kısmet olursa ağustos 7 gibi doğucak.ayın başında hastaneye gittiğimizde 1800 grdı.simdi ne kadar oldu bilmiyorum.son aylarda daha fazla alır diyolar öylemi?mesela son 2 ayda ortalama kaç kilo alırki bebişler.gerçi bizim 1,5 ayımız kaldı gibi bişey.

kızlar bebeklerin uyku setini yıkıcaz mı bugün çamaşırlarını yıkıcamda oğluşumun

Canım maşallah kuzuna kocaman olmuş - haftalar geçtikçe hızla büyümeye başladılar ( bebeğimin 50 gr olduğu günleri hatırladım ) şimdi direk 100-200-500 gr değişiyolar hafta geçtikçe

uyku setini ben yıkamayı düşünüyorum şahsen çünkü ben almaya gittiğimde kadın bana bir sürü takım çıkardı hepsini elledim hepsine dokundum kumaşlarını incelemek için - ki her müşteriye baktırıyodur öyle Ben asıl kalın battaniyelerini yıkasam mı diye düşünüyorum? sin ne yapacaksınız bu konuda ?

canım ben Bepanten almıştım daha 2 ay önce çünkü benim göğüs uçlarım feci acıyo akşam sutyenimi çıkarınca yanıyolar resmen - Bepanten serinletiyo iyi geliyo
Yani ben kullanıyorum

Az önce gittim doğum için pijama ve gecelik aldım birer tane - sizinkiler kadar güzel olmasa da bunlar içime sindi alkisalkisalkis (ikinciye alıyorum - ilk aldıklarımı hiç sevmedim bu akşam çıkarıtp evde giymeye başlicam :kedi: ) + emzirme sütyeni ile emzirme atleti aldım Beden sormuş Baby benimkiler öyle X ya da XL değil numaralı ama sorma kaç aldım söyleyemem çok utanırım - kadın baktı bana şöyle bedenimi sordu 2 beden üstünü verdi - Allahım biraz daha büyürlerse zaten nefes alamicam artık şimdiden daralıyorum - akşam evde denicem - satıcının mantığına bakarsak şuan bol gelmeleri lazım Gelişmeleri bildirecem..... sırnaşık şey

Öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Geç olması bişi farketmez :) Çok incesin.

SUPERNATURAL izlediğim en müthiş dizilerden biri. Daha dün gece 4. sezonun 17. bölümünü izledik. bir de orada DEAN var ki..... Of ki offf... Maşallah diyorum! Adamı izlerken ağzımın suyunu toplayamıyorum. Bir o, bir de Brad Pitt!! Bir de KYLE XY var kızlar. O da harika... Bütün öğrencilerime öneriyorum. İlişkileri harika ele alıyor. Olaylara yaklaşım falan süper..

Tabii yavru, biz de öyle.. İndirip bilgisayardan izliyoruz. Aşk - ı memnu ' ya yaklaşımını çok doğru buldum. Haklısın, böyle şeyleri normal bulmamak gerek. Ama inan ki bunlar da hayatın içinde. Yani özellikle gelir durumu düşük bölgelerdeki okullarda öyle trajik şeyler yaşanıyor ki aile arasında, şok oluyorsun. Kendi ruh sağlığın için normal karşılamak durumunda kalıyorsun.

Bu arada bu uzmantv.com çok müthiş bişey ya - benim gibi hiç bişey bilmeyenler için çok yararlı - basit basit anlatmışlar çok hoşuma gidiyo defalarca izliyorum videoları

Evet, ben de bayılıyorum.

Kolay gelsin canım yaf.. İŞin zor sıcaklarda...

Herkese günaydınnn Bn geldim doğum günü çoçuğuyum ben bugünnnnnnnn:lepi:

nice senelere eftelyacım. Çoluğunla çocuğunla inşallah...

bu arada adet agrısı gibi hafif bir bel agrısı hissediyorum bugun. sabah da vardı ara ara yine oluyor acaba yalancı sancı bumudur?

Ben yorulunca belim zaten mahfediyor beni...

Ayhh, deryacım yaaa, SON DURAK filmindeki sahneler gibi olmuş. Tövbe tövbe...

İlk iki hafta hamile olmadığımız halde hamile sayılıyoruz ya, ondan.. 37,5 + 2 = 39,5 (40)

1) gökhan senin cebindeki numaralardan belki 1-2 sine karışabilir ama, kuzeninin cebini neden siliyor canım? :umursamaz:

2) kız arkadaşın o adama "o artık evli ve hamile bir kadın, onun izni olmadan numaranı veremem" demiyor mu? lmaz:

3) Kalbi kırılacaksa kırılsın, sen düzgünce "gökhan hoşlanmıyor bu görüşmelerden" ya da "sen olsan hamile olan karının böyle görüşmeler yapmasını onaylar mıydın" demiyor musun? lmaz:

Biz de Nazan ve eşi gibi rahat tiplerizdir. İstanbul'da iken eski erkek arkadaşım (taa lisedeyken 5-6 ay çıkmıştık ama kötü ayrılmamıştık, iyi bir çocuktur ve çok da kafa dengidir) iş icabı gelirdi sık sık ve biz arada görüşürdük. Hatta bira içmeye bile gitmiştik. Ama ben her seferinde ısrarla Onur'u da çağırırdım. 1-2 sefer geldi. Çok mu hoşlandı durumdan, hayır! Ama "o senin arkadaşın, görüşmek istiyorsan görüş, beni gelmem için zorlama" derdi. Şimdi de messenger'da görüşüyoruz, arada denk geliyoruz. Onur hiç problem etmiyor. Ben de aynı şekilde onu hiç sıkmam. Ama senin durumun farklı! Tavrını koymalısın bence!

evet evet evet! Ben 12. haftadan beri ara ara kullanıyorum Lansinoh değil. Benim göğüs uçlarım çok geniş ve lansinohu sürmek bana azap geliyor. Başka bir krem buldum onu kullanıyorum. Ya da göbeğime sürdüğüm yağlı karışımdan sürüyorum.

İZMİRLİ KIZLAR.... Bugün akşam üstü kayınvalidem ve görümcem bana geliyor. Bu gece bende kalacaklar. Yarın onları evde bırakıp çıkmam hiç hoş kaçmaz. Perşembe günü buluşalım. BURKO, NEVİN, EVRİŞ ok dedi. LALLLL?? Senden haber çıkmadı ????

tazefasulye-aftabru bizimde iliskimiz sizinkiler gibi emrahta benim arkadaslarıma karısmaz gelmez bulusmalara filan bende onun kızarkadaslarına -birkacı haric- karısmam. yani rahatız ama bikactanesi varki cıngar cıkarttım gorusturmuorum yani istersen sen gorus ama evimize birdaha gelmeyecekler bende gorusmuycem dedim. haklı sebeplerim var

ben kuruma oldukca kabuk kabuk oldukca suruyorum ama hergun degil, suan bi yara yada catlama yok, sadece bazen cok kasiniyor ve uclari kuruyor..

haha bizde durum biraz farklikaydirigubbakcemile3Tibet genelde kiskanmaz, karismaz, tr'deykende hatta burda tr'den cok kanki bir arkadasim var gorusuruz, telefonlasiriz, bazen tibet gelir, bazzen gelmez, onunda kiz arkadasi var beraber yasadigi, kizda bazen gelir bazen gelmez yabanci kiz.. ammmmaaaaaaaaa Tibet ucan disi sinege baksin cingar cikaririm vallaaaaalmaz:eski kiz arkadasiyla gorusmek ne demekmiss yolarim onukaydirigubbakcemile nasil esitlik ve demokrasi dimi amakaydirigubbakcemile3

Doğum günün kutlu olsun Eftelya66. Tüm sevdiklerinle beraber geçireceğin çoook uzun yılların olsun.

Doğa da 04 haziranda 1770 gramdı. 7 haftada nerdeyse 2 kat daha kilolanacaklar.Benim çatlaklar da göbeğe erişecekler sanırım bu sırada :)

Doktorumu değiştirmek zorunda kaldım.Gittiğim hastaneden ayrılmış çünkü doktorum, ben de hastanedeki başka bir doktora gideceğim.Perşembe akşamına randevu aldım, oldukça heyecanlıyım.

1 ayı 4 hafta olarak hesapladığın için hata yapıyorsun. 4 hafta 28 gün yapar. Oysa 1 ay ya 30 çeker ya 31, şubat 29 (4 yılda bir 28). Böylece artan günleri de hesaba katarsan 40 hafta olur.

Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık 1 haftadır girmedim. Şimdi de biraz geçmişe baktım. Hepsini okuyamasam da genel olarak herşey yolunda gözüküyor. Hatta ızmir buluşması bilem olacakmış. GYPSYM, de Kuşadasına tatile gitmiş. Ne güzel yaaa, ben de buluşmalara katılmak isterdim. ıçim gidiyooo valla.,

SAKALEYN, büyük kaza atlatmışsın geçmiş olsun canım.
EVRıŞ, şu topuklu ayakkabı meselene çok güldüm valla. Ama benim tedbirli arkadaşım hemen olaya el koymuş tabiii. Yaşa sen...
AFTABRU, ilk doğum yapacak kişi olarak Sakaleyn görünüyor demişsin ama beni unutmuşssun sanırım.

Yani şöyle; aslında topiğe de biraz canım sıkkın diye girmiyordum zaten.
Geçen hafta doktora gittiğimizde bize Kalp doktorumun kendisini aradığını ve kalpteki kaçağın çok fazla olduğunu bebişi 32. haftada almalarını konuştuklarını söyledi. Sonra 34. haftaya kadar idare eder diyerek Hatta bize 26 hazirana gün bile verdi.
Ben bari 36. hafta olsun 34 çok erken dedim. Ama sonuçta kalp doktoru ne derse o olucak. Sonra kalp doktorumuzla konuştuk. Neyse burda tüm ayrıntıları uzun uzun anlatıp sizi sıkmak istemiyorum. Ama sonuç olarak 26 hazirandan sonra her gün alınabilirmiş bebişim, bana yükleyeceği risklere göre.
Veee 38. haftaya kalmayız, o kadar büyük bir riske giremeyiz, senin sağlığını da düşünmek zorundayız dedi.
Yani benim doğumum 26 Haziran ile 20 Temmuz arası herhangi bir gün olabilir gibi görünüyor. Bu durumda en erken doğum yapanlardan biri olacağım sanırım. Ben de bebişim zamanında ve sağlıklı doğsun istiyordum. O yüzden çok canım sıkılmıştı. Geçen hafta bayağı etkilendim. Ama biraz alıştırdım artık kendimi bu duruma. Şimdi ne kadar geç, zamanına yakın doğması için dua ediyorum. Sizler de dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Burada hep bir yürek olduğumuza ve hepimizin duaları sayesinde Allah'a çok şükür sıkıntıları atlatabildiğimize inanıyorum.
Allah'ım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin, içi sıra bize de sağlık versin, inşallah...

Bu arada Ben 8. aya girdiğimden beri yaklaşık 1 haftadır Lansinoh krem kullanıyorum. Kim sormuştu hatırlamıyorum ama.
Ayrıca bebişimin uyku setini de yıkamıştım. Üstünde 30 derecede makinede yıkanabilir yazıyordu. Elyaf sanırım içi, ama hiçbir zarar görmedi yıkanmaktan dolayı. ıçiniz rahat etmiyorsa rahatlıkla yıkayabilirsiniz bence.

Herkese günaydınnn Bn geldim doğum günü çoçuğuyum ben bugünnnnnnnn:lepi:

iyikii dogdun eftelyaa anne olmadan evelkison dogumgunun

ayyy içim fena oldu okurken derya dikkat et kendine çokgeçmisolsun allahkorumuss

benim esimalcam bu kremi ecza deposundan ucuz alım yapıyoruz satınalmacı esim çunku . giris fiyatdlarına falanalıyoruz henuz siparis verdi gelmemis bekliyorumkullanmaya hemen baslayacagım gelir gelmez

kızlar bebeklerin uyku setini yıkıcaz mı bugün çamaşırlarını yıkıcamda oğluşumun

ben yikamayacagım çunku kendi buyuk yatagında 4-5 aylıkken yatacak o aradada bagısıkılık sistem i yeni bebek gibi olmaz zaten agzınıburnunu çokkolaysurmeyecek okenarlara oglumdada yıkamamıstım diye hatırladım hiç ellemiyorum utuleri orjinallikleri bozulmasın diye

is yerinde son yarım saatimmm allahım inanamıyorummmmmm.

dogmua 3 hatfaykalana kadar calıscak arkadaslar kıskanmayın hiçççsizde sonra keyfini surceksinzi :)=))

PETRİKCİM

sezaryan olacagım için faland eğil erken çıkma olayı benim dr 31, haftanon sonlarına dogru acılıyor dedi yani 31+0 acmıyor ama 31+4 31+5 falan dedi ben 31+3 yaptım bugnu yarin evraklarımı alıpbugun gelmemi soylemistiniz diyegitcem yani birgununlafı olmaz :))))

yani illa 32+0 da gleceksin demedi bana

kaçakkedicim

ya nasıl seviniyorum su haftalar ilerledikce kendimden çoksizlere yanikalp yada baska saglıksorunları nedeni ile ne kadar bebegi tasısa okadar iyi durumda olan arkadaslıramıa,

bunların basında sen geliyorsun en farklı vaka nadir gorulen kalp sorunu sende diye biliyorumy anılmıyorsam
sonra evrim var nazan var kan pıhtı vs sorunu olan yani sizler için zaman daha farklı akıyor olsa gerek, her geçen gun daha sevindirci ki bende bunu safra kesesi tası olayıyasadıktan sonra daha iyianladım insan bir gun daha kaldı içimde sukurler olsun diyorrr

ama 34. haftadan sonra hiçç hiççç endise etmemelisin, lutfen yani bunada sukur çunku gercekten çok iyi bir hafta 34 kilosuda yerinde ise bebisin hiç hiç uzulmemelisin,

haberlerini eksik etme bizdennn

anrtık korkuyorum bir arkadasyazacak benyoktum su kadar gundur dogurdum diycek diye tedirginim valla inanılmaz heyecanlı gunler bizi bekliyorr,

Canım çok geçmiş olsun - kalp sorunun olduğunu bilmiyordum - Allah yardımcın olacak merak etme - kontrol altında olduğun sürece için rahat olsun - zaten doktorlar zarar gelecek hiç birşey yapmazlar Tabiki bebeğin anne karnında 1 gün fazla durması kar ama unutma ki o bebişin sana da ihtiyacı var - kendini riske atacak hiç birşey yapma - ısrarcı olma dahada beklesin die Doktorlar işini biliyo
Senin ve bebişin için dua edecem.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…